αν αληθευει αυτο που εγραψαν οι ισπανοι και η προταση θα ειναι 1.5 εκατ τον χρονο καλυτερα να το ακυρωσουν και πανε για μπυρεςjazz thrilos έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 01, 2023 6:49 pm
Εντωμεταξύ ο Σλουκας υπογράφει στην Φενερ λένε οι Σέρβοι. Λετε;; Δεν πιστεύω με τίποτα ότι ο Κώστας θα υπέγραφε στους Τούρκους πριν καν συναντηθεί με τους προέδρους μας. Αλλα...για κάτσε λίγο...δεν έχει ξαναγίνει αυτο;;;
2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- τουλουμπα
- Reactions: 3966
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
0
- shaq7
- Reactions: 5675
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Πάντως πλέον φεύγει ο σασα από την πρώτη 5δα όποτε αναγκαστικά θα αλλάξει.. ένα θέμα του σλουκα λύνεται .. Εντωμεταξύ και τον μιλου τον βλέπω να παίζει πολύ περισσότερο από τον φαλ ..
Όποτε έχει ψωμί η υπόθεση πλέον για το ροστερακι του χρόνου
Αν δεν πάρουμε μιροτιτς βλέπω να χαιρετάνε και τον κανααν
Όποτε έχει ψωμί η υπόθεση πλέον για το ροστερακι του χρόνου
Αν δεν πάρουμε μιροτιτς βλέπω να χαιρετάνε και τον κανααν
0
Να το πω; Θα το πω
Εμένα δεν με τρελαίνει ο Μιροτιτς, θυμάμαι την εμφάνιση του στον ημιτελικό του F4 και απελπίζομαι. Πολύ σοφτ, πολύ μέτριος, πολλά λεφτά. Όχι τυχαία η Μπαρτσελόνα τον διώχνει, οχι του προτείνει να μείνει με λιγότερα, τον διώχνει. Δεν ξέρω τι κίνητρο μπορεί να έχει στα 32 του και αν αξίζει να του δώσει ο Ολυμπιακός τα λεφτά που ακούγονται.
Όμως
Για να είμαι ειλικρινής και το μπάσκετ του Σάρας δεν ευνόησε ποτέ τον Μιροτιτς, πότε δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό ούτε η υπόλοιπη ομάδα. Δεν ειναι καθόλου απίθανο στο μπάσκετ του Μπαρτζωκα να δούμε άλλο παίκτη, σίγουρα στα καλά του είναι στους καλύτερους της διοργάνωσης.
Δύσκολη απόφαση αγωνιστικά αν και εύκολη επικοινωνιακά
Εμένα δεν με τρελαίνει ο Μιροτιτς, θυμάμαι την εμφάνιση του στον ημιτελικό του F4 και απελπίζομαι. Πολύ σοφτ, πολύ μέτριος, πολλά λεφτά. Όχι τυχαία η Μπαρτσελόνα τον διώχνει, οχι του προτείνει να μείνει με λιγότερα, τον διώχνει. Δεν ξέρω τι κίνητρο μπορεί να έχει στα 32 του και αν αξίζει να του δώσει ο Ολυμπιακός τα λεφτά που ακούγονται.
Όμως
Για να είμαι ειλικρινής και το μπάσκετ του Σάρας δεν ευνόησε ποτέ τον Μιροτιτς, πότε δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό ούτε η υπόλοιπη ομάδα. Δεν ειναι καθόλου απίθανο στο μπάσκετ του Μπαρτζωκα να δούμε άλλο παίκτη, σίγουρα στα καλά του είναι στους καλύτερους της διοργάνωσης.
Δύσκολη απόφαση αγωνιστικά αν και εύκολη επικοινωνιακά
1
1

