2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιουν 29, 2023 9:23 pm

berry έγραψε:
Πέμ Ιουν 29, 2023 8:56 pm
Χαχαχα χαχαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχα χαχαχαχα έπος!

Κοίτα, μέχρι αρχές επόμενης εβδομάδας έχω να λέω, μετά οποίος έμεινε έμεινε και όποιος ήρθε ήρθε. Λογικά θα γίνουν όλα αστραπιαία.

Έχω μια άλλη σκέψη, αυτήν την εννοώ.

Τις τελευταίες μέρες, γυρίζει συνέχεια στο μυαλό μου το ενδεχόμενο να αλλάζαμε τον Κανααν για Τόμας αν τον αφήσουν οι απέναντι.
Προσπαθώ να φανταστώ πόσα σουτ θα του έβγαζε η ομάδα και πόσα θα κόλλαγε απλά από μόνος του και λέω.

Ρε Μπαρτζω. Μήπως ούτε Κανααν, ούτε 3αρι αλλά Ματ Τόμας; :shot:

1
1 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 2139

Πέμ Ιουν 29, 2023 9:46 pm

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Πέμ Ιουν 29, 2023 9:57 pm

Να σου πω έτσι θα πρεπε

Δεν γκαταλαβα δηλαδής

Σεϊ δε πασγουορντ .φ4 τιμ εδώ. Άμα δεν σαρες δεν μασαρες 100 λέμε

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 685
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Πέμ Ιουν 29, 2023 10:34 pm

Παντως αν θελουν οι προεδροι να παρουν μια μικρη εκδίκηση πρεπει οταν παει να του πουν οτι απλα σε φέραμε για να σε χαιρετίσουμε επειδη στη θεση σου πηραμε αλλο....
Καπως οπως εκανε αυτος το 2015

0
AlexD

nba

Πέμ Ιουν 29, 2023 10:45 pm

eddiedimitris έγραψε:
Παντως αν θελουν οι προεδροι να παρουν μια μικρη εκδίκηση πρεπει οταν παει να του πουν οτι απλα σε φέραμε για να σε χαιρετίσουμε επειδη στη θεση σου πηραμε αλλο....
Γιατί τόσο μαλακός; Βάλε λίγο κάτι πιο χοτ, λίγη ίντριγκα.

Να έχουν τον Ντάριους Τόμσον σε γιγαντοοθόνη να του ζητάει τιπς για την νέα του ομάδα πχ ή να του έχουν φτιάξει βίντεο κλιπ με τον Μπαρτζω να τραγουδάει δεν έχει σίδερα η καρδιά σου να με κλείσει, δεν έχει σίδερα για να με φυλακίσει. Κάποια μέρα το ξέρω καλά, θα γυρίσεις ξανά, θα μου πεις πως μετάνιωσες για αυτό, φεύγω πρώτος εγώ, πρέπει τρόπο να βρω, να υπάρχω χωρίς εσένα (και εκεί να μπαίνει ο Τόμσον να τραγουδάει μαζί του το ρεφρέν).

Στην έξοδο, μόλις φτάσει τσαντισμένος στο αμάξι του θα βρει τον Μαντζαρη στην θέση του οδηγού. Θα του πει "με θυμάσαι ρε π**;", θα πατήσει γκάζι γελώντας και θα φύγει.

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2237
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Πέμ Ιουν 29, 2023 10:50 pm

37 χρόνια στο φόρουμ, ένα έχω καταλάβει

Τοπικ μεταγραφών Ολυμπιακού = LSD

ΟΚ έχω συμβάλει και εγώ λίγο δεν λέω, μπατ στιλ

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 685
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Πέμ Ιουν 29, 2023 10:54 pm

AlexD έγραψε:
Πέμ Ιουν 29, 2023 10:45 pm
eddiedimitris έγραψε:
Γιατί τόσο μαλακός; Βάλε λίγο κάτι πιο χοτ, λίγη ίντριγκα.

Να έχουν τον Ντάριους Τόμσον σε γιγαντοοθόνη να του ζητάει τιπς για την νέα του ομάδα πχ ή να του έχουν φτιάξει βίντεο κλιπ με τον Μπαρτζω να τραγουδάει δεν έχει σίδερα η καρδιά σου να με κλείσει, δεν έχει σίδερα για να με φυλακίσει. Κάποια μέρα το ξέρω καλά, θα γυρίσεις ξανά, θα μου πεις πως μετάνιωσες για αυτό, φεύγω πρώτος εγώ, πρέπει τρόπο να βρω, να υπάρχω χωρίς εσένα (και εκεί να μπαίνει ο Τόμσον να τραγουδάει μαζί του το ρεφρέν).

