2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5648
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιούλ 19, 2023 2:26 pm

assistant77 έγραψε:
Τετ Ιούλ 19, 2023 2:11 pm
Christofis έγραψε:
Τετ Ιούλ 19, 2023 12:56 pm
Ο ΠΑΟ παει για σεγκελια . Δεν θα αντεξω μα αρπαξει και αυτο το πουλεν ο απεναντι. 😵💫🥲
Εγώ θα το αντέξω..... Μακάρι να τον πάρουν, θα μας λύσουν τα χέρια στα μεταξύ μας..... Όπως έχουμε στήσει το ρόστερ μας στους ψηλούς αυτό που δεν μας ταιριάζει είναι 4αρια αθλητικά που σουταρουν καλά και ορμάνε εκρηκτικά στο καλάθι.... Με Τόκο 4αρι θα γίνει του ταμπουριου το κάγκελο....
και εγω αυτο βλεπω οτι μας συμφερει να παρουν τοκο για τα μεταξυ μας.. Το πλεονεκτημα στην επιθεση τους θα ειναι το πικ εν ρολ του σλουκα με τον λεσσορ ..Εντωμεταξυ οσοι περιμενουν οτι ο τοκο θα ποσταρει τα 4ρια μας δεν εχουν σκεφτει οτι εκει περα γυρω θα ειναι και το 2.20 θηριο μας τερματοφυλακας :roofl: ο σλουκας δεν μπορει να περασει στα ποδια κανενα 5ρι μας και αμα κλεισουμε μεσα ας βαρανε ολο το βραδυ τριποντα παπαπετρου σενγκελια δεν προκειται να χασουμε απο αυτο. Επισης αν τυχον και πανε να κερδισουν με τον γκαι θα χουμε το πιτμπουλ τον κανααν να τον κυνηγαει μεχρι και στα αποδυτηρια.

1
1 Εικόνα
Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG

Τετ Ιούλ 19, 2023 2:31 pm

Τελικά τόσα χρόνια δεν σας ένοιαζαν τα πρωταθλήματα, πατά μόνο η Ευρώπη. Τόσα χρόνια κράζετε τον ΔΓ γιατί εστιάζει την ομάδα του Παναθηναϊκού για τα μεταξύ μας παιχνίδια, και τώρα βλέπω ότι πάμε να πάρουμε Σενγκελια, και το μόνο που σχολιάζετε είναι για τα μεταξύ μας παιχνίδια, που έχουν ως συνέπεια το πρωτάθλημα. Πως αλλάζουν οι καιροί όμως ε;;;

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τετ Ιούλ 19, 2023 2:36 pm

Phys87 έγραψε:
Τελικά τόσα χρόνια δεν σας ένοιαζαν τα πρωταθλήματα, πατά μόνο η Ευρώπη. Τόσα χρόνια κράζετε τον ΔΓ γιατί εστιάζει την ομάδα του Παναθηναϊκού για τα μεταξύ μας παιχνίδια, και τώρα βλέπω ότι πάμε να πάρουμε Σενγκελια, και το μόνο που σχολιάζετε είναι για τα μεταξύ μας παιχνίδια, που έχουν ως συνέπεια το πρωτάθλημα. Πως αλλάζουν οι καιροί όμως ε;;;
μα τι θα σχολιασουμε στο τοπικ του ολυμπιακου πως θα τα παει ο σενγκελια στην ευρωπη?τι μας νοιαζει? :roofl:

Επισης δεν εχουμε και κατι να σχολιασουμε εχουμε τελειωσει απο θεματα και πιανουμε μεχρι και τον αγραβανη..

Ο ολυμπιακος παντως δεν κοιταξε να ματσαρει τον παο ..ασχετως που του καθεται κουτι αποτι φαινεται.

Προσωπικα παντως κοιταω περισσοτερο το πρωταθλημα φετος οχι γιατι το προτιμω αλλα γιατι μου φαινεται ως ο πιο πιθανος στοχος.. Να παρουμε ευρωλιγκα δεν το βλεπω..

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 994
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιούλ 19, 2023 2:42 pm

Phys87 έγραψε:

ακομα δεν μας πολυνοιαζουν, αλλα εκτος απο τα εγχωρια ο παο ειναι απο τους βασικους διεκδηκητες της 8αδας πλεον.

Εχετε καταλαβει ωστοσο οτι εχει φτιαχτει μια ευρωλιγκα φωτια ετσι;

2 δυνατες ιταλικες
2 ελληνικες
2 τουρκικες
3 ισπανικες
2 σερβικες
1 γαλλικη
1 ησραηλινη
και εξτραδακι η ζαλγκιρις

Αν δεν κανει τα ιδια χαλια η ευρωλιγκα να βαζει τα ματς ιδιες ωρες θα χουμε πολυ γεματα μπασκετικα διημερα :bball:

0
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 965
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

shaq7 έγραψε:
Τετ Ιούλ 19, 2023 2:26 pm
assistant77 έγραψε:
Τετ Ιούλ 19, 2023 2:11 pm

Εγώ θα το αντέξω..... Μακάρι να τον πάρουν, θα μας λύσουν τα χέρια στα μεταξύ μας..... Όπως έχουμε στήσει το ρόστερ μας στους ψηλούς αυτό που δεν μας ταιριάζει είναι 4αρια αθλητικά που σουταρουν καλά και ορμάνε εκρηκτικά στο καλάθι.... Με Τόκο 4αρι θα γίνει του ταμπουριου το κάγκελο....
και εγω αυτο βλεπω οτι μας συμφερει να παρουν τοκο για τα μεταξυ μας.. Το πλεονεκτημα στην επιθεση τους θα ειναι το πικ εν ρολ του σλουκα με τον λεσσορ ..Εντωμεταξυ οσοι περιμενουν οτι ο τοκο θα ποσταρει τα 4ρια μας δεν εχουν σκεφτει οτι εκει περα γυρω θα ειναι και το 2.20 θηριο μας τερματοφυλακας :roofl: ο σλουκας δεν μπορει να περασει στα ποδια κανενα 5ρι μας και αμα κλεισουμε μεσα ας βαρανε ολο το βραδυ τριποντα παπαπετρου σενγκελια δεν προκειται να χασουμε απο αυτο. Επισης αν τυχον και πανε να κερδισουν με τον γκαι θα χουμε το πιτμπουλ τον κανααν να τον κυνηγαει μεχρι και στα αποδυτηρια.
Tα Guard τους είναι για τα πανηγύρια στην άμυνα άλλα στη επίθεση ο Γκάι, Σλούκας άλλα και ο Βιλντόζα είναι επικίνδυνοι, ακόμα και ο Γκράντ που πήραν βάζει τρίποντα, θέλει προσοχή στην άμυνα. Να δούμε και τι άλλο θα πάρουν εκει. Ο Γουόκαπ, ο Κάνναν άλλα και ο Γκός θα έχουν πολύ δουλειά πίσω. To βασικό για αυτούς είναι ότι φέτος για πρώτη φορά θα έχουν κανονικά playmaker που δίνουν σκορ, οργανώνουν, πασάρουν και έχουν μεγάλη εμπειρία, θα γίνουν μεγάλα ντέρμπι και δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα όπως αυτες τις 2 χρονιές που μας πέρασαν. Παλι έχουμε το πάνω χέρι (λόγω χημείας κυρίως) άλλα χρειαζόαμστε κατά την γνώμη μου σίγουρα ένα 2αρι σκόρερ που να δημιουργεί και μόνος του και σιγουρα άλλο ένα 4-5 έστω για Backup. Το βασικό είναι να τους κόψουμε τα φτερά με τα 2 πρώτα παιχνίδια σε Super Cup και Euroleague καθως δεν θα είναι έτοιμοι και ο προπονητής τους θα είναι απών για σχεδόν 2 μήνες λόγω Εθνικής.

Υ.Γ. Επίσης μην ξεχνάς ότι έχουμε 7 ξένους και όπως είμαστε τώρα ο Κάνναν πάλι είναι πιθανό να μην παίζει Ελλάδα, για αυτό γράφω ότι θέλουμε όπωσδήποτε τον Αγραβάνη, με αυτόν θα αφήνουμε εκτός Ελλάδας έναν από τους Σίκμα ή Πίτερς χωρίς να δημιουργείτε σοβαρό θέμα και θα μπορουμε κανονικά να παίζουν Ελλάδα ο Κάνναν και ο Μακίνσκ.

0
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Ιούλ 19, 2023 3:05 pm

Άκυρο ποστάρισμα.

0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τετ Ιούλ 19, 2023 3:09 pm

lefpan έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Τετ Ιούλ 19, 2023 1:53 pm

νταξει 10π μ.ο ειχε μονο φετος σε 19 ματς και αυτα σε σκουπιδοπαιχνιδια.. εχει κανει και μια χρονια στο ντιτροιτ βεβαια το 19 με 9π.ο σε 60παιχνιδια. Εχει και μερικες πολυ κακες χρονιες ομως.. 1εκ παιρνει στο ΝΒΑ καθαρα τωρα εδω αν παει η αρμανι και του δωσει 2εκ εμεις δεν εχουμε ελπιδα..σιγα μην του δωσουμε πανω απο 1.3 που παιρνει ο μιλου..δεν θελουμε να διαταραξουμε τις ισορροπιες εμεις :mrgreen:
Άμα δω ένα ποστάρισμά σου που να μην ειρωνεύεται τον κόουτς ή τους αφούς, θα βγω έξω στον καύσωνα χωρίς καπέλο!!!
μαλλον βγαινεις ηδη χωρις καπελο γιατι δεν εχω ειρωνευτει ποτε τον μπαρτζω..μεγαλος φαν του.. Τους αφους παλι πιο πολυ τους τρολαρω αλλα ισχυουν αυτα που λεω..δεν δινουμε εμεις πανω απο 1εκ για ξενο,εγω φταιω δηλαδη? Επισης αυτα με τις ισορροπιες και τις πληρωμες οι ιδιοι τα λενε.. Μακαρι να τα δωσουν αλλα μεχρι τοτε υπαρχει δεδικασμενο 12ετιας.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba

Τετ Ιούλ 19, 2023 3:12 pm

karamelitsa έγραψε:
Υ.Γ. Επίσης μην ξεχνάς ότι έχουμε 7 ξένους και όπως είμαστε τώρα ο Κάνναν πάλι είναι πιθανό να μην παίζει Ελλάδα, για αυτό γράφω ότι θέλουμε όπωσδήποτε τον Αγραβάνη, με αυτόν θα αφήνουμε εκτός Ελλάδας έναν από τους Σίκμα ή Πίτερς χωρίς να δημιουργείτε σοβαρό θέμα και θα μπορουμε κανονικά να παίζουν Ελλάδα ο Κάνναν και ο Μακίνσκ.
Πολύ σωστά!
Αλλά άντε να πείσεις με τη λογική όσους έχουν ξενερώσει με τον Αγραβάνη και δεν τον θέλουν ούτε ζωγραφιστό.
Ας ελπίσουμε ότι ο κόουτς δεν έχει τέτοια κολλήματα και ότι θα κάνει την κίνηση να πάρει τον παίκτη.
Θα μας λύσει πάρα πολλά προβλήματα, με βασικότερο αυτό που γράφεις παραπάνω.

1
1 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1176

Τετ Ιούλ 19, 2023 3:18 pm

Πραγματικα δεν σας καταλαβαινω. Θεωρειται οτι η φροντ λαιν της ομαδας δεν ειναι αθλητικη. Δεν καταλαβαινω ομως τι εννουμε αθλητικοτητα. Δηλαδη ο φαλ που κυνηγαει τα αντιπαλα γκαρντ στο τριποντο σχεδον δεν ειναι αθλητικος; Ο Μιλουτινοφ ξεχασατε μαλλον το στυλ παιχνιδιου του. Ναι ο σικμα ειναι αργος και οχι αθλητικος φυσικα εχει ιαως το πιο αθλητικο μυαλο στην ευρωλιγκα οποτε ισοσταθμιζεται το πραγμα. Επισης ο τοκο δεν ειναι και κανενα ταγαρι, μια χαρα αθλητικος ειναι αν θεωρησουμε και τον πριντεζη αθλητιξο τεσσαρι. Δεν ειναι αθλητικα τεσσαρια μονο ο πετγουει και ο γιαμπουσελε. Ουτε ο βεζενκωφ ουτε ο Μπλακ ηταν αθλητικοι( ο Μπλακ ηταν προ τραυματισμου). Μονο ο Μπολομποι ηταν αλλα ολη τη χρονια ηταν εκτος ρεοτεισιον. Οποτε δεν καταλαβαινω γιατι θεωρουμε οτι περσι ημασταν καλυτερα απο πλευρας αθλητικοτητας. Ο Φαλ και ο Μιλουτινοφ δεν ειναι Μπεκιτς ή Κουζμιτς ή Τομιτς οπως εχετε στα μυαλια σας τους δεινοσαυρους ψηλους.

Εγω παλι θα στεναχορηθω αν παει στους απεναντι γιατι τον ηθελα εδω και καποια χρονια απο οταν αρχιζε να γυρναει ο Αι Γιωργης

0
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba

Τετ Ιούλ 19, 2023 3:22 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Ιούλ 19, 2023 3:09 pm
lefpan έγραψε:

Άμα δω ένα ποστάρισμά σου που να μην ειρωνεύεται τον κόουτς ή τους αφούς, θα βγω έξω στον καύσωνα χωρίς καπέλο!!!
μαλλον βγαινεις ηδη χωρις καπελο γιατι δεν εχω ειρωνευτει ποτε τον μπαρτζω..μεγαλος φαν του.. Τους αφους παλι πιο πολυ τους τρολαρω αλλα ισχυουν αυτα που λεω..δεν δινουμε εμεις πανω απο 1εκ για ξενο,εγω φταιω δηλαδη? Επισης αυτα με τις ισορροπιες και τις πληρωμες οι ιδιοι τα λενε.. Μακαρι να τα δωσουν αλλα μεχρι τοτε υπαρχει δεδικασμενο 12ετιας.
Βρε σατανά!
Πότε πρόλαβες και το είδες και απάντησες κιόλας;
Έκανα λάθος και σου ζητώ συγγνώμη.
Γι' αυτό και ακύρωσα το παραπάνω ποστάρισμά μου, προτού καν απαντήσεις.
:sorry:

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

Τετ Ιούλ 19, 2023 3:32 pm

Christofis έγραψε:
Τετ Ιούλ 19, 2023 3:18 pm
Πραγματικα δεν σας καταλαβαινω. Θεωρειται οτι η φροντ λαιν της ομαδας δεν ειναι αθλητικη. Δεν καταλαβαινω ομως τι εννουμε αθλητικοτητα. Δηλαδη ο φαλ που κυνηγαει τα αντιπαλα γκαρντ στο τριποντο σχεδον δεν ειναι αθλητικος; Ο Μιλουτινοφ ξεχασατε μαλλον το στυλ παιχνιδιου του. Ναι ο σικμα ειναι αργος και οχι αθλητικος φυσικα εχει ιαως το πιο αθλητικο μυαλο στην ευρωλιγκα οποτε ισοσταθμιζεται το πραγμα. Επισης ο τοκο δεν ειναι και κανενα ταγαρι, μια χαρα αθλητικος ειναι αν θεωρησουμε και τον πριντεζη αθλητιξο τεσσαρι. Δεν ειναι αθλητικα τεσσαρια μονο ο πετγουει και ο γιαμπουσελε. Ουτε ο βεζενκωφ ουτε ο Μπλακ ηταν αθλητικοι( ο Μπλακ ηταν προ τραυματισμου). Μονο ο Μπολομποι ηταν αλλα ολη τη χρονια ηταν εκτος ρεοτεισιον. Οποτε δεν καταλαβαινω γιατι θεωρουμε οτι περσι ημασταν καλυτερα απο πλευρας αθλητικοτητας. Ο Φαλ και ο Μιλουτινοφ δεν ειναι Μπεκιτς ή Κουζμιτς ή Τομιτς οπως εχετε στα μυαλια σας τους δεινοσαυρους ψηλους.

Εγω παλι θα στεναχορηθω αν παει στους απεναντι γιατι τον ηθελα εδω και καποια χρονια απο οταν αρχιζε να γυρναει ο Αι Γιωργης
Ενα δίκιο το έχεις, απλά αυτό που δεν αρέσει σε κάποιους είναι ότι ουσιαστικά τα 2 4αρια μας είναι εντελώς soft Και τα 5αριας μας εξαιρετικοί μεν άλλα δεν είναι οι τύποι που θα σπρώξουν, δεν είναι οι rim protectors να το πω αλλιώς. Ολα θα φανούν στο γήπεδο βέβαια.

Ο Σενγκέλια είναι εξαιρετικός παίκτης, μου αρέσει και έμενα, άλλα βγάζει τραυματισμούς πλέον και είναι σε καθοδική πορεία, ενώ και τα λεφτά που ζητάει είναι πολλά. Αν με ρωτάς προτιμώ τον Σενγκέλια από τον Σίκμα που πήραμε άλλα όχι και με μεγάλη διαφορά. Ο Σικμα με τον τρόπο που παίζει μπορεί να αποδειχτεί κλειδί μέσα στην ομάδα και να τρίβουμε τα μάτια μας μετά. Ενώ παρόλο που είναι πατημένα 34, δείχνει γερός και δυνατός...εδώ παίζει μπάσκετ ακόμα ο 37χρονος Ντάνστον και ο επίσης 37χρονος Χάινς!! Οι ψηλοί γενικά αντέχουν και σε ποιο μεγάλες ηλικίες καθώς δεν τρέχουν και πολύ μέσα στο γήπεδο.

1
1 Εικόνα
Rebedierdos

senior
Reactions: 254
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota-timberwolves
Αγαπημένη ομάδα: LAC
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Ιούλ 19, 2023 3:40 pm

Οι Αφοί πρέπει να καταλάβουν ότι με πόρδες δεν βάφονται αυγά.

0
Ο πρώτος ειναι πρώτος , ο δεύτερος είναι τίποτα. :sorry:
Άβαταρ μέλους
Maurice_Evans

sophomore
Reactions: 94
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos

Τετ Ιούλ 19, 2023 3:51 pm

Kαλησπέρα σε όλους, το φόρουμ μου κρατά παρέα χρόνια τώρα, άσχετα αν τώρα αποφάσισα να ποστάρω για πρώτη φορά.

Διαβάζω όλα τα πόστ, 2-3 παρατηρήσεις θέλω να κάνω:
Θεωρώ ότι όσο μάγκα έκαναν τον Ολυμπιακό μέσα στο παρκέ ο Βεζένκοφ και ο Σλούκας, άλλο τόσο λειτούργησε και αντίστροφα αυτό. Σαφώς χάσαμε δύο παίχτες που είχαν βαρύτητα στο παιχνίδι μας, αλλά δεν ανησυχώ μιας και το μπάσκετ του Μπαρτζώκα ποτέ δεν ήταν το μπάσκετ του ενός ή των δύο παιχτών. Η μπάλα πάντα πάει σε όλα τα παιδάκια. Επίσης αισιοδοξώ μιας και ο κόουτς είναι αρρωστάκι με την δουλειά του, έχω την αίσθηση πως την άκρη θα την βρεί, ακόμη και αν χρειαστεί να κάνει αλλαγές δομικές. Εν πάση περιπτώσει, υπάρχει πάντα ένα υποβόσκον χεσίδι για τον Μπαρτζώκα, το οποίο κρύφτηκε επιμελώς μιας και οι απέναντι ήταν περιφερόμενος θίασος τα τελευταία χρόνια. Ελπίζω φέτος στα δύσκολα (τα εγχώρια δύσκολα), να αποδειχθεί ότι σαν κόσμος όντως έχουμε ωριμάσει.

