το πιο πιθανο να εχουμε μεταγραφη και μητογλου στο 4 και ο ματζουκας να παει στο 3JohnnyPao έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 09, 2023 1:57 amΟ Mirotic δεν ξέρω αν μου κολλάει. Παιχτουρα σίγουρα πάντως, σε περίπτωση που έρθει ή θα παμε με Μητογλου μπακαπ 5αρι, Ματζουκα μπακαπ 4αρι και Παπαπετρου μπακαπ 3αρι ή με Παπαγιαννη μπακαπ σεντερ, Ντίνο μπακαπ 4 και Λευτέρη μπακαπ 3.
Μπορεί όμως ο Ματζουκας να δωσει 15 λεπτά στο 3? Στο μυαλό μου τον έχω περισσότερο για 4αρι. Εμένα αυτό το ροστερ θα μου άρεσε και το θεωρώ ρεαλιστικό:
Sloukas - Vildoza(1/2) - Moraitis
Mykhailiuk(2/3) - Grant
Giedraitis - Olinde(3/4)
Matzoukas - Mitoglou(4/5)
Lessort - Papagiannis - Adetokubo
Η πρώτη 5αδα θα τα γαζώνει απο παντού και η δεύτερη θα τρώει σίδερα στην αμυνα. Ο Ντινος είναι ακριβώς το 4αρι που θέλει ο Παπαγιάννης διπλα του, Ολιντε και Γκραντ είναι αμυντικα υπεροπλα και ο Βιλντοζα θα τους κάνει όλους μάγκες.
Απτην άλλη στους βασικούς ο Μιχαλιουκ θα ναι ο καλύτερος παίκτης της ομαδας (θα κρύβει αυτος κι ο Γκιεντραιτις τον Σλουκα αμυντικα) , ο Ματζουκας θα ανοίγει χώρους και ο Λεσσορ θα τρώει παιδάκια στη ρακετα.
2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- τουλουμπα
- Reactions: 3969
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 2789
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μπορεί ο άνθρωπος να δουλεύει στο παρασκήνιο και να μην προβάλλεται αλλά:
αν ο Αταμάν ζητάει τους παίκτες και μιλάει για το αγωνιστικό μαζί τους, και ο ΔΠΓ κλείνει τις ζόρικες περιπτώσεις (και στην εκπομπή του SDNA μίλησαν για αυξημένες αρμοδιότητες του Δημήτρη Κοντού), ξέρει κάποιος τι κάνει ο Μπετσίροβιτς;
αν ο Αταμάν ζητάει τους παίκτες και μιλάει για το αγωνιστικό μαζί τους, και ο ΔΠΓ κλείνει τις ζόρικες περιπτώσεις (και στην εκπομπή του SDNA μίλησαν για αυξημένες αρμοδιότητες του Δημήτρη Κοντού), ξέρει κάποιος τι κάνει ο Μπετσίροβιτς;
0

-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν νομίζω να μπορεί να σταθεί ο Λευτέρης στο 3.τουλουμπα έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 09, 2023 2:15 amτο πιο πιθανο να εχουμε μεταγραφη και μητογλου στο 4 και ο ματζουκας να παει στο 3JohnnyPao έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 09, 2023 1:57 amΟ Mirotic δεν ξέρω αν μου κολλάει. Παιχτουρα σίγουρα πάντως, σε περίπτωση που έρθει ή θα παμε με Μητογλου μπακαπ 5αρι, Ματζουκα μπακαπ 4αρι και Παπαπετρου μπακαπ 3αρι ή με Παπαγιαννη μπακαπ σεντερ, Ντίνο μπακαπ 4 και Λευτέρη μπακαπ 3.