Στην έξοδο, μόλις φτάσει τσαντισμένος στο αμάξι του θα βρει τον Μαντζαρη στην θέση του οδηγού. Θα του πει "με θυμάσαι ρε π**;", θα πατήσει γκάζι γελώντας και θα φύγει.
Καλες οι ιδέες σου αλλα θελουν χρονο και ασχολία και ο Σλούκας δε νομιζω οτι το αξιζει....Οχι τιποτα αλλο μη ξεχάσουμε σε ανάλογες στιγμές Σπανουλης και Πριντεζης ποσο μπεσαλιδικα ξηγιοντουσαν

0
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Ιουν 29, 2023 11:14 pm

Ρε παιδιά, πάτε καλά, που τα βάλατε τώρα με τον Σλούκα; Και με σκεπτικό από παιδάκι πρώτης δημοτικού...
Τραβάτε σε μια παραλία να δροσιστείτε λιγάκι!

3
3 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
Zoys

Moderator
Reactions: 388

Πέμ Ιουν 29, 2023 11:49 pm

Ό,τι κι αν γίνει με Σλούκα, Σάσα, το πάντρεμα του τωρινού μπαρτζωκορμού με τους NWG και Milu είναι ιδανική συνέχεια για την ομάδα που επαναφέρει δύο παίκτες που αδικήθηκαν στην πρώτη τους παρουσία και πλέον έχουν την ευκαιρία να παίξουν σε ένα περιβάλλον που τους αξίζει. O Milu όταν ακόμα οι Σπαν-Πρι ήταν στα καλά τους έψαχνε τα πατήματα του και ωρίμαζε μπασκετικά και όταν πλέον είχε γίνει τοπ σέντερ οι μεγάλοι ήταν στη δύση ενώ και ο NWG στη ρούκι σεζόν του φορτώθηκε δυσανάλογα μεγάλες ευθύνες και εισέπραξε άδικη 'επιστημονική' γκρίνια

2
2 Εικόνα
AlexD

nba

Πέμ Ιουν 29, 2023 11:51 pm

lefpan έγραψε:
Ρε παιδιά, πάτε καλά, που τα βάλατε τώρα με τον Σλούκα; Και με σκεπτικό από παιδάκι πρώτης δημοτικού...
Σαν να είναι λίγο επιθετικό/προσβλητικό το ποστ σου χωρίς λόγο. Λίγη πλάκα κάναμε (εγώ τουλάχιστον). Έτσι μου φαίνεται δηλαδής, μπορεί να ναι και ιδέα μου. :peace:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Ιουν 30, 2023 12:25 am

AlexD έγραψε:
lefpan έγραψε:
Σαν να είναι λίγο επιθετικό/προσβλητικό το ποστ σου χωρίς λόγο. Λίγη πλάκα κάναμε (εγώ τουλάχιστον). Έτσι μου φαίνεται δηλαδής, μπορεί να ναι και ιδέα μου. :peace:
Είναι προφανές ότι δεν αναφερόμουνα σε σένα, αφού εσύ ξεκάθαρα έκανες πλάκα (αυτό μπορώ να το ξεχωρίσω -ακόμα).
Αναφερόμουν σε όσους γράφουν στο στυλ "πάντα τέτοιος ήταν ο Σλούκας και οι πρόεδροι πρέπει να τον εκδικηθούν".
Και γράφω για "σκεπτικό πρώτης δημοτικού", γιατί δεν μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά πώς ένας ενήλικος άνθρωπος, που έχει παραστάσεις από τη ζωή, δεν μπορεί να καταλάβει ότι μιλάμε για επαγγελματίες παίκτες, δηλαδή αυτή είναι η δουλειά τους.
Ο Σλούκας είναι ακραιφνής επαγγελματίας, ποτέ του δεν πούλησε οπαδιλίκι και χέστηκε για τη γνώμη μας (και καλά κάνει).
Είναι απολύτως θεμιτό να κινείται όπως κρίνει για να πετύχει καλύτερους όρους στη δουλειά του. Δεν χρωστάει ούτε στον Ολυμπιακό, ούτε στους Αγγελόπουλους, ούτε σε μένα, ούτε σε κανέναν οπαδό.
Το μόνο που μπορεί να κριθεί είναι η αγωνιστική του παρουσία και αν αξίζει τα λεφτά που παίρνει. Όλα τ' άλλα είναι "να 'χαμε να λέγαμε".

