2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
1
1

-
- Reactions: 253
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: LAC
- Προειδοποιήσεις:
3
Με τρία χαρτιά θα παίζει και λιγότερο έτσι πάειxomitsious έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 17, 2023 11:03 amΑυτά τα λένε οι δικοί σας δημοσιογράφοι.
Όπως και ότι ο Μιροτιτς παρακαλαγε το Μπαρτζώκα να έρθει να παίξει στον Ολυμπιακό.
Πίστευε τα αν θες, αλλά μη προσπαθείς να τα περάσεις και σαν γεγονότα.
0
Ο πρώτος ειναι πρώτος , ο δεύτερος είναι τίποτα. 

-
- Reactions: 89
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένος παίκτης: BODIROGA
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σε μια ομάδα ο πρόεδρος επιλέγει τον προπονητή, ο προπονητής τους παίκτες και οι παίκτες που είναι επαγγελματίες κρίνουν όταν δεν έχουν συμβόλαιο και είναι ελεύθεροι σε ποια ομάδα θα πάνε. Ο Μπαρτζωκας επέλεξε ότι μπορούσε να κάνει χωρίς τον Σλουκα, ο Σλούκας επέλεξε για τους λόγους του, τον Παναθηναϊκό. End of story. Ο χρόνος θα δείξει αν η επιλογή τους ήταν και η καλύτερη.
1
1

-
- Reactions: 532
- Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
πραγματικα παιδια κουρασε λιγο η Σλουκειαδα....ηρθε στον Παναθηναικο end of story ακομα ενας που εκανε το μεγαλο βημα να περασει απεναντι...thats lifeDEJAN21 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 17, 2023 1:39 pmΣε μια ομάδα ο πρόεδρος επιλέγει τον προπονητή, ο προπονητής τους παίκτες και οι παίκτες που είναι επαγγελματίες κρίνουν όταν δεν έχουν συμβόλαιο και είναι ελεύθεροι σε ποια ομάδα θα πάνε. Ο Μπαρτζωκας επέλεξε ότι μπορούσε να κάνει χωρίς τον Σλουκα, ο Σλούκας επέλεξε για τους λόγους του, τον Παναθηναϊκό. End of story. Ο χρόνος θα δείξει αν η επιλογή τους ήταν και η καλύτερη.
παμε να δουμε τωρα τις επομενες μεταγραφες
2
2

-
- Reactions: 200
- Αγαπημένος παίκτης: MJ, Saras, DerrickRose
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ωχ, όχι πάλι Σλουκιαδα... Ρε φίλοι Ολυμπιακοί, πάει, έγινε, ξεπεράστε το, deal with it. Επαγγελματικος αθλητισμός είναι. Πρώτη φορά συνέβη ή νομίζετε τελευταία;
Επίσης, καμία μεταγραφή δεν εγγυάται τίτλους, κυριαρχία ή αιώνια πρωτοκαθεδρία. Στο 16-1 μας έχετε, δείξτε πίστη στην ομάδα σας.
Σχόλια και εικασίες για το λόγο που έφυγε, τι ήθελε, τι είπε, τι έκανε, ακούγονται σαν να με άφησε η γκόμενά κι εγώ αντί να πάω παρακάτω κλαιω και οδυρομαι δημόσια, την βρίζω και την κακολογω παντού και βγάζω την Τατιάνα Στεφανιδου από μέσα μου.
@villiskabas μαζί γράφαμε αδερφέ;
Επίσης, καμία μεταγραφή δεν εγγυάται τίτλους, κυριαρχία ή αιώνια πρωτοκαθεδρία. Στο 16-1 μας έχετε, δείξτε πίστη στην ομάδα σας.
Σχόλια και εικασίες για το λόγο που έφυγε, τι ήθελε, τι είπε, τι έκανε, ακούγονται σαν να με άφησε η γκόμενά κι εγώ αντί να πάω παρακάτω κλαιω και οδυρομαι δημόσια, την βρίζω και την κακολογω παντού και βγάζω την Τατιάνα Στεφανιδου από μέσα μου.
@villiskabas μαζί γράφαμε αδερφέ;
1
1

