2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Ιούλ 17, 2023 12:40 pm

Είχε κόντρα με Μπαρτζώκα, του δώσατε σχεδόν 3 μύρια ενώ οι Αφοί κάπου στα 1,8,μένει Αθήνα πως να μην έρθει! Δεν θα υπήρχε λογική αν δεν ερχόταν!

1
1 Εικόνα
Rebedierdos

senior
Reactions: 253
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota-timberwolves
Αγαπημένη ομάδα: LAC
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Ιούλ 17, 2023 12:45 pm

xomitsious έγραψε:
Δευ Ιούλ 17, 2023 11:03 am
chainsaw έγραψε:
Δευ Ιούλ 17, 2023 10:38 am
Σηνειωση: Ο Κωστάκης ο Σλουκας πρέπει να παίζει 30 λεπτά ακατέβατο για να μην κάνει μουτράκια. Πρέπει να το έχετε υπόψη αυτό όταν μιλάτε για ροστερ και χρονους
Αυτά τα λένε οι δικοί σας δημοσιογράφοι.

Όπως και ότι ο Μιροτιτς παρακαλαγε το Μπαρτζώκα να έρθει να παίξει στον Ολυμπιακό.

Πίστευε τα αν θες, αλλά μη προσπαθείς να τα περάσεις και σαν γεγονότα.
Με τρία χαρτιά θα παίζει και λιγότερο έτσι πάει

0
Ο πρώτος ειναι πρώτος , ο δεύτερος είναι τίποτα. :sorry:
austerity_blues
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιούλ 17, 2023 1:19 pm

harkonto2 έγραψε:
Δευ Ιούλ 17, 2023 12:35 pm
Παιδιά μην το κουράζετε.
Ο Σλούκας έφυγε γιατί ήθελε να φορέσει την φανέλα με τα 6 αστέρια.
Τόσο απλό.
για τόσο απλά πράγματα είναι προτιμότερο το "για να τελειώνουμε" στη θέση του "για να μη το κουράζετε", τώρα μπορεί να σου απαντήσει κάποιος και δε το θέλουμε αυτό σε φόρουμ συζητήσεων :!:

DEJAN21

junior
Reactions: 89
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Αγαπημένος παίκτης: BODIROGA
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Δευ Ιούλ 17, 2023 1:39 pm

Σε μια ομάδα ο πρόεδρος επιλέγει τον προπονητή, ο προπονητής τους παίκτες και οι παίκτες που είναι επαγγελματίες κρίνουν όταν δεν έχουν συμβόλαιο και είναι ελεύθεροι σε ποια ομάδα θα πάνε. Ο Μπαρτζωκας επέλεξε ότι μπορούσε να κάνει χωρίς τον Σλουκα, ο Σλούκας επέλεξε για τους λόγους του, τον Παναθηναϊκό. End of story. Ο χρόνος θα δείξει αν η επιλογή τους ήταν και η καλύτερη.

1
1 Εικόνα
villiskabas

nba
Reactions: 532
Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιούλ 17, 2023 1:42 pm

DEJAN21 έγραψε:
Δευ Ιούλ 17, 2023 1:39 pm
Σε μια ομάδα ο πρόεδρος επιλέγει τον προπονητή, ο προπονητής τους παίκτες και οι παίκτες που είναι επαγγελματίες κρίνουν όταν δεν έχουν συμβόλαιο και είναι ελεύθεροι σε ποια ομάδα θα πάνε. Ο Μπαρτζωκας επέλεξε ότι μπορούσε να κάνει χωρίς τον Σλουκα, ο Σλούκας επέλεξε για τους λόγους του, τον Παναθηναϊκό. End of story. Ο χρόνος θα δείξει αν η επιλογή τους ήταν και η καλύτερη.
πραγματικα παιδια κουρασε λιγο η Σλουκειαδα....ηρθε στον Παναθηναικο end of story ακομα ενας που εκανε το μεγαλο βημα να περασει απεναντι...thats life
παμε να δουμε τωρα τις επομενες μεταγραφες

