2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ

Συντονιστής: Captains

basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιουν 06, 2020 7:45 pm

Redfly έγραψε:
Σάβ Ιουν 06, 2020 6:35 pm

Ειναι λιγο περιεργος ο ανθρωπος αλλα και με τον σπανουλη οτι εγινε, εγινε σε εποχες που ειχαμε τους αγωνες της Α1. Νομιζω οτι αν ειναι να ερθει στον ολυμπιακο, τωρα ειναι η πιο ηρεμη περιοδος και δε νομιζω οτι θα πονεσει τοσο πολυ οσο η φυγη σπανουλη. Αν φυγει ο καλαθης θα φυγει επειδη ο ιδιος ο dpg δε θα θελησει να τηρησει την υπογραφη του, ενω με τον σπανουλη δεν ισχυε το ιδιο. Εξακολουθω παντως να πιστευω οτι τελικα θα τα βρουν και θα μεινει στον παναθηναικο.
Σωστή η προσέγγισή σου στο πρώτο μέρος του ποστ. Όντως θα περάσει λάου- λάου. Πόσο μάλλον αν κι όταν πάει στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Παναθηναϊκός (που δεν το εύχομαι, καθόλου).

Στο δεύτερο όμως κάνεις λάθος. Ο Καλάθης έχει τελειώσει για τον Παναθηναϊκό όπως κι ο Σλούκας για τη Φενέρ κι όπως είχε τελειώσει ο Μιλουτίνοβ για τον Ολυμπιακό. Οι 2 πρώτοι έχουν τον νόμο με το μέρος τους. Είναι απλήρωτοι καιρό και μπορούν να καταγγείλουν τη σύμβαση/συμβόλαιο. Ο Μίλου είχε πάρει την απόφαση από πέρσι το καλοκαίρι. Κι εκεί έπαιξε ρόλο η ασυνέπεια στις καταβολές δεδουλευμένων από μέρους της κόκκινης ΚΑΕ. Διαφορετική περίπτωση ο Μίλου από τους άλλους 2, γιατί έφυγε ως ελεύθερος, βέβαια.

Βλέπω πάντως, ότι μέχρι να τους δεις να υπογράφουν στις νέες τους ομάδες, έχεις ένα θέμα στο να αποδεχθείς ότι κάποιοι παίκτες τελειώνουν για τις ομάδες τους κι ας μετράνε χρόνια και ένα άλφα δέσιμο. :smile:

Για τον Σλούκα και τον Μιλουτίνοβ, π΄χ τα λέμε από τον χειμώνα. :P

basket72
Reactions:

Σάβ Ιουν 06, 2020 7:53 pm

VanDam99 έγραψε:
Σάβ Ιουν 06, 2020 5:25 pm
Καλησπέρα αδέρφια! Όπως έκανα αναζήτηση στο ίντερνετ για τη μεγάλη μας αγάπη, έπεσα τυχαία πάνω στο φόρουμ αυτό, και με χαροποίησε ιδιαίτερα, καθώς πάντα έψαχνα ένα μέσο για συζητησούλα για την ομάδα μας. Βλέπω ότι είναι ενεργή πλατφόρμα γενικά, οπότε είναι ευκαιρία. Χαίρομαι που είμαι μέλος!

Και για να μπω και λίγο στο κλίμα, ένα δικό μου ρόστερ της σεζόν 2020-21
PG: Σλούκας, Walkup, Κονιαρης, Νικολαιδης(πιθανόν ευκαιρίες μέσα στη σεζόν)
SG: Mckissic, Σπανούλης, Λάρε
SF: Παπ, Whittington, Β.Χ.
PF: Πρίντεζης, Βεζενκοφ, Αustin Daye (διακαής πόθος, παίζει 4-5 και με φοβερό σουτ)
C: Martin, Ellis
Καλησπέρα Βαντάμ! Ζαν Κλώντ; :smile:

Καλώς μας ήρθες. Ωραίο ρόστερ αλλά μάλλον λείπει ένα καλό γκαρντ κι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει το 5 καλύτερα από τον ΄Όστιν Ντέι (γιος του Ντάρεν, θρύλου του σπαγγετο-πρωταθλήματος ;) )/ Φοβερό σουτ από τα 5 μέτρα και πίσω και γενικώς πληθωρικό ταλέντο. Φέρνει λίγο σε Άντονι Ράντολφ, μόνο που ο τελευταίος την είδε τη δουλειά και κάθησε να δουλέψει και να σοβαρευτεί. ΑΛλιώς ο Όστιν Ντέι θα ήταν μεταξύ ΝΒΑ και τοπ ομάδων της Ευρωλίγκας.

