2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 994
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιούλ 08, 2023 7:24 pm

Jimmyrogue84 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 08, 2023 7:12 pm
Quincy έγραψε:
Σάβ Ιούλ 08, 2023 6:26 pm
Πάνω από το εξελάκι δεν είναι κανείς!

Στα σοβαρά δεν πιστεύω ότι το πρόβλημα ήταν ο ρόλος και ο χρόνος του. Ο Σλούκας ήταν σε θέση να γίνει πρωταγωνιστής σε φ4 ομάδα, και έγινε. Αν ο λόγος ήταν κανένα μπιφ με σκακιστή, δεν το ξέρω. Ξέρω σίγουρα πως ο παο του έδωσε τα διπλά. Για πολλούς αυτό είναι αρκετό, και καθόλου κατακριτέο. Μην γράφετε ανοησίες τύπου "λιγος σαν ανθρωπος κλπ", κι εγώ ξενέρωσα αλλά ούτε τι άνθρωπος είναι ο Σλουκας ξερουμε, ούτε τι τον οδήγησε σε τετοια αποφαση, που μονο ευκολη δεν ειναι.

Αξιζε αγωνιστικα 10εκ για τα 3 τελευταια μπασκετικα χρονια επιπεδου; Σιγουρα οχι. Ο παο ομως ψιλοεπρεπε να τα δωσει για να κερδισει επικοινωνιακο εδαφος μετα απο 2 χρονιες φαρσες προς τον κοσμο του. Να δειξει οτι επιστρεφει σε ψηλα επιπεδα και στην πραξη. Και να παρει επιτελους εναν τοπ ελληνα. Ολα αυτα μπορει να αξιζουν 10εκ, σχετικα ειναι αυτα. Αν εδινε τοσα ο οσφπ εβαζε ταφοπλακα σε μια ηδη χτισμενη φ4 ομαδα.

Στα γκαρντ πλεον χρειαζεται ενυσχιση, ελπιζω να μην πανε για ντορσευ γιατι αν και βολευει το διαβατηριο δεν με πειθει οτι αξιζει τετοια χρηματα
Έχει συμβόλαιο ο Ντορσεϊ γι άλλα 2 χρονια με Φενέρ....υπάρχει ρήτρα επεκτασης την οποία πολύ δύσκολα δε θα ενεργοποιήσουν έτσι όπως έχει κατσασιαστεί η ευρωλιγκα στους κοντούς!Λογικά θα πάμε ειτε σε καμιά τρελή μεταγραφή με buy out (δεν τα κάνουν αυτά οι αφοί), ή σε κανένα στοίχημα από Ατλαντικό τον οποίον ελπίζω να μην είναι και απλός ρολίστας....
Πλεον χρειαζεται ταλεντο και προσωπικοτητα η περιφερεια και σιγουρα σουτ γιατι οι ασσοι ειναι ασουτοι. Ειναι μεγαλο ρισκο να παει για παικτη στοιχημα η ομαδα με μολις 3 γκαρντ επιπεδου ευρωλιγκας. Διαφορετικα κλεινεις Μιροτιτς με μια ομαδα φωτια απο το 3 και πανω με σκυλια του πολεμου στα γκαρντ. Για να δουμε

0
thory

euroleague
Reactions: 665
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Ιούλ 08, 2023 7:33 pm

Επιμένω, Μιροτιτς γιατί είναι ότι πιο κοντά σε βεζενκοφ και Ντόρσεϊ γιατί είναι και καλός παίκτης και κυρίως γιατί έχει το διαβατήριο. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Αν έχετε κάποιες εναλλακτικές πείτε να δω και γω.

Άλλη ομαδα για Ευρώπη άλλη για Ελλάδα η να χουμε 200 ξένους και δεν ξέρω γω τι άλλο θα αποτύχει, δεν είμαστε ούτε Αρμάνι ούτε Μακάμπι.

0
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2945
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Σάβ Ιούλ 08, 2023 7:33 pm

Quincy έγραψε:
Σάβ Ιούλ 08, 2023 6:56 pm
shaq7 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 08, 2023 6:51 pm
Αν ο δπγ μας παρει και τον μιροτιτς μας κλεινει το σπιτι..δεν σηκωνεται τετοια επικοινωνιακη ηττα..

Παντως ενω συμφωνω οτι δεν αξιζει ο ντορσει 2.2 και βρισκεις καλυτερο το θεμα ειναι οτι με 6 ξενους θα παιζουμε του χρονου Α1..Ακομα και να ερθει ενας απο ΝΒΑ παικταρας αυτο παει να πει οτι θα μεινει ο κανααν εκτος παλι..Προσωπικα ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα στον ντορσει θα τα εσκαγα αρκει να δεχοταν κλειστο 3ετες.