-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ωχ, όχι πάλι νουθεσίες για το τι θα λέμε και πως θα νιώθουμε. Ρε φίλοι Παναθηναϊκοί, κάνουμε σχόλια για αυτά που μας απασχολούν, πάει, συμβαίνει αυτό, ξεπεράστε το, deal with it. Φόρουμ είναι, πρώτη φορά νομίζετε γίνεται να κολλάμε εμμονικά σε θέματα ή η τελευταία;old boy έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 17, 2023 1:56 pmΩχ, όχι πάλι Σλουκιαδα... Ρε φίλοι Ολυμπιακοί, πάει, έγινε, ξεπεράστε το, deal with it. Επαγγελματικος αθλητισμός είναι. Πρώτη φορά συνέβη ή νομίζετε τελευταία;
Σχόλια και εικασίες για το τι συζητάμε, πως αισθανόμαστε για αυτό, τι βγαίνει προς τα έξω αισθητικά, μου ακούγονται σαν να μου έκανε η "γκόμενα" παράπονα και εγώ αντί να κάτσω να ακούσω τι λέει ή έστω να μην ασχοληθώ και να χωρίσω, κάθομαι και της λέω ότι είναι τρελή και υπερευαίσθητη βγάζοντας τον Σεφερλή από μέσα μου.
Δεν ξέρω αν είδες τι έκανα εκεί.

Αν δεν σας πειράζει, μπορούμε να συνεχίσουμε να μιλάμε για τον Σλούκα όπως κάναμε τόσα χρόνια. Έχοντας τώρα ως νέο δεδομένο ότι πήρε μεταγραφή σε εσάς είναι αναμενόμενο να γυρνάει η συζήτηση γύρω από αυτό.
2
2

-
- Reactions: 275
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
O Σλουκας κατ εμε ηθελε να παιζει με τους βασικους, εξου και η σποντα μετα το ματς με την Φενερ. Ο ανθρωπος ειναι μηχανακι, τοσο πιο πολυ παιζει τοσο καλητερα.
Μακαρι να παρουμε Τζαλιν Σμιθ:
https://newspao.gr/basket/509695_senari ... eague.html
Μακαρι να παρουμε Τζαλιν Σμιθ:
https://newspao.gr/basket/509695_senari ... eague.html
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 3403
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ε ξέρεις ότι γενικά η ατμόσφαιρα στο εδώ και στο «εκεί» φόρουμ είναι γενικά λίγο οπαδικά φορτισμένη. Πχ εδώ «κουράζει» να λέμε για τον Σλούκα, εκεί «κουράζει» να λέμε για τον Walkup κλπ.AlexD έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 17, 2023 2:09 pmΩχ, όχι πάλι νουθεσίες για το τι θα λέμε και πως θα νιώθουμε. Ρε φίλοι Παναθηναϊκοί, κάνουμε σχόλια για αυτά που μας απασχολούν, πάει, συμβαίνει αυτό, ξεπεράστε το, deal with it. Φόρουμ είναι, πρώτη φορά νομίζετε γίνεται να κολλάμε εμμονικά σε θέματα ή η τελευταία;old boy έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 17, 2023 1:56 pmΩχ, όχι πάλι Σλουκιαδα... Ρε φίλοι Ολυμπιακοί, πάει, έγινε, ξεπεράστε το, deal with it. Επαγγελματικος αθλητισμός είναι. Πρώτη φορά συνέβη ή νομίζετε τελευταία;
Σχόλια και εικασίες για το τι συζητάμε, πως αισθανόμαστε για αυτό, τι βγαίνει προς τα έξω αισθητικά, μου ακούγονται σαν να μου έκανε η "γκόμενα" παράπονα και εγώ αντί να κάτσω να ακούσω τι λέει ή έστω να μην ασχοληθώ και να χωρίσω, κάθομαι και της λέω ότι είναι τρελή και υπερευαίσθητη βγάζοντας τον Σεφερλή από μέσα μου.
Δεν ξέρω αν είδες τι έκανα εκεί.
Αν δεν σας πειράζει, μπορούμε να συνεχίσουμε να μιλάμε για τον Σλούκα όπως κάναμε τόσα χρόνια. Έχοντας τώρα ως νέο δεδομένο ότι πήρε μεταγραφή σε εσάς είναι αναμενόμενο να γυρνάει η συζήτηση γύρω από αυτό.
Εσύ δίκιο έχεις, αλλά δεν θα το βρεις

1
1

Στην σελιδα 1 του ιστορικου αρχειου οι αντιδρασεις της μεταγραφης Σπανουλη, παντα τα ιδια λεγονται απο διαφορετικες πλευρες. Ας ηρεμησουμε ολοι με το θεμα
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... 10829.html
καποια ενδεικτικα σχολια
''kseplenhs
Jul 12 2010, 11:30
η ομάδα έχει ηγέτη και αυτός είναι ο μίλος.
ο σπανούλης ήρθε για να τον ξεκουράζει...''
''Anaz
Jul 12 2010, 11:37
χεχε.. ενταξει προφανως δεν ηρθε και για να τον ξεκουραζει, αλλα η αληθεια ειναι οτι εγω κ ποτε δεν καταλαβα αυτο το "ο Σπανουλης ηθελε να ειναι ο ηγετης, το νουμερο 1" των δημοσιογραφων.. Δηλαδη στον Ολυμπιακο με Μιλος και Παπαλουκα θα ειναι ο Σπανουλης ο απολυτος ηγετης??? ''
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... 10829.html
καποια ενδεικτικα σχολια
''kseplenhs
Jul 12 2010, 11:30
η ομάδα έχει ηγέτη και αυτός είναι ο μίλος.
ο σπανούλης ήρθε για να τον ξεκουράζει...''
''Anaz
Jul 12 2010, 11:37
χεχε.. ενταξει προφανως δεν ηρθε και για να τον ξεκουραζει, αλλα η αληθεια ειναι οτι εγω κ ποτε δεν καταλαβα αυτο το "ο Σπανουλης ηθελε να ειναι ο ηγετης, το νουμερο 1" των δημοσιογραφων.. Δηλαδη στον Ολυμπιακο με Μιλος και Παπαλουκα θα ειναι ο Σπανουλης ο απολυτος ηγετης??? ''
2
2