Με το συμπάθειο πάντως γιατί με τέτοιο επίθετο που κουβαλάς θέλει προσοχή.Εδώ κοτζάμ Στίβεν Σιγκάλ κότεψε τότε στο πάρτι του Σταλόνε που του είπες να τα "πείτε" έξω στον κήπο. :P :P

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5645
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιουν 06, 2020 8:13 pm

Εχει προταθει και ο κουρικ οποτε λογικα δεν μενει μπαρτσα..τι συμβολαιο να θελει?Λατρεια αυτος ο παικτης..

0
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2545
Αγαπημένη θέση: PF

Σάβ Ιουν 06, 2020 8:24 pm

shaq7 έγραψε:
Εχει προταθει και ο κουρικ οποτε λογικα δεν μενει μπαρτσα..τι συμβολαιο να θελει?Λατρεια αυτος ο παικτης..
Ε γύρω στις 800 χιλιάδες φαντάζομαι. Ίσως και λίγο πάνω αν τον προσεγγίσουν ομάδες από Ρωσία και Τουρκία μεριά.

Νομίζω πάντως θα θέλαμε ένα πιο ψηλό γκαρντ. Ειδικά αν ο ΜακΚίσικ υπολογίζεται περισσότερο για το 3, χρειάζεται σίγουρα ένα γκαρντ τύπου Χάκετ.

0
basket72
Reactions:

Σάβ Ιουν 06, 2020 8:29 pm

kojito έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Ε γύρω στις 800 χιλιάδες φαντάζομαι. Ίσως και λίγο πάνω αν τον προσεγγίσουν ομάδες από Ρωσία και Τουρκία μεριά.

Νομίζω πάντως θα θέλαμε ένα πιο ψηλό γκαρντ. Ειδικά αν ο ΜακΚίσικ υπολογίζεται περισσότερο για το 3, χρειάζεται σίγουρα ένα γκαρντ τύπου Χάκετ.
ΚΑπου στα 800 με 1εκ να φανταστώ.
Αλλά ενώ θα συμφωνήσω μαζί σου μιας κι εγώ κάτι τέτοιο είχα στο μυαλο μου ως συμπλήρωμα του ΣΛούκα, για τον Κούρικ θα κάνω ...λοξοδρομήση. Είναι οκ στην άμυνα (ήθελα καλύτερο) αλλά είναι 1.93 και με φοβερό άλμα. Ιδίως αν πάρουμε Γουόκαπ θα κάνουμε απίστευτη πρώτη πεντάδα για το 1-3΄. ΣΛούκας, Γουόκαπ, Κούρικ, Μακκίσικ και Παπανικολάου; Μάμμια μία κα Μάδρε μία, μαζί. Οκ το παρατράβηξα. Από το ότι προτάθηκαν Κούρικ Γουόκαπ μέχρι να τους πάρουμε είναι μια... Εγνατία δρόμος.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Σάβ Ιουν 06, 2020 9:00 pm

basket72 έγραψε:
kojito έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Αλλά ενώ θα συμφωνήσω μαζί σου μιας κι εγώ κάτι τέτοιο είχα στο μυαλο μου ως συμπλήρωμα του ΣΛούκα, για τον Κούρικ θα κάνω ...λοξοδρομήση. Είναι οκ στην άμυνα (ήθελα καλύτερο) αλλά είναι 1.93 και με φοβερό άλμα. Ιδίως αν πάρουμε Γουόκαπ θα κάνουμε απίστευτη πρώτη πεντάδα για το 1-3΄. ΣΛούκας, Γουόκαπ, Κούρικ, Μακκίσικ και Παπανικολάου; Μάμμια μία κα Μάδρε μία, μαζί. Οκ το παρατράβηξα. Από το ότι προτάθηκαν Κούρικ Γουόκαπ μέχρι να τους πάρουμε είναι μια... Εγνατία δρόμος.
Και εγω αυτην την 3δα σκεφτηκα..σλουκας γουοκαπ κουρικ η σλουκας γουοκαπ λοιντ θα ταν φωτια!! Σε δευτερη μοιρα αλλα θα βολευομουν και με γουολτερς γκριγκονις!

Ο Μπαρτζω ειπε σε συνεντευξη οτι θελει να μεινει ο βεζε αλλα αφησε να εννοηθει οτι πρεπει να ριξει τις απαιτησεις του ..Ειπε κιολας οτι μπορει να παιξει και στο 3 αλλα μπορει απλα να ηταν ευγενικος :D
Γενικα δεν βλεπω να παιρνουμε 3ρι αλλα 2 γκαρντ και ενα 4-5ρι.

