2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιούλ 29, 2023 4:24 pm

JohnnyPao έγραψε:
Σάβ Ιούλ 29, 2023 3:52 pm
dimitrisdrama έγραψε:
Σάβ Ιούλ 29, 2023 1:38 pm

Όσον αφορά τον Balcerowski, υπάρχουν αληθινές φάσεις που ο Tavares δεν μπορεί να τον κουνησει. Ο Πολωνός εχει τον ογκο να παιξει ποστ αμυνα απεναντι σε ενα θηριωδη ψηλό, εκει που υστερει σε σχεση με τον Παπαγιαννη ειναι στην άμυνα στα πόδια. Επιθετικά ειναι παραπάνω απο οκ για δευτερος σεντερ. Είναι πολύ θετικό πως μπορεί να σκοράρει με πάρα πολλούς τρόπους και επίσης πασάρει εξαιρετικά. Ένα ακόμα πρόβλημα του είναι το conditioning, δεν έχει αντοχές και δεν μπορεί να βγάλει πολλά συνεχόμενα λεπτά στο παρκέ, για αυτο και ο μικρός μέσος όρος του σε minutes per game περσι. Νομίζω η ύπαρξη του Lessort στο ρόστερ που μπορεί να παίξει πολλά λεπτά εκει, αλλά και του Μήτογλου που μπορεί να βοηθήσει στη θεση του σέντερ, θα δώσουν στον Olek χρόνο να βελτιώσει ότι χρειάζεται χωρίς πίεση.

Στους ψηλους μας μπορούν να παίξουν όλοι με όλους, ο Juancho μπορεί να παίξει δίπλα και στον Ντίνο και στον Lessort και στον Πολωνο, ο Μήτογλου επίσης μπορεί να παίξει είτε δίπλα σε έναν εκ των 5αριων μας, είτε δίπλα σε Juancho ή Μαντζούκα. Το μόνο διδυμο που δεν μπορούμε να δούμε είναι το Lessort - Balcerowski.

Να δούμε και ποιος θα είναι ο guard/forward που θα πάρουμε. Θεωρώ πως ο παίχτης αυτος επειγόντως πρέπει να χει εξαιρετικό 3ποντο αλλά και σπουδαία αμυντικη ικανότητα. Ο Mykhailiuk ίσως να μην είναι ακριβώς ο παιχτης που μας λείπει και το λέω, ενώ ξέρετε πόσο μου αρέσει ο συγκεκριμένος. Έχει παρόμοια στοιχεία με τον Guy και το τρακαρισμα αυτό δεν θα επιτρέψει την απογείωση του ροστερ αγωνιστικά.

Ίδωμεν.
Εξαιρετικό σχόλιο goodpost.gif

Και χωρίς να ξέρω τον Μπαλτσεροφσκι τον έκανα εικόνα διαβάζοντας σε, δείχνει να κουμπώνει άψογα και περιμένω να τον δω!

Το Λεσορτ/Μητογλου δεν θα έχει αξιόπιστο σουτ όμως δεν είναι λίγο περιοριστικό αυτό; θα μου πεις άμα παίζεις με Σλούκα/Βιλντοζα/Γκαι/Μιχαϊλιουκ ή άλλον σκόρερ ίσως να θες απλά την άμυνα, το ριμπάουντ και τα δυνατά σκριν +τελειώματα στην ρακέτα και είσαι οκ.

Ποιον θα επερνες ιδανικά για τελευταίο παίχτη αντί του Γκριγκονις ή τέλος πάντων πως θα τελείωνες το ροστερ;

Υγ: κυκλοφορεί ένα τρελό σενάριο που στέλνει Μίροτιτς στην Ρεαλ και τον Χεζονια σε εσάς. Προφανώς ελάχιστη αξιοπιστία σε αυτό, αλλά στο θεωρητικό σενάριο που τελικά είναι ο Χεζο8το γλυκάκι, θα κολλούσε λες; Όχι ότι έχει σημασία αλλά λέμε.

