εγω παλι τον προτιμω απο τον κανενα και να παιζει ο λαρυ.. επισης με 950χιλ δεν ξερω ποσους καλυτερους μπορουμε να βρουμε και σιγουρα μπορουμε πολυ χειροτερους

Καμια σχεση βεβαιως με τον αρχι σκορερ που θελουμε εμεις..αλλα αυτος θα κανει και λεφτα..
Συντονιστής: Captains
εγω παλι τον προτιμω απο τον κανενα και να παιζει ο λαρυ.. επισης με 950χιλ δεν ξερω ποσους καλυτερους μπορουμε να βρουμε και σιγουρα μπορουμε πολυ χειροτερους
Αυτό που λέει το ρεπορτάζ (Ζέρβας) είναι ότι ο Ολυμπιακός ψάχνει ένα 2αρι και ένα 4/5 που θα γίνει προσπάθεια να έχει ελληνικό διαβατήριο βασικά. Αυτό που λέει ο Κογκαλίδης δεν έχει τόσο νόημα νομίζω, είναι πιο πολύ ένα σενάριο εάν ο Ολυμπιακός περιμένει τους κομμένους. Άλλη προσθήκη ξένου στην frontline, θα μας πάει στους 9 ξένους, που δεν είναι ένα σενάριο που θέλουν πολύ και πιστεύω είναι πιο πιθανό να γίνει μέσα στη σεζόν, αν δουν ότι δεν βγαίνει η φάση έτσι.
Μου λες ότι αν κάνουμε ένα κρυφό crowd funding με λεφτάδες ολυμπιακους και βρούμε 400χιλ πχ μπορούμε να πάμε στον μάνατζερ του Μίροτιτς και να του πούμε "πες τους ότι κάνεις σκόντο 400κ μόνο για τον ολυμπιακό των Αγγελόπουλων" και θα τον κλείναμε;austerity_blues έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 13, 2023 8:09 pmοι Αγγελόπουλοι μου θυμίζουν πολύ τον πατέρα μου. ο πατέρας μου είναι τύπος που φτιάχνεται με τις προσφορές. πάει στο σουπερμάρκετ και αν δει κάτι σε προσφορά θα το πάρει και ας μη το χρειάζεται, με αποτέλεσμα να πηγαίνω στο πατρικό μου και να ανοίγω το ντουλάπι για να βγάλω κάτι και να βλέπω μέσα 10 αφρόλουτρα Badedas και 2-3 άχρηστα γκατζετάκια από τελεμάρκετινγκ (ακόμα θυμάμαι κάτι πανάθλια μαξιλάρια που μου είχαν διαλύσει το κεφάλι κάπου στα τέλη 90's).
για να επιστρέψω στους Αφούς, το πιστεύω πραγματικά ότι αν μπορούσαν να πάρουν το Μίροτιτς με 2,5-3 εκατομμύρια θα το έκαναν γιατί στο μυαλό τους θα ήταν προσφορά για κάποιον που έπαιρνε 5,5 μέχρι τώρα.
τον Μιλουτίνοφ τον πήραμε γιατί ήρθε με λιγότερα απ' όσα θα έβρισκε αλλού, τον Γκος επίσης.
για αυτά ζουν οι Αφοί, για τις προσφορές και τα καλά deals, αν τώρα εσείς περιμένετε ότι θα πάνε να σκάσουν τρελά buy out για να πάρουν τοπ παίκτες στους οποίους θα κάνουν και σοβαρή αύξηση (Χάουαρντ π.χ.) δε θέλω να σας απογοητεύσω αλλά θα περιμένετε πολύ![]()
δεν θελουν να προκαλεσουν το κοινο με αλογιστες σπαταλες!shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 13, 2023 8:05 pmΔειτε και το θετικο παιδια,οι λογιστες των αφων θα ειναι πολυ ευχαριστημενοι!!! Δεν ειναι εποχη να βαζεις λεφτα!!! Ειδικα τωρα να τα παιρνουν και ξενοι αυτα τα λεφτα..απαπα
Αλλωστε συνεχιζουμε την παραδοση τα λεφτα απο τα μπαι αουτ των τεοντοσιτς παπ ποκου βεζενκοφ να μην μπαινουν ποτε στην ομαδα για ενισχυση.ολα και ολα οι παραδοσεις ειναι για να τηρουνται!
Δεν είναι έτσι,η παράδοση δημιουργήθηκε και έγινε δημοσιογραφικό κλισέ τη 10ετια του 90 μετά τα F4 του 92,95,96,99.Το 96 ήταν η πρώτη φορά που συναντήθηκαν Ρεάλ και Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό,η επόμενη έπρεπε να φτάσουμε στο 2013 για να ξανασυμβεί όταν πλέον η δυσκολία της κατάκτησης μετά από εμφύλιο ήταν καλά εγκατεστημένη.
Αυτόν τον Γιαραμαζ απο πέρυσι τον ήθελα, στον Παναθηναϊκό, έλεγα ο επόμενος μεγαλος Σέρβος! Τώρα με Ζελικο μάλλον θα γίνει!assistant77 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 13, 2023 8:52 pmΌπως έλεγε στους Μητσους και ο σύντροφος Λάκης "αν υποψιαστώ συμπεθέρα ότι ήταν ελεύθερος ο Γιαραμαζ κι εμείς προτιμήσαμε τον Γκος.... Θα πεθαααανω"
με τσιγκλάς ρε γαμώτοchainsaw έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 13, 2023 4:06 pmAρα, ουτε η Μπαρτσελονα ειναι μεγαλη ομαδα ε; Ποιες ειναι οι μεγαλες ομαδες της ευρωπης αραγε; Ποιες εχουν περισσοτερα φ4 και περισσοτερα χρονια στην αφροκρεμα;
Ρεαλ, Τσκαα. Αντε βαλε και Μακαμπι, ΠΑΟ που εχουν περισσοτερες κατακτησεις. Μετα; Η Αρμανι; Η Φενερ και η Εφες που απλα εχωσαν λεφτα για μια 5ετια/7ετια;
Ότι ας πούμε είναι κακό αυτό;Apegnosmenos έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 13, 2023 9:23 pmΑλλα τι περιμενω απο μια ομαδα που ξαφνικα γιναμε σουηδια