2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιούλ 28, 2023 3:55 pm

Γνώμη μου είναι ότι καθαρά αγωνιστικά, το ιδανικό είναι να έρθει ο Σβι, να φύγει ο Γκριγκόνις και να κλείσει εκεί το ροστερ.

Κάτι λιγότερο θα αφήσει μια υποψία κενού και κάτι περισσότερο θα μπουκώσει το ροτέισιο.

Αν θέλει για όλους τους άλλους λόγους να πάρει οπωσδήποτε Ντόρσεϊ, κρατάς Γκριγκόνις αφού έχεις την θέση ξένου και έχει συμβόλαιο και αν μπει καλά στην προετοιμασία θα είναι ένας ακόμα παίχτης με διαφορετικά χαρακτηριστικά από Παπι αλλά και Ντορσει/Γκαι.

Το Σβι ΚΑΙ Ντόρσεϊ είναι οβερκιλ που το πιθανότερο είναι να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από λύσεις στο ροστερ.
Το ίδιο και το Φοντεκιο/Ντόρσεϊ.

1
1 Εικόνα
Phys87

nba
Reactions: 824
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιούλ 28, 2023 3:57 pm

manj13 έγραψε:
Παρ Ιούλ 28, 2023 3:44 pm
Oτι και να γινει ....οτι και να δωσεις...ΑΥΤΟ δεν ξαναγινεται ΠΟΤΕ.... :) :oops:
Παίχτης σαν τον Πέκοβιτς πιστεύω ότι δεν θα ξαναβγεί. Ήταν τόσο κυριαρχικός, τόσο εύστοχος, τόσο δυνατός, γρήγορος, μιλάμε για ευρωπαϊκό μπάσκετ πάντα. Καλά και Μπατιστ, ήταν ο καλύτερος πικ εν ρολ ψηλός ενώ είχε και σουτ απο απόσταση αλλά και παιχνίδι ποστ. Τα είχε όλα! Τι να συγκρίνουμε τώρα.

1
1 Εικόνα
Phys87

nba

Παρ Ιούλ 28, 2023 3:59 pm

SluckyLuke13 έγραψε:
Στη προκειμένη περίπτωση ο Μίχαλιουκ όντως θα είναι φοβερή προσθήκη και αυτό που μας λείπει. Η ερώτηση είναι αν αφήνεις έναν παίκτη σαν τον Ντόρσει να πάει στον Ολυμπιακό αν αποδεσμευτεί από Φενέρ. Σωστό βέβαια και αυτό για τον Γκάι. :mrgreen:
Ναι τον αφήνεις, εφόσον πήρες Γκαι τον αφήνεις, αλλιώς ας τον περίμενες και ας μην έπαιρνες Γκαι.

1
1 Εικόνα
WeRuleThisLand

a1greece
Reactions: 465
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 5

Παρ Ιούλ 28, 2023 4:00 pm

Phys87 έγραψε:
manj13 έγραψε:
Oτι και να γινει ....οτι και να δωσεις...ΑΥΤΟ δεν ξαναγινεται ΠΟΤΕ.... :) :oops:
Παίχτης σαν τον Πέκοβιτς πιστεύω ότι δεν θα ξαναβγεί. Ήταν τόσο κυριαρχικός, τόσο εύστοχος, τόσο δυνατός, γρήγορος, μιλάμε για ευρωπαϊκό μπάσκετ πάντα. Καλά και Μπατιστ, ήταν ο καλύτερος πικ εν ρολ ψηλός ενώ είχε και σουτ απο απόσταση αλλά και παιχνίδι ποστ. Τα είχε όλα! Τι να συγκρίνουμε τώρα.
Καλός ο Πέκοβιτς αλλά νομίζω ο καλύτερος ψηλός που πέρασε από Ελλάδα ήταν ο Ράτζα.

