Redfly έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 06, 2020 10:10 pm
[
Εχω ακομα λιγες μερες ελπιδας, μη μου τις χαλας. Θα ρεφαρω ομως με την επιστροφη στην Α1 που ελεγες (απαισια στρουμφακια :rofl: ). Βασικα αν ερθει ο σλουκας παει να πει οτι οι αγγελοπουλοι εχουν υποσχεθει στον Μπαρτζω οτι θα παιξουμε Α1. Εχει λογικη αυτο που ελεγες αν το πιασεις και αυτο θα σε παραδεχτω, διαφορετικα ησουν απλα τυχερος ;) .
.
Φιλε μετα απο αυτο που εγινε με τον Παππα περυσι παντως, ακομα θεωρω οτι ο καλαθης δεν εχει τελειωσει απο τον Παο. Για τον dpg ειναι απλά θέμα απόφασης, μπορει εκει που πανε να χαιρετηθουν και να πουν το τελευταιο αντιο, τα ματια να βουρκωσουν και τοτε τα 2εκ τον χρονο ειναι piece of cake.
Γεια σου Redfly!
Αρχίζω από το τέλος. :smile:
Λογικός ο συνειρμός με το ραντεβού Δ.Γ- Παππά, απλώς εδώ έχουμε να κάνουμε με συνεχιζόμενη ασυνέπεια στα δεδουλευμένα του Καλάθη. Γι΄αυτό ήταν και κάθετος ο Βαρλάς από την πρώτη μέρα που το έβγαλε (τού το πάσαρε ο Καπαζόγλου). Εδώ προκύπτει δυνατότητα του παίκτη να καταγγείλει το συμβόλαιο και να μείνει πάραυτα ελεύθερος. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Σλούκα, απλώς στην υπόθεση του Σλούκα, το παλεύει λίγο διαφορετικά ο μάνατζερ του μπας και τσιμπήσει κάνα δεδουλευμένο. Ο Καλάθης μάλλον θα το έχει αποκλείσει με τον Δ.Γ απέναντι.
Για να είμαι δίκαιος αυτό έχει γίνει πολλάκις και στην ομάδα μας (μην πάμε μακριά, η ιστορία με Α2, κυλοτάκια και λοιπές ομορφιές, ξεκινάει ΞΕΚΑΘΑΡΑ από την δικαστική περιπέτεια που είχαν μέχρι πέρσι οι Αφοί με τον πατέρα τους και μεταφραζόταν σε έλλειψη ρευστού).
Σχετικά με τις τοποθετήσεις μου για το που θα κινηθεί το μεταγραφικό παζάρι (από τον χειμώνα ήδη) αλλά και για τις ανάγκες της ομάδας μας, δεν υπεισέρχεται ο παράγοντας, τύχη, που αναφέρεις.
Αν κάπου μπορείς να ανιχνεύσεις τύχη, είναι στην ....ατυχία που είχα με την επιστροφή μας στην Α1, γιατί με την εντελώς απρόβλεπτη ιστορία του νέου ιού, πάγωσε το πρωτάθλημα της Α2. Αν είχαμε κερδίσει την άνοδό μας,
μπορεί τώρα να κουβεντιάζαμε σε άλλα πλαίσια.
Σε ότι πάντως και αν έχω πει, έχω επιχειρηματολογήσει επανειλημμένα και επαρκώς.
- Γιατί π.χ οι Αφοί έχουν τη διάθεση για "ρελάνς" , για την πρόσληψη Μπαρτζώκα και το τι αυτή επιφέρει στον σχεδιασμό/νοοτροπία/οργάνωση. Για το πώς όλη αυτή η τρολ ιστορία με το "μέχρι τέλους¨ και το αγωνιστικό/οργανωτικό κομμάτι φέτος που ήταν παρωδία της ¨" πιο πετυχημένης ομάδας της 7ετίας" που αυτάρεσκα και αυθαίρετα κόμπαζαν ότι είχαν δημιουργήσει, θα μπορούσε να λειτουργήσει ως κίνητρο για να επιστρέψουν στις επιτυχίες ή έστω σε μια αξιοπρεπή παρουσία.
