2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 994
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 13, 2023 7:17 pm

Panathas_13 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 13, 2023 7:12 pm
WeRuleThisLand έγραψε:
Πέμ Ιούλ 13, 2023 7:05 pm

Του Γουοκαπ έγινε καθαρά λόγω Εθνικής. Δεν έχουμε πλέι μεικερ. Μιλουτινοφ παίζει Εθνική Σερβίας οπότε αν την πάρει θα την πάρει βάση νόμου αλλιώς δεν θα την πάρει μιας και δεν έχει όφελος η εθνική
Του Γουοκαπ έγινε καθαρά για να διευκολυνθει ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού.Ποτε δεν θ αλλάξει το status του Ντόρσεϊ για ν αγωνιστούν και οι δύο ταυτόχρονα στην Εθνική.Αποτελεί σκάνδαλο.
Συμφωνώ, όμως καλύτερα να βλέπω Γουοκαπ παρά Λούντζη. Και οι Τούρκοι κάνουν το ίδιο, ενώ και οι Ισπανοί βαφτίζουν ως γηγενείς όσους μιλάνε ισπανικά ή έπαιξαν 5 χρόνια στις λίγκες τους (ή κάτι τέτοιο). Κι εδώ πρέπει να αλλάξει κάπως ο κανονισμός για να μην την πληρώνει το άθλημα

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 943
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιούλ 13, 2023 7:17 pm

Panathas_13 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 13, 2023 7:12 pm
WeRuleThisLand έγραψε:
Πέμ Ιούλ 13, 2023 7:05 pm

Του Γουοκαπ έγινε καθαρά λόγω Εθνικής. Δεν έχουμε πλέι μεικερ. Μιλουτινοφ παίζει Εθνική Σερβίας οπότε αν την πάρει θα την πάρει βάση νόμου αλλιώς δεν θα την πάρει μιας και δεν έχει όφελος η εθνική
Του Γουοκαπ έγινε καθαρά για να διευκολυνθει ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού.Ποτε δεν θ αλλάξει το status του Ντόρσεϊ για ν αγωνιστούν και οι δύο ταυτόχρονα στην Εθνική.Αποτελεί σκάνδαλο.
δηλαδη ρε φιλε οταν μπορουσε ο ομοσπονδιακος προπονητης να επιλεξει μεταξυ ντειβιντ νελσον , τζορτζ παπαδακου (γιατι και ο παπαδακος ως νατουραλιζε επαιξε για κοποιο διαστημα νομιζω ) και τζον κορφα ηταν τοσο κακο ? το οτι μπορουσε η εθνικη να εχει επιλογη να παιξει με τον τσακαλιδη ηταν τοσο κακο? ειναι αληθεια τοσο ασχημο να εχει τη δυνατοτητα ο ομοσπονδιακος προπονητης να μπορει να επιλεξει αναλογα με τις συνθηκες μεταξυ παραπανω απο ενα παικτη ?δεν την εξυπηρετει την εθνικη ομαδα αυτο?

1
1 Εικόνα
thory

euroleague
Reactions: 665
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Ιούλ 13, 2023 7:21 pm

Από αυτά που διαβάζω ο κοουτς προορίζει τον Πίτερς για βασικό 4αρι νομίζοντας(?) ότι θα του βγει Γουοκαπ; Εναν παίκτη που δεν τον εμπιστευόταν καθόλου πέρυσι;

Κλείνει έτσι όπως είναι μάλλον το ρόστερ.

Έφυγαν
Βεζενκοφ
Σλούκας
Μπολομποι
Μπλάκ

Ήρθαν
Γκος
Μιλουτινοφ
Σικμα
Τανουλης

Καλά έλεγα εγώ ότι ο Μιλουτινοφ έρχεται ως αντιΒεζενκοφ και ας παίζουν σε διαφορετική θέση, ο γκος αντισλουκας κλπ.
:drunk:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2922
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Πέμ Ιούλ 13, 2023 7:23 pm

αρκετο downgrade και ακομα καλυτερο γλυτωσαν αρκετα λεφτα οι προεδροι.

μπραβο! να τα λεμε κ αυτα.