2
2 Εικόνα
old boy

junior
Reactions: 200
Αγαπημένος παίκτης: MJ, Saras, DerrickRose
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Δευ Ιούλ 17, 2023 1:56 pm

Ωχ, όχι πάλι Σλουκιαδα... Ρε φίλοι Ολυμπιακοί, πάει, έγινε, ξεπεράστε το, deal with it. Επαγγελματικος αθλητισμός είναι. Πρώτη φορά συνέβη ή νομίζετε τελευταία;
Επίσης, καμία μεταγραφή δεν εγγυάται τίτλους, κυριαρχία ή αιώνια πρωτοκαθεδρία. Στο 16-1 μας έχετε, δείξτε πίστη στην ομάδα σας.
Σχόλια και εικασίες για το λόγο που έφυγε, τι ήθελε, τι είπε, τι έκανε, ακούγονται σαν να με άφησε η γκόμενά κι εγώ αντί να πάω παρακάτω κλαιω και οδυρομαι δημόσια, την βρίζω και την κακολογω παντού και βγάζω την Τατιάνα Στεφανιδου από μέσα μου.

@villiskabas μαζί γράφαμε αδερφέ;

1
1 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Δευ Ιούλ 17, 2023 2:09 pm

old boy έγραψε:
Ωχ, όχι πάλι Σλουκιαδα... Ρε φίλοι Ολυμπιακοί, πάει, έγινε, ξεπεράστε το, deal with it. Επαγγελματικος αθλητισμός είναι. Πρώτη φορά συνέβη ή νομίζετε τελευταία;
Επίσης, καμία μεταγραφή δεν εγγυάται τίτλους, κυριαρχία ή αιώνια πρωτοκαθεδρία. Στο 16-1 μας έχετε, δείξτε πίστη στην ομάδα σας.
Σχόλια και εικασίες για το λόγο που έφυγε, τι ήθελε, τι είπε, τι έκανε, ακούγονται σαν να με άφησε η γκόμενά κι εγώ αντί να πάω παρακάτω κλαιω και οδυρομαι δημόσια, την βρίζω και την κακολογω παντού και βγάζω την Τατιάνα Στεφανιδου από μέσα μου.
Ωχ, όχι πάλι νουθεσίες για το τι θα λέμε και πως θα νιώθουμε. Ρε φίλοι Παναθηναϊκοί, κάνουμε σχόλια για αυτά που μας απασχολούν, πάει, συμβαίνει αυτό, ξεπεράστε το, deal with it. Φόρουμ είναι, πρώτη φορά νομίζετε γίνεται να κολλάμε εμμονικά σε θέματα ή η τελευταία;
Σχόλια και εικασίες για το τι συζητάμε, πως αισθανόμαστε για αυτό, τι βγαίνει προς τα έξω αισθητικά, μου ακούγονται σαν να μου έκανε η "γκόμενα" παράπονα και εγώ αντί να κάτσω να ακούσω τι λέει ή έστω να μην ασχοληθώ και να χωρίσω, κάθομαι και της λέω ότι είναι τρελή και υπερευαίσθητη βγάζοντας τον Σεφερλή από μέσα μου.

Δεν ξέρω αν είδες τι έκανα εκεί. :roll:

Αν δεν σας πειράζει, μπορούμε να συνεχίσουμε να μιλάμε για τον Σλούκα όπως κάναμε τόσα χρόνια. Έχοντας τώρα ως νέο δεδομένο ότι πήρε μεταγραφή σε εσάς είναι αναμενόμενο να γυρνάει η συζήτηση γύρω από αυτό.

2
2 Εικόνα
tvatik

Reactions: 2

Δευ Ιούλ 17, 2023 2:10 pm

Κάτι για να περάσουμε στην επομενη κίνηση. Έρχεται και ο Ντορσευ

0
Lapro13

senior
Reactions: 275
Αγαπημένη θέση: PF

Δευ Ιούλ 17, 2023 2:31 pm

O Σλουκας κατ εμε ηθελε να παιζει με τους βασικους, εξου και η σποντα μετα το ματς με την Φενερ. Ο ανθρωπος ειναι μηχανακι, τοσο πιο πολυ παιζει τοσο καλητερα.

