Συμφωνώ, όμως καλύτερα να βλέπω Γουοκαπ παρά Λούντζη. Και οι Τούρκοι κάνουν το ίδιο, ενώ και οι Ισπανοί βαφτίζουν ως γηγενείς όσους μιλάνε ισπανικά ή έπαιξαν 5 χρόνια στις λίγκες τους (ή κάτι τέτοιο). Κι εδώ πρέπει να αλλάξει κάπως ο κανονισμός για να μην την πληρώνει το άθλημαPanathas_13 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 13, 2023 7:12 pmΤου Γουοκαπ έγινε καθαρά για να διευκολυνθει ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού.Ποτε δεν θ αλλάξει το status του Ντόρσεϊ για ν αγωνιστούν και οι δύο ταυτόχρονα στην Εθνική.Αποτελεί σκάνδαλο.WeRuleThisLand έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 13, 2023 7:05 pm
Του Γουοκαπ έγινε καθαρά λόγω Εθνικής. Δεν έχουμε πλέι μεικερ. Μιλουτινοφ παίζει Εθνική Σερβίας οπότε αν την πάρει θα την πάρει βάση νόμου αλλιώς δεν θα την πάρει μιας και δεν έχει όφελος η εθνική
2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- Quincy
- Reactions: 994
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
-
- Reactions: 943
- Προειδοποιήσεις:
1
δηλαδη ρε φιλε οταν μπορουσε ο ομοσπονδιακος προπονητης να επιλεξει μεταξυ ντειβιντ νελσον , τζορτζ παπαδακου (γιατι και ο παπαδακος ως νατουραλιζε επαιξε για κοποιο διαστημα νομιζω ) και τζον κορφα ηταν τοσο κακο ? το οτι μπορουσε η εθνικη να εχει επιλογη να παιξει με τον τσακαλιδη ηταν τοσο κακο? ειναι αληθεια τοσο ασχημο να εχει τη δυνατοτητα ο ομοσπονδιακος προπονητης να μπορει να επιλεξει αναλογα με τις συνθηκες μεταξυ παραπανω απο ενα παικτη ?δεν την εξυπηρετει την εθνικη ομαδα αυτο?Panathas_13 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 13, 2023 7:12 pmΤου Γουοκαπ έγινε καθαρά για να διευκολυνθει ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού.Ποτε δεν θ αλλάξει το status του Ντόρσεϊ για ν αγωνιστούν και οι δύο ταυτόχρονα στην Εθνική.Αποτελεί σκάνδαλο.WeRuleThisLand έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 13, 2023 7:05 pm
Του Γουοκαπ έγινε καθαρά λόγω Εθνικής. Δεν έχουμε πλέι μεικερ. Μιλουτινοφ παίζει Εθνική Σερβίας οπότε αν την πάρει θα την πάρει βάση νόμου αλλιώς δεν θα την πάρει μιας και δεν έχει όφελος η εθνική
1
1

-
- Reactions: 665
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Από αυτά που διαβάζω ο κοουτς προορίζει τον Πίτερς για βασικό 4αρι νομίζοντας(?) ότι θα του βγει Γουοκαπ; Εναν παίκτη που δεν τον εμπιστευόταν καθόλου πέρυσι;
Κλείνει έτσι όπως είναι μάλλον το ρόστερ.
Έφυγαν
Βεζενκοφ
Σλούκας
Μπολομποι
Μπλάκ
Ήρθαν
Γκος
Μιλουτινοφ
Σικμα
Τανουλης
Καλά έλεγα εγώ ότι ο Μιλουτινοφ έρχεται ως αντιΒεζενκοφ και ας παίζουν σε διαφορετική θέση, ο γκος αντισλουκας κλπ.

Κλείνει έτσι όπως είναι μάλλον το ρόστερ.
Έφυγαν
Βεζενκοφ
Σλούκας
Μπολομποι
Μπλάκ
Ήρθαν
Γκος
Μιλουτινοφ
Σικμα
Τανουλης
Καλά έλεγα εγώ ότι ο Μιλουτινοφ έρχεται ως αντιΒεζενκοφ και ας παίζουν σε διαφορετική θέση, ο γκος αντισλουκας κλπ.

