papp7 έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 14, 2023 2:15 pm
Μα δεν βγαίνει νόημα με τον σχεδιασμό. Εγώ δεν είμαι μέσα στην ομάδα αλλά από την στιγμή που θες χειριστή και πάντα ενίσχυση του κορμού, γιατί να μην χτυπήσεις τον Μήτρου Λονγκ δίνοντας τον Παπας μια χρόνια δανεικό να πάρει μπόλικο χρόνο ; Γιατί να τον αφήσεις να παει στην Ζαλγκίρις; Το διαβατήριο θα το έβγαζε στα καπάκια αν τον παίρναμε.
Και θα είχες
Γουοκαπ-Γκος-Μητρου--Καναν-Σλουκα αν έμενε ή μεταγραφή αφού έφυγε. 5 ευρωλιγκατα γκαρντ και για βάθος Λαρε-Λουντζη
Γεμάτες θέσεις στα γκαρντ και όλοι παίζουν με όλους. Και γεμάτο το 1-2 και μπολικοι χειριστές και Ελληνικό διαβατήριο.
τον ειχαμε ξεχασει αυτον.. οντως ψαχνουμε ελληνες και αφησαμε τον καλυτερο σε σχεση αποδοσης τιμης να παει στην ζαλγκιρης..ποσα να πηρε 700χιλ? και εχει και τιμιο σουτακι..Εκτος πια και δεν ηταν τοσο απλο να το παρει το διαβατηριο..αν και ακουσα οτι η μανα του ηδη εκανε την αιτηση.
Φετος αποτι φαινεται πηγε παρα πολυ στραβα το πραγμα ενω δεν ειχαμε και τυχη οπως τις προηγουμενες χρονιες..Να θυμισω ο μπαρτζωκας ηθελε τον λαιτι!!!! αντι του ντορσει τον γκος αντι του γουοκαπ...και τον λαντειλ αντι του φαλ (εδω νομιζω βεβαια καλα εκανε)..
Φετος με τις 2 αποχωρησεις ηπιε θαλασσα μου φαινεται..γιατι δεν γινεται να κλεινεις τον σικμα μεσα ιουλιου..αν οντως αυτον ηθελε θα τον ειχε παρει 2 μηνες πριν..λυση αναγκης ηταν..και πλεον εχουν αρχισει να λενε οτι δεν θα ερθει αλλος ξενος ψηλος θα παμε με πιτερς σικμα μιλου φαλ και εναν ελληνα.. Πρεπει να αλλαξουμε χορηγια στην φαλενα και να βαλουμε της βιταμ..