5
5 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 611
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Πέμ Ιούλ 13, 2023 7:30 pm

Νταξει μπορει να λεω βλακεια αλλα ετσι απο περιεργεια ο Τζειμς ποσα παιρνει στη Μονακό?
Επειδη περα απο εγωιστής ειναι ιδιαιτερα έξυπνος και προφανως παικταράς και ηγετης Αναρωτιεμαι αν μιλούσε με τον Μπαρτζωκα αν θα μπορουσαν να βρουν μια κοινή λυση ωστε και αυτος να προσφερει ολες τις αρετές στην ομαδα μας αλλα και αυτος να παρει μια Ευρωλιγκα.
Αν λιγο έβαζε κατω το εγω του θα ηταν απιστευτη μεταγραφη

Έπαιρνες αυτον μαζι με Βούκσεβιτς 4-5 και πας του χρονου καβαλα στο άλογο

1
1 Εικόνα
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Πέμ Ιούλ 13, 2023 7:38 pm

reignman έγραψε:
Πέμ Ιούλ 13, 2023 7:23 pm
αρκετο downgrade και ακομα καλυτερο γλυτωσαν αρκετα λεφτα οι προεδροι.

μπραβο! να τα λεμε κ αυτα.
Με 7000 διάρκειας και 5 μύρια από τηλεοπτικά ++++λοιπά έσοδα μια χαρά τα βγάζει πέρα το μαγαζί..... Ίσως το κάναν για να τη σπάσουν στον ΔΠΓ που πήγαινε εσοδα--έξοδα..... Υπάρχει και καλύτερη λύση έσοδα >έξοδα....

3
3 Εικόνα
thory

euroleague
Reactions: 665

eddiedimitris έγραψε:
Νταξει μπορει να λεω βλακεια αλλα ετσι απο περιεργεια ο Τζειμς ποσα παιρνει στη Μονακό?
Επειδη περα απο εγωιστής ειναι ιδιαιτερα έξυπνος και προφανως παικταράς και ηγετης Αναρωτιεμαι αν μιλούσε με τον Μπαρτζωκα αν θα μπορουσαν να βρουν μια κοινή λυση ωστε και αυτος να προσφερει ολες τις αρετές στην ομαδα μας αλλα και αυτος να παρει μια Ευρωλιγκα.

Δεν θέλει παίκτες σταρς ο κοουτς, θέλει ο ίδιος να είναι ο ηγέτης της ομάδας. Αυτό βλέπω εγώ.

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1725
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich

Πέμ Ιούλ 13, 2023 7:42 pm

Dedalos έγραψε:
Πέμ Ιούλ 13, 2023 5:06 pm
Μια σύνοψη των ελληνικών επιλογών της ομάδος
Παπαπέτρου τσακωμενη η εξέδρα
Ντόρσευ δε πληρώνουμε υπεραξίες
Σλούκας οι άλλοι του δώσανε περισσότερα
Μαντζουκας δε θέλαμε να πληρώσουμε ρήτρα
Τανουλης( άσχετα αν είναι έτοιμος) δε θέλουμε να πληρώσουμε τη ρήτρα
Αγραβάνης τσακωμενος ο κοουτς
Μήτογλου δεν ασχολήθηκαμε γιατί έτσι γουστάραμε
Καλάθης δεν έχει τρίποντο
Τσαλμπουρης( 15 πόντους μ.ο το το 2022, ο πόντους στην Ισπανία) δε κάνει το παιδί,έχουμε καλυτερους
Ρογκαβοπουλος δε κάνει το παιδί, επιπλέων τριάρια έχουμε, έχουμε και Παππάς!
Β.Χ. μας έφτυσε ακόμα κι αυτός !
Παπαγιάννης δε μπορεί να παίξει 4 ( επειδή δεν έχει σουτ)
Κασελακης. Δε κάνει το παιδί ούτε για α1. Πχ ο Μαντζουκας είναι πολύ καλύτερος και θα τον μαρκάρει ο λαρε
Αντρέι Στογιάκοβιτς του έχουμε κάνει πρόταση 20000 και πληρωμένα τα δίδακτρα στου ντιρι. Ζήτησε πίστωση χρόνου να το σκεφτεί.
Η ομάδα έχει οργάνωση και σχέδιο, όχι αστεια
Με μια μικρή σημείωση όμως. Αυτά όλα τα κατέβασε η γκλαβα σου και δεν ειπώθηκαν ποτέ από κανέναν στον Οσφπ.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 611
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Πέμ Ιούλ 13, 2023 7:45 pm

thory έγραψε:
eddiedimitris έγραψε:

Δεν θέλει παίκτες σταρς ο κοουτς, θέλει ο ίδιος να είναι ο ηγέτης της ομάδας. Αυτό βλέπω εγώ.
Γιατι το λες αυτο?Ο Μπαρτζωκας τα εχει παει άριστα με διαφορους σταρ αρκει να ειναι σε παραγωγική ηλικια και οχι κουρασμένα παλληκαριά....Σβεντ ,Ντιλεινι,Σπανουλης το 2013 και βεβαια Βεζενκοφ και θα ναι και αλλοι ....Ο Σλούκας συγνωμη δεν ειναι σταρ ειναι ενας πολυ καλος παίκτης σε προχωρημένη ηλικια και αυτος με τον οποιο 3 χρονια πριν ο ιδιος τον έφερε....Ο Πριντεζης πχ που ηταν ως αξια κοντα με το Σλουκα μια χαρα τα πηγε με Μπαρτζωκα...

