2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1122
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Αύγ 02, 2023 11:40 pm

Στο μεταξύ οποίος είδε το ματς της Εθνικής θα είδε ότι Λουτζης, Γουοκαπ και Παπανικολάου παρταρανε και πήρανε σχεδόν μόνοι τους το ματς. Αυτά για όσους λένε για τον Ελληνικό κορμό του Ολυμπιακού.

Υ.Γ. Ο Μητογλου πάντως έδειξε σε καλή κατάσταση, μου άρεσε σήμερα…πολύ καλός.

Υ.Γ. Ο Θανάσης είναι ο κλασικός Θανάσης. Δεν ξέρει και πολύ μπάσκετ, αλλά είναι δυνατός, γρήγορος, τα δίνει όλα στην άμυνα και τελειώνει τις φασεις εύκολα κοντά στο καλάθι. Μακάρι να τον είχαμε, είναι και Έλληνας.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Αύγ 02, 2023 11:44 pm

Πάλι από το παιχνίδι της εθνικής με τη Σλοβενία:
Ο ηγέτης Ντόνσιτς, που είναι και κλατς και ό,τι άλλο θέλετε, έκανε τριπλ νταμπλ (20 πόντους, 10 ριμπάουντ, 14 ασίστ), όμως η Σλοβενία έχασε από μια Ελλάδα που ήταν ομάδα με πλουραλισμό στο σκοράρισμα.
Αυτό για όσους υποτιμούν τη δυναμική που έχει μια καλοδουλεμένη ομάδα (όπως ο Ολυμπιακός) και αναζητούν εναγωνίως τον ηγέτη που θα τραβήξει την ομάδα.

1
1 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
pisto-linas

a1greece
Reactions: 395
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: mj,d-rose.span,law iv

Τετ Αύγ 02, 2023 11:45 pm

Oσοι δουλευουν και βελτιωνονται δε θα χαθουν.Ο λουντζης πιστευω ειναι τετοιος και σε εξαιρετικη ηλικια.
Ολοι οι καλοι οι χωρανε.Εννοειται πως η ομαδα θελει παικταρα στα γκαρντ που θα κανει τη διαφορα.Ας ελπισουμε να αποκτηθει.

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2370
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Τετ Αύγ 02, 2023 11:47 pm

lefpan έγραψε:
Τετ Αύγ 02, 2023 11:39 pm
Στο παιχνίδι με τη Σλοβενία ο "άσουτος" Γουόκαπ είχε 2/4 τρίποντα, ο δε "μισοάσουτος" Παπανικολάου είχε 6/6.
Με τέτοια χάλια να δούμε ποιός θα βάζει τρίποντο φέτος από τον Ολυμπιακό!
ο Λαρεντζάκης :P

Νομίζω η αποκάλυψη φέτος θα είναι ο Λούντζης , εύχομαι να πάρει χρόνο . Το παιδί έχει μπασκετικό μυαλό και είναι καλός

Ο Παπανικολάου τα κάνει αυτά . Την άλλη μέρα κάνει 1/5 . Πάντα όμως είναι παίκτης του "7" , δεν προσφέρει μόνο σουτ , είναι καλός σε πολλά

ο Γουοκαπ απέδειξε πόσο καλός παίκτης μπορεί να είναι και σε επίπεδο εθνικών

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Αύγ 02, 2023 11:50 pm

karamelitsa έγραψε:
Στο μεταξύ οποίος είδε το ματς της Εθνικής θα είδε ότι Λουτζης, Γουοκαπ και Παπανικολάου παρταρανε και πήρανε σχεδόν μόνοι τους το ματς. Αυτά για όσους λένε για τον Ελληνικό κορμό του Ολυμπιακού.

Υ.Γ. Ο Θανάσης είναι ο κλασικός Θανάσης. Δεν ξέρει και πολύ μπάσκετ, αλλά είναι δυνατός, γρήγορος, τα δίνει όλα στην άμυνα και τελειώνει τις φασεις εύκολα κοντά στο καλάθι. Μακάρι να τον είχαμε, είναι και Έλληνας.
Ο Λούντζης, εκτός από τους 13 πόντους που έβαλε, είχε και 7 ασίστ.

0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
NikBot

junior
Reactions: 130

Τετ Αύγ 02, 2023 11:51 pm

Βλέποντας τον Γουοκαπ στο σημερινό παιχνίδι της εθνικής (οκ φιλικό αλλά αυτά τα παιχνίδια είναι υψηλού επιπέδου) νομίζω ότι πολύ κακώς έχει δημιουργηθεί η αίσθηση ότι «τρέμουν τα χέρια του στα κρίσιμα», καμία σχέση.

