2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2732
Αγαπημένη θέση: PF
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιούλ 10, 2023 3:10 pm

lefpan έγραψε:
Δευ Ιούλ 10, 2023 2:48 pm
kojito έγραψε:
Δευ Ιούλ 10, 2023 2:44 pm
Ο Βούκσεβιτς λογίζεται ως Έλληνας, έτσι; Αν δεν τον υπογράψουν οι Wizards που τον επέλεξαν στο draft φέτος, ίσως θα μπορούσαμε να κοιτάξουμε την περίπτωση του. Σε σχέση με τον Τανούλη είναι αρκετά πιο έτοιμος παίκτης και παίζει και στις δύο θέσεις των ψηλών. Προφανώς αργά ή γρήγορα μάλλον θα πάει ΝΒΑ, αλλά έστω για 1-2 χρόνια μέχρι να υπάρχουν πάλι επιλογές σε Έλληνες θα άξιζε να δούμε την περίπτωση του. Βέβαια λογικά τα δικαιώματα του στην Ευρώπη θα τα έχει ακόμα η Παρτιζάν, οπότε ίσως χρειαζόταν ένα buy-out.

Πάντως για Ελλάδα νομίζω κακώς γίνεται τόσο πολύ κουβέντα για το αν θα πάμε με 7 ή 8 ξένους φέτος. Η ψαλίδα των 2-3 πρώτων από τους υπόλοιπους είναι τόσο μεγάλη που ακόμα κι αν παίζουμε με Walkup, Λούντζη, Λαρεντζάκη, Παπανικολάου, Πάπας και κανέναν Τανούλη, Χαραλαμπόπουλο, Κολοβέρο κτλ για 12ο παίκτη, δεν θα είναι τόσο τραγικά τα πράγματα; Να χάσουμε το πολύ 2-3 παιχνίδια σε κανονική περίοδο και play-offs; Μόνο με τον ΠΑΟ θα είναι το πρόβλημα στους τελικούς.
Μα για αυτό μιλάμε, βρε συ!!!
Μου φαίνεται θέλεις επειγόντως διακοπές και μπάνια (όπως κι εγώ)!!!
Διακοπές θέλω σίγουρα αλλά αργούμε ακόμα δυστυχώς :lol:

Βέβαια υπάρχει και ο αντίλογος ότι φέτος στους τελικούς πάλι με rotation 10 παικτών πήγαμε. Οπότε και του χρόνου αν πάμε με 6 καλούς ξένους+Παπανικολάου, Walkup, Λαρεντζάκη, Λούντζη, πάλι στα ίδια ακριβώς θα είμαστε.

0
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιούλ 10, 2023 3:10 pm

Είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή! Καλός παίχτης, μπορεί να παίξει και άμυνα και θα γίνεται καλύτερος και σταθερότερος με τον καιρό. Μπορεί να κουβαλήσει την ομάδα στις καλές του.Οπότε μάλλον Ντόρσι, Χαραλαμπόπουλος και τετράρι.

0
Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιούλ 10, 2023 3:19 pm

Ενδιαφέρεστε για Ερτελ διάβασα κάπου!

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Ιούλ 10, 2023 3:25 pm

Phys87 έγραψε:
Δευ Ιούλ 10, 2023 3:19 pm
Ενδιαφέρεστε για Ερτελ διάβασα κάπου!
Πριν από 4 χρόνια, ίσως...

3
3 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions: 395
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv

Δευ Ιούλ 10, 2023 3:37 pm

Eρτελ για αντι ρομπερτς ειναι οτι πρεπει .Upgrade.Mακαρι.... :D :drunk:

5
5 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2237
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Δευ Ιούλ 10, 2023 3:41 pm

Εδώ και ένα update των ελευθερων για να ψαχτειτε

Αντε κάντε καμία δουλειά

Έχω πιει κάτι μπύρες και μου κάτσε και το κοκκινιστό βαρύ μετά την παραλία, μην τα περιμένετε όλα από εμένα

https://www.spotrac.com/nba/free-agents ... available/

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3403
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Ιούλ 10, 2023 3:47 pm

berry έγραψε:

Αντε κάντε καμία δουλειά

Έχω πιει κάτι μπύρες και μου κάτσε και το κοκκινιστό βαρύ μετά την παραλία, μην τα περιμένετε όλα από εμένα

Σώπα, είναι free agent ο Michael Carter Williams. Μεγάλο πουλεν στα νιάτα του. Τον έχασα κάπου μετά το Milwaukee.

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2237
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Δευ Ιούλ 10, 2023 3:47 pm

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2634

Δευ Ιούλ 10, 2023 4:20 pm

Πολύ φοβάμαι ότι τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός λόγω της γύμνιας στην αγορά θα πρέπει να περιμένουν τους κομμένους του ΝΒΑ τον Οκτώβρη για να κλείσουν το ρόστερ

Ορίστε και ένα ευχάριστο

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2634

Δευ Ιούλ 10, 2023 4:22 pm

berry έγραψε:

Αντε κάντε καμία δουλειά

Berry είσαι διακοπές, ή είναι απλά Δευτέρα;

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7263
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Ιούλ 10, 2023 4:34 pm

Εγω προτιμω να περιμενουμε ακομα και τα χριστουγεννα το ΝΒΑ μηπως παρουμε κανα παικτη της προκοπης..Μονο ο ολιντε εχει καποιο ενδιαφερον..ας ρισκαρουμε με ΝΒΑ αντι να φερουμε οτι μετριοκακο εχει περισσεψει.. Δεν ψαχνουμε ρολιστες..γεματη η ομαδα τετοιους...