0
AlexD

nba

Phys87 έγραψε:
SluckyLuke13 έγραψε:
Στη προκειμένη περίπτωση ο Μίχαλιουκ όντως θα είναι φοβερή προσθήκη και αυτό που μας λείπει. Η ερώτηση είναι αν αφήνεις έναν παίκτη σαν τον Ντόρσει να πάει στον Ολυμπιακό αν αποδεσμευτεί από Φενέρ. Σωστό βέβαια και αυτό για τον Γκάι. :mrgreen:
Ναι τον αφήνεις, εφόσον πήρες Γκαι τον αφήνεις, αλλιώς ας τον περίμενες και ας μην έπαιρνες Γκαι.
Και αν πάει στον Ολυμπιακό κιόλας. Ποιος μας λέει ότι δεν τον θέλει η Ρεαλ, η Μπαρτσα ή η Εφες ξέρω γω;

0
Phys87

nba

Παρ Ιούλ 28, 2023 4:03 pm

WeRuleThisLand έγραψε:
Phys87 έγραψε:

Καλός ο Πέκοβιτς αλλά νομίζω ο καλύτερος ψηλός που πέρασε από Ελλάδα ήταν ο Ράτζα.
Δεν θα μιλήσω για Ρατζα γιατί ήταν παιχταρα και αυτόσ
αλλά την δύναμη και την κυριαρχικότητα του Πέκοβιτς δεν πιστεύω ότι την είχε, ήταν πιο ντελικατος ο Ντινος

0
Phys87

nba

Παρ Ιούλ 28, 2023 4:05 pm

AlexD έγραψε:
Phys87 έγραψε:

Και αν πάει στον Ολυμπιακό κιόλας. Ποιος μας λέει ότι δεν τον θέλει η Ρεαλ, η Μπαρτσα ή η Εφες ξέρω γω;
Δεν γίνεται αν θελουμε να λεγόμαστε σοβαρή ομάδα να παίρνουμε παίχτες για μα μην πάνε άλλου. Πρέπει να παίρνουμε αυτούς που θελουμε για να χτίσουμε αυτό που θελουμε. Τέλος. Έτσι γίνονται οι σοβαρές ομάδες

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2745
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Παρ Ιούλ 28, 2023 4:08 pm

AlexD έγραψε:
Υπάρχει κάποιο προσύμφωνο απ’ότι λέγεται. Γενικά η όλη φάση γίνεται γιατί δεν υπάρχει άλλος Έλληνας σκόρερ και είναι επειδή είναι σημαντική για την ομάδα η επάνοδος στα εσωτερικά.

Αν δεν υπήρχε ο περιορισμός παικτών δεν νομίζω να ασχολούμασταν. Συμφωνώ ότι με Σβι είμαστε πολύ καλά και δεν χρειαζόμαστε άλλον (για EL), αλλά επειδή θελουμε πρωτάθλημα/κύπελλο είναι σημαντικό να είμαστε όσο το δυνατόν πιο δυνατοί στον ελληνικό κορμό.

Από την άλλη, οι παίκτες που έρχονται προς το τέλος (όπως ίσως ο Τάιλερ) έχουν μια πολύ καλή εικόνα της ομάδας και ποια θα είναι η θέση τους, οποτε μπορούν να λάβουν μια απόφαση με μεγαλύτερη πληροφορία.

0
Εικόνα
AlexD

nba

Παρ Ιούλ 28, 2023 4:28 pm

nikolas_asteri έγραψε:
AlexD έγραψε:
Υπάρχει κάποιο προσύμφωνο απ’ότι λέγεται. Γενικά η όλη φάση γίνεται γιατί δεν υπάρχει άλλος Έλληνας σκόρερ και είναι επειδή είναι σημαντική για την ομάδα η επάνοδος στα εσωτερικά.

Αν δεν υπήρχε ο περιορισμός παικτών δεν νομίζω να ασχολούμασταν. Συμφωνώ ότι με Σβι είμαστε πολύ καλά και δεν χρειαζόμαστε άλλον (για EL), αλλά επειδή θελουμε πρωτάθλημα/κύπελλο είναι σημαντικό να είμαστε όσο το δυνατόν πιο δυνατοί στον ελληνικό κορμό.