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
- Soupamantar
- Reactions: 315
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα: Pαnαθηναϊκόc
- Προειδοποιήσεις:
4
Ναι, ενω στον Ολυμπιακό που έπαιξε 2 σερί φ4 και έχασε τον τίτλο στο καλαθι, δεν ειχε ευκαιρια να πάρει το 4. ΑχαχχαSoupamantar έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 17, 2023 2:38 pmΟ Σλούκας είναι ο καλύτερος Έλληνας μετά τον Γιάννη και ήρθε σε ένα νέο πρότζεκτ που θα παίξει για τίτλο στην Ευρώπη , είναι η τελευταία του ευκαιρία να κατακτήσει 4 και να αφήσει πίσω Διαμαντίδη και Σπανούλη .. εφταστερος προσεχώς ..μείνετε συντονισμένοι οι μετεγγραφές δε τελείωσαν ;)
Ή στη φενερ που εχει ετοιμη ομαδα.
Αντε, πέσε για ύπνο να ονειρευτείς πάλι το 7ο αστέρι.
2
1
1

3
3

Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Oι κανονισμοί του forum
-
- Reactions: 465
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
5
Τα λεφτά ήταν το θέμα. 1.500.000 του δώσαμε για 3ετες, 2.000.000 το χρόνο η Φενέρ που έδωσε τα χέρια μαζί τους και τελευταία στιγμή έκανε την τελική κίνηση ο Παο ανεβάζοντας την προσφορά του στα 10.000.000 για 3ετες οπότε πήγε εκεί. Το 6 της Φενέρ με το 10 είναι μεγάλη διαφορά οπότε ότι ανησυχίες είχε για το βρισιμο που θα φάει κτλ κτλ έπαψαν να υπάρχουν με το νούμερο αυτό. Το πληρώθηκε με το παραπάνω το βρίσιδι που θα ακούσει.xomitsious έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 17, 2023 12:18 pmΈχεις δουλέψει ποτέ έχοντας προσωπικό πρόβλημα με το αφεντικό σου?WeRuleThisLand έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 17, 2023 11:59 am
Λες να μην του τα έχει πει. Και δημόσια σε συνέντευξη τα είπε. Ότι ο Σλούκας έπαιρνε όλες τις κρίσιμες αποφάσεις και του έδινα την μπάλα στα χέρια. Επίσης είπε ότι βάση μετρήσεων και αριθμών καθόριζε τον χρόνο συμμετοχής των παιχτών έτσι ώστε να φροντίσει να μην έχει τραυματισμούς και κόπωση η ομάδα. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Σλούκας έγραψε τα καλύτερα νούμερα της καριέρας του στα 33 επειδή ακριβώς τον χρησιμοποίησε όπως έπρεπε και όσο έπρεπε έτει ώστε να μην τον επιβαρύνει. Επίσης είπε ότι τα γκαρντ που περνάνε όλες οι μπάλες από τα χέρια τους και στοχεύουν πάνω τους έχουν διαφορετική καταπόνηση και αρκετά μεγαλύτερη από άλλους παίχτες.
Είναι δυσάρεστο.
Όταν ζητάς να το λύσεις αν είναι να συνεχίσεις να δουλεύεις μαζί του και εκείνος αρνείται, τότε τι κάνεις?
Ε ο Σλούκας ήταν από τους τυχερούς που είχε επιλογή να πάει αλλού.
Αν έχεις ανάγκη να πιστεύεις ότι ο Μπαρτζώκας δεν έχει καμμία ευθύνη για την αποχώρηση Σλούκα, μπορείς να το πιστεύεις.
Αν επίσης πιστεύεις ότι το πρώτο πράγμα που είπε ο Σλούκας στον Αταμάν ήταν να ορίσει χρόνο και ρόλο τότε πάλι, κανένα πρόβλημα.
Απλά διαφωνούμε.
0