0
VanDam99

sophomore
Reactions: 36

Σάβ Ιουν 06, 2020 9:48 pm

shaq7 έγραψε:
basket72 έγραψε:
kojito έγραψε:

Και εγω αυτην την 3δα σκεφτηκα..σλουκας γουοκαπ κουρικ η σλουκας γουοκαπ λοιντ θα ταν φωτια!! Σε δευτερη μοιρα αλλα θα βολευομουν και με γουολτερς γκριγκονις!

Ο Μπαρτζω ειπε σε συνεντευξη οτι θελει να μεινει ο βεζε αλλα αφησε να εννοηθει οτι πρεπει να ριξει τις απαιτησεις του ..Ειπε κιολας οτι μπορει να παιξει και στο 3 αλλα μπορει απλα να ηταν ευγενικος :D
Για το σλουκας γουοκαπ κουρικ/λοιντ, συν τα συμβόλαια που τρέχουν, συν και τα χρήματα που θα δαπανηθούν για το 4-5αρι, φτάνει το μπάτζετ; Ή άμα έρθουν σλούκας και ένας παίκτης τύπου γουόκαπ για δεύτερο γκαρντ, πάμε μετά σε πολύ πιο φθηνές λύσεις; Επειδή δεν είμαι και τόσο καλός στα οικονομικά, ας βοηθήσει κάποιος πως κινείται σε αυτό τον τομέα ο Ολυμπιακός, γιατί μου φαίνεται ακριβό ένα ρόστερ δομημένο έτσι.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Σάβ Ιουν 06, 2020 10:08 pm

VanDam99 έγραψε:
Σάβ Ιουν 06, 2020 9:48 pm
shaq7 έγραψε:
basket72 έγραψε:

Για το σλουκας γουοκαπ κουρικ/λοιντ, συν τα συμβόλαια που τρέχουν, συν και τα χρήματα που θα δαπανηθούν για το 4-5αρι, φτάνει το μπάτζετ; Ή άμα έρθουν σλούκας και ένας παίκτης τύπου γουόκαπ για δεύτερο γκαρντ, πάμε μετά σε πολύ πιο φθηνές λύσεις; Επειδή δεν είμαι και τόσο καλός στα οικονομικά, ας βοηθήσει κάποιος πως κινείται σε αυτό τον τομέα ο Ολυμπιακός, γιατί μου φαίνεται ακριβό ένα ρόστερ δομημένο έτσι.
Δινουμε στον καλαθη 1,8 οποτε αν υποθεσουμε οτι αυτα τα λεφτα υπαρχουν ο γουοκαπ κουρικ θα θελουν περιπου 800 εκαστος,ο λοιντ γυρω στο μυριο πιστευω..Και μετα καποιος οικονομικος στο 4.
Νταξει εγω ειπα ενα απο τα καλυτερα σεναρια,λογικα θα παμε σε πιο οικομικες περιπτωσεις μιας και οι αφοι τις υπερβασεις τις κανουν μονο για ελληνες.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions: 401
Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
Αγαπημένη ομάδα: Protland-Trail-Blazers

Σάβ Ιουν 06, 2020 10:10 pm

basket72 έγραψε:
Σάβ Ιουν 06, 2020 7:45 pm

Σωστή η προσέγγισή σου στο πρώτο μέρος του ποστ. Όντως θα περάσει λάου- λάου. Πόσο μάλλον αν κι όταν πάει στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Παναθηναϊκός (που δεν το εύχομαι, καθόλου).

Στο δεύτερο όμως κάνεις λάθος. Ο Καλάθης έχει τελειώσει για τον Παναθηναϊκό όπως κι ο Σλούκας για τη Φενέρ κι όπως είχε τελειώσει ο Μιλουτίνοβ για τον Ολυμπιακό. Οι 2 πρώτοι έχουν τον νόμο με το μέρος τους. Είναι απλήρωτοι καιρό και μπορούν να καταγγείλουν τη σύμβαση/συμβόλαιο. Ο Μίλου είχε πάρει την απόφαση από πέρσι το καλοκαίρι. Κι εκεί έπαιξε ρόλο η ασυνέπεια στις καταβολές δεδουλευμένων από μέρους της κόκκινης ΚΑΕ. Διαφορετική περίπτωση ο Μίλου από τους άλλους 2, γιατί έφυγε ως ελεύθερος, βέβαια.