Από την άλλη, οι παίκτες που έρχονται προς το τέλος (όπως ίσως ο Τάιλερ) έχουν μια πολύ καλή εικόνα της ομάδας και ποια θα είναι η θέση τους, οποτε μπορούν να λάβουν μια απόφαση με μεγαλύτερη πληροφορία.
Αυτό το τελευταίο ισχύει και βοηθάει, αν ο παίχτης αποφασίσει τότε και δεν ισχύει κάποια προγενέστερη απόφαση του σε μορφή προσυμφώνου. Η οποία δύσκολο μου φαίνεται να ισχύει γιατί μπορεί να υπογράψει προσύμφωνο παίχτης με συμβόλαιο σε άλλη ομάδα; δε ξέρω δηλαδή κιόλας, αλλά μου φαίνεται σαν κάτι που δεν θα έστεκε.

Αν ισχύει όμως ή σε κάθε περίπτωση τον πάρετε τον παίχτη, θα θέλει προσοχή το τι θα γίνει με τον 7ο ξένο μιας και Σλούκας/Βιλντοζα /Ντόρσεϊ θα πάρουν -για διαφορετικούς λόγους ο κάθε ένας--μπόλικο χρόνο και έχοντας Γκραντ/Γκαι/Μωραιτη πόσο χρόνο να υπολογίζεις στο 2 για τον χ Μιχαϊλιουκ; ίσα ίσα θα θέλεις να παίξεις με Γκραντ στο 3 για να βγουν οι χρόνοι.

Στο 3 θα πάει όλο το 25' του Σβι και μετά μένουν 55' στο 3/4 για Χουαντσο/Παπι/Μητογλου/Μαντζουκα, ενώ όντως θα παίζεις κάποια ώρα και με 3 γκαρντ αν πούμε ότι Σλούκας/Βιλντοζα/Ντόρσεϊ θα πάρουν 70' άρα ούτε 55' δεν είναι. Δεν θα πάρει 25' ο Χουάντσο; Μένουν 30'. Άντε να πάρει και 5/10' ο Μητογλου στο 5; κάνε τα 40' με πολλά μαγικά. Ζόρικο πολύ.

Θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι οι Παπι/Μητογλου/Μαντζουκας με 12', 15' και >12' αντίστοιχα, ενώ αν παίρνει και ο Λεσορτ 25' θα παίζει και ο Πολωνός 5-10' ήδη.

Γνώμη μου είναι ότι δεν θα σας βοηθούσε κάτι τέτοιο και θα διάλεγα ένα από τα δύο. Μπορεί να ήταν ο Ντόρσεϊ, αλλά ένα θα έκανα.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2745
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Παρ Ιούλ 28, 2023 4:36 pm

AlexD έγραψε:
Παρ Ιούλ 28, 2023 4:28 pm
nikolas_asteri έγραψε:

Αυτό το τελευταίο ισχύει και βοηθάει, αν ο παίχτης αποφασίσει τότε και δεν ισχύει κάποια προγενέστερη απόφαση του σε μορφή προσυμφώνου. Η οποία δύσκολο μου φαίνεται να ισχύει γιατί μπορεί να υπογράψει προσύμφωνο παίχτης με συμβόλαιο σε άλλη ομάδα; δε ξέρω δηλαδή κιόλας, αλλά μου φαίνεται σαν κάτι που δεν θα έστεκε.

Αν ισχύει όμως ή σε κάθε περίπτωση τον πάρετε τον παίχτη, θα θέλει προσοχή το τι θα γίνει με τον 7ο ξένο μιας και Σλούκας/Βιλντοζα /Ντόρσεϊ θα πάρουν -για διαφορετικούς λόγους ο κάθε ένας--μπόλικο χρόνο και έχοντας Γκραντ/Γκαι/Μωραιτη πόσο χρόνο να υπολογίζεις στο 2 για τον χ Μιχαϊλιουκ; ίσα ίσα θα θέλεις να παίξεις με Γκραντ στο 3 για να βγουν οι χρόνοι.