Ο Τζειμς οχι οτι ειμαι και εγω σιγουρος αλλα νομιζω εχει μπροστα του 2 ετη να παιξει σε τόπ επιπεδο οπως τον ξερουμε

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2922
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Πέμ Ιούλ 13, 2023 7:48 pm

Απο τα λεφτα που διναμε στο Μιροτιτς θα δωσουμε και στον Τζεημς ή απο τα κανονικα? :lol: :lol:

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Πέμ Ιούλ 13, 2023 7:54 pm

reignman έγραψε:
Πέμ Ιούλ 13, 2023 7:48 pm
Απο τα λεφτα που διναμε στο Μιροτιτς θα δωσουμε και στον Τζεημς ή απο τα κανονικα? :lol: :lol:
Από το μελλοντικό μπάτζετ. Πώς βάζανε οι δημοσιογράφοι ως απουσία το μελλοντικό 4αρι που θα έπαιρνε πέρσι ο Παναθηναϊκός; Έτσι και εμείς.

2
2 Εικόνα
Μέχρι φέτος
Arkoudiarhs 7

senior
Reactions: 162

Πέμ Ιούλ 13, 2023 7:57 pm

Χιλιαρντ ελευθερος
τον θελουμε?Για να δω χερακια

1
1 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Πέμ Ιούλ 13, 2023 8:05 pm

Αν πάρουμε Χιλιαρντ θα πάθω πάλι κατάθλιψη.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5637
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Ιούλ 13, 2023 8:05 pm

Δειτε και το θετικο παιδια,οι λογιστες των αφων θα ειναι πολυ ευχαριστημενοι!!! Δεν ειναι εποχη να βαζεις λεφτα!!! Ειδικα τωρα να τα παιρνουν και ξενοι αυτα τα λεφτα..απαπα

Αλλωστε συνεχιζουμε την παραδοση τα λεφτα απο τα μπαι αουτ των τεοντοσιτς παπ ποκου βεζενκοφ να μην μπαινουν ποτε στην ομαδα για ενισχυση.ολα και ολα οι παραδοσεις ειναι για να τηρουνται!

4
1 Εικόνα 3 Εικόνα
austerity_blues
Reactions:

Πέμ Ιούλ 13, 2023 8:09 pm

οι Αγγελόπουλοι μου θυμίζουν πολύ τον πατέρα μου. ο πατέρας μου είναι τύπος που φτιάχνεται με τις προσφορές. πάει στο σουπερμάρκετ και αν δει κάτι σε προσφορά θα το πάρει και ας μη το χρειάζεται, με αποτέλεσμα να πηγαίνω στο πατρικό μου και να ανοίγω το ντουλάπι για να βγάλω κάτι και να βλέπω μέσα 10 αφρόλουτρα Badedas και 2-3 άχρηστα γκατζετάκια από τελεμάρκετινγκ (ακόμα θυμάμαι κάτι πανάθλια μαξιλάρια που μου είχαν διαλύσει το κεφάλι κάπου στα τέλη 90's).

για να επιστρέψω στους Αφούς, το πιστεύω πραγματικά ότι αν μπορούσαν να πάρουν το Μίροτιτς με 2,5-3 εκατομμύρια θα το έκαναν γιατί στο μυαλό τους θα ήταν προσφορά για κάποιον που έπαιρνε 5,5 μέχρι τώρα.

τον Μιλουτίνοφ τον πήραμε γιατί ήρθε με λιγότερα απ' όσα θα έβρισκε αλλού, τον Γκος επίσης.

για αυτά ζουν οι Αφοί, για τις προσφορές και τα καλά deals, αν τώρα εσείς περιμένετε ότι θα πάνε να σκάσουν τρελά buy out για να πάρουν τοπ παίκτες στους οποίους θα κάνουν και σοβαρή αύξηση (Χάουαρντ π.χ.) δε θέλω να σας απογοητεύσω αλλά θα περιμένετε πολύ :D

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”