2
2 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
AlexD

nba

Παρ Ιουν 30, 2023 12:31 am

lefpan έγραψε:
Παρ Ιουν 30, 2023 12:25 am
AlexD έγραψε:

Είναι προφανές ότι δεν αναφερόμουνα σε σένα, αφού εσύ ξεκάθαρα έκανες πλάκα (αυτό μπορώ να το ξεχωρίσω -ακόμα).
Αναφερόμουν σε όσους γράφουν στο στυλ "πάντα τέτοιος ήταν ο Σλούκας και οι πρόεδροι πρέπει να τον εκδικηθούν".
Και γράφω για "σκεπτικό πρώτης δημοτικού", γιατί δεν μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά πώς ένας ενήλικος άνθρωπος, που έχει παραστάσεις από τη ζωή, δεν μπορεί να καταλάβει ότι μιλάμε για επαγγελματίες παίκτες, δηλαδή αυτή είναι η δουλειά τους.
Ο Σλούκας είναι ακραιφνής επαγγελματίας, ποτέ του δεν πούλησε οπαδιλίκι και χέστηκε για τη γνώμη μας (και καλά κάνει).
Είναι απολύτως θεμιτό να κινείται όπως κρίνει για να πετύχει καλύτερους όρους στη δουλειά του. Δεν χρωστάει ούτε στον Ολυμπιακό, ούτε στους Αγγελόπουλους, ούτε σε μένα, ούτε σε κανέναν οπαδό.
Το μόνο που μπορεί να κριθεί είναι η αγωνιστική του παρουσία και αν αξίζει τα λεφτά που παίρνει. Όλα τ' άλλα είναι "να 'χαμε να λέγαμε".
Ναι οκ, έχεις δίκιο δεν διαφωνώ σε τίποτα από όσα λες. Συγγνώμη και ευχαριστώ για την απάντηση!

0
Dakotas

senior
Reactions: 223
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Ιουν 30, 2023 12:37 am

Zoys έγραψε:
Πέμ Ιουν 29, 2023 11:49 pm
Ό,τι κι αν γίνει με Σλούκα, Σάσα, το πάντρεμα του τωρινού μπαρτζωκορμού με τους NWG και Milu είναι ιδανική συνέχεια για την ομάδα που επαναφέρει δύο παίκτες που αδικήθηκαν στην πρώτη τους παρουσία και πλέον έχουν την ευκαιρία να παίξουν σε ένα περιβάλλον που τους αξίζει. O Milu όταν ακόμα οι Σπαν-Πρι ήταν στα καλά τους έψαχνε τα πατήματα του και ωρίμαζε μπασκετικά και όταν πλέον είχε γίνει τοπ σέντερ οι μεγάλοι ήταν στη δύση ενώ και ο NWG στη ρούκι σεζόν του φορτώθηκε δυσανάλογα μεγάλες ευθύνες και εισέπραξε άδικη 'επιστημονική' γκρίνια
Αυτό ακριβώς

Στην περίπτωση του γκος βέβαια τραυματίστηκαν και στρελνιεκς Σπανούλης όπου μείναν οφ μέχρι τέλους της σεζον και ο γκος έπεσε κατευθείαν στα βαθιά μετά

1
1 Εικόνα
Jamesharden13

senior
Reactions: 260
Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law

Παρ Ιουν 30, 2023 1:38 am

αν μεινει ο σασα γιατι δεν κοιταμε απο πισω του τον θαναση?να παμε και εναν ξενο στο 5 ακομα και ειμαστε κομπλε
γουοκαπ,γκος,σλου,κανααν,παπ,σακ,λαρε,λουντζης
βεζε,θανασης
φαλ,μιλου,μαπ

0
thory

euroleague
Reactions: 665

Παρ Ιουν 30, 2023 2:02 am

Jamesharden13 έγραψε:
Παρ Ιουν 30, 2023 1:38 am
αν μεινει ο σασα γιατι δεν κοιταμε απο πισω του τον θαναση?να παμε και εναν ξενο στο 5 ακομα και ειμαστε κομπλε
γουοκαπ,γκος,σλου,κανααν,παπ,σακ,λαρε,λουντζης
βεζε,θανασης
φαλ,μιλου,μαπ
Γιατί κατά μια έννοια ο Θανάσης δεν είναι πλέον μπασκετμπολίστας, αλλά και να είχε παίξει λίγο μπάσκετ την τελευταία 5ετια δεν έχει τα χαρακτηριστικά που χρειαζόμαστε για την συγκεκριμένη θέση, είναι ασουτος και ατσουμπαλος.
Ο θανασοκουμπο θα πρεπε να χε μείνει Ευρώπη και να είχε φτιάξει το κορμί του για να μπορεί να παίξει στο 5 σαν undesized ψηλός στυλ Χάινς. Θεωρώ.

1
1 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”