Ο Γουοκαπ δεν δίστασε ποτέ να πάρει προσπάθεια σε κρίσιμη φάση κάποιου αγώνα, και συχνά έχει βάλει «ψυχρά» σουτ που τελειώνουν το παιχνίδι στην ουσία. Και στο τελικό της EL τα πήρε αφού του τα έδωσαν (ορθά έκανε) απλά δεν του μπήκαν τι να κάνουμε, και μάλλον το 0/5 ήταν αφύσικο, νομίζω ότι αν ξανά παίζαμε το ματς πολλές φορές, τις περισσότερες θα έβαζε τουλάχιστον 1-2.

Τέλος πάντων η ιστορία δεν αλλάζει, αλλά νομίζω τον έχουμε βγάλει Καλάθη λίγο άδικα…

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 577
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Τετ Αύγ 02, 2023 11:53 pm

lefpan έγραψε:
Τετ Αύγ 02, 2023 11:39 pm
Στο παιχνίδι με τη Σλοβενία ο "άσουτος" Γουόκαπ είχε 2/4 τρίποντα, ο δε "μισοάσουτος" Παπανικολάου είχε 6/6.
Με τέτοια χάλια να δούμε ποιός θα βάζει τρίποντο φέτος από τον Ολυμπιακό!

Έχουμε σαφές δείγμα γραφής για το τι μπορείς να περιμένεις από τους δυο συγκεκριμένους στο τρίποντο. Ο Παπανικολάου μπορεί να σου κάνει ματς που γράφει από παντού και μετά να περάσει διάστημα που δεν πετυχαίνει ελέφαντα σε διάδρομο. Ο δε Walkup σε όλο το final 4 δεν ευστόχησε ούτε σε ένα σουτ ενώ εκεί ακριβώς στόχευε η αντίπαλη άμυνα. Δεν τον λες και αξιόπιστο.

Αν θες να κρίνεις από το πρώτο φιλικό προετοιμασίας της εθνικής be my guest. Τελειώσαμε το ματς με 50% στο τρίποντο ενώ γενικά δεν μας λες και killers από την περιφέρεια.

Επίσης χρησιμοποιείς ένα φιλικό προετοιμασίας της εθνικής απέναντι σε μια ομάδα που δεν φημίζεται για την άμυνα της για να βγάλεις συμπέρασμα για το πως θα κυλήσει η σεζόν του Ολυμπιακού.

2
2 Εικόνα
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1551
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 3

NikBot έγραψε:
Βλέποντας τον Γουοκαπ στο σημερινό παιχνίδι της εθνικής (οκ φιλικό αλλά αυτά τα παιχνίδια είναι υψηλού επιπέδου) νομίζω ότι πολύ κακώς έχει δημιουργηθεί η αίσθηση ότι «τρέμουν τα χέρια του στα κρίσιμα», καμία σχέση.

Ο Γουοκαπ δεν δίστασε ποτέ να πάρει προσπάθεια σε κρίσιμη φάση κάποιου αγώνα, και συχνά έχει βάλει «ψυχρά» σουτ που τελειώνουν το παιχνίδι στην ουσία. Και στο τελικό της EL τα πήρε αφού του τα έδωσαν (ορθά έκανε) απλά δεν του μπήκαν τι να κάνουμε, και μάλλον το 0/5 ήταν αφύσικο, νομίζω ότι αν ξανά παίζαμε το ματς πολλές φορές, τις περισσότερες θα έβαζε τουλάχιστον 1-2.

Τέλος πάντων η ιστορία δεν αλλάζει, αλλά νομίζω τον έχουμε βγάλει Καλάθη λίγο άδικα…
Ο Γουοκαπ κακά τα ψέματα αυτήν την στιγμή είναι μέσα στα καλύτερα πλέι μεικερ της Ευρωλίγκας. Όποιος δεν το βλέπει οκ τι να πω

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1122
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Πέμ Αύγ 03, 2023 12:04 am

tokalytero3d έγραψε:
NikBot έγραψε:

Ο Γουοκαπ κακά τα ψέματα αυτήν την στιγμή είναι μέσα στα καλύτερα πλέι μεικερ της Ευρωλίγκας. Όποιος δεν το βλέπει οκ τι να πω
Ο Γουοκαπ την χρονιά που μας πέρασε ήταν ο βασικός Άσσος της ομάδας που για ένα σουτ δεν πήρε την κούπα και κατά γενική ομολογία έπαιξε το πιο όμορφο μπάσκετ, ενώ ο παίκτης ψηφίστηκε από την ένωση παικτών ο καλύτερος αμυντικός στην Ευρωλίγκα.

Θα το δούμε και στην Εθνική ποσο μεγάλη επίδραση θα έχει. Ένα πρώτο δείγμα ήταν και σήμερα, στο πρώτο επίσημο ματς της Εθνικής έδειξε τι μπορεί να κάνει και καθάρισε και το ματς στο τέλος. Δεν γεμίζει το μάτι σε πολλούς αλλά αυτο που κάνει το κάνει καλά, δεν έχει αξιόπιστο σουτ μεν αλλά αν ήταν και σουτέρ θα έπαιζε στο NBA και όχι στην Ελλάδα.

0
Leo_98

euroleague
Reactions: 558
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Πέμ Αύγ 03, 2023 12:48 am

lefpan έγραψε:
Πάλι από το παιχνίδι της εθνικής με τη Σλοβενία:
Ο ηγέτης Ντόνσιτς, που είναι και κλατς και ό,τι άλλο θέλετε, έκανε τριπλ νταμπλ (20 πόντους, 10 ριμπάουντ, 14 ασίστ), όμως η Σλοβενία έχασε από μια Ελλάδα που ήταν ομάδα με πλουραλισμό στο σκοράρισμα.
Αυτό για όσους υποτιμούν τη δυναμική που έχει μια καλοδουλεμένη ομάδα (όπως ο Ολυμπιακός) και αναζητούν εναγωνίως τον ηγέτη που θα τραβήξει την ομάδα.
Δεν νομίζω ότι -οι περισσότεροι από εμας- αναζητάμε "ηγέτη" που θα μας πάρει στις πλάτες του όπως το περιγράφεις .

Έναν παίχτη σκόρερ με προσωπική φάση αναζητάμε. Ένα ακόμη κομμάτι στο παζλ μας , που να μας κάνει πιο πολυδιάστατους.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3408
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Πέμ Αύγ 03, 2023 12:53 am

lefpan έγραψε:
Δεν νομίζω ότι είσαι δίκαιος στην κρίση σου. Δεν ζητάνε κάποιον να τραβάει και οι άλλοι να κάθονται. Θέλουν απλά έναν σκόρερ που θα μπορεί να τραβήξει κουπί τις μέρες που κάποιοι δεν θα είναι στη μέρα τους. Αυτό *πρόσθετα* στην καλοδουλεμένη ομάδα, όχι *αντί*.

1
1 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7275
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Αύγ 03, 2023 1:53 am

ο ναν οντως αν πηγε στον βαρλα μπας και κοιταει την ευρωπη..καλα αν τον παρει αλλη ομαδα και ειδικα καμια παρτιζαν θα τρελαθω :lol:

Πολυ βαση δινεται σε φιλικο ματς ..δεν το ειδα για να εχω αποψη αλλα περιμενετε και τα επισημα καλου κακου :D Η σλοβενια πρεπει να επαιζε αμυνα με τα ματια.

0
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions: 1791
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Πέμ Αύγ 03, 2023 3:16 am

shaq7 έγραψε:
Πέμ Αύγ 03, 2023 1:53 am
ο ναν οντως αν πηγε στον βαρλα μπας και κοιταει την ευρωπη..καλα αν τον παρει αλλη ομαδα και ειδικα καμια παρτιζαν θα τρελαθω :lol:
Η Octagon Αμερικάνικη εταιρεία είναι και έχει ευρωπαϊκό παράρτημα στο οποίο εργάζεται ο Βαρλάς.

0
sardanapalos
Reactions:

Πέμ Αύγ 03, 2023 3:17 am

lefpan έγραψε:
Τετ Αύγ 02, 2023 11:50 pm
karamelitsa έγραψε:

Ο Λούντζης, εκτός από τους 13 πόντους που έβαλε, είχε και 7 ασίστ.
Αυτό είναι με διαφορά το καλύτερο νέο για εμένα. Ελπίζω να παίρνει χρόνο φέτος και να μην κρυφτεί πίσω από Γουόκαπ και Γκος. Να πω ότι φέτος στα παιχνίδια με απουσία Σλούκα τα κερδίσαμε όλα και έδειξε μέτρια έως καλά δείγματα ο Λούντζης.

sardanapalos
Reactions:

Πέμ Αύγ 03, 2023 3:22 am

karamelitsa έγραψε:

Να πούμε ότι ο Ιτούδης άφησε DNP τον Μωραΐτη, ενώ έδωσε πολύ χρόνο στον Λούντζη. Αυτό δεν νομίζω να το έκανε από κόμπλεξ, αλλά όντως πιστεύει τον Λούντζη πιο πολύ, ο οποίος πέρα από τους πόντους και τις ασσίστ, χάρηκα πολύ να τον βλέπω στην άμυνα.

Αλλά μιλώντας για τους κορμούς, αξίζει να μιλήσουμε για το Μήτογλου, ο οποίος αν και πρώτο παιχνίδι μετά από 1.5 χρόνο νομίζω, έπαιξε αρκετά καλά και φαντάζομαι θα βελτιωθεί ραγδαία από εδώ και πέρα.

Αλλά η γνώμη μου είναι ότι ο κορμός του ολυμπιακού είναι δυνατότερος από του παναθηναικου
(Λούντζης, Παπ, Γουόκαπ, Λάρι εναντίων Μωραιτη, Σλούκα, Παπαπέτρου και Μήτογλου)

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”