Μπορεί όμως ο Ματζουκας να δωσει 15 λεπτά στο 3? Στο μυαλό μου τον έχω περισσότερο για 4αρι. Εμένα αυτό το ροστερ θα μου άρεσε και το θεωρώ ρεαλιστικό:
Sloukas - Vildoza(1/2) - Moraitis
Mykhailiuk(2/3) - Grant
Giedraitis - Olinde(3/4)
Matzoukas - Mitoglou(4/5)
Lessort - Papagiannis - Adetokubo
Η πρώτη 5αδα θα τα γαζώνει απο παντού και η δεύτερη θα τρώει σίδερα στην αμυνα. Ο Ντινος είναι ακριβώς το 4αρι που θέλει ο Παπαγιάννης διπλα του, Ολιντε και Γκραντ είναι αμυντικα υπεροπλα και ο Βιλντοζα θα τους κάνει όλους μάγκες.
Απτην άλλη στους βασικούς ο Μιχαλιουκ θα ναι ο καλύτερος παίκτης της ομαδας (θα κρύβει αυτος κι ο Γκιεντραιτις τον Σλουκα αμυντικα) , ο Ματζουκας θα ανοίγει χώρους και ο Λεσσορ θα τρώει παιδάκια στη ρακετα.
0
- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
δεν πειραζει προεχουν αλλα πραγματα απτην εξελιξη του ματζουκα η του μωραιτη
το να παει η ομαδα με 4αρια μητογλου και ματζουκα το θεωρω αδιανοητο για επιπεδο αταμαν
το πιο πιθανο ειναι να αλλαξει θεση ο ματζουκας παρα να μπερδευτουν 2-3 παιχτες σε αλλες θεσεις για να βρει 2-3 λεπτα παραπανω αυτος
κατα την γνωμη μου ο ματζουκας δεν μπορει να σταθει σαν δευτερη επιλογη σε καμια θεση οποτε θα παιρνει τα 5λεπτα του στην α1 και βλεπουμε
0
-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Από τα καθεστωτικά γράφεται πάντως ότι ο Αταμάν τον πιστεύει και πως θα του δίνει μίνιμουμ ένα 15λεπτο ανά ματς στην Γιούρολιγκ. Μια άλλη επιλογή για να μην πάμε με 4αρια Μήτογλου και Ματζουκα είναι, όπως έχω ξαναπεί, να μεταφερθεί ο Ντίνος στο 5.τουλουμπα έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 09, 2023 3:18 amδεν πειραζει προεχουν αλλα πραγματα απτην εξελιξη του ματζουκα η του μωραιτη
το να παει η ομαδα με 4αρια μητογλου και ματζουκα το θεωρω αδιανοητο για επιπεδο αταμαν
το πιο πιθανο ειναι να αλλαξει θεση ο ματζουκας παρα να μπερδευτουν 2-3 παιχτες σε αλλες θεσεις για να βρει 2-3 λεπτα παραπανω αυτος
κατα την γνωμη μου ο ματζουκας δεν μπορει να σταθει σαν δευτερη επιλογη σε καμια θεση οποτε θα παιρνει τα 5λεπτα του στην α1 και βλεπουμε
0
-
- Reactions: 1458
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
μπορει να τον πιστευει στην θεση 3
αν βαλει τον μητογλου στο 5 σημαινει οτι φευγει παπαγιαννης και θα εχουμε μητογλου σαν δευτερο σεντερ που μοιαζει δυσκολο
μπορει να τον βαζει λιγο στο 3 λιγο στο 4 οπου χρειαζεται
να μου πεις στην α1 να τον βαζει 15λεπτα αντε να σου πω οτι θα βρει τροπο τωρα στην ευρωλιγκα να παιζει τοσο τι να σου πω θα δουμε
αν ολοκληρωθει ο ροστερ θα εχουμε μια πιο σαφη εικονα για το που θα παιζει
αν ειχε σκοπο ο αταμαν να βαλει τον μητο μονιμα στο 5 θα ειχαμε αποσυρει την προταση στον παπαγιαννη
0
- xomitsious
- Reactions: 640
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πιο πιθανό το βλέπω να πάμε με ξένο + Ματζουκα στο 3 και ξένο+ Μητογλου στο 4.
Αφού ήρθε ο Σλούκας ο Παπαπέτρου θα έρθει μόνο αν δεν έρθει ο Παπαγιάννης.
Εγώ θα ήθελα και τους δύο (Παπαπέτρου και Παπαγιάννη) και άσε τα Καλαϊτζάκια και τον Αγραβάνη να πάνε στο καλό.
