Διακοπές θέλω σίγουρα αλλά αργούμε ακόμα δυστυχώςlefpan έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 10, 2023 2:48 pmΜα για αυτό μιλάμε, βρε συ!!!kojito έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 10, 2023 2:44 pmΟ Βούκσεβιτς λογίζεται ως Έλληνας, έτσι; Αν δεν τον υπογράψουν οι Wizards που τον επέλεξαν στο draft φέτος, ίσως θα μπορούσαμε να κοιτάξουμε την περίπτωση του. Σε σχέση με τον Τανούλη είναι αρκετά πιο έτοιμος παίκτης και παίζει και στις δύο θέσεις των ψηλών. Προφανώς αργά ή γρήγορα μάλλον θα πάει ΝΒΑ, αλλά έστω για 1-2 χρόνια μέχρι να υπάρχουν πάλι επιλογές σε Έλληνες θα άξιζε να δούμε την περίπτωση του. Βέβαια λογικά τα δικαιώματα του στην Ευρώπη θα τα έχει ακόμα η Παρτιζάν, οπότε ίσως χρειαζόταν ένα buy-out.
Πάντως για Ελλάδα νομίζω κακώς γίνεται τόσο πολύ κουβέντα για το αν θα πάμε με 7 ή 8 ξένους φέτος. Η ψαλίδα των 2-3 πρώτων από τους υπόλοιπους είναι τόσο μεγάλη που ακόμα κι αν παίζουμε με Walkup, Λούντζη, Λαρεντζάκη, Παπανικολάου, Πάπας και κανέναν Τανούλη, Χαραλαμπόπουλο, Κολοβέρο κτλ για 12ο παίκτη, δεν θα είναι τόσο τραγικά τα πράγματα; Να χάσουμε το πολύ 2-3 παιχνίδια σε κανονική περίοδο και play-offs; Μόνο με τον ΠΑΟ θα είναι το πρόβλημα στους τελικούς.
Μου φαίνεται θέλεις επειγόντως διακοπές και μπάνια (όπως κι εγώ)!!!

Βέβαια υπάρχει και ο αντίλογος ότι φέτος στους τελικούς πάλι με rotation 10 παικτών πήγαμε. Οπότε και του χρόνου αν πάμε με 6 καλούς ξένους+Παπανικολάου, Walkup, Λαρεντζάκη, Λούντζη, πάλι στα ίδια ακριβώς θα είμαστε.