Το οτι πιστευουν καποιον οτι θα χαλασει κανεναν αν ερθει ο παπαπετρου με ξεπερναει..ισα ισα θα πανηγυριζουν ολοι..
Θα βγουν αφοι και μπαρτζω να πουν εναν καλο λογο και ολοι θα σωπασουν..μην πω θα το θεωρησουν και απαντηση στον σλουκα.

δεν μπορω να χωνεψω οτι αφου με μιροτιτς δεν υπηρχε ποτε περιπτωση να ρθει πως χασαμε ετσι τον οτζελεγιε..εγκλημα..

0
assistant

nba
Reactions: 1754
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Δευ Ιούλ 10, 2023 4:36 pm

WeRuleThisLand έγραψε:
Δευ Ιούλ 10, 2023 3:08 pm
Το ρεντγκολ έβγαλε αποκλειστικό ότι καταθέσαμε πρόταση στον μάνατζερ του Ντόρσεϊ 5.000.000 για 3ετες συμβόλαιο στον ίδιο και 700.000 buy out για την Φενέρ.
Απ αυτό το site δανείζονται ειδήσεις οι NYTimes και ο Independent....... Έχω εμπιστοσύνη....

2
2 Εικόνα
assistant

nba
Reactions: 1754
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Δευ Ιούλ 10, 2023 4:51 pm

Επειδή πολύς λόγος γίνεται για τα διαβατήρια και πως θα παίξουμε στους ελληνικούς τελικούς να θυμίσω ότι τη στιγμή που μιλάμε εμείς έχουμε 3 καλούς Έλληνες και ο Παο δύο........
Τώρα αν έχουμε πανικοβληθει που πήραν Μωραιτη και Κώστα τι να πω....... Ο Μωραιτης δεν είναι καλύτερος του Λουτζη που είναι ο τέταρτος μας Έλληνας και ο Κώστας δεν είναι καλύτερος από κανέναν.....
Ακόμα κι έτσι να παραμείνουμε από Έλληνες αν θα έχουμε 6 καλούς ξένους και αυτούς τους 4 Έλληνες + τον Πάπας ενδέκατο ανταγωνιστικοι θα είμαστε..... Στη χειρότερη....

0
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 952
Προειδοποιήσεις: 5

Δευ Ιούλ 10, 2023 4:55 pm

assistant77 έγραψε:
Δευ Ιούλ 10, 2023 4:51 pm
Επειδή πολύς λόγος γίνεται για τα διαβατήρια και πως θα παίξουμε στους ελληνικούς τελικούς να θυμίσω ότι τη στιγμή που μιλάμε εμείς έχουμε 3 καλούς Έλληνες και ο Παο δύο........
Τώρα αν έχουμε πανικοβληθει που πήραν Μωραιτη και Κώστα τι να πω....... Ο Μωραιτης δεν είναι καλύτερος του Λουτζη που είναι ο τέταρτος μας Έλληνας και ο Κώστας δεν είναι καλύτερος από κανέναν.....
Ακόμα κι έτσι να παραμείνουμε από Έλληνες αν θα έχουμε 6 καλούς ξένους και αυτούς τους 4 Έλληνες + τον Πάπας ενδέκατο ανταγωνιστικοι θα είμαστε..... Στη χειρότερη....
E ξέρεις τώρα, τα φουσκώνουν και λίγο οι δημοσιογραφοι. Αν όντως πάρουν και Παπαπετρου και ανανεώσουν τον Παπαγιαννη, τότε αποκτούν ένα πλεονέκτημα σε αυτό τον τομέα. Προς το παρόν είμαστε σταδια.
Εντωμεταξύ τόσο καιρο έγραφαν ότι ο Παπανικολάου είναι 33 και σε λίγο θα αποσυρθεί. Ενώ αυτοί που πήραν τον επίσης 33χρονο Σλουκα, θα τον έχουν για μια δεκαετία χαχα

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7263
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Ιούλ 10, 2023 5:16 pm

Στους ελληνες εχουμε γουοκαπ παπ που ειναι τοπ,εχουν σλουκα που ειναι τοπ(πολυ περιεργο που γραφω εχουν σλουκα :lol: )
Εχουμε λαρε θα εχουν εναν εκ των παπαπετρου παπατζον(αν κρινω απο τα ποστ μαλλον τον πρωτο) και τον μητογλου που λογικα μεχρι το καλοκαιρι θα εχει φτασει σε αυτο το επιπεδο.

καλα κωστακουμποι μωραιτηδες ειναι σαν λουντζης παπας.. ο μαντζουκας τωρα που μιλαμε ειναι σε αυτο το επιπεδο αλλα μπορει να κανει στεπ απ.

Αν βαλουμε οτι εμεις παιζουμε χρονια με αυτους και ο παο καινουρια ομαδα θεωρω πως εχουμε πλεονεκτημα ακομα και στους ελληνες.

Το θεμα ειναι οτι λογικα θα παμε με 2 ομαδες,2 ξενοι θα παιζουν μονο ευρωλιγκα ενω και 1 θα μενει απεξω ..δεν θα ρολαρει η ομαδα ετσι. Λογικα απεξω θα μεινουν αυτοι που ειναι να ρθουν?μηπως απο εκει καταλαβαινουμε τι επιπεδου παικτες θα ρθουν? εκτος και μεινει παλι ο κανααν και ο πιτερς η ο μακισικ..μιλου φαλ γκος αποκλειεται..

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”