nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 28, 2023 4:08 pm
AlexD έγραψε: ↑Παρ Ιούλ 28, 2023 4:00 pm
Και αν πάει στον Ολυμπιακό κιόλας. Ποιος μας λέει ότι δεν τον θέλει η Ρεαλ, η Μπαρτσα ή η Εφες ξέρω γω;
Υπάρχει κάποιο προσύμφωνο απ’ότι λέγεται. Γενικά η όλη φάση γίνεται γιατί δεν υπάρχει άλλος Έλληνας σκόρερ και είναι επειδή είναι σημαντική για την ομάδα η επάνοδος στα εσωτερικά.
Αν δεν υπήρχε ο περιορισμός παικτών δεν νομίζω να ασχολούμασταν. Συμφωνώ ότι με Σβι είμαστε πολύ καλά και δεν χρειαζόμαστε άλλον (για EL), αλλά επειδή θελουμε πρωτάθλημα/κύπελλο είναι σημαντικό να είμαστε όσο το δυνατόν πιο δυνατοί στον ελληνικό κορμό.
Από την άλλη, οι παίκτες που έρχονται προς το τέλος (όπως ίσως ο Τάιλερ) έχουν μια πολύ καλή εικόνα της ομάδας και ποια θα είναι η θέση τους, οποτε μπορούν να λάβουν μια απόφαση με μεγαλύτερη πληροφορία.
Αυτό το τελευταίο ισχύει και βοηθάει, αν ο παίχτης αποφασίσει τότε και δεν ισχύει κάποια προγενέστερη απόφαση του σε μορφή προσυμφώνου. Η οποία δύσκολο μου φαίνεται να ισχύει γιατί μπορεί να υπογράψει προσύμφωνο παίχτης με συμβόλαιο σε άλλη ομάδα; δε ξέρω δηλαδή κιόλας, αλλά μου φαίνεται σαν κάτι που δεν θα έστεκε.
Αν ισχύει όμως ή σε κάθε περίπτωση τον πάρετε τον παίχτη, θα θέλει προσοχή το τι θα γίνει με τον 7ο ξένο μιας και Σλούκας/Βιλντοζα /Ντόρσεϊ θα πάρουν -για διαφορετικούς λόγους ο κάθε ένας--μπόλικο χρόνο και έχοντας Γκραντ/Γκαι/Μωραιτη πόσο χρόνο να υπολογίζεις στο 2 για τον χ Μιχαϊλιουκ; ίσα ίσα θα θέλεις να παίξεις με Γκραντ στο 3 για να βγουν οι χρόνοι.
Στο 3 θα πάει όλο το 25' του Σβι και μετά μένουν 55' στο 3/4 για Χουαντσο/Παπι/Μητογλου/Μαντζουκα, ενώ όντως θα παίζεις κάποια ώρα και με 3 γκαρντ αν πούμε ότι Σλούκας/Βιλντοζα/Ντόρσεϊ θα πάρουν 70' άρα ούτε 55' δεν είναι. Δεν θα πάρει 25' ο Χουάντσο; Μένουν 30'. Άντε να πάρει και 5/10' ο Μητογλου στο 5; κάνε τα 40' με πολλά μαγικά. Ζόρικο πολύ.
Θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι οι Παπι/Μητογλου/Μαντζουκας με 12', 15' και >12' αντίστοιχα, ενώ αν παίρνει και ο Λεσορτ 25' θα παίζει και ο Πολωνός 5-10' ήδη.
Γνώμη μου είναι ότι δεν θα σας βοηθούσε κάτι τέτοιο και θα διάλεγα ένα από τα δύο. Μπορεί να ήταν ο Ντόρσεϊ, αλλά ένα θα έκανα.