-Για τη σταδιακή απόσυρση Σπανούλη και την ανάγκη για έναν Έλληνα που θα μας κουβαλήσει (κι ας μην είναι Μπίλης- ποιος είναι άλλωστε σαν τον Σπανούλη;;;) γ
-Για τη διαφαινόμενη (τότε) φυγή Ζοτς, που θα άνοιγε τον δρόμο να φύγει ο Σλούκας σε συνάρτηση με την επιθυμία Σλούκα να γυρίσει Ελλάδα, (κουράστηκε στην Τουρκία κι η περιπέτεια του κατά την πανδημία πρέπει να τον έκανε να άρει και την τελευταία του σκέψη, επιπλέον συντρέχουν και οικογενειακοί λόγοι για τον Κώστα) καθώς και για την πρωτόγνωρη οικονομική ύφεση που έχει ήδη μπει για τα καλά στη γείτονα εξ Ανατολάς.
- Για τον χώρο που δημιουργείται στο μπάτζετ της ομάδας, με την επικείμενη (τότε) αποχώρηση Μιλουτίνοβ, και τις ανανεώσεις συμβολαίων των Σπανούλη και Πρίντεζη που επίσης θα απελευθέρωναν ένα σεβαστό πόσο.
- Για την αναγκαστική πια...απόσυρση Βασιλακόπουλου και τις εξελίξεις που θα σηματοδοτήσει.
-Για τη εξομάλυνση των οικονομικών ζητημάτων που έτρεχαν τόσο καιρό, ως απότοκα της δικαστικής διαμάχης με τον πατέρα τους. Στις τελευταίες 3 δίκες έχουν 3 αποφάσεις υπέρ του και μια κατά ( αυτή της ένστασης του σχετικά με το αν η βεβαρημένη κατάσταση υγείας του πατέρα τους τον εμποδίζει να διαχειριστεί ζητήματα τέτοιας σημασίας, που όμως θα εκδικαστεί στα επόμενα δικαστήρια).
-Για το ξενέρωμα Μιλουτίνοβ πέρσι τον χειμώνα με την οικονομική ασυνέπεια της κόκκινης ΚΑΕ αλλά και την άρνησή της το καλοκαίρι να τον δώσει στην ΤΣΣΚΑ αλλά και τη δίψα του να πάει να σηκώσει καμιά κούπα σε συνδυασμό με το πως βλέπει τη θέση του σέντερ ο Μπαρτζώκας- κάτι που σημείωνα κι ως εμπόδιο στην επιστροφή του Χαπ, σε συνάρτηση και με τις εύλογα, αυξημένες φιλοδοξίες του παίκτη μετά από τέτοια χρονιά στην Ιταλία.
-Για την άποψη του Μπαρτζώκα και για το 4 μας. Επέμενα ότι θα πάει για αθλητικό παίκτη όταν η πάγια άποψη ήταν ότι ο Βεζένκοφ θα είναι το 4αρι μας για τα επόμενα χρόνια σαν να ήταν δεμένος με πολυετές....Το αν θα μείνει (εγώ θέλω να μείνει ως συμπληρωματικός κι όταν αποσυρθεί ο Πρίντεζης, να είναι το ένα από τα 2 μας PF) τελικά, δεν αναιρεί, ότι κάθε άλλο παρά σίγουρος ήταν ο Βεζένκοφ.
Αν τον θέλαμε ως μέρος του κορμού μας, ντε και καλά, θα τον είχαμε ήδη ανανεώσει δίνοντάς του περίπου ότι ζητάει.... ;)
Τυχερός θα είμαι αν πάρουμε συγκεκριμένα τον Γουόκαπ και τον Γκιλ που τους λέω καιρό. :smile:
Αν πάρουμε όμως παίκτες που προσομοιάζουν στα χαρακτηριστικά τους, δεν θα είμαι τυχερός, απλώς θα έχω "διαβάσει" καλά τα "θέλω" του νέου μας κόουτς και τους στόχους (αλλά και τις απαραίτητες οικονομικές βάσεις παράλληλα) που έχουν οι Αγγελόπουλοι.
Τέλος, τα είπα και μόνος μου( 2-3 φορές ήδη ) για την αστοχία μου σχετικά με την επιμονή μου ότι θα ανέβουμε στην Α1. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν κάνεις καλά που το αναφέρεις. ;) Πόσο μάλλον από τη στιγμή που παρουσιαζόμουν τόσο σίγουρος και μπορεί να εκνεύρισα και κανέναν με τη σιγουριά μου. Το θεωρώ εύλογο, αν μη τι άλλο και θα υποστώ τις συνέπειες της αστοχίας μου. Βαράτε αλύπητα
Μόνο μη φέρετε πίσσα και πούπουλα, παρακαλώ.