2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 952
Προειδοποιήσεις: 5

Παρ Ιούλ 14, 2023 1:06 pm

melagis έγραψε:
Παρ Ιούλ 14, 2023 1:00 pm
Ο κοουτς ηθελε κατα καιρους Γκριγκονις και Ματ Τομας.... Ο καθενας έχει τα ιδιαιτερα χαρακτηριστικα του....Τους εχουμε στα ποδια μας ελευθερους......

Αν βεβαια φερει Μιχαλιουκ εγω ειμαι υπερ ευχαριστημενος..... 2.01 το παιδι και σουτ και κορμι φιδισιο....

Παντως να πηγαινει ο αντιπαλος για μπομπερ απο Μπανταλονα και να αφηνει τον Ματ Τομας τι να πω......
Διαβάζω συνέχεια για τον Τόμας, λες και δεν είχε ποτέ τραυματισμους ή έχει αγώνες στα πόδια του. Επιλογή με μεγάλο ρίσκο κατ'εμε. Αν βέβαια δεν παίζουν χρήματα, τον παιρνεις με κλειστά μάτια.

Ο Γκριγκονις περίεργη περίπτωση. Από τότε που πήρε μεταγραση στην Τσκαα, έπαθε μπλακ αουτ

0
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 685
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιούλ 14, 2023 1:19 pm

Βλεποντας και τα σημερινά τεκταινόμενα στους απεναντι για αλλη μια φορα νιωθω περηφανος που εχω στην ομαδα μου τον καλυτερο Ευρωπαίο προπονητη και γουσταρω ακομα παραπανω που ειναι Έλληνας και το πιο σημαντικο γουσταρω πολυ που στη διοικηση ειναι οι Αγγελοπουλοι που ειναι Κύριοι!!

Δεν πειραζει ας μη σκάσουν εξτρα λεφτα δεν πειραζει αρκει που δεν ντρέπομαι

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3703
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Παρ Ιούλ 14, 2023 1:25 pm

eddiedimitris έγραψε:
Παρ Ιούλ 14, 2023 1:19 pm
Βλεποντας και τα σημερινά τεκταινόμενα στους απεναντι για αλλη μια φορα νιωθω περηφανος που εχω στην ομαδα μου τον καλυτερο Ευρωπαίο προπονητη και γουσταρω ακομα παραπανω που ειναι Έλληνας και το πιο σημαντικο γουσταρω πολυ που στη διοικηση ειναι οι Αγγελοπουλοι που ειναι Κύριοι!!

Δεν πειραζει ας μη σκάσουν εξτρα λεφτα δεν πειραζει αρκει που δεν ντρέπομαι
Τι ακριβώς έγινε; Βλέπω μόνο ότι ο Παπαγιάννης προτίμησε την Φενέρ κάτι που δεν ήταν και τελείως έκπληξη ούτε στενοχώρησε μια μεγάλη μερίδα των φιλάθλων του ΠΑΟ.

0
glenrice90

senior
Reactions: 449
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιούλ 14, 2023 1:29 pm

Για το ξεκατινιασμα του dpg και τα πολύ υγιή σχόλια του για τις φούστες κλπ λεει

1
1 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Παρ Ιούλ 14, 2023 1:47 pm

Μέσα στα πολλά που λέει και βγαίνουν προς τα έξω, λέει και ότι δεν του δίνουν τον Ντορσει και έχει στραβώσει. Η διοίκηση της Φενέρ λέει δεν θέλει να δώσει παίχτη στον Αταμάν.

Αν δούμε και δεν κλείνουμε σύντομα 2αρι, μπορεί να πηγαίνει εκεί η δουλειά.

Αρκεί να αφήσει σε λίγο καιρό τον Χιγκινς η Μπαρτσα να πάει σηην Φενέρ :D

0
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2274
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Παρ Ιούλ 14, 2023 1:51 pm

pisto-linas έγραψε:
Παρ Ιούλ 14, 2023 12:18 pm
Παίζει και με τους τρεις που έχουμε ίδια πεντάδα ανετα?
Είναι ασσος

Είναι κοντός

Είναι καλός αμυντικός και κλέφτης

Φοβερός μπουκαδορος τσαμπουκάς

Με κανααν μαζί δεν παιζει με τίποτα

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7275
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Ιούλ 14, 2023 2:03 pm

εγω λεω για να την μπουν περισσοτερο στον δπγ φενερ και ιτουδης να μας δωσουν τον ντορσει πληρωμενο.. win win η κατασταση :D

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Παρ Ιούλ 14, 2023 2:15 pm

Μα δεν βγαίνει νόημα με τον σχεδιασμό. Εγώ δεν είμαι μέσα στην ομάδα αλλά από την στιγμή που θες χειριστή και πάντα ενίσχυση του κορμού, γιατί να μην χτυπήσεις τον Μήτρου Λονγκ δίνοντας τον Παπας μια χρόνια δανεικό να πάρει μπόλικο χρόνο ; Γιατί να τον αφήσεις να παει στην Ζαλγκίρις; Το διαβατήριο θα το έβγαζε στα καπάκια αν τον παίρναμε.

Και θα είχες
Γουοκαπ-Γκος-Μητρου--Καναν-Σλουκα αν έμενε ή μεταγραφή αφού έφυγε. 5 ευρωλιγκατα γκαρντ και για βάθος Λαρε-Λουντζη

Γεμάτες θέσεις στα γκαρντ και όλοι παίζουν με όλους. Και γεμάτο το 1-2 και μπολικοι χειριστές και Ελληνικό διαβατήριο.

