2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιούλ 20, 2023 2:04 pm

JohnnyPao έγραψε:
Πέμ Ιούλ 20, 2023 1:20 pm
shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 20, 2023 10:40 am

Εγω προσπαθω να το δω οσο πιο αντικειμενικα μπορω αλλα για να ειμαστε στο 50-50 με αυτα τα ροστερ θα πρεπει να κανουν τρελο στεπ απ γκαι παπαπετρου μαντζουκας μητογλου γκραντ και ενα 5ρι που δεν το ξερει κανενας μας.

Ο ολυμπιακος οσο και αν αποδυναμωθηκε παλι θα ειναι μια μηχανη που θα δουλευει ρολοι και ξερουμε πανω κατι τι θα παρουμε απο τον καθενα.. ο παο παει με 3! παικτες γιουροκαπ που κανενας δεν ξερει πως θα ειναι στην ευρωλιγκα ,επισης αλλιως θα ταν να μπουν σε μια ετοιμη ομαδα αλλιως σε μια με 10 νεους παικτες..ο μητογλου που ειναι για βασικο ρολο παλι δεν ξερουμε αν θα θυμιζει μπασκετμπολιστα φετος. Τα δυνατα σας σημεια ειναι το σλουκας βιλντοζα λεσσορ,τα οποια ειναι πολυ δυσκολο να αποδωσουν σε μας μιας και εχουμε 2 σκυλια του πολεμου στα γκραντ και 2 δεινοσαυρους στο 5.

Ο δπγ εντωμεταξυ για τον αλλο παναθηναικο που λεει οτι αγοραζει..Μεχρι στιγμης μονο σε οσους δεν ερχονται δινει τρελα λεφτα.. Ξεκινησε με ταβαρες γουιλι βεσελι και πηρε καποιον με 500χιλ..με 2,5εκ στον παντερ πηρε με 500 τον γκαι και με αλλα τοσα τον γκραντ.
(και για τον ολυμπιακο τα ιδια λεω εγω,μας καναν τον μιροτιτς σικμα και τον σλουκα γκος)

Η αντικειμενικη αξια των καλων παικτων σας ειναι 1,5-1,8 του σλουκα, 1,5 του λεσσορ (αν κανει παρομοια χρονια με περσι) και 1,5 του βιλντοζα. Σενγκελια δεν ξερω ποσα θα παρει και δεν τον εχω δει φετος να εχω αποψη αλλα 1.3 που φαινεται λογικο.Απο εκει και περα ειναι παικτες γιουροκαπ και ελληνες.. Δεν εχω καταλαβει απο που προκυπτει τοση αισιοδοξια για το ροστερ του παο.
Αυτό λέω κι εγώ, θα ναι 50-50 ΑΝ δέσουν οι παίχτες μας μεταξύ τους και προφανώς ο ΟΣΦΠ θα χει πλεονέκτημα λόγω ομοιογένειας.

Ο Γκαι να κάνει στεπ απ για να φτάσει στο επίπεδο του Λουτζη? Γιατί με αυτόν πρέπει να συγκριθεί απτους δικούς σας σε επίπεδο Α1. Τσέκαρε:

Βασικός ασος (Σλουκας - Γουοκαπ)
Μπακαπ ασος (Γκραντ - Γκος) : υπερέχετε εδώ
Βασικο 2αρι (Βιλντοζα - Κανααν)
Μπακαπ 2αρι (Γκαι - Λούντζης) : υπερέχουμε εμείς
5ο γκαρντ (Μωραΐτης - Πάπας) : επίσης υπερεχουμε

Στο 3 έχετε Παπανικολάου και Λαρετζακη και εμείς εχουμε Παπαπετρου και Μαντζουκα.

Στο 4 έχουμε Σεγκελια και Μήτογλου και εσείς Σικμα και Πιτερς.

Στο 5 όντως είστε απτις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Βέβαια εμείς έχουμε μεγαλύτερο βάθος στα σεντερ, εκεί αν χτυπήσει ένας δικός σας έχετε θέμα.