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
- shaq7
- Reactions: 5675
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ο μιροτιτς με τον σαρα που επαιζε καταστροφικο μπασκετ καταφερνε να κανει τρελα νουμερα..ενω ο σαρας τον ειχε μονο να ποσταρει!
με τον μπαρτζωκα θα βγει mvp και θα κανει καλυτερη χρονια ακομα και απο σασα..εδω θα μαστε και θα το δουμε αν τυχον και γινει το θαυμα να δωσουν 2.5εκ οι αφοι σε ξενο..Θα λεγα οτι θα σηκωσει και κουπα αλλα περιμενω να δω και τι θα γινει με τον σλουκα.
με τον μπαρτζωκα θα βγει mvp και θα κανει καλυτερη χρονια ακομα και απο σασα..εδω θα μαστε και θα το δουμε αν τυχον και γινει το θαυμα να δωσουν 2.5εκ οι αφοι σε ξενο..Θα λεγα οτι θα σηκωσει και κουπα αλλα περιμενω να δω και τι θα γινει με τον σλουκα.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Σάβ Ιούλ 01, 2023 7:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 1661
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Ο Μπαρον εχει συμβολαιο(πλουσιοπαροχο)στην Αρμανι και δεν εχουμε τη δυνατοτητα να το σπασουμε........Αμαν Αμαν έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 01, 2023 6:49 pmάνοιγει το γήπεδο ο μπέντιλ με το καλό μακρινό του σουτ και παίζει και άμυνα που λογικά αυτή θα είναι η σύνταγη του μπαρτζώκα του χρόνου.assistant77 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 01, 2023 6:46 pm
Α) ο Κουριτς μολις χθες υπεγραψε στο Καζαν κι εμεις δεν εχουμε τη δυνατοτητα να σπαμε το συμβολαιο οποιουδηποτε παιχτη--οποιαδηποτε στιγμη........
Β)Μπεντιλ ρε φιλε;;;;;;;;;Μπεντιλ;;;;;;;;τελος παντων το προσπερναω γιατι ειχαμε μεγαλη αναγκη μια γερη δοση γελιου σε μια δυσκολη μερα σαν τη σημερινη........
αντί του κούριτς θα μπορούσε να είναι ο μπάρον πχ
Ο Μπεντιλ ανοιγει τα γηπεδα με κομπρεσερ.........περα απ την πλακα τιμιος παιχτης,σεβομαι τη βελτιωση που εχει δειξει αλλα δεν ειναι για επιπεδο ομαδας φαιναλ--4
2
2

-
- Reactions: 950
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πάντως αμφιβάλλω ότι δίνουν τέτοιο συμβόλαιο στον Μίροτιτς ενώ μένει ο Σλουκας. ή που φεύγει και τα Τόμσον που λέω εγώ είναι και αυτά όνειρο με Μίροτιτς, το πολύ πολύ να έρθει ένας απλά καλός παίχτης αντί του Σλουκα... ή που δεν ισχύει η πρόταση και: α) μένει ο Σλουκας με ένα πολύ καλό 4αρι (Λεντει, Ερνανγκόμεθ πχ) αλλά σε πιο λογικές τιμές β) φέρνουμε ακριβό παίχτη αντί του Σλουκα (Τόμσον, Νεπιερ, Πάνγκος ή με αλλαγή πλάνου Καλινιτς πχ ή 2/3 σκόρερ) και πάλι πολύ καλό τεσσάρι.shaq7 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 01, 2023 7:15 pmο μιροτιτς με τον σαρα που επαιζε καταστροφικο μπασκετ καταφερνε να κανει τρελα νουμερα..ενω ο σαρας τον ειχε μονο να ποσταρει!
(προφανώς και υπάρχουν οικονομικές διάφορες μεταξύ των ονομάτων, αν επιλέξεις πιο φτηνό 4αρι χτυπάς Τόμσον, αν επιλέξεις Πάνγκος πχ, χτυπάς πιο ακριβό 4ρι).
0
-
- Reactions: 1661
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Δυστυχως τα καλα του ο Μιροτιτς τα χει αφησει πισω του..........κι εγω ειμαι αρνητικος στο να δωσουμε 2,5Μ για εναν 33χρονο.......αν ειχαμε μπατζετ 30 εκατομμυρια να το συζηταγα.......
Στο ροστερ που εβαλα πιο πανω προτεινα Λεντει και Χομς στο 4(μαζι με Πητερς).......και οι δυο μαζι θα κοστισουν λιγοτερο απ τον Μιρο......
Εναλλακτικα θα επαιρνα Καλινιτς αντι του ενος 4ριου και θα επαιρνα για 5ο ψηλο(αν υπηρχε η δυνατοτητα)Μητογλου ή Αγρα.........
1
1

-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εφόσον φαίνεται ο Μητο δεν είναι για μας, ας μην το συζητάμε αυτό το σενάριο με Αγρα σε παρακαλώ. Σήμερα έφυγε ο Σάσα, σήμερα. Δείξε λίγο έλεος.assistant77 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 01, 2023 7:27 pmΔυστυχως τα καλα του ο Μιροτιτς τα χει αφησει πισω του..........κι εγω ειμαι αρνητικος στο να δωσουμε 2,5Μ για εναν 33χρονο.......αν ειχαμε μπατζετ 30 εκατομμυρια να το συζηταγα.......
Στο ροστερ που εβαλα πιο πανω προτεινα Λεντει και Χομς στο 4(μαζι με Πητερς).......και οι δυο μαζι θα κοστισουν λιγοτερο απ τον Μιρο......
Εναλλακτικα θα επαιρνα Καλινιτς αντι του ενος 4ριου και θα επαιρνα για 5ο ψηλο(αν υπηρχε η δυνατοτητα)Μητογλου ή Αγρα.........
Παρόλο που το Καλινιτς είναι ωραίο και θα άξιζε όπως και να χει.
Να έχουμε σοβαρό Γκαρντ θέλω (Σλουκα ή άλλον, άσο ή κόμπο) και στο 4 είναι πιο εύκολα τα πράγματα.
1
1