2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri
- Reactions: 2771
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0

-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Χαχαχαχα απλα μας κοροϊδεύουν και δεν έχουν ιδέα τι γίνεται. Η λογική λέει ότι το βασικό 4αρι θα παιζει 12 λεπτά με τον μπακαπ σεντερ και 10 λεπτά με το Λεσσορ και αντίστοιχα ο Λεσσορ θα παιζει 10 λεπτά με το βασικό 4αρι και τα υπόλοιπα με Ματζουκα και Μήτογλου. Το μπακαπ σεντερ άρα θα παιζει όλο του το χρόνο με βασικό 4αρι. Προφανώς θα ανακατευονται οι δυάδες. Δεν θα ναι μόνιμα οι δυο καποι παιχτες ταυτόχρονα μαζί και μετά ταυτόχρονα οι δυο αναπληρωματικοι.nikkal έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 24, 2023 9:59 pmΕπειδή το iq μου μάλλον δεν είναι υψηλό και δεν μπορώ να αντιληφθώ τα μεγάλα νοήματα, θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος τα εξής...
Λένε στο live οι πορτοκαλί ότι Πολωνός γιοκ, διότι ο κόουτς θέλει στο 4 και το 5 παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Κι αφού με τον Γεωργιανό ψιλοκολλησε, τότε τέρμα και το θέμα του Πολωνού. Είπαν, μάλιστα, πως εαν στο 4 έχει έναν Μιροτιτς, τότε ο προπονητής θα πάει για ένα σκιάχτρο στο 5.
Μα είτε Σενγκελια είτε Μιροτιτς ως πρώτο 4άρι, πρώτο 5άρι είναι ο Λεσορ. Τότε τι στο καλό ζευγαρώματα λένε;;; Γιατί τόση φιλοσοφία για τον Πολωνό, αφού προοριζοταν για δεύτερος σέντερ;;; Μα second unit στο 4 είναι ο Μητογλου! Με αυτόν δεν θα έπαιζε ο Πολωνός;
0
Έχω ζήσει μεταγραφολογια σε 2 3 ευρωπαϊκές χώρες, αυτή την μιζέρια που βλέπω από το sdna για τον Μιροτιτς δεν έχω ξαναδεί.
Σε όλη την Ευρώπη σε περίπτωση μεταγραφικης φήμης κάνουν σενάρια, δίνουν πληροφορίες, κάνουν υποθετικές συνθέσεις κτλ κτλ, ακόμα και αν τελικά δεν γίνει, γενικά είναι μια γιορτή
Σήμερα στην Ιταλία έλεγαν ότι η Ιντερ ενδιαφέρεται για Μπαπε
Στην Ελλάδα μιρλα και μιζέρια, έτσι ώστε αν πει όχι ο παίκτης μην καταγραφεί σαν ήττα του ηγέτη. Τραγική κατάσταση
Βέβαια αν κλείσει ο Μιροτιτς θα λένε μεγάλη νίκη το ξέραμε αλλά δεν λέγαμε τίποτα
Σε όλη την Ευρώπη σε περίπτωση μεταγραφικης φήμης κάνουν σενάρια, δίνουν πληροφορίες, κάνουν υποθετικές συνθέσεις κτλ κτλ, ακόμα και αν τελικά δεν γίνει, γενικά είναι μια γιορτή
Σήμερα στην Ιταλία έλεγαν ότι η Ιντερ ενδιαφέρεται για Μπαπε
Στην Ελλάδα μιρλα και μιζέρια, έτσι ώστε αν πει όχι ο παίκτης μην καταγραφεί σαν ήττα του ηγέτη. Τραγική κατάσταση
Βέβαια αν κλείσει ο Μιροτιτς θα λένε μεγάλη νίκη το ξέραμε αλλά δεν λέγαμε τίποτα
0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
- nikolas_asteri
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas_asteri
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7
- Reactions: 5644
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
εχουν πλακα οι ελληνες ΄΄δημοσιογραφοι΄΄.. Την μια μερα λενε οτι εκλεισε ο σενγκελια που θελει σαν τρελος παναθα και πληρωνει και το μπαι αουτ..μαζι και ο υπερταλαντουχος πολωνος που ειναι το στοιχημα του αταμαν που εχει ολα οσα θελει κτλ κτλ.. Δεν θελει παικτη απο ΝΒΑ με τπτ..
Την επομενη μερα.. δυσκολευει του τοκο αρα δεν θελουμε και την μελλοντικη παικτουρα τελικα.. Κοιταει το ΝΒΑ ο παο!
Δεν αγχωνεται η ομαδα με τα μεταγραφικα..ολα πανε ρολοι!
Εμεις φταιμε που τους ακουμε..
Την επομενη μερα.. δυσκολευει του τοκο αρα δεν θελουμε και την μελλοντικη παικτουρα τελικα.. Κοιταει το ΝΒΑ ο παο!
Δεν αγχωνεται η ομαδα με τα μεταγραφικα..ολα πανε ρολοι!
Εμεις φταιμε που τους ακουμε..
2
1
1

-
- Reactions: 473
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο γνήσιος είναι @TheShot71.nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 24, 2023 10:30 pmΔεν ξέρω, εγώ χθες την πάτησα από ψεύτικο προφίλ "Βετάκης". Εσύ ξέρεις, έχεις ολόκληρο το @ ;
Αλλά οι διάφοροι fake βάζουν και αυτό ίδιο
Καλύτερο check είναι η ημερομηνία δημιουργίας του account.
0
- nikolas_asteri
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μα πως μπορείς να βάλεις ίδιο @; Αποκλείεται. Μπορεί να βάζουν παρόμοιο, αλλά όχι ίδιο.nikkal έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 24, 2023 10:35 pmΟ γνήσιος είναι @TheShot71.nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 24, 2023 10:30 pm
Δεν ξέρω, εγώ χθες την πάτησα από ψεύτικο προφίλ "Βετάκης". Εσύ ξέρεις, έχεις ολόκληρο το @ ;
Αλλά οι διάφοροι fake βάζουν και αυτό ίδιο
Καλύτερο check είναι η ημερομηνία δημιουργίας του account.
0

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Oι κανονισμοί του forum
-
- Reactions: 473
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κι όμως...nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 24, 2023 10:39 pmΜα πως μπορείς να βάλεις ίδιο @; Αποκλείεται. Μπορεί να βάζουν παρόμοιο, αλλά όχι ίδιο.
Το είχα δει σε fake account του Κοτζιά.
- Συνημμένα
-
- Screenshot_20230724_224319.jpg (6.17 KiB) Προβλήθηκε 1038 φορές
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikkal την Δευ Ιούλ 24, 2023 10:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.