Εχει μειωθεί πάρα πολύ η ψαλιδα κατά τη γνώμη μου. Προφανώς μένει να δούμε και τον περιφερειακο που θα υπογράψει η κάθε ομάδα για να κρίνουμε.
Εμένα η αντιστοιχία όχι ότι παίζει ρόλο είναι το γουοκαπ γκος - Σλούκας βιλντοζα και το κανααν γκαι με το λαρυ γκραντ.

Μακάρι να μας ποστάρουν τα 3ρια σας θα χορτάσουν τάπες ο φαλ μιλου 😁
Δεν παίζει με ποστ εντωμεταξύ καμία ομάδα πλέον εκτός του Σάρας 🤣 κάπου είχα δει στατιστικά ούτε 1στις 10 Επιθέσεις δεν καταλήγει σε ποστ.

Όπως είπα και πριν θεωρώ ότι για να φτάσουμε στο 50-50 έχετε πολύ δρόμο , να βρουν όλοι χημεία αλλά και να βγουν και όλες οι μεταγραφές που τουλάχιστον 3 δεν έχουν δοκιμαστεί στο υψηλό επίπεδο .

Εμάς ο γκος με τον μιλου θα δέσουν εύκολα θεωρώ ενώ το να κάνουν το στεπ απ κανααν Πίτερς που ήδη είναι ένα χρόνο στην ομάδα και φέτος θα πάρουν πολλές μπάλες μου φαντάζει πιο εύκολο .

Τώρα μέχρι του χρόνου πολλά αλλάζουν δεν έχει τόσο νόημα να το αναλύσουμε από τώρα , ούτε τα τελικά ρόστερ δεν ξέρουμε ενώ ένας κομβικός παίκτης να τραυματιστεί φτου φτου αλλάζει τα πάντα

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Πέμ Ιούλ 20, 2023 2:22 pm

JohnnyPao έγραψε:
Πέμ Ιούλ 20, 2023 1:20 pm
shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 20, 2023 10:40 am

Εγω προσπαθω να το δω οσο πιο αντικειμενικα μπορω αλλα για να ειμαστε στο 50-50 με αυτα τα ροστερ θα πρεπει να κανουν τρελο στεπ απ γκαι παπαπετρου μαντζουκας μητογλου γκραντ και ενα 5ρι που δεν το ξερει κανενας μας.

Ο ολυμπιακος οσο και αν αποδυναμωθηκε παλι θα ειναι μια μηχανη που θα δουλευει ρολοι και ξερουμε πανω κατι τι θα παρουμε απο τον καθενα.. ο παο παει με 3! παικτες γιουροκαπ που κανενας δεν ξερει πως θα ειναι στην ευρωλιγκα ,επισης αλλιως θα ταν να μπουν σε μια ετοιμη ομαδα αλλιως σε μια με 10 νεους παικτες..ο μητογλου που ειναι για βασικο ρολο παλι δεν ξερουμε αν θα θυμιζει μπασκετμπολιστα φετος. Τα δυνατα σας σημεια ειναι το σλουκας βιλντοζα λεσσορ,τα οποια ειναι πολυ δυσκολο να αποδωσουν σε μας μιας και εχουμε 2 σκυλια του πολεμου στα γκραντ και 2 δεινοσαυρους στο 5.

Ο δπγ εντωμεταξυ για τον αλλο παναθηναικο που λεει οτι αγοραζει..Μεχρι στιγμης μονο σε οσους δεν ερχονται δινει τρελα λεφτα.. Ξεκινησε με ταβαρες γουιλι βεσελι και πηρε καποιον με 500χιλ..με 2,5εκ στον παντερ πηρε με 500 τον γκαι και με αλλα τοσα τον γκραντ.
(και για τον ολυμπιακο τα ιδια λεω εγω,μας καναν τον μιροτιτς σικμα και τον σλουκα γκος)

Η αντικειμενικη αξια των καλων παικτων σας ειναι 1,5-1,8 του σλουκα, 1,5 του λεσσορ (αν κανει παρομοια χρονια με περσι) και 1,5 του βιλντοζα. Σενγκελια δεν ξερω ποσα θα παρει και δεν τον εχω δει φετος να εχω αποψη αλλα 1.3 που φαινεται λογικο.Απο εκει και περα ειναι παικτες γιουροκαπ και ελληνες.. Δεν εχω καταλαβει απο που προκυπτει τοση αισιοδοξια για το ροστερ του παο.
Αυτό λέω κι εγώ, θα ναι 50-50 ΑΝ δέσουν οι παίχτες μας μεταξύ τους και προφανώς ο ΟΣΦΠ θα χει πλεονέκτημα λόγω ομοιογένειας.