Στο 3 θα πάει όλο το 25' του Σβι και μετά μένουν 55' στο 3/4 για Χουαντσο/Παπι/Μητογλου/Μαντζουκα, ενώ όντως θα παίζεις κάποια ώρα και με 3 γκαρντ αν πούμε ότι Σλούκας/Βιλντοζα/Ντόρσεϊ θα πάρουν 70' άρα ούτε 55' δεν είναι. Δεν θα πάρει 25' ο Χουάντσο; Μένουν 30'. Άντε να πάρει και 5/10' ο Μητογλου στο 5; κάνε τα 40' με πολλά μαγικά. Ζόρικο πολύ.

Θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι οι Παπι/Μητογλου/Μαντζουκας με 12', 15' και >12' αντίστοιχα, ενώ αν παίρνει και ο Λεσορτ 25' θα παίζει και ο Πολωνός 5-10' ήδη.

Γνώμη μου είναι ότι δεν θα σας βοηθούσε κάτι τέτοιο και θα διάλεγα ένα από τα δύο. Μπορεί να ήταν ο Ντόρσεϊ, αλλά ένα θα έκανα.
Κοίτα να σου πω την αλήθεια δεν μπόρεσα να ακολουθήσω τα μαθηματικά σου 😝 αποφεύγω να μετράω έτσι χρόνους γιατί δεν έχω ιδέα πως μεταφράζονται σε βάθος χρονιάς και ανάμεσα σε EL, πρωτάθλημα. Άσε που είμαι κακός στην αριθμητική. Πιστεύω ότι ο κοουτς ξέρει τι παίζει με τους χρόνους και υπάρχει κάποιο πλάνο. Αν δεν, τότε έχουμε σοβαρότερα προβλήματα.

0
Εικόνα
AlexD

nba

Παρ Ιούλ 28, 2023 4:52 pm

Χαχαχα καλά ναι είναι έτσι κι αλλιώς μπακαλίστικος αυτός ο τρόπος, το νόημα είναι ότι θα μου έκανε εντύπωση να τους θέλει και τους δύο. Αν ναι, πάλι θεωρώ πως παίρνει ρίσκο αλλά οκ, όπως λες υπάρχει πλάνο και προφανώς κάτι ξέρει καλύτερα.

1
1 Εικόνα
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 221
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Ιούλ 28, 2023 5:03 pm

Πέραν του γηπέδου και του συμπαίχτη κλπ κλπ ο DPG μάλλον αναλογίστηκε πόσα χρήματα ξόδεψε όλα αυτά τα χρόνια lol και σου λέει κάτσε να κάνω μια ομαδάρα για μια 3ετια μπας και κάτι κερδίσω μέχρι να ωριμάσει νέος ελληνικός κορμός.

0
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar
Reactions: 771
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Ιούλ 28, 2023 5:51 pm

Δεν υπαρχει καλυτερο νεο απο το να ΚΡΑΖΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ τον Σλουκα πρωην συμπαικτες του ασχετως αν αυτο τους κανει ''Αγραβανηδες''...Ελπιζω ολοψυχα μετα τον Γουοκαπ και τον Μακισικ ν ακολουθησουν κι αλλοι απ την πρωην ομαδα του....Και να λειτουργησει αυτο με τον τροπο που πρεπει.....

1
1 Εικόνα
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1452
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Ιούλ 28, 2023 5:58 pm

Λέτε να κινηθείτε για 5άρι. Αν ο Λεσόρτ δεν πιάσει τα αναμενόμενα ή αν τραυματιστεί θα έχετε πρόβλημα.

0
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar
Reactions: 771
Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Ιούλ 28, 2023 6:03 pm

Σε αλλα νεα....αυτο το παλικαρι απο ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ....Δεν ''ΑΡΓΕΙ λιγο'' η ανακοινωση του??? :cool: :twisted:

0
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”