1
1 Εικόνα
AlexD

nba

Σάβ Ιούλ 29, 2023 4:27 pm

Εντάξει μέχρι στιγμής μόνο οι Μπακς τον εθέλουν. Άμα μιλήσουμε γλυκά στον Γιάννη μπορεί να μας τον αφήσουν :roofl:

Εντιντ: λάθος τοπικ :sorry:

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AlexD την Σάβ Ιούλ 29, 2023 4:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4483
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Ιούλ 29, 2023 4:28 pm

AlexD έγραψε:
Σάβ Ιούλ 29, 2023 4:24 pm

Υγ: κυκλοφορεί ένα τρελό σενάριο που στέλνει Μίροτιτς στην Ρεαλ και τον Χεζονια σε εσάς. Προφανώς ελάχιστη αξιοπιστία σε αυτό, αλλά στο θεωρητικό σενάριο που τελικά είναι ο Χεζο8το γλυκάκι, θα κολλούσε λες; Όχι ότι έχει σημασία αλλά λέμε.
πολυ αργα τωρα σιγα μην περιμενουμε την αποφαση του μιρο
τωρα η ρεαλ θα φαει το συμβολαιο του μαριο στην μαπα οπως και η βιρτους του τοκο
δεν τους χαλασε

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3025
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Σάβ Ιούλ 29, 2023 4:31 pm

τουλουμπα έγραψε:
τωρα η ρεαλ θα φαει το συμβολαιο του μαριο στην μαπα οπως και η βιρτους του τοκο
δεν τους χαλασε
Καλά η Βιρτους, αλλά η Ρεάλ δε νομίζω πως έχει κάποιο θέμα με το συμβόλαιο του Μάριο.

1
1 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Σάβ Ιούλ 29, 2023 4:34 pm

nikolas_asteri έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:
δεν τους χαλασε
Καλά η Βιρτους, αλλά η Ρεάλ δε νομίζω πως έχει κάποιο θέμα με το συμβόλαιο του Μάριο.
ε τοτε γιατι να θελουν να τον στειλουν σε εμας αν παρουν μιρο
ας τους κρατησουν και τους 2

0
AlexD

nba

Σάβ Ιούλ 29, 2023 4:36 pm

τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Ιούλ 29, 2023 4:34 pm
nikolas_asteri έγραψε:

ε τοτε γιατι να θελουν να τον στειλουν σε εμας αν παρουν μιρο
ας τους κρατησουν και τους 2
Μπορεί να τους έχει σπάσει τα νεύρα, να μπαίνει στο προπονητικό κέντρο κάθε πρωί με σφυρίγματα και φωνές του 50' φρου φρου φρου φρου... :D

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Σάβ Ιούλ 29, 2023 5:14 pm

SluckyLuke13 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 29, 2023 4:59 pm
Με Χεζόνια στο 3 και 4, κολλάει μια χαρά στο 2 ο Ντόρσευ μαζί με Γκάι. :mrgreen:
ο χεζονια θελει 2 μυρια και αλλα τοσα ο ντορσει
ας βολευτουμε με μιχαλιουκ για την ωρα

1
1 Εικόνα
giorgos45

a1greece
Reactions: 283

Σάβ Ιούλ 29, 2023 5:17 pm

μου φαινεται ο μιχαλιουκ ειναι πιο καλος παιχτης απο χεζονια απλα ο ενας παει μεχρι 3 κ ο χεζονια ειναι 3 4

0
Tl45200445

junior
Reactions: 29

Σάβ Ιούλ 29, 2023 5:29 pm

Θέμα χεζονια δεν υπάρχει βρε παιδιά, με μιχαλιουκ κλείνει το ροστερ πλεον

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Σάβ Ιούλ 29, 2023 5:34 pm

SluckyLuke13 έγραψε:
Σάβ Ιούλ 29, 2023 5:29 pm
τουλουμπα έγραψε:
Σάβ Ιούλ 29, 2023 5:14 pm

ο χεζονια θελει 2 μυρια και αλλα τοσα ο ντορσει
ας βολευτουμε με μιχαλιουκ για την ωρα
Γνωρίζουμε αν έχει ταβάνι το μπάτζετ; Με βάση τον ΔΓ χτυπήσαμε μέχρι και Ταβάρες και δεν τον άφηνε η Ρεάλ. Και ανεξάρτητα από το ποιόν του και τα όσα γνωρίζουμε για τον παπά που πουλάνε πρόεδροι και δημοσιογράφοι εγώ το πιστεύω ότι φέτος κυνηγήσαμε τα πάντα.

