2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- Coach Periklis
- Reactions: 2368
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
5
5

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- karamelitsa
- Reactions: 1120
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά είπαμε, να το δω αυτο και ας πεθάνω μετά…..χαχαCoach Periklis έγραψε: ↑Τετ Αύγ 09, 2023 7:09 pmτι διαβάζουμε θεε μου
επόμενο αρθρο , ο Τζειμς είναι διατεθειμένος να δώσει πάσα 5 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη ενός ισόπαλου ματς, αρκει να έρθει στην ομάδα της καρδιάς του
0
- mixalisgate7
- Reactions: 1787
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Maurice_Evans
- Reactions: 94
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν τελικά ισχύει του Τζειμς, νομίζω ότι σαν μεταγραφή είναι ο ορισμός του "Δούναι και λαβείν". Είμαι μάλιστα σχεδόν βέβαιος ότι δεν θα χαλάσει ούτε το κλίμα στην ομάδα, ούτε θα μανουριάσει, ούτε θα ασχοληθούμε με αυτόν με την κακή έννοια. Να είναι η πρώτη ομάδα στην καριέρα του στην οποία θα είναι μέρος ενός ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ συνόλου; Με αρχές στο παιχνίδι της και ξεκάθαρους ρόλους: Mε προπονητή ο οποίος δεν διαπραγματέυεται τον τρόπο διαχείρισης του υλικού του; Οπως ο Μπαρτζώκας γνωρίζει τον Τζειμς, έτσι και ο Τζειμς ξέρει που έρχεται. Ίσως πια να έχει πει στον εαυτό του: "Ωπα αδερφέ, δεν βγαίνει κάτι όπως το κάνεις τόσα χρόνια, δοκίμασε κάτι άλλο, τα χρόνια περνάνε"
1
1

- Coach Periklis
- Reactions: 2368
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ε, η μόνη λογική εξήγηση αν συμβεί όντως , θα είναι αυτήMaurice_Evans έγραψε: ↑Τετ Αύγ 09, 2023 7:34 pmΑν τελικά ισχύει του Τζειμς, νομίζω ότι σαν μεταγραφή είναι ο ορισμός του "Δούναι και λαβείν". Είμαι μάλιστα σχεδόν βέβαιος ότι δεν θα χαλάσει ούτε το κλίμα στην ομάδα, ούτε θα μανουριάσει, ούτε θα ασχοληθούμε με αυτόν με την κακή έννοια. Να είναι η πρώτη ομάδα στην καριέρα του στην οποία θα είναι μέρος ενός ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ συνόλου; Με αρχές στο παιχνίδι της και ξεκάθαρους ρόλους: Mε προπονητή ο οποίος δεν διαπραγματέυεται τον τρόπο διαχείρισης του υλικού του; Οπως ο Μπαρτζώκας γνωρίζει τον Τζειμς, έτσι και ο Τζειμς ξέρει που έρχεται. Ίσως πια να έχει πει στον εαυτό του: "Ωπα αδερφέ, δεν βγαίνει κάτι όπως το κάνεις τόσα χρόνια, δοκίμασε κάτι άλλο, τα χρόνια περνάνε"
0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
- Reactions: 1239
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν ερθει ο Τζεημς στον ολυμπιακο θα εχει γινει η μεγαλυτερη κωλοτουμπα εβερ αφου εχει δηλωσει κι ο ιδιος οτι δεν γουσταρει τους οπαδους του Ολυμπιακου . τον φανταζομαι να κερναει στεπ μπακ μπαζερ μπιτερ απο τα εννια μετρα και να γυριζει στην εξεδρα των οργανωμενων να κανει χειρονομιες , να τον ρωτανε στη συνεντευξη τι εγινε και να απανταει "σορρυ παιδες η δυναμη της συνηθειας"
2
1
1

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
- georbap
- Reactions: 1121
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τα τελευταία δύο χρόνια και στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Τζέιμς έχει κάνει άλματα ωριμότητας στο ομαδικό σκέλος , πράγμα που φαίνεται και από τις assist.Maurice_Evans έγραψε: ↑Τετ Αύγ 09, 2023 7:34 pmΑν τελικά ισχύει του Τζειμς, νομίζω ότι σαν μεταγραφή είναι ο ορισμός του "Δούναι και λαβείν". Είμαι μάλιστα σχεδόν βέβαιος ότι δεν θα χαλάσει ούτε το κλίμα στην ομάδα, ούτε θα μανουριάσει, ούτε θα ασχοληθούμε με αυτόν με την κακή έννοια. Να είναι η πρώτη ομάδα στην καριέρα του στην οποία θα είναι μέρος ενός ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ συνόλου; Με αρχές στο παιχνίδι της και ξεκάθαρους ρόλους: Mε προπονητή ο οποίος δεν διαπραγματέυεται τον τρόπο διαχείρισης του υλικού του; Οπως ο Μπαρτζώκας γνωρίζει τον Τζειμς, έτσι και ο Τζειμς ξέρει που έρχεται. Ίσως πια να έχει πει στον εαυτό του: "Ωπα αδερφέ, δεν βγαίνει κάτι όπως το κάνεις τόσα χρόνια, δοκίμασε κάτι άλλο, τα χρόνια περνάνε"
Ο Μπαρτζώκας θα έχει κυρίως να διαχειριστεί την ψυχολογία του παίκτη εντός και εκτός αποδυτηρίων γιατί στο παρκέ πιστεύω πως θα του δώσει την ελευθερία που χρειάζεται , άλλωστε η μπασκετική τρέλα και το απρόβλεπτο που μπορεί να σου προσφέρει ένας τέτοιος παίκτης επιθετικά είναι και ο λόγος που τον θέλει ο coach στην ομάδα.
Εν ολίγοις δεν παίρνεις παίκτη τύπου Τζέιμς για να τον περιορίσεις αποκλειστικά και μόνο στο ομαδικό σύστημα , αλλά για να