Βλέπω πάντως, ότι μέχρι να τους δεις να υπογράφουν στις νέες τους ομάδες, έχεις ένα θέμα στο να αποδεχθείς ότι κάποιοι παίκτες τελειώνουν για τις ομάδες τους κι ας μετράνε χρόνια και ένα άλφα δέσιμο. :smile:

Για τον Σλούκα και τον Μιλουτίνοβ, π΄χ τα λέμε από τον χειμώνα. :P
Εχω ακομα λιγες μερες ελπιδας, μη μου τις χαλας. Θα ρεφαρω ομως με την επιστροφη στην Α1 που ελεγες (απαισια στρουμφακια :rofl: ). Βασικα αν ερθει ο σλουκας παει να πει οτι οι αγγελοπουλοι εχουν υποσχεθει στον Μπαρτζω οτι θα παιξουμε Α1. Εχει λογικη αυτο που ελεγες αν το πιασεις και αυτο θα σε παραδεχτω, διαφορετικα ησουν απλα τυχερος ;) .
.
Φιλε μετα απο αυτο που εγινε με τον Παππα περυσι παντως, ακομα θεωρω οτι ο καλαθης δεν εχει τελειωσει απο τον Παο. Για τον dpg ειναι απλά θέμα απόφασης, μπορει εκει που πανε να χαιρετηθουν και να πουν το τελευταιο αντιο, τα ματια να βουρκωσουν και τοτε τα 2εκ τον χρονο ειναι piece of cake.

0
basket72
Reactions:

Κυρ Ιουν 07, 2020 1:04 am

Redfly έγραψε:
Σάβ Ιουν 06, 2020 10:10 pm
[
Εχω ακομα λιγες μερες ελπιδας, μη μου τις χαλας. Θα ρεφαρω ομως με την επιστροφη στην Α1 που ελεγες (απαισια στρουμφακια :rofl: ). Βασικα αν ερθει ο σλουκας παει να πει οτι οι αγγελοπουλοι εχουν υποσχεθει στον Μπαρτζω οτι θα παιξουμε Α1. Εχει λογικη αυτο που ελεγες αν το πιασεις και αυτο θα σε παραδεχτω, διαφορετικα ησουν απλα τυχερος ;) .
.
Φιλε μετα απο αυτο που εγινε με τον Παππα περυσι παντως, ακομα θεωρω οτι ο καλαθης δεν εχει τελειωσει απο τον Παο. Για τον dpg ειναι απλά θέμα απόφασης, μπορει εκει που πανε να χαιρετηθουν και να πουν το τελευταιο αντιο, τα ματια να βουρκωσουν και τοτε τα 2εκ τον χρονο ειναι piece of cake.
Γεια σου Redfly!
Αρχίζω από το τέλος. :smile:
Λογικός ο συνειρμός με το ραντεβού Δ.Γ- Παππά, απλώς εδώ έχουμε να κάνουμε με συνεχιζόμενη ασυνέπεια στα δεδουλευμένα του Καλάθη. Γι΄αυτό ήταν και κάθετος ο Βαρλάς από την πρώτη μέρα που το έβγαλε (τού το πάσαρε ο Καπαζόγλου). Εδώ προκύπτει δυνατότητα του παίκτη να καταγγείλει το συμβόλαιο και να μείνει πάραυτα ελεύθερος. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Σλούκα, απλώς στην υπόθεση του Σλούκα, το παλεύει λίγο διαφορετικά ο μάνατζερ του μπας και τσιμπήσει κάνα δεδουλευμένο. Ο Καλάθης μάλλον θα το έχει αποκλείσει με τον Δ.Γ απέναντι. :P

Για να είμαι δίκαιος αυτό έχει γίνει πολλάκις και στην ομάδα μας (μην πάμε μακριά, η ιστορία με Α2, κυλοτάκια και λοιπές ομορφιές, ξεκινάει ΞΕΚΑΘΑΡΑ από την δικαστική περιπέτεια που είχαν μέχρι πέρσι οι Αφοί με τον πατέρα τους και μεταφραζόταν σε έλλειψη ρευστού).

Σχετικά με τις τοποθετήσεις μου για το που θα κινηθεί το μεταγραφικό παζάρι (από τον χειμώνα ήδη) αλλά και για τις ανάγκες της ομάδας μας, δεν υπεισέρχεται ο παράγοντας, τύχη, που αναφέρεις.
Αν κάπου μπορείς να ανιχνεύσεις τύχη, είναι στην ....ατυχία που είχα με την επιστροφή μας στην Α1, γιατί με την εντελώς απρόβλεπτη ιστορία του νέου ιού, πάγωσε το πρωτάθλημα της Α2. Αν είχαμε κερδίσει την άνοδό μας, μπορεί τώρα να κουβεντιάζαμε σε άλλα πλαίσια.
Σε ότι πάντως και αν έχω πει, έχω επιχειρηματολογήσει επανειλημμένα και επαρκώς.