Ο Γκαι να κάνει στεπ απ για να φτάσει στο επίπεδο του Λουτζη? Γιατί με αυτόν πρέπει να συγκριθεί απτους δικούς σας σε επίπεδο Α1. Τσέκαρε:

Βασικός ασος (Σλουκας - Γουοκαπ)
Μπακαπ ασος (Γκραντ - Γκος) : υπερέχετε εδώ
Βασικο 2αρι (Βιλντοζα - Κανααν)
Μπακαπ 2αρι (Γκαι - Λούντζης) : υπερέχουμε εμείς
5ο γκαρντ (Μωραΐτης - Πάπας) : επίσης υπερεχουμε

Στο 3 έχετε Παπανικολάου και Λαρετζακη και εμείς εχουμε Παπαπετρου και Μαντζουκα.

Στο 4 έχουμε Σεγκελια και Μήτογλου και εσείς Σικμα και Πιτερς.

Στο 5 όντως είστε απτις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Βέβαια εμείς έχουμε μεγαλύτερο βάθος στα σεντερ, εκεί αν χτυπήσει ένας δικός σας έχετε θέμα.

Εχει μειωθεί πάρα πολύ η ψαλιδα κατά τη γνώμη μου. Προφανώς μένει να δούμε και τον περιφερειακο που θα υπογράψει η κάθε ομάδα για να κρίνουμε.
Πέρα από ότι τα ρόστερ δεν έχουν κλείσει ακόμα οπότε μόνο υποθέσεις κάνουμε, ξεχνάς ότι π.χ. ο Γουόκαπ είναι μηχανή, είναι παίκτης που εύκολα μπορεί να παίζει και 30 λεπτά και να δείχνει ακούραστος, ενω π.χ. ο Σλούκας δεν μπορεί. Δεν χρειάζεται δηλαδή να έχεις 5 guard.
Ο Λούτζης που αναφέρεις ελάχιστα παίζει έτσι και αλλιώς και είναι άσσος όχι δυάρι που τον έβαλες.
Σε σκορ είναι σαν σύνολο καλύτεροι δικοί σας guard, άλλα ποιος από αυτούς θα μαρκάρει? Ολοι θέλουν μια μπάλα μόνοι τους για να οργανώνουν/σκαράρουν και δεν έχουν κανένας τους παιχνίδι of ball. Ενώ ο Παναθηναικός έχει στα guard και 2 παίκτες στοιχήματα με 0 εμπειρία από Ευρωλίγκα, 1 παίκτη τον Βιλντόζα που ούτε playoff καλά καλά δεν έχει πάει σε Ευρωλίγκα και μόλις έναν πάικτη έμπειρο τον Σλούκα που θέλει όμως ειδική διαχείρηση και δυνατά κορμιά δίπλα του να του ανοίγουν χώρους για να αποδόσει αυτά που μπορεί.

Ενω και στο 5 θα έχετε τεράστιο θέμα αν δεν πάρετε έναν ψηλό σκιάχτρο με εμπειρία. Ο Λεσορτ είναι κοντός και δεν μπορεί με αρκετά ψηλούς πάικτες και αυτός βέβαια μην ξεχνάμε ότι μια καλή ουσιαστικά χρονιά έκανε στην Ευρωλίγκα. Εχει τεράστιο πλεονέκτημα σε αυτό το κομμάτι ο Ολυμπιακός. Μόνο με κανένα Ταβάρες ή Βέσελι θα πιάνατε τον Ολυμπαικό.