Μακάρι να έρθει ο Μίχαλιουκ, θα τον προτιμούσα, απλώς το λέω στη περίπτωση που ο ίδιος δεν θελήσει τελικά να έρθει Ευρώπη.
κανα 20ρικο διχως φορους κτλ πρεπει να ειναι το ταβανι
το βλεπω δυσκολο να παει ο μιρο που δεν ξερει τι του γινεται και αλλαζει γνωμη καθε 5 λεπτα στην ρεαλ και μετα να αφησουν και ελευθερο τον χεζονια

η πιο ρεαλιστικη αλλα δυσκολη βεβαια περιπτωση παιχτη ειναι ο μιχαλιουκ
μετα φοντεκιο ντορσει

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2634

Σάβ Ιούλ 29, 2023 5:40 pm

Δεν μπορώ να καταλάβω (αγωνιστικά) τον έρωτα με τον Χεζονια

Δεν είναι ότι έδειξε super star material με την επιστροφή του.

Αντιθέτως ο Μιχαλιουκ μπορεί να είναι μέσα στα 3 καλύτερα sf της Euroleague

1
1 Εικόνα
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
AlexD

nba

Σάβ Ιούλ 29, 2023 5:48 pm

shtarkws έγραψε:

Δεν ξέρω ποιος είναι καλύτερος παίχτης και σίγουρα ο Μιχαϊλιουκ ταιριάζει καλύτερα από Χεζονια που μάλλον θα μπούκωνε το 3-4 και δεν θα έδινε ασφάλεια στον Γκαι. Αλλά σαν όνομα στον κόσμο σίγουρα θα χτυπήσει καλύτερα ο Χεζονια ως άφιξη και κάτι μου λέει ότι αν μπορούσε να τον πάρει από φέτος θα το είχε ήδη κάνει.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Σάβ Ιούλ 29, 2023 5:51 pm

AlexD έγραψε:
Σάβ Ιούλ 29, 2023 5:48 pm
shtarkws έγραψε:

Δεν ξέρω ποιος είναι καλύτερος παίχτης και σίγουρα ο Μιχαϊλιουκ ταιριάζει καλύτερα από Χεζονια που μάλλον θα μπούκωνε το 3-4 και δεν θα έδινε ασφάλεια στον Γκαι. Αλλά σαν όνομα στον κόσμο σίγουρα θα χτυπήσει καλύτερα ο Χεζονια ως άφιξη και κάτι μου λέει ότι αν μπορούσε να τον πάρει από φέτος θα το είχε ήδη κάνει.
ετσι οπως εχει διαμορφωθει το ροστερ πιο πολυ ταιριαζει ο μιχαλιουκ
βεβαια αν δεν μπορεις να το φερεις κανεναν δεν θα χαλασει ο χεζονια η κανας φοντεκιο

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2634

Σάβ Ιούλ 29, 2023 6:10 pm

Πάντως έχουμε βελτιωθεί πάρα πολύ στο σουτ από εκεί που ήμασταν εντελώς άσουτοι.

Με Σλούκα στο 1 να παίρνει σκριν απο Λεσόρτ και Γκαι Σβι Χουάντσο στο 2-3-4 η αντίπαλη άμυνα δεν θα μπορεί να δώσει βοήθεια πουθενά.

Καλός σουτερ και ο Ολεκ στο second unit. Επιμένω ότι λείπει ένα 2 ακόμα καθώς ο Βιλντόζα περισσότερο 1 slasher είναι πάρα καθαρός σκόρερ, αυτός που πρέπει να έχει συμπληρωματικό ρόλο είναι ο Γκραντ.

Δηλαδή μια πεντάδα με Σλούκα Ντόρσεϊ Σβι Χουάντσο Λεσόρτ και μια με Βιλντόζα Γκαι Παπι Ντινο Ολεκ που ισορροπεί σε σουτ κυρίως αλλά και pnr, κοψίματα.

Επίσης σημαντικό κάθε πεντάδα να έχει τουλάχιστον έναν παίκτη που να μπορεί να δημιουργήσει για τον εαυτό του αλλά και τουλάχιστον έναν παίκτη που σε περίπτωση ανάγκης να είναι ικανός να βάλει 5 σερί πόντους σε ένα κλειστό παιχνίδι πχ

2
2 Εικόνα
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Άβαταρ μέλους
Soupamantar

senior
Reactions: 315
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Pαnαθηναϊκόc
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Ιούλ 29, 2023 6:22 pm

Σκεφτόμουν ποιος παλιός παίκτης θα ήταν ιδανικός μα συμπληρώσει το ροστερ και μου ήρθε ο Romain Sato, νομίζω τέτοιο στυλ χρειάζεται η ομάδα

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”