Γιατι πειτε οτι παμε με 9 ξενους ποιος θα μεινει εξω? κανααν?πιτερς?καλα ο 4ρο5ρος φτηνος σιγουρα..
Εγώ το λέω επειδή δεν θα έρθει με κλειστό 3ετες, θα μανουριάζει στα αποδυτηρια και θα εχουμε σηριαλ καθε καλοκαιρι. Ασε που θα τον ψαχνουμε στα κρισιμα. Εχω ξαναγραψει οτι εχει σουπερ πακετο για ευρωπη, αλλα δεν γουσταρει το παιδι εδω και φαινεται. Κατι σαν τον αλλον τον ντορσευ. Το χει το ονομα μαλλον :lol:
ποτε κρυφτηκε? Δεν ηταν ευστοχος στα 4/5 παιχνιδια με την Μονακο. Αλλ δεν κρυφτηκε. στο κρισιμο 5ο παιχνιδι που εκρινε προκριση ή αποκλεισμο (και οχι απλα να γινει το 1-1, 2-1 ή 1-2.. και να υπαρχουν και αλλα παιχνιδια μεσα) ηταν κομβικοτατος.

στο φαιναλ φορ εγραψε λιγο πολυ τα νουμερα που εγραφε ολη τη σεζον.

Σαν παιχτης μου αρεσει ΠΟΛΥ. Ειναι σε πολυ καλη ηλικια, εχει καλο πακετο σκορερ, τοσο off the dribble οσο με τη μπαλα στα χερια του. Εχει το πολυποθητο Ελληνικο διαβατηριο και δεν με νοιαζει τι λεφτα θελουν να του δωσουν (ετσι κ αλλιως θα πληρωθει την υπεραξια του).
Αυτο που με νοιαζει ειναι οτι συμβολαιο κ αν του προτεινουν να ειναι ΚΛΕΙΣΤΟ με ρητρα για ΝΒΑ Χ ποσο. Οχι 1+1+1 και καθε καλοκαιρι να μπορει να τρεχει στα summer leagues κτλ και να περιμενουμε μεχρι Αυγουστο - Σεπτεμβρη τι θα γινει και πως θα προχωρησουμε με το ροστερ.

1
1 Εικόνα
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Σάβ Ιούλ 08, 2023 7:34 pm

shtarkws έγραψε:
Σάβ Ιούλ 08, 2023 7:10 pm
Κατανοώ για ποιον λόγο ο Σλούκας έφυγε από τον Ολυμπιακό και τελικά πήγε στον Παναθηναϊκό.

Δεν βρίσκω κανένα λόγο για τον Μιροτιτς να επιλέξει τον Παναθηναϊκό αντί του Ολυμπιακου.

Αν θέλει να αποδείξει στην Μπαρτσελόνα ότι τον υποτίμησε καλύτερα για αυτόν να πάει στον Ολυμπιακό που έχει περισσότερες ελπίδες για τίτλο.
Μπορείς σε παρακαλώ να επαναφέρεις για ένα και μοναδικό ποστ τον @αυτοκρατορα;;;;;;;;

0
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Σάβ Ιούλ 08, 2023 7:38 pm

Jimmyrogue84 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 08, 2023 7:12 pm
Quincy έγραψε:
Σάβ Ιούλ 08, 2023 6:26 pm
Πάνω από το εξελάκι δεν είναι κανείς!

Στα σοβαρά δεν πιστεύω ότι το πρόβλημα ήταν ο ρόλος και ο χρόνος του. Ο Σλούκας ήταν σε θέση να γίνει πρωταγωνιστής σε φ4 ομάδα, και έγινε. Αν ο λόγος ήταν κανένα μπιφ με σκακιστή, δεν το ξέρω. Ξέρω σίγουρα πως ο παο του έδωσε τα διπλά. Για πολλούς αυτό είναι αρκετό, και καθόλου κατακριτέο. Μην γράφετε ανοησίες τύπου "λιγος σαν ανθρωπος κλπ", κι εγώ ξενέρωσα αλλά ούτε τι άνθρωπος είναι ο Σλουκας ξερουμε, ούτε τι τον οδήγησε σε τετοια αποφαση, που μονο ευκολη δεν ειναι.

Αξιζε αγωνιστικα 10εκ για τα 3 τελευταια μπασκετικα χρονια επιπεδου; Σιγουρα οχι. Ο παο ομως ψιλοεπρεπε να τα δωσει για να κερδισει επικοινωνιακο εδαφος μετα απο 2 χρονιες φαρσες προς τον κοσμο του. Να δειξει οτι επιστρεφει σε ψηλα επιπεδα και στην πραξη. Και να παρει επιτελους εναν τοπ ελληνα. Ολα αυτα μπορει να αξιζουν 10εκ, σχετικα ειναι αυτα. Αν εδινε τοσα ο οσφπ εβαζε ταφοπλακα σε μια ηδη χτισμενη φ4 ομαδα.