Τέλος και το σημαντικότερο ο Ολυμπιακός έχει ομοιογένεια, είναι ομάδα πάνω από όλα, οι παίκτες βρίσκονται με κλειστά τα μάτια, ενώ ο Παναθηναικός είναι εντελώς νέα ομάδα και με νέο προπονητή και με αρκετούς παίκτες στοιχήματα. Πιθανό να κάνει μια χαρά ομάδα αν του βγουν όλοι και στο τέλος να είναι όλα 50-50....άλλα το θεωρώ λίγο δύσκολο. Ο Ολυμπιακός έχει το πρώτο χέρι, μέχρι τώρα, φυσικά με 1-2 κινήσεις ανάλογα οι ισορροπίες μπορουν να αλλάξουν, άλλα με τα μέχρι τώρα ροστερς δύσκολα κατά την γνώμη μου ο Ολυμπικαός θα χάσει το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Πέμ Ιούλ 20, 2023 2:35 pm

karamelitsa έγραψε:
Πέμ Ιούλ 20, 2023 2:22 pm

Τέλος και το σημαντικότερο ο Ολυμπιακός έχει ομοιογένεια, είναι ομάδα πάνω από όλα, οι παίκτες βρίσκονται με κλειστά τα μάτια, ενώ ο Παναθηναικός είναι εντελώς νέα ομάδα και με νέο προπονητή και με αρκετούς παίκτες στοιχήματα. Πιθανό να κάνει μια χαρά ομάδα αν του βγουν όλοι και στο τέλος να είναι όλα 50-50....άλλα το θεωρώ λίγο δύσκολο. Ο Ολυμπιακός έχει το πρώτο χέρι, μέχρι τώρα, φυσικά με 1-2 κινήσεις ανάλογα οι ισορροπίες μπορουν να αλλάξουν, άλλα με τα μέχρι τώρα ροστερς δύσκολα κατά την γνώμη μου ο Ολυμπικαός θα χάσει το πρωτάθλημα.
Αυτό το παραβλέπουν πάρα πολλοί φίλοι του ΠΑΟ και είναι ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι της σύγκρισης. Ο Ολυμπιακός παρ’όλο που έχασε 2 σημαντικά κομμάτια του, έχασε μόνο 2. Έχει προπονητή, έχει πλάνο, ξεκινάει τη χρόνια με μεγάλο πλεονέκτημα απέναντι στις περισσότερες ομάδες της Ευρωλίγκας (εκτός Ρεάλ ίσως;). Καλά τα αστεία που κάνουμε εδώ για τις τσιγκουνιές των Αφων αλλά νομίζω ότι για τους περισσότερους είναι απλά καλοκαιρινός χαβαλές. Ο Ολυμπιακός δεν εχει κανένα λόγο να μην είναι ομάδα Φ4 και φέτος (οκ, στραβές γίνονται).

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Πέμ Ιούλ 20, 2023 3:08 pm

Αυτο που ελειπε και περσι στον Ολυμπιακό ηταν ενας παιχτης να εχει την μπούκα ,το προσωπικο σκοράρισμα οταν σου κόβουν το ομαδικό παιχνιδι....

Ο Μακισικ ηταν ο μονος περσι που το ειχε αυτο...

Βεβαια φετος εχουμε Μιλουτινοφ που εχει σκοράρισμα στο ποστ....αν με λιγα λογια το 2ρι που θα φερουμε εχει δυνατοτητα αξιοπιστα να παιρνει φάσεις μονος του τοτε νομιζω η ομαδα θα ναι πολυ δυνατη....αν μαλιστα αυτο συνδυαστεί και με ενα πολυ αθλητικό 4-5 ρι πιθανως να ειμαστε καλυτεροι απο περσι

Υ.Γ.Απο τις μεχρι στιγμης μεταγραφες του Παναθηναικου ο Βιλντοζα ειναι αυτος που πραγματικα ζηλεύω ....Δε νομιζω οτι θα ηθελα καποιον αλλο με τη λογικη οτι θα διώξουμε καποιον δικο μας....

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Πέμ Ιούλ 20, 2023 3:23 pm

eddiedimitris έγραψε:
Αυτο που ελειπε και περσι στον Ολυμπιακό ηταν ενας παιχτης να εχει την μπούκα ,το προσωπικο σκοράρισμα οταν σου κόβουν το ομαδικό παιχνιδι....

Αμα θελει ο μπαρτζωκας τετοιον υπαρχει διαθεσιμος ο κεντρικ ναν που πιστευω αν ερθει ευρωπη τον τζειμς θα τον εχει για πρωινο.. Ειναι εναντια στην φιλοσοφια του κοουτς παντως αυτο το στυλ παικτη αμφιβαλλω οτι θα τον δουμε. Καλα αυτος θα θελει και πανω απο 1,5εκ σιγουρα,πιο ευκολος πρεπει να ειναι ο μιχαλιουκ.

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:

Πέμ Ιούλ 20, 2023 3:25 pm

eddiedimitris έγραψε:

Ο Μακισικ ηταν ο μονος περσι που το ειχε αυτο...

Βεβαια φετος εχουμε Μιλουτινοφ που εχει σκοράρισμα στο ποστ....αν με λιγα λογια το 2ρι που θα φερουμε εχει δυνατοτητα αξιοπιστα να παιρνει φάσεις μονος του τοτε νομιζω η ομαδα θα ναι πολυ δυνατη....αν μαλιστα αυτο συνδυαστεί και με ενα πολυ αθλητικό 4-5 ρι πιθανως να ειμαστε καλυτεροι απο περσι

Υ.Γ.Απο τις μεχρι στιγμης μεταγραφες του Παναθηναικου ο Βιλντοζα ειναι αυτος που πραγματικα ζηλεύω ....Δε νομιζω οτι θα ηθελα καποιον αλλο με τη λογικη οτι θα διώξουμε καποιον δικο μας....
Για πέρυσι το έγραψα και εγώ πριν ότι μας έλειπε ένας παίκτης που να δημιουργεί και σκοράρει μόνος του, για αυτό ανέφερα ότι έπρεπε να είχαμε πάρει τον Ντόρσευ μέσα στον χειμώνα, τώρα μπορεί να ήταν αλλιώς τα πράγματα.

Θέλουμε και τώρα τέτοιον παίκτη, αν τον πάρουμε θα αλλάξει και το status της ομάδας.

Υ.Γ. Οι μεταγραφές του Παναθηναικού όλες μου αρέσουν σε γενικές γραμμές, άλλα κανένας δεν είναι για μένα παίκτης που θα έλεγα ΑΧ και να τον είχαμε στην ομάδα! Ακόμα και ο Βιλντόζα που να τον βάζαμε? θα έπρεπε να έρθει στην θέση του Γκος, που δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι είναι καλύτερος ο Βιλντόζα από τον δικό μας. Ο Μόνος πάικτης του Παναθηναικού που θα ήθελα είναι ο μικρός ο Ματζούκας. Θα λύναμε σε μεγάλο βαθμό την θέση 3-4 για αρκετά χρόνια. Ενώ ίσως και ο Μήτογλου αν είναι όπως παλιά δεν θα με χάλαγε.

Arkoudiarhs 7

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιούλ 20, 2023 3:34 pm

Κανα νεο εχουμε?Μπα ε

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:

Πέμ Ιούλ 20, 2023 3:46 pm

Arkoudiarhs 7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 20, 2023 3:34 pm
Κανα νεο εχουμε?Μπα ε
Δεν νομίζω ότι θα έχουμε νέα σύντομα, το ρόστερ λίγο πολύ έχει κλείσει και απλά περιμένουμε αν βρεθεί καμία καλή περίπτωση στο 2 (θα περιμένουμε εδώ παίκτη από NBA που θα αργήσει ή αν κάτσει τίποτα του στυλ Ντόρσευ). Θα έλεγα γύρω στα μέσα Αυγούστου (σε κανένα μήνα) για αυτή την περίπτωση.

Θέλουμε και ένα 4-5 άλλα θα πάρουμε κάτι φτηνό και εδώ δεν καιγόμαστε, και αυτή η κίνηση θα πάει κατά την γνώμη μου αρχές Αυγούστου.

Υ.Γ. Πάντως δεν είμαι καν σίγουρος ότι θα πάρουμε παίκτη στο 2 στο τέλος αν δεν βρει ο Μπαρτζώκας αυτό που θέλει στα λεφτά που θέλουμε, στο 4-5 θα πάρουμε σίγουρα κάτι φτηνό για Back up αν τραυματιστεί κάποιος.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Πέμ Ιούλ 20, 2023 4:01 pm

ο καβαλιερατος παντως λεει συνεχεια οτι εναν παικτη θα παρουμε ακομα και αυτο θα ειναι γκαρντ..δεν εχω δει κανεναν να λεει για 4-5ρι. Εμενα παλι μου χει κατσει οτι δεν θα παρουμε αλλον στο 2..

Σλουκας-γκος
Βεζενκοφ- σικμα
Μπολο-Μιλου
Μπλακ-Τανουλης.
Αμα βαλουμε κα την αναβαθμιση στον παπαααας :shot: :shot: :shot:

Πιστευω οτι το αφηνουν να λεγεται οτι θα παρουμε γιατι γκρινιαζει πολυ ο κοσμος..Μολις παει τελος αυγουστου η που θα πουν οτι δεν βρηκαν καποιον η οτι θα παρουμε αν προκυψει αργοτερα.

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:

Πέμ Ιούλ 20, 2023 4:41 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 20, 2023 4:01 pm
ο καβαλιερατος παντως λεει συνεχεια οτι εναν παικτη θα παρουμε ακομα και αυτο θα ειναι γκαρντ..δεν εχω δει κανεναν να λεει για 4-5ρι. Εμενα παλι μου χει κατσει οτι δεν θα παρουμε αλλον στο 2..

Σλουκας-γκος
Βεζενκοφ- σικμα
Μπολο-Μιλου
Μπλακ-Τανουλης.
Αμα βαλουμε κα την αναβαθμιση στον παπαααας :shot: :shot: :shot:

Πιστευω οτι το αφηνουν να λεγεται οτι θα παρουμε γιατι γκρινιαζει πολυ ο κοσμος..Μολις παει τελος αυγουστου η που θα πουν οτι δεν βρηκαν καποιον η οτι θα παρουμε αν προκυψει αργοτερα.
Και εγώ πιστεύω ότι δεν θα πάρουμε παίκτη στο 2 τελικά. Θα δούμε βέβαια. Σλούκας έφυγε - Γκος ήρθε και τέλος. Εκει στην τελική έχουμε και τον Λούτζη και τον Πάπας που θέλει ο Κόουτς να τον αναβαθμίσει.

Στο 4-5 δεν ακούγεται μεν τίποτα αλλά δεν βγαίνει η χρονιά με αυτούς που έχουμε, ένας π.χ. να τραυματιστεί, αρρωστήσει κλπ. ποιον θα βάλουμε μέσα τον Τανούλη?? που δεν έβρισκε χρόνο συμμετοχής ούτε στον Προμηθέα??, δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τώρα τον BLack Με τον Τανούλη....

austerity_blues
Reactions:

Πέμ Ιούλ 20, 2023 4:47 pm

η προϊστορία δείχνει ότι αν κάνουμε άλλη μεταγραφή θα είναι 4-5άρι όπου είμαστε στο -1 ποσοτικά σε σχέση με πέρυσι (τον Τανούλη δε τον υπολογίζω).

υπάρχει βέβαια και η δήλωση του Σκακιστή ότι πέρυσι του έλειψε ένας έξτρα χειριστής τον οποίο επίσης δεν έχουμε.

αυτός που σίγουρα δε μου κολλάει στο ρόστερ είναι ο Σβι, άσχετα αν θα τον ήθελα.

κοινώς όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ελπίζω να βοήθησα :D

Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Πέμ Ιούλ 20, 2023 4:56 pm

Κι εγώ φοβάμαι ότι δεν θα πάρουμε κάποιον άλλο και θα μείνουμε όπως είμαστε τώρα. Αριθμητικά ΟΚ είμαστε ούτως ή άλλως, ποιοτικά πάσχουμε.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Πέμ Ιούλ 20, 2023 5:12 pm

να παρουμε 8ο ξενο εναν ψηλο που δεν θα παιζει καν Α1 και θα παιζει μονο οταν τραυματιστει καποιος?ποιος θα ερθει? καποιος μαξ με 200χιλ δηλαδη που ακομα και ο μπεντιλ μπροστα του θα μοιαζει σακιλ.. Δεν νομιζω οτι θα σωθουμε..ουτε ειναι τυχαιο οτι λενε οτι ο παπ υπολογιζεται και για το 4.. Θα βαζουν τον παπ 4ρι και τον σικμα στο 5.Δεν ξερω κατα ποσο στεκεται εκει βεβαια αλλα για εκει παει η δουλεια..

Αν ειναι να ρθει ενας παικτης να ειναι να μας ανεβασει επιπεδο..αρα στους κοντους πρεπει να ρθει και να ειναι σκορερ και με 40% τριποντο. Το ροστερ οπως ειναι τωρα παντως με τρελη τυχη ισως μπει παλι φ4,αλλα να μιλαμε οτι εχει στοχο να ειναι καλυτερο η ιδιο με περσι ειναι ουτοπικο..

thory

euroleague
Reactions:

Πέμ Ιούλ 20, 2023 5:20 pm

Παιδιά ο κοουτς αντικατέστησε τον Βεζενκοφ με τον Σικμα και τον Σλούκα με τον Γκος. Δεν θα γίνουν άλλες μεταγραφές ούτε στα γκαρντ ούτε πουθενά. Εκτός κι αν πάρουν εναν παίκτη στο 4-5 φθηνό μόνο για Ευρώπη.
Αυτό θα είναι το ρόστερ για του χρόνου.
Και γω θεωρώ ότι υστερούμε και γω αναρωτιέμαι τα λεφτά που θα δίναμε σε βεζε Σλούκα γιατί δεν τα δωσαν για άλλους, αλλά μάλλον θα μείνω με τις απορίες.

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:

Πέμ Ιούλ 20, 2023 5:28 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Ιούλ 20, 2023 5:12 pm
να παρουμε 8ο ξενο εναν ψηλο που δεν θα παιζει καν Α1 και θα παιζει μονο οταν τραυματιστει καποιος?ποιος θα ερθει? καποιος μαξ με 200χιλ δηλαδη που ακομα και ο μπεντιλ μπροστα του θα μοιαζει σακιλ.. Δεν νομιζω οτι θα σωθουμε..ουτε ειναι τυχαιο οτι λενε οτι ο παπ υπολογιζεται και για το 4.. Θα βαζουν τον παπ 4ρι και τον σικμα στο 5.Δεν ξερω κατα ποσο στεκεται εκει βεβαια αλλα για εκει παει η δουλεια..

Αν ειναι να ρθει ενας παικτης να ειναι να μας ανεβασει επιπεδο..αρα στους κοντους πρεπει να ρθει και να ειναι σκορερ και με 40% τριποντο. Το ροστερ οπως ειναι τωρα παντως με τρελη τυχη ισως μπει παλι φ4,αλλα να μιλαμε οτι εχει στοχο να ειναι καλυτερο η ιδιο με περσι ειναι ουτοπικο..
Μην ξεχνάμε ότι έχουμε ήδη 7 ξένους και ο ένας θα μένει απέξω, γνώμη μου είναι ότι δεν θέλουμε ένα 4-5αρι ξένο άλλα τον Αγραβάνη, ώστε να κόβεις π.χ. τον Σικμα από Ελλάδα και να είσαι μετά άνετος με τον Κανναν, Μακινσκ κλπ. στο Ελληνικό Πρωτάθλημα.

Καλύτεροι με την καμία δεν θα είμαστε φέτος, μόνο και μόνο η απώλεια του Βεζένκοφ αρκει, αν βάλεις μέσα και την απώλεια του Σλούκα έδεσε το γλυκό. Απλά αν δέσουν οι νέοι παίκτες κάνουν step up κάποιοι άλλοι και με λίγο δόση τύχης ίσως να πάμε και πάλι F4. Απλά η φετινή ομάδα νιώθω ότι έχει ένα ταβάνι. Δεν έχεις παίκτη σαν τον Βεζένκοφ ή ακόμα και τον Σλούκα που αν είναι σε καλή μέρα θα σου πάρουν το παιχνίδι και μόνοι τους ή θα τραβήξουν όλη την άμυνα πάνω τους αφήνοντας χώρο στους άλλους.

Η ελπίδα μου για φέτος είναι ο Μιλουτινοφ, ουσιαστικά αυτός είναι ο Σταρ μας για φέτος. Πάντως έχουμε ανάγκη άμεση κιόλας να κάνουν step up Κάνναν και Πίτερς.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”