1
1 Εικόνα
Μέχρι φέτος
Dedalos

euroleague
Reactions: 635

Παρ Ιούλ 14, 2023 2:26 pm

papp7 έγραψε:
Μα δεν βγαίνει νόημα με τον σχεδιασμό. Εγώ δεν είμαι μέσα στην ομάδα αλλά από την στιγμή που θες χειριστή και πάντα ενίσχυση του κορμού, γιατί να μην χτυπήσεις τον Μήτρου Λονγκ δίνοντας τον Παπας μια χρόνια δανεικό να πάρει μπόλικο χρόνο ; Γιατί να τον αφήσεις να παει στην Ζαλγκίρις; Το διαβατήριο θα το έβγαζε στα καπάκια αν τον παίρναμε.

Και θα είχες
Γουοκαπ-Γκος-Μητρου--Καναν-Σλουκα αν έμενε ή μεταγραφή αφού έφυγε. 5 ευρωλιγκατα γκαρντ και για βάθος Λαρε-Λουντζη

Γεμάτες θέσεις στα γκαρντ και όλοι παίζουν με όλους. Και γεμάτο το 1-2 και μπολικοι χειριστές και Ελληνικό διαβατήριο.
Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε. Ούτε καν ασχολήθηκαμε με Μήτρου Λονγκ ενώ έχουμε τέτοιο πρόβλημα
Εμένα δε με ενοχλεί η αποδυνάμωση της ομάδας. Ας έλεγαν ,κύριοι, τόσα μπορούμε τόσα βαζουμε. Όποιος θέλει ας βάλει κι αυτός.
Αλλά κάνουν δηλώσεις ότι η ομάδα θα μείνει στην κορυφή, καλλιεργούν προσδοκίες, βάζουν τα παπαγαλάκια να μιλάνε για μιροτις και μετά ψωνίζουν από το πανέρι. Είναι η κοροϊδία που ενοχλει

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7275
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Ιούλ 14, 2023 2:40 pm

papp7 έγραψε:

Και θα είχες

τον ειχαμε ξεχασει αυτον.. οντως ψαχνουμε ελληνες και αφησαμε τον καλυτερο σε σχεση αποδοσης τιμης να παει στην ζαλγκιρης..ποσα να πηρε 700χιλ? και εχει και τιμιο σουτακι..Εκτος πια και δεν ηταν τοσο απλο να το παρει το διαβατηριο..αν και ακουσα οτι η μανα του ηδη εκανε την αιτηση.

Φετος αποτι φαινεται πηγε παρα πολυ στραβα το πραγμα ενω δεν ειχαμε και τυχη οπως τις προηγουμενες χρονιες..Να θυμισω ο μπαρτζωκας ηθελε τον λαιτι!!!! αντι του ντορσει τον γκος αντι του γουοκαπ...και τον λαντειλ αντι του φαλ (εδω νομιζω βεβαια καλα εκανε)..
Φετος με τις 2 αποχωρησεις ηπιε θαλασσα μου φαινεται..γιατι δεν γινεται να κλεινεις τον σικμα μεσα ιουλιου..αν οντως αυτον ηθελε θα τον ειχε παρει 2 μηνες πριν..λυση αναγκης ηταν..και πλεον εχουν αρχισει να λενε οτι δεν θα ερθει αλλος ξενος ψηλος θα παμε με πιτερς σικμα μιλου φαλ και εναν ελληνα.. Πρεπει να αλλαξουμε χορηγια στην φαλενα και να βαλουμε της βιταμ..

0
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary

Παρ Ιούλ 14, 2023 2:43 pm

Ο μητρου δεν έχει ελληνικό διαβατήριο

Οπότε συγγνώμη αλλά αυτά που λέτε είναι ακυρα

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Ιούλ 14, 2023 2:46 pm

berry έγραψε:
Παρ Ιούλ 14, 2023 2:43 pm
Ο μητρου δεν έχει ελληνικό διαβατήριο

Οπότε συγγνώμη αλλά αυτά που λέτε είναι ακυρα
Να ήταν και τα μόνα άκυρα!!!

2
2 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary

Παρ Ιούλ 14, 2023 2:47 pm

Όταν σου φέρω τον 666 και δεις την αποκάλυψη, ένα έχω να σου πω

Κρυψου

0
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Ιούλ 14, 2023 2:48 pm

Dedalos έγραψε:
Παρ Ιούλ 14, 2023 2:26 pm
papp7 έγραψε:

Και θα είχες

Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε. Ούτε καν ασχολήθηκαμε με Μήτρου Λονγκ ενώ έχουμε τέτοιο πρόβλημα
Εμένα δε με ενοχλεί η αποδυνάμωση της ομάδας. Ας έλεγαν ,κύριοι, τόσα μπορούμε τόσα βαζουμε. Όποιος θέλει ας βάλει κι αυτός.
Αλλά κάνουν δηλώσεις ότι η ομάδα θα μείνει στην κορυφή, καλλιεργούν προσδοκίες, βάζουν τα παπαγαλάκια να μιλάνε για μιροτις και μετά ψωνίζουν από το πανέρι. Είναι η κοροϊδία που ενοχλει
Πάντα κάτι θα υπάρχει που θα σε ενοχλεί, ρε Δαίδαλε!
Βγάζεις τόση τοξικότητα, ρε αδερφέ, που, όποτε διαβάζω σχόλιό σου, μου κολλάει το PC!!!

2
2 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary