Εμένα η αντιστοιχία όχι ότι παίζει ρόλο είναι το γουοκαπ γκος - Σλούκας βιλντοζα και το κανααν γκαι με το λαρυ γκραντ.JohnnyPao έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 20, 2023 1:20 pmΑυτό λέω κι εγώ, θα ναι 50-50 ΑΝ δέσουν οι παίχτες μας μεταξύ τους και προφανώς ο ΟΣΦΠ θα χει πλεονέκτημα λόγω ομοιογένειας.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιούλ 20, 2023 10:40 am
Εγω προσπαθω να το δω οσο πιο αντικειμενικα μπορω αλλα για να ειμαστε στο 50-50 με αυτα τα ροστερ θα πρεπει να κανουν τρελο στεπ απ γκαι παπαπετρου μαντζουκας μητογλου γκραντ και ενα 5ρι που δεν το ξερει κανενας μας.
Ο ολυμπιακος οσο και αν αποδυναμωθηκε παλι θα ειναι μια μηχανη που θα δουλευει ρολοι και ξερουμε πανω κατι τι θα παρουμε απο τον καθενα.. ο παο παει με 3! παικτες γιουροκαπ που κανενας δεν ξερει πως θα ειναι στην ευρωλιγκα ,επισης αλλιως θα ταν να μπουν σε μια ετοιμη ομαδα αλλιως σε μια με 10 νεους παικτες..ο μητογλου που ειναι για βασικο ρολο παλι δεν ξερουμε αν θα θυμιζει μπασκετμπολιστα φετος. Τα δυνατα σας σημεια ειναι το σλουκας βιλντοζα λεσσορ,τα οποια ειναι πολυ δυσκολο να αποδωσουν σε μας μιας και εχουμε 2 σκυλια του πολεμου στα γκραντ και 2 δεινοσαυρους στο 5.
Ο δπγ εντωμεταξυ για τον αλλο παναθηναικο που λεει οτι αγοραζει..Μεχρι στιγμης μονο σε οσους δεν ερχονται δινει τρελα λεφτα.. Ξεκινησε με ταβαρες γουιλι βεσελι και πηρε καποιον με 500χιλ..με 2,5εκ στον παντερ πηρε με 500 τον γκαι και με αλλα τοσα τον γκραντ.
(και για τον ολυμπιακο τα ιδια λεω εγω,μας καναν τον μιροτιτς σικμα και τον σλουκα γκος)
Η αντικειμενικη αξια των καλων παικτων σας ειναι 1,5-1,8 του σλουκα, 1,5 του λεσσορ (αν κανει παρομοια χρονια με περσι) και 1,5 του βιλντοζα. Σενγκελια δεν ξερω ποσα θα παρει και δεν τον εχω δει φετος να εχω αποψη αλλα 1.3 που φαινεται λογικο.Απο εκει και περα ειναι παικτες γιουροκαπ και ελληνες.. Δεν εχω καταλαβει απο που προκυπτει τοση αισιοδοξια για το ροστερ του παο.
Ο Γκαι να κάνει στεπ απ για να φτάσει στο επίπεδο του Λουτζη? Γιατί με αυτόν πρέπει να συγκριθεί απτους δικούς σας σε επίπεδο Α1. Τσέκαρε:
Βασικός ασος (Σλουκας - Γουοκαπ)
Μπακαπ ασος (Γκραντ - Γκος) : υπερέχετε εδώ
Βασικο 2αρι (Βιλντοζα - Κανααν)
Μπακαπ 2αρι (Γκαι - Λούντζης) : υπερέχουμε εμείς
5ο γκαρντ (Μωραΐτης - Πάπας) : επίσης υπερεχουμε
Στο 3 έχετε Παπανικολάου και Λαρετζακη και εμείς εχουμε Παπαπετρου και Μαντζουκα.
Στο 4 έχουμε Σεγκελια και Μήτογλου και εσείς Σικμα και Πιτερς.
Στο 5 όντως είστε απτις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Βέβαια εμείς έχουμε μεγαλύτερο βάθος στα σεντερ, εκεί αν χτυπήσει ένας δικός σας έχετε θέμα.
Εχει μειωθεί πάρα πολύ η ψαλιδα κατά τη γνώμη μου. Προφανώς μένει να δούμε και τον περιφερειακο που θα υπογράψει η κάθε ομάδα για να κρίνουμε.
Μακάρι να μας ποστάρουν τα 3ρια σας θα χορτάσουν τάπες ο φαλ μιλου
Δεν παίζει με ποστ εντωμεταξύ καμία ομάδα πλέον εκτός του Σάρας
Όπως είπα και πριν θεωρώ ότι για να φτάσουμε στο 50-50 έχετε πολύ δρόμο , να βρουν όλοι χημεία αλλά και να βγουν και όλες οι μεταγραφές που τουλάχιστον 3 δεν έχουν δοκιμαστεί στο υψηλό επίπεδο .
Εμάς ο γκος με τον μιλου θα δέσουν εύκολα θεωρώ ενώ το να κάνουν το στεπ απ κανααν Πίτερς που ήδη είναι ένα χρόνο στην ομάδα και φέτος θα πάρουν πολλές μπάλες μου φαντάζει πιο εύκολο .
Τώρα μέχρι του χρόνου πολλά αλλάζουν δεν έχει τόσο νόημα να το αναλύσουμε από τώρα , ούτε τα τελικά ρόστερ δεν ξέρουμε ενώ ένας κομβικός παίκτης να τραυματιστεί φτου φτου αλλάζει τα πάντα

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο