Εξαιρετικό σχόλιοJohnnyPao έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 29, 2023 3:52 pm
Όσον αφορά τον Balcerowski, υπάρχουν αληθινές φάσεις που ο Tavares δεν μπορεί να τον κουνησει. Ο Πολωνός εχει τον ογκο να παιξει ποστ αμυνα απεναντι σε ενα θηριωδη ψηλό, εκει που υστερει σε σχεση με τον Παπαγιαννη ειναι στην άμυνα στα πόδια. Επιθετικά ειναι παραπάνω απο οκ για δευτερος σεντερ. Είναι πολύ θετικό πως μπορεί να σκοράρει με πάρα πολλούς τρόπους και επίσης πασάρει εξαιρετικά. Ένα ακόμα πρόβλημα του είναι το conditioning, δεν έχει αντοχές και δεν μπορεί να βγάλει πολλά συνεχόμενα λεπτά στο παρκέ, για αυτο και ο μικρός μέσος όρος του σε minutes per game περσι. Νομίζω η ύπαρξη του Lessort στο ρόστερ που μπορεί να παίξει πολλά λεπτά εκει, αλλά και του Μήτογλου που μπορεί να βοηθήσει στη θεση του σέντερ, θα δώσουν στον Olek χρόνο να βελτιώσει ότι χρειάζεται χωρίς πίεση.
Στους ψηλους μας μπορούν να παίξουν όλοι με όλους, ο Juancho μπορεί να παίξει δίπλα και στον Ντίνο και στον Lessort και στον Πολωνο, ο Μήτογλου επίσης μπορεί να παίξει είτε δίπλα σε έναν εκ των 5αριων μας, είτε δίπλα σε Juancho ή Μαντζούκα. Το μόνο διδυμο που δεν μπορούμε να δούμε είναι το Lessort - Balcerowski.
Να δούμε και ποιος θα είναι ο guard/forward που θα πάρουμε. Θεωρώ πως ο παίχτης αυτος επειγόντως πρέπει να χει εξαιρετικό 3ποντο αλλά και σπουδαία αμυντικη ικανότητα. Ο Mykhailiuk ίσως να μην είναι ακριβώς ο παιχτης που μας λείπει και το λέω, ενώ ξέρετε πόσο μου αρέσει ο συγκεκριμένος. Έχει παρόμοια στοιχεία με τον Guy και το τρακαρισμα αυτό δεν θα επιτρέψει την απογείωση του ροστερ αγωνιστικά.
Ίδωμεν.

Και χωρίς να ξέρω τον Μπαλτσεροφσκι τον έκανα εικόνα διαβάζοντας σε, δείχνει να κουμπώνει άψογα και περιμένω να τον δω!
Το Λεσορτ/Μητογλου δεν θα έχει αξιόπιστο σουτ όμως δεν είναι λίγο περιοριστικό αυτό; θα μου πεις άμα παίζεις με Σλούκα/Βιλντοζα/Γκαι/Μιχαϊλιουκ ή άλλον σκόρερ ίσως να θες απλά την άμυνα, το ριμπάουντ και τα δυνατά σκριν +τελειώματα στην ρακέτα και είσαι οκ.
Ποιον θα επερνες ιδανικά για τελευταίο παίχτη αντί του Γκριγκονις ή τέλος πάντων πως θα τελείωνες το ροστερ;
Υγ: κυκλοφορεί ένα τρελό σενάριο που στέλνει Μίροτιτς στην Ρεαλ και τον Χεζονια σε εσάς. Προφανώς ελάχιστη αξιοπιστία σε αυτό, αλλά στο θεωρητικό σενάριο που τελικά είναι ο Χεζο8το γλυκάκι, θα κολλούσε λες; Όχι ότι έχει σημασία αλλά λέμε.