karamelitsa έγραψε: ↑Τετ Αύγ 02, 2023 11:40 pm
Στο μεταξύ οποίος είδε το ματς της Εθνικής θα είδε ότι Λουτζης, Γουοκαπ και Παπανικολάου παρταρανε και πήρανε σχεδόν μόνοι τους το ματς. Αυτά για όσους λένε για τον Ελληνικό κορμό του Ολυμπιακού.
Υ.Γ. Ο Μητογλου πάντως έδειξε σε καλή κατάσταση, μου άρεσε σήμερα…πολύ καλός.
Υ.Γ. Ο Θανάσης είναι ο κλασικός Θανάσης. Δεν ξέρει και πολύ μπάσκετ, αλλά είναι δυνατός, γρήγορος, τα δίνει όλα στην άμυνα και τελειώνει τις φασεις εύκολα κοντά στο καλάθι. Μακάρι να τον είχαμε, είναι και Έλληνας.
Να πούμε ότι ο Ιτούδης άφησε DNP τον Μωραΐτη, ενώ έδωσε πολύ χρόνο στον Λούντζη. Αυτό δεν νομίζω να το έκανε από κόμπλεξ, αλλά όντως πιστεύει τον Λούντζη πιο πολύ, ο οποίος πέρα από τους πόντους και τις ασσίστ, χάρηκα πολύ να τον βλέπω στην άμυνα.
Αλλά μιλώντας για τους κορμούς, αξίζει να μιλήσουμε για το Μήτογλου, ο οποίος αν και πρώτο παιχνίδι μετά από 1.5 χρόνο νομίζω, έπαιξε αρκετά καλά και φαντάζομαι θα βελτιωθεί ραγδαία από εδώ και πέρα.
Αλλά η γνώμη μου είναι ότι ο κορμός του ολυμπιακού είναι δυνατότερος από του παναθηναικου
(Λούντζης, Παπ, Γουόκαπ, Λάρι εναντίων Μωραιτη, Σλούκα, Παπαπέτρου και Μήτογλου)