AlexD έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 29, 2023 11:51 pm
lefpan έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 29, 2023 11:14 pm
Ρε παιδιά, πάτε καλά, που τα βάλατε τώρα με τον Σλούκα; Και με σκεπτικό από παιδάκι πρώτης δημοτικού...
Τραβάτε σε μια παραλία να δροσιστείτε λιγάκι!
Σαν να είναι λίγο επιθετικό/προσβλητικό το ποστ σου χωρίς λόγο. Λίγη πλάκα κάναμε (εγώ τουλάχιστον). Έτσι μου φαίνεται δηλαδής, μπορεί να ναι και ιδέα μου.
Είναι προφανές ότι δεν αναφερόμουνα σε σένα, αφού εσύ ξεκάθαρα έκανες πλάκα (αυτό μπορώ να το ξεχωρίσω -ακόμα).
Αναφερόμουν σε όσους γράφουν στο στυλ "πάντα τέτοιος ήταν ο Σλούκας και οι πρόεδροι πρέπει να τον εκδικηθούν".
Και γράφω για "σκεπτικό πρώτης δημοτικού", γιατί δεν μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά πώς ένας ενήλικος άνθρωπος, που έχει παραστάσεις από τη ζωή, δεν μπορεί να καταλάβει ότι μιλάμε για επαγγελματίες παίκτες, δηλαδή αυτή είναι η δουλειά τους.
Ο Σλούκας είναι ακραιφνής επαγγελματίας, ποτέ του δεν πούλησε οπαδιλίκι και χέστηκε για τη γνώμη μας (και καλά κάνει).
Είναι απολύτως θεμιτό να κινείται όπως κρίνει για να πετύχει καλύτερους όρους στη δουλειά του. Δεν χρωστάει ούτε στον Ολυμπιακό, ούτε στους Αγγελόπουλους, ούτε σε μένα, ούτε σε κανέναν οπαδό.
Το μόνο που μπορεί να κριθεί είναι η αγωνιστική του παρουσία και αν αξίζει τα λεφτά που παίρνει. Όλα τ' άλλα είναι "να 'χαμε να λέγαμε".