Πάντως ό,τι και αν αποφασίσει να εμφανίσει στο παρκέ ο οργανισμός, το πρώτο πράγμα που εύχομαι είναι να είναι ΥΓΙΗΣ η ομάδα. Ευτυχώς (και δεν είναι από σύμπτωση), η ομάδα δεν ταλαιπωρείται από σοβαρούς τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια, κάτι που δεν διαταράζει την συνοχή της, πράγμα πολύ σημαντικό, μιας και δεν έχουμε μια ομάδα αστέρων.

Τέλος, πιστέυω ότι το μεγαλύτερο αγκάθι για τον κόσμο δεν είναι ούτε η φυγή του Βεζενκοφ και του Σλούκα, ούτε οτι δεν ήρθε ο Μιροτιτς ή ότι δεν θα έρθει ανάλογου βεληνεκούς παίχτης (κατά τα φαινόμενα). Αυτό που - ακόμα - ενοχλεί είναι ο καταραμένος χαμένος τελικός. Ως πρωταθλητές Ευρώπης, θεωρώ ότι θα είμασταν πιο δεκτικοί και στα περιορισμένα μπάτζετ, και πιο ψύχραιμοι με την φυγή των δύο, ακόμη και πιο αισιόδοξοι για την επόμενη χρονιά. Όλα είναι διαφορετικά το καλοκαίρι μετά από έναν Ευρωπαικό τίτλο.

Αυτά από εμένα, συγνώμη για το μικρό σεντόνι

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague

Τετ Ιούλ 19, 2023 4:07 pm

Συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφεις, και για εμένα προσωπικά ο χαμένος τελικός πέρυσι μου έκατσε βαρύς και είναι κάτι που δεν χωνευεται ούτε ξεχνιέται εύκολα. Δυστυχώς θα μας συντροφεύει για χρόνια. Ηταν μεγάλη ευκαιρία πέρυσι και την χάσαμε. Αν είχαμε τώρα το Ευρωπαικό θα είμασταν πιο χαλαροί, νιώθουμε όλοι μας ότι η ομάδα πέρυσι άφησε κάτι στην μέση και με την φυγή των Σλούκα και κυρίως του Βεζένκοφ μας κόπηκαν τα φτερά και τα βάψαμε μαύρα.

Είναι δύσκολη η επάνοδος μετά από τέτοιο τελικό πέρυσι μας ήρθαν και οι 2 φυγές και πεσαμε σε κατάθλιψη, θέλει υπομονή και νιώθω ότι όλα θα πάνε καλά, εμπιστευόμαστε τον Μπαρτζώκα άλλα και καλά να μην πάμε φέτος πρέπει να είμαστε κύριοι, δεν πρέπει να ξεγράψουμε έτσι εύκολα 2 μαγικές χρονιές που κάναμε έστω και αν στο τέλος δεν πήραμε την κούπα που τόσο αξίζαμε.

Υ.Γ. Αχ πόσο σκέφτομαι με τον Μιλουτίνοφ και Γκος που πηραμε αν είχε μείνει έστω ο Βεζένκοφ τι ομάδα θα είχαμε φέτος. Μεγάλο κρίμα που με αυτον τον παικταρά δεν πήραμε την κούπα...ασε το ξαναθυμηθηκα τώρα και μου έρχεται να βαλω τα κλάματα....

Υ.Γ. Καλός όρισες στο Forum και επίσημα, και εγώ νέος είμαι (εχτές γράφτηκα!).

2
2 Εικόνα
Στηβ Κερ

euroleague
Reactions: 1207

Τετ Ιούλ 19, 2023 4:23 pm

Απο όσους παίζουν Ευρώπη ο υγιής Νεντοβιτς δεν βλέπει κανέναν Γι αυτο που θέλει ο Ολυμπιακός .ποσοοοοο γ@ααααματο τρολαρισμα θα ήταν να έβγαινε σκακιστής απο πάνω με Νεντοβιτς?(ειπαμε δεν υπάρχουν νέα πετάει η φαντασία μας)

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”