Μακαρι να παρουμε Τζαλιν Σμιθ:

https://newspao.gr/basket/509695_senari ... eague.html

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3403
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Ιούλ 17, 2023 2:34 pm

AlexD έγραψε:
Δευ Ιούλ 17, 2023 2:09 pm
old boy έγραψε:
Ωχ, όχι πάλι νουθεσίες για το τι θα λέμε και πως θα νιώθουμε. Ρε φίλοι Παναθηναϊκοί, κάνουμε σχόλια για αυτά που μας απασχολούν, πάει, συμβαίνει αυτό, ξεπεράστε το, deal with it. Φόρουμ είναι, πρώτη φορά νομίζετε γίνεται να κολλάμε εμμονικά σε θέματα ή η τελευταία;
Σχόλια και εικασίες για το τι συζητάμε, πως αισθανόμαστε για αυτό, τι βγαίνει προς τα έξω αισθητικά, μου ακούγονται σαν να μου έκανε η "γκόμενα" παράπονα και εγώ αντί να κάτσω να ακούσω τι λέει ή έστω να μην ασχοληθώ και να χωρίσω, κάθομαι και της λέω ότι είναι τρελή και υπερευαίσθητη βγάζοντας τον Σεφερλή από μέσα μου.

Δεν ξέρω αν είδες τι έκανα εκεί. :roll:

Αν δεν σας πειράζει, μπορούμε να συνεχίσουμε να μιλάμε για τον Σλούκα όπως κάναμε τόσα χρόνια. Έχοντας τώρα ως νέο δεδομένο ότι πήρε μεταγραφή σε εσάς είναι αναμενόμενο να γυρνάει η συζήτηση γύρω από αυτό.
Ε ξέρεις ότι γενικά η ατμόσφαιρα στο εδώ και στο «εκεί» φόρουμ είναι γενικά λίγο οπαδικά φορτισμένη. Πχ εδώ «κουράζει» να λέμε για τον Σλούκα, εκεί «κουράζει» να λέμε για τον Walkup κλπ.

Εσύ δίκιο έχεις, αλλά δεν θα το βρεις :P

1
1 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2634

Δευ Ιούλ 17, 2023 2:37 pm

Στην σελιδα 1 του ιστορικου αρχειου οι αντιδρασεις της μεταγραφης Σπανουλη, παντα τα ιδια λεγονται απο διαφορετικες πλευρες. Ας ηρεμησουμε ολοι με το θεμα

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... 10829.html

καποια ενδεικτικα σχολια

''kseplenhs
Jul 12 2010, 11:30
η ομάδα έχει ηγέτη και αυτός είναι ο μίλος.

ο σπανούλης ήρθε για να τον ξεκουράζει...''

''Anaz
Jul 12 2010, 11:37
χεχε.. ενταξει προφανως δεν ηρθε και για να τον ξεκουραζει, αλλα η αληθεια ειναι οτι εγω κ ποτε δεν καταλαβα αυτο το "ο Σπανουλης ηθελε να ειναι ο ηγετης, το νουμερο 1" των δημοσιογραφων.. Δηλαδη στον Ολυμπιακο με Μιλος και Παπαλουκα θα ειναι ο Σπανουλης ο απολυτος ηγετης??? ''

2
2 Εικόνα
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Άβαταρ μέλους
Soupamantar

senior
Reactions: 315
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Pαnαθηναϊκόc
Προειδοποιήσεις: 4

Δευ Ιούλ 17, 2023 2:38 pm

Ο Σλούκας είναι ο καλύτερος Έλληνας μετά τον Γιάννη και ήρθε σε ένα νέο πρότζεκτ που θα παίξει για τίτλο στην Ευρώπη , είναι η τελευταία του ευκαιρία να κατακτήσει 4 και να αφήσει πίσω Διαμαντίδη και Σπανούλη .. εφταστερος προσεχώς ..μείνετε συντονισμένοι οι μετεγγραφές δε τελείωσαν ;)