- Γιατί π.χ οι Αφοί έχουν τη διάθεση για "ρελάνς" , για την πρόσληψη Μπαρτζώκα και το τι αυτή επιφέρει στον σχεδιασμό/νοοτροπία/οργάνωση. Για το πώς όλη αυτή η τρολ ιστορία με το "μέχρι τέλους¨ και το αγωνιστικό/οργανωτικό κομμάτι φέτος που ήταν παρωδία της ¨" πιο πετυχημένης ομάδας της 7ετίας" που αυτάρεσκα και αυθαίρετα κόμπαζαν ότι είχαν δημιουργήσει, θα μπορούσε να λειτουργήσει ως κίνητρο για να επιστρέψουν στις επιτυχίες ή έστω σε μια αξιοπρεπή παρουσία.

-Για τη σταδιακή απόσυρση Σπανούλη και την ανάγκη για έναν Έλληνα που θα μας κουβαλήσει (κι ας μην είναι Μπίλης- ποιος είναι άλλωστε σαν τον Σπανούλη;;;) γ

-Για τη διαφαινόμενη (τότε) φυγή Ζοτς, που θα άνοιγε τον δρόμο να φύγει ο Σλούκας σε συνάρτηση με την επιθυμία Σλούκα να γυρίσει Ελλάδα, (κουράστηκε στην Τουρκία κι η περιπέτεια του κατά την πανδημία πρέπει να τον έκανε να άρει και την τελευταία του σκέψη, επιπλέον συντρέχουν και οικογενειακοί λόγοι για τον Κώστα) καθώς και για την πρωτόγνωρη οικονομική ύφεση που έχει ήδη μπει για τα καλά στη γείτονα εξ Ανατολάς.

- Για τον χώρο που δημιουργείται στο μπάτζετ της ομάδας, με την επικείμενη (τότε) αποχώρηση Μιλουτίνοβ, και τις ανανεώσεις συμβολαίων των Σπανούλη και Πρίντεζη που επίσης θα απελευθέρωναν ένα σεβαστό πόσο.

- Για την αναγκαστική πια...απόσυρση Βασιλακόπουλου και τις εξελίξεις που θα σηματοδοτήσει.

-Για τη εξομάλυνση των οικονομικών ζητημάτων που έτρεχαν τόσο καιρό, ως απότοκα της δικαστικής διαμάχης με τον πατέρα τους. Στις τελευταίες 3 δίκες έχουν 3 αποφάσεις υπέρ του και μια κατά ( αυτή της ένστασης του σχετικά με το αν η βεβαρημένη κατάσταση υγείας του πατέρα τους τον εμποδίζει να διαχειριστεί ζητήματα τέτοιας σημασίας, που όμως θα εκδικαστεί στα επόμενα δικαστήρια).

-Για το ξενέρωμα Μιλουτίνοβ πέρσι τον χειμώνα με την οικονομική ασυνέπεια της κόκκινης ΚΑΕ αλλά και την άρνησή της το καλοκαίρι να τον δώσει στην ΤΣΣΚΑ αλλά και τη δίψα του να πάει να σηκώσει καμιά κούπα σε συνδυασμό με το πως βλέπει τη θέση του σέντερ ο Μπαρτζώκας- κάτι που σημείωνα κι ως εμπόδιο στην επιστροφή του Χαπ, σε συνάρτηση και με τις εύλογα, αυξημένες φιλοδοξίες του παίκτη μετά από τέτοια χρονιά στην Ιταλία.

-Για την άποψη του Μπαρτζώκα και για το 4 μας. Επέμενα ότι θα πάει για αθλητικό παίκτη όταν η πάγια άποψη ήταν ότι ο Βεζένκοφ θα είναι το 4αρι μας για τα επόμενα χρόνια σαν να ήταν δεμένος με πολυετές....Το αν θα μείνει (εγώ θέλω να μείνει ως συμπληρωματικός κι όταν αποσυρθεί ο Πρίντεζης, να είναι το ένα από τα 2 μας PF) τελικά, δεν αναιρεί, ότι κάθε άλλο παρά σίγουρος ήταν ο Βεζένκοφ.
Αν τον θέλαμε ως μέρος του κορμού μας, ντε και καλά, θα τον είχαμε ήδη ανανεώσει δίνοντάς του περίπου ότι ζητάει.... ;)

Τυχερός θα είμαι αν πάρουμε συγκεκριμένα τον Γουόκαπ και τον Γκιλ που τους λέω καιρό. :smile:
Αν πάρουμε όμως παίκτες που προσομοιάζουν στα χαρακτηριστικά τους, δεν θα είμαι τυχερός, απλώς θα έχω "διαβάσει" καλά τα "θέλω" του νέου μας κόουτς και τους στόχους (αλλά και τις απαραίτητες οικονομικές βάσεις παράλληλα) που έχουν οι Αγγελόπουλοι.