1
1

- eddiedimitris
- Reactions: 611
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Νταξει μπορει να λεω βλακεια αλλα ετσι απο περιεργεια ο Τζειμς ποσα παιρνει στη Μονακό?
Επειδη περα απο εγωιστής ειναι ιδιαιτερα έξυπνος και προφανως παικταράς και ηγετης Αναρωτιεμαι αν μιλούσε με τον Μπαρτζωκα αν θα μπορουσαν να βρουν μια κοινή λυση ωστε και αυτος να προσφερει ολες τις αρετές στην ομαδα μας αλλα και αυτος να παρει μια Ευρωλιγκα.
Αν λιγο έβαζε κατω το εγω του θα ηταν απιστευτη μεταγραφη
Έπαιρνες αυτον μαζι με Βούκσεβιτς 4-5 και πας του χρονου καβαλα στο άλογο
Επειδη περα απο εγωιστής ειναι ιδιαιτερα έξυπνος και προφανως παικταράς και ηγετης Αναρωτιεμαι αν μιλούσε με τον Μπαρτζωκα αν θα μπορουσαν να βρουν μια κοινή λυση ωστε και αυτος να προσφερει ολες τις αρετές στην ομαδα μας αλλα και αυτος να παρει μια Ευρωλιγκα.
1
1

-
- Reactions: 665
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Δεν θέλει παίκτες σταρς ο κοουτς, θέλει ο ίδιος να είναι ο ηγέτης της ομάδας. Αυτό βλέπω εγώ.eddiedimitris έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 13, 2023 7:30 pmΝταξει μπορει να λεω βλακεια αλλα ετσι απο περιεργεια ο Τζειμς ποσα παιρνει στη Μονακό?
0
- golitog7
- Reactions: 1725
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Με μια μικρή σημείωση όμως. Αυτά όλα τα κατέβασε η γκλαβα σου και δεν ειπώθηκαν ποτέ από κανέναν στον Οσφπ.Dedalos έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 13, 2023 5:06 pmΜια σύνοψη των ελληνικών επιλογών της ομάδος
Παπαπέτρου τσακωμενη η εξέδρα
Ντόρσευ δε πληρώνουμε υπεραξίες
Σλούκας οι άλλοι του δώσανε περισσότερα
Μαντζουκας δε θέλαμε να πληρώσουμε ρήτρα
Τανουλης( άσχετα αν είναι έτοιμος) δε θέλουμε να πληρώσουμε τη ρήτρα
Αγραβάνης τσακωμενος ο κοουτς
Μήτογλου δεν ασχολήθηκαμε γιατί έτσι γουστάραμε
Καλάθης δεν έχει τρίποντο
Τσαλμπουρης( 15 πόντους μ.ο το το 2022, ο πόντους στην Ισπανία) δε κάνει το παιδί,έχουμε καλυτερους
Ρογκαβοπουλος δε κάνει το παιδί, επιπλέων τριάρια έχουμε, έχουμε και Παππάς!
Β.Χ. μας έφτυσε ακόμα κι αυτός !
Παπαγιάννης δε μπορεί να παίξει 4 ( επειδή δεν έχει σουτ)
Κασελακης. Δε κάνει το παιδί ούτε για α1. Πχ ο Μαντζουκας είναι πολύ καλύτερος και θα τον μαρκάρει ο λαρε
Αντρέι Στογιάκοβιτς του έχουμε κάνει πρόταση 20000 και πληρωμένα τα δίδακτρα στου ντιρι. Ζήτησε πίστωση χρόνου να το σκεφτεί.
Η ομάδα έχει οργάνωση και σχέδιο, όχι αστεια
1
1

- eddiedimitris
- Reactions: 611
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Γιατι το λες αυτο?Ο Μπαρτζωκας τα εχει παει άριστα με διαφορους σταρ αρκει να ειναι σε παραγωγική ηλικια και οχι κουρασμένα παλληκαριά....Σβεντ ,Ντιλεινι,Σπανουλης το 2013 και βεβαια Βεζενκοφ και θα ναι και αλλοι ....Ο Σλούκας συγνωμη δεν ειναι σταρ ειναι ενας πολυ καλος παίκτης σε προχωρημένη ηλικια και αυτος με τον οποιο 3 χρονια πριν ο ιδιος τον έφερε....Ο Πριντεζης πχ που ηταν ως αξια κοντα με το Σλουκα μια χαρα τα πηγε με Μπαρτζωκα...thory έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 13, 2023 7:38 pmΔεν θέλει παίκτες σταρς ο κοουτς, θέλει ο ίδιος να είναι ο ηγέτης της ομάδας. Αυτό βλέπω εγώ.eddiedimitris έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 13, 2023 7:30 pmΝταξει μπορει να λεω βλακεια αλλα ετσι απο περιεργεια ο Τζειμς ποσα παιρνει στη Μονακό?
Ο Τζειμς οχι οτι ειμαι και εγω σιγουρος αλλα νομιζω εχει μπροστα του 2 ετη να παιξει σε τόπ επιπεδο οπως τον ξερουμε
1
1