0
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 952
Προειδοποιήσεις: 5

Δευ Ιούλ 17, 2023 2:48 pm

Soupamantar έγραψε:
Δευ Ιούλ 17, 2023 2:38 pm
Ο Σλούκας είναι ο καλύτερος Έλληνας μετά τον Γιάννη και ήρθε σε ένα νέο πρότζεκτ που θα παίξει για τίτλο στην Ευρώπη , είναι η τελευταία του ευκαιρία να κατακτήσει 4 και να αφήσει πίσω Διαμαντίδη και Σπανούλη .. εφταστερος προσεχώς ..μείνετε συντονισμένοι οι μετεγγραφές δε τελείωσαν ;)
Ναι, ενω στον Ολυμπιακό που έπαιξε 2 σερί φ4 και έχασε τον τίτλο στο καλαθι, δεν ειχε ευκαιρια να πάρει το 4. Αχαχχα
Ή στη φενερ που εχει ετοιμη ομαδα.
Αντε, πέσε για ύπνο να ονειρευτείς πάλι το 7ο αστέρι.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2634

Δευ Ιούλ 17, 2023 2:51 pm

3 ημερες off ο chainshaw

3
3 Εικόνα
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
WeRuleThisLand

a1greece
Reactions: 465
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 5

Δευ Ιούλ 17, 2023 2:52 pm

xomitsious έγραψε:
Δευ Ιούλ 17, 2023 12:18 pm
WeRuleThisLand έγραψε:
Δευ Ιούλ 17, 2023 11:59 am

Λες να μην του τα έχει πει. Και δημόσια σε συνέντευξη τα είπε. Ότι ο Σλούκας έπαιρνε όλες τις κρίσιμες αποφάσεις και του έδινα την μπάλα στα χέρια. Επίσης είπε ότι βάση μετρήσεων και αριθμών καθόριζε τον χρόνο συμμετοχής των παιχτών έτσι ώστε να φροντίσει να μην έχει τραυματισμούς και κόπωση η ομάδα. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Σλούκας έγραψε τα καλύτερα νούμερα της καριέρας του στα 33 επειδή ακριβώς τον χρησιμοποίησε όπως έπρεπε και όσο έπρεπε έτει ώστε να μην τον επιβαρύνει. Επίσης είπε ότι τα γκαρντ που περνάνε όλες οι μπάλες από τα χέρια τους και στοχεύουν πάνω τους έχουν διαφορετική καταπόνηση και αρκετά μεγαλύτερη από άλλους παίχτες.
Έχεις δουλέψει ποτέ έχοντας προσωπικό πρόβλημα με το αφεντικό σου?
Είναι δυσάρεστο.
Όταν ζητάς να το λύσεις αν είναι να συνεχίσεις να δουλεύεις μαζί του και εκείνος αρνείται, τότε τι κάνεις?
Ε ο Σλούκας ήταν από τους τυχερούς που είχε επιλογή να πάει αλλού.

Αν έχεις ανάγκη να πιστεύεις ότι ο Μπαρτζώκας δεν έχει καμμία ευθύνη για την αποχώρηση Σλούκα, μπορείς να το πιστεύεις.

Αν επίσης πιστεύεις ότι το πρώτο πράγμα που είπε ο Σλούκας στον Αταμάν ήταν να ορίσει χρόνο και ρόλο τότε πάλι, κανένα πρόβλημα.

Απλά διαφωνούμε.
Τα λεφτά ήταν το θέμα. 1.500.000 του δώσαμε για 3ετες, 2.000.000 το χρόνο η Φενέρ που έδωσε τα χέρια μαζί τους και τελευταία στιγμή έκανε την τελική κίνηση ο Παο ανεβάζοντας την προσφορά του στα 10.000.000 για 3ετες οπότε πήγε εκεί. Το 6 της Φενέρ με το 10 είναι μεγάλη διαφορά οπότε ότι ανησυχίες είχε για το βρισιμο που θα φάει κτλ κτλ έπαψαν να υπάρχουν με το νούμερο αυτό. Το πληρώθηκε με το παραπάνω το βρίσιδι που θα ακούσει.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”