Στα γκαρντ πλεον χρειαζεται ενυσχιση, ελπιζω να μην πανε για ντορσευ γιατι αν και βολευει το διαβατηριο δεν με πειθει οτι αξιζει τετοια χρηματα
Έχει συμβόλαιο ο Ντορσεϊ γι άλλα 2 χρονια με Φενέρ....υπάρχει ρήτρα επεκτασης την οποία πολύ δύσκολα δε θα ενεργοποιήσουν έτσι όπως έχει κατσασιαστεί η ευρωλιγκα στους κοντούς!Λογικά θα πάμε ειτε σε καμιά τρελή μεταγραφή με buy out (δεν τα κάνουν αυτά οι αφοί), ή σε κανένα στοίχημα από Ατλαντικό τον οποίον ελπίζω να μην είναι και απλός ρολίστας....
Το 1,5 εκατό. ευρώ είναι σαν να είχε ένα Αμερικανάκι 3,5 εκατό. δολάρια συμβόλαιο στο ΝΒΑ...... Δε φέρνεις παίχτη-στοίχημα μ αυτά τα λεφτά, φέρνεις παίχτη παιγμένο.....

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Σάβ Ιούλ 08, 2023 7:45 pm

0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1455
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Σάβ Ιούλ 08, 2023 7:52 pm

shaq7 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 08, 2023 6:51 pm
Αν ο δπγ μας παρει και τον μιροτιτς μας κλεινει το σπιτι..δεν σηκωνεται τετοια επικοινωνιακη ηττα..

Παντως ενω συμφωνω οτι δεν αξιζει ο ντορσει 2.2 και βρισκεις καλυτερο το θεμα ειναι οτι με 6 ξενους θα παιζουμε του χρονου Α1..Ακομα και να ερθει ενας απο ΝΒΑ παικταρας αυτο παει να πει οτι θα μεινει ο κανααν εκτος παλι..Προσωπικα ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα στον ντορσει θα τα εσκαγα αρκει να δεχοταν κλειστο 3ετες.

Γιατι πειτε οτι παμε με 9 ξενους ποιος θα μεινει εξω? κανααν?πιτερς?καλα ο 4ρο5ρος φτηνος σιγουρα..
Ας φέρουμε παιχταρά δυάρι στην ομάδα και ας μείνει ο Κάναν έξω...

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Σάβ Ιούλ 08, 2023 7:55 pm

Πάρτε το Γκριγκονις να γίνει της Ποπης.

3
3 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1455
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Σάβ Ιούλ 08, 2023 7:56 pm

Αν το έπαιρναν πατριοτικά οι Αφοί θα έφερναν Μάικ Τζέιμς και Μιροτιτς και δεν θα χάναμε ποτέ.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion

Σάβ Ιούλ 08, 2023 8:00 pm

1
1 Εικόνα

tinyurl.com/2axatenv
thory

euroleague
Reactions: 665

Σάβ Ιούλ 08, 2023 8:09 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 08, 2023 7:56 pm
Αν το έπαιρναν πατριοτικά οι Αφοί θα έφερναν Μάικ Τζέιμς
Α πα πα τι λόγια είναι αυτά; Δεν κάνουν τέτοια οι Αφοί.. :D

0
Rice

senior
Reactions: 302

Εγώ να πω την αμαρτία μου δεν πιστεύω ότι θα δώσουμε 2m και buy out για Dorsey και ότι πολύ δύσκολα θα δώσουμε 2,5-3m για τον Μίροτιτς.Τι θα γίνει τελικά θα δούμε τις επόμενες μέρες.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions: 395
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv

Σάβ Ιούλ 08, 2023 8:16 pm

Rice έγραψε:
Εγώ να πω την αμαρτία μου δεν πιστεύω ότι θα δώσουμε 2m και buy out για Dorsey και ότι πολύ δύσκολα θα δώσουμε 2,5-3m για τον Μίροτιτς.Τι θα γίνει τελικά θα δούμε τις επόμενες μέρες.
Οπότε φουλ για μπεντιλ και Φρανσίσκο και κρυφτε τα γυναικόπαιδα.Φετος θα τους ψάχνει ο κοουτς με το δίκανο... :D

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3961
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Ιούλ 08, 2023 8:17 pm

Rice έγραψε:
Εγώ να πω την αμαρτία μου δεν πιστεύω ότι θα δώσουμε 2m και buy out και ότι πολύ δύσκολα θα δώσουμε 2,5-3m για τον Μίροτιτς.Τι θα γίνει τελικά θα δούμε τις επόμενες μέρες.
για μιρο σιγουρα πρεπει να δωσει πανω απο 2.5 μια ομαδα για τον παρει
κατι που διαβαζω σε σοσιαλ απο ολυμπιακους οτι θα ερθει με 1,8 για να τον προπονει ο σκακιστης δεν παιζουν

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions: 395
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv

Σάβ Ιούλ 08, 2023 8:20 pm

Ο ραντανοφ είναι ακόμα ελεύθερος?Ωραίο τριαρακι.

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”