-
- Reactions: 162
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
- shaq7
- Reactions: 5637
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δειτε και το θετικο παιδια,οι λογιστες των αφων θα ειναι πολυ ευχαριστημενοι!!! Δεν ειναι εποχη να βαζεις λεφτα!!! Ειδικα τωρα να τα παιρνουν και ξενοι αυτα τα λεφτα..απαπα
Αλλωστε συνεχιζουμε την παραδοση τα λεφτα απο τα μπαι αουτ των τεοντοσιτς παπ ποκου βεζενκοφ να μην μπαινουν ποτε στην ομαδα για ενισχυση.ολα και ολα οι παραδοσεις ειναι για να τηρουνται!
Αλλωστε συνεχιζουμε την παραδοση τα λεφτα απο τα μπαι αουτ των τεοντοσιτς παπ ποκου βεζενκοφ να μην μπαινουν ποτε στην ομαδα για ενισχυση.ολα και ολα οι παραδοσεις ειναι για να τηρουνται!
4
1
3

οι Αγγελόπουλοι μου θυμίζουν πολύ τον πατέρα μου. ο πατέρας μου είναι τύπος που φτιάχνεται με τις προσφορές. πάει στο σουπερμάρκετ και αν δει κάτι σε προσφορά θα το πάρει και ας μη το χρειάζεται, με αποτέλεσμα να πηγαίνω στο πατρικό μου και να ανοίγω το ντουλάπι για να βγάλω κάτι και να βλέπω μέσα 10 αφρόλουτρα Badedas και 2-3 άχρηστα γκατζετάκια από τελεμάρκετινγκ (ακόμα θυμάμαι κάτι πανάθλια μαξιλάρια που μου είχαν διαλύσει το κεφάλι κάπου στα τέλη 90's).
για να επιστρέψω στους Αφούς, το πιστεύω πραγματικά ότι αν μπορούσαν να πάρουν το Μίροτιτς με 2,5-3 εκατομμύρια θα το έκαναν γιατί στο μυαλό τους θα ήταν προσφορά για κάποιον που έπαιρνε 5,5 μέχρι τώρα.
τον Μιλουτίνοφ τον πήραμε γιατί ήρθε με λιγότερα απ' όσα θα έβρισκε αλλού, τον Γκος επίσης.
για αυτά ζουν οι Αφοί, για τις προσφορές και τα καλά deals, αν τώρα εσείς περιμένετε ότι θα πάνε να σκάσουν τρελά buy out για να πάρουν τοπ παίκτες στους οποίους θα κάνουν και σοβαρή αύξηση (Χάουαρντ π.χ.) δε θέλω να σας απογοητεύσω αλλά θα περιμένετε πολύ
για να επιστρέψω στους Αφούς, το πιστεύω πραγματικά ότι αν μπορούσαν να πάρουν το Μίροτιτς με 2,5-3 εκατομμύρια θα το έκαναν γιατί στο μυαλό τους θα ήταν προσφορά για κάποιον που έπαιρνε 5,5 μέχρι τώρα.
τον Μιλουτίνοφ τον πήραμε γιατί ήρθε με λιγότερα απ' όσα θα έβρισκε αλλού, τον Γκος επίσης.
για αυτά ζουν οι Αφοί, για τις προσφορές και τα καλά deals, αν τώρα εσείς περιμένετε ότι θα πάνε να σκάσουν τρελά buy out για να πάρουν τοπ παίκτες στους οποίους θα κάνουν και σοβαρή αύξηση (Χάουαρντ π.χ.) δε θέλω να σας απογοητεύσω αλλά θα περιμένετε πολύ