Τέλος, τα είπα και μόνος μου( 2-3 φορές ήδη ) για την αστοχία μου σχετικά με την επιμονή μου ότι θα ανέβουμε στην Α1. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν κάνεις καλά που το αναφέρεις. ;) Πόσο μάλλον από τη στιγμή που παρουσιαζόμουν τόσο σίγουρος και μπορεί να εκνεύρισα και κανέναν με τη σιγουριά μου. Το θεωρώ εύλογο, αν μη τι άλλο και θα υποστώ τις συνέπειες της αστοχίας μου. Βαράτε αλύπητα :P :P
Μόνο μη φέρετε πίσσα και πούπουλα, παρακαλώ. :cry:

Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions: 401
Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
Αγαπημένη ομάδα: Protland-Trail-Blazers

Κυρ Ιουν 07, 2020 2:32 am

Φιλε εγω ειπα απλα οτι αν υπηρχε υποσχεση απο τα αδερφια στον μπαρτζω οτι θα παμε Α1 και γι αυτο ο κοουτς ηρθε στην ομαδα ακουγεται λογικο,, απο εσενα διαβασα αυτη την εκδοχη, απλα θεωρησα και ακομα θεωρω οτι επιστροφη πριν τις εκλογες και χωρις να εχει αλλαξει κατι δε μπορει να γινει διοτι θα τους κραξει ο κοσμος. Απο εδω διαβασα, (δε θυμαμαι αν το ειπες εσυ) οτι ακομα και 6οι στην Α2 μπορουμε να παιξουμε ειτε με wild card ειτε επειδη θα αρνηθουν να ανεβουν οι απο πανω ομαδες είτε με αγορα αφμ. Ουτε που ηξερα τις περιπτωσεις αυτες. Συζηταγαμε σε εποχη κορωνοιου. Τελικα ουτε ο dpg θελει ουτε εμεις τετοια σεναρια. Για τα αλλα που γραφεις, δε παρακολουθω και συνεχως τα ποστ και τις περισσοτερες φορες με τη γκαβωμαρα και το ζουμ που εχω στην οθονη δε βλεπω και ποιος γραφει τι. Θυμαμαι παντως οτι οι συζητησεις εδω ηταν στο αν τελικα θα μεινει ο Πολ, ο ρουμπιτ ή ο μπαλντγουιν (θυμαμαι οτι δεν τον ηθελες αυτον οπως και εγω) και αν θα παρουμε βαρβατο playmaker και κατσει ως δευτερος ο μπαικς. Προφανως τα λεφτα δε τα ειχαμε προβλεψει οτι θα ειναι τοσο περισσοτερα, αφου πλεον μιλαμε για δυο τοπ ασσους και 5αρια και 4αρια και δε ξερω τι αλλο. Αν ηξερα προσωπικα οτι ειχαν λεφτα για δυο τοπ γκαρντ προφανως θα ηταν διαφορετικη η συζητηση για τον μιλουτινοφ και μαλλον θα τον κραταγαν και οι ιδιοι αν δεν ειχε συμφωνησει εδω και μηνες. Εδω ελεγα να μην παρουμε τον μπροεκχοφ και να πανε τα λεφτα στον Μιλου.
Η γενικη εικονα παντως που εχω ειναι οτι κανενας δε φανταζοταν δυο πρτασεις των 5 + εκ. για δυο παικτες και πως δε θα εμενε ουτε ενας απο τους ξενους (δε ξερω αν παιζει ακομα ο ρουμπιτ).
Οταν κλεισει η ιστορια παντως και με την Α1 ή Α2 οτι δικαιολογια και αν βρεις αν δε το πιασεις, εγω θα ξερω οτι δεν το βρηκες (πλακα σου κανω απλα βλεπω οτι τσιμπας στο θεμα προβλεψεων και αν εχεις και χιουμορ θα γινω η σκια σου :rofl: ).
Προσωπικα avatar δεν αλλαζω εκτος και αν βρω αλλο με κυπριακη λιγκα. :rofl:
Ειπα να φτιαχναμε ενα θεμα για το μεχρι τελους, αλλα προβλεπω να γινόταν οτι και με το θεμα Καλαθης που με απογοητευσε . Τη θεωρω δυσκολη και απαραιτητη αποφαση σε λαθος χρονο. Αν φετος φτιαξουν την ομαδα που επρεπε να φτιαξουν περυσι, τους συγχωρω και ας θυσιασαν τον μεγιστο Μπλατ.

0
basket72
Reactions:

Κυρ Ιουν 07, 2020 2:50 am

Redfly έγραψε:
Κυρ Ιουν 07, 2020 2:32 am
Φιλε εγω ειπα απλα οτι αν υπηρχε υποσχεση απο τα αδερφια στον μπαρτζω οτι θα παμε Α1 και γι αυτο ο κοουτς ηρθε στην ομαδα ακουγεται λογικο,, απο εσενα διαβασα αυτη την εκδοχη, απλα θεωρησα και ακομα θεωρω οτι επιστροφη πριν τις εκλογες και χωρις να εχει αλλαξει κατι δε μπορει να γινει διοτι θα τους κραξει ο κοσμος. Απο εδω διαβασα, (δε θυμαμαι αν το ειπες εσυ) οτι ακομα και 6οι στην Α2 μπορουμε να παιξουμε ειτε με wild card ειτε επειδη θα αρνηθουν να ανεβουν οι απο πανω ομαδες είτε με αγορα αφμ. Ουτε που ηξερα τις περιπτωσεις αυτες. Συζηταγαμε σε εποχη κορωνοιου. Τελικα ουτε ο dpg θελει ουτε εμεις τετοια σεναρια. Για τα αλλα που γραφεις, δε παρακολουθω και συνεχως τα ποστ και τις περισσοτερες φορες με τη γκαβωμαρα και το ζουμ που εχω στην οθονη δε βλεπω και ποιος γραφει τι. Θυμαμαι παντως οτι οι συζητησεις εδω ηταν στο αν τελικα θα μεινει ο Πολ, ο ρουμπιτ ή ο μπαλντγουιν (θυμαμαι οτι δεν τον ηθελες αυτον οπως και εγω) και αν θα παρουμε βαρβατο playmaker και κατσει ως δευτερος ο μπαικς. Προφανως τα λεφτα δε τα ειχαμε προβλεψει οτι θα ειναι τοσο περισσοτερα, αφου πλεον μιλαμε για δυο τοπ ασσους και 5αρια και 4αρια και δε ξερω τι αλλο. Αν ηξερα προσωπικα οτι ειχαν λεφτα για δυο τοπ γκαρντ προφανως θα ηταν διαφορετικη η συζητηση για τον μιλουτινοφ και μαλλον θα τον κραταγαν και οι ιδιοι αν δεν ειχε συμφωνησει εδω και μηνες. Εδω ελεγα να μην παρουμε τον μπροεκχοφ και να πανε τα λεφτα στον Μιλου.
Η γενικη εικονα παντως που εχω ειναι οτι κανενας δε φανταζοταν δυο πρτασεις των 5 + εκ. για δυο παικτες και πως δε θα εμενε ουτε ενας απο τους ξενους (δε ξερω αν παιζει ακομα ο ρουμπιτ).
Οταν κλεισει η ιστορια παντως και με την Α1 ή Α2 οτι δικαιολογια και αν βρεις αν δε το πιασεις, εγω θα ξερω οτι δεν το βρηκες (πλακα σου κανω απλα βλεπω οτι τσιμπας στο θεμα προβλεψεων και αν εχεις και χιουμορ θα γινω η σκια σου :rofl: ).
Προσωπικα avatar δεν αλλαζω εκτος και αν βρω αλλο με κυπριακη λιγκα. :rofl:
Ειπα να φτιαχναμε ενα θεμα για το μεχρι τελους, αλλα προβλεπω να γινόταν οτι και με το θεμα Καλαθης που με απογοητευσε . Τη θεωρω δυσκολη και απαραιτητη αποφαση σε λαθος χρονο. Αν φετος φτιαξουν την ομαδα που επρεπε να φτιαξουν περυσι, τους συγχωρω και ας θυσιασαν τον μεγιστο Μπλατ.
Εγώ έλεγα αυτά που μόλις σου είπα. :smile: για δέκατη φορά από τον χειμώνα.
Δεν κάνω προβλέψεις γιατί δεν είμαι μέντιουμ, απλώς ασχολούμαι από το 85 με το μπάσκετ κι επιπλέον διαβάζω χρόνια τώρα ξενόγλωσσα φόρουμ και Μέσα κι έχω μιαν κάποια μεγαλύτερη εικόνα.
Αυτά που είπα ήταν οι εκτιμήσεις μου που μόλις σου ξανα- ανέλυσα.
Έχω του χούι είτε εδώ είτε έξω από εδώ να αναλαμβάνω την ευθύνη όσων είπα. Δεν θεωρώ ότι επειδή εδώ είμαστε ανώνυμα και σχολιάζουμε περί ανέμων κι υδάτων, μπορούμε να κάνουμε γαργάρα τα όσα λέμε.
Καληνυχτώ. Θυμάμαι τι έλεγε ο καθένας και θα έχουμε γλέντι σε λίγο καιρό που θα πέσουν οι υπογραφές.
Σχετικά με την Α1 σου είπα το πως το βλέπω αλλά δεν απάντησες.
Χαιρετώ και καλά τσιμπήματα.

JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Κυρ Ιουν 07, 2020 2:11 pm

Δεν ξερω τι θα γινει με το θεμα καλαθη , αν ερθει πακετάκι με τον σλουκα πάντα θα μιλαμε για ροστερ που αν εχει θέση κατω απ'την 6η θα ναι αποτυχία ενώ αν της βγουν καποια λαβράκια και δέσουν και οι παιχτες μεταξύ τους θα μιλαμε για πιθανότητες για το κατι παραπάνω..

Μου φαίνεται τρομεεο δίδυμο όπως καταλαβαίνετε το νικ-σλουκι και ειδικα για τα ελληνικα δεδομενα. Προφανώς αν υπάρχει το κασε μονο για εναν απτους 2 αυτός θα ναι ο σλουκας , χωρις να βαζω καν παιχτικα κριτήρια μέσα, χωρις καν να υπολογιζω ότι ο Κώστας εχει σχεδόν υπογράψει αλλα μονο και μονο απτην τοξικοτητα που θα γλιτώσετε θα ναι η σωστή επιλογη .

Παρολα αυτα (ισως μη-ρεαλιστικά σκεπτόμενος) θα μουν κατι παραπανβ από χαρουμενος με ενα τέτοιο ροστερ :

Καλαθης(1,8) , Σλουκας(1,8)
Χαρισον(500) , Σπανουλης(400) , Λαρετζακης(400)
Παπανικολαου(900) , Μακισικ(300) , ΒΧ(100)
Τασον Τομας(400) , Πριντεζης(700)
Ελλις(400) , Μαρτιν(400) , Χικς(300)

Εκει με κατι λιγότερα των 8 εκατ μπατζετ θα σασταν κάτι παραπανω από σούπερ και εννοειται το δίδυμο σλουκι-νικ θα ταν η χαρα των ψηλών σας. Τώρα μην μου πει κανεις γιατι έβαλα τον Καλαθη βασικό κι όχι τον σλουκα , άλλωστε τη περισσότερη ωρα μαζί θα έπαιζαν.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Κυρ Ιουν 07, 2020 5:01 pm

O Καλαθης αποτι λενε ολοι εκλεισε στην μπαρτσα με 5,8 οποτε σιγα σιγα να βγαζουμε ροστερ χωρις αυτον..

Εγω πιστευω ο μπαρτζω ηδη τους εχει προετοιμασει και μολις σπασει το συμβολαιο ο σλουκας σε μια βδομαδα θα χουν κλεισει σχεδον ολοι..Γενικα μοιαζει να περιμενουν πολλοι να δουν τι θα κανει η φενερ.

Προταθηκε και ο λοβερν αλλα δεν νομιζω οτι θα αρεσει στον κοουτς,εκτος πια και πιστευει οτι μπορει να τον αναστησει καπως μιας και ειναι μονο 28.Ειναι και ακριβος !

0
Άβαταρ μέλους
nikolas12

allstar
Reactions: 853
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant, Σπανούλης

Κυρ Ιουν 07, 2020 5:51 pm

Ο Καλάθης ήταν ψιλοαπίθανη περίπτωση, δεν πειράζει αρκεί να πάρουμε αξιόλογους παίκτες για να πλαισιώσουν τον Σλούκα άμα κλείσει. Θεωρώ ότι ο coach B θα θέλει ΜΑΠ για βασικό 5άρι, έχει ήδη για δεύτερο τον Ellis που είναι τούμπανο, άρα ή δεσμεύουμε ένα καλό ποσό για βασικό ΜΑΠ ή μπορεί να πάμε για Gill στο 4 και να φέρει κανένα λαβράκι από αυτά που ανακαλύπτει ο κόουτς και να μοιράσει το χρόνο με Ellis στη θέση του σέντερ, προσωπικά κανένα σενάριο από τα δύο δε με χαλάει. Επίσης σίγουρα ψάχνουμε και για guard και εκεί θεωρώ πως πάμε για νέα ανακάλυψη του Μπαρτζώ ή κάποιον παίκτη με καλή χρονιά από Eurocup.

0
Για μουσική, σειρές, ταινίες, βιβλία και καφροραδιοφωνικές εκπομπές: anthem.gr

Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News

Τσεκ :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”