Δηλαδή:
Σλούκας Γκράντ Μωραιτης
Βιλντοζα Γκριγκονις (Μιχαλιουκ ακόμα καλύτερα)
Ξενος1 Παπαπέτρου Ματζουκας (3-4)
Ξενος2 Μητογλου
Λεσσορ Παπαγιάννης Κ.Αντετ
Και δε χρειάζεσαι καν 7ο ξένο.
Αφού ήρθε ο Σλούκας ο Παπαπέτρου θα έρθει μόνο αν δεν έρθει ο Παπαγιάννης.
Εγώ θα ήθελα και τους δύο (Παπαπέτρου και Παπαγιάννη) και άσε τα Καλαϊτζάκια και τον Αγραβάνη να πάνε στο καλό.
Δηλαδή:
Σλούκας Γκράντ Μωραιτης
Βιλντοζα Γκριγκονις (Μιχαλιουκ ακόμα καλύτερα)
Ξενος1 Παπαπέτρου Ματζουκας (3-4)
Ξενος2 Μητογλου
Λεσσορ Παπαγιάννης Κ.Αντετ
Και δε χρειάζεσαι καν 7ο ξένο.
0
-
- Reactions: 891
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
- xomitsious
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Παιδιά, επειδή τον Nunn τον ανέφερα εδώ πρώτος εγώ, θέλω να τονίσω ότι τον διάβασα σε αρκετά αναξιόπιστο site.
Ένα μικρό Google search αργότερα μου έδειξε ότι αρκετές ομάδες του NBA θα τον ήθελαν για αναπληρωματικό PG.
Αν υπήρχαν έστω και λίγες πιθανότητες να έρθει, μετά την άφιξη Σλουκα δεν υπάρχει καμμία (κατά τη γνώμη μου).
Οπότε σόρρυ για τυχόν expectations που δημιουργήθηκαν, πάμε παρακάτω.
Ένα μικρό Google search αργότερα μου έδειξε ότι αρκετές ομάδες του NBA θα τον ήθελαν για αναπληρωματικό PG.
Αν υπήρχαν έστω και λίγες πιθανότητες να έρθει, μετά την άφιξη Σλουκα δεν υπάρχει καμμία (κατά τη γνώμη μου).
Οπότε σόρρυ για τυχόν expectations που δημιουργήθηκαν, πάμε παρακάτω.
1
1

- xomitsious
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ιδού και το ένοχο ποστ. (Απ'την αρχή αναφέρθηκε η αναξιοπιστία του site)xomitsious έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 06, 2023 11:58 amΑναφορά στον Κεντρικ Ναν από το paopantou. Στα μπασκετικά το site είναι λίγο άσχετο πάντως. Ένας ρεπόρτερ τους είχε αφήσει να εννοηθεί ότι έρχεται ο Μισιτς κάνα δυο μέρες πριν πάει NBA. Φέρτε κλικς και γράψτε ότι νά ναι φάση.
0
Μήπως ο Μαντζούκας να πάει δανεικός σε μία σοβαρή ομάδα eurocup με πρωταγωνιστικό ρόλο;
Μήπως να δώσουμε δανεικό τον Κ. Αντετ. στο Ολυμπιακό; Βιαστήκαμε να τον πάρουμε, η 5αδα των ψηλών μας είναι Μεταγραφή στο 4, Μαντζούκας, Μήτογλου (4-5άρι), Lessort, Παπαγιάννης. Θα βελτιωθεί δίπλα σε Milutinov, χρειάζονται Έλληνες οι απέναντι κι εμάς μας περισσεύουν.
Μήπως να δώσουμε δανεικό τον Κ. Αντετ. στο Ολυμπιακό; Βιαστήκαμε να τον πάρουμε, η 5αδα των ψηλών μας είναι Μεταγραφή στο 4, Μαντζούκας, Μήτογλου (4-5άρι), Lessort, Παπαγιάννης. Θα βελτιωθεί δίπλα σε Milutinov, χρειάζονται Έλληνες οι απέναντι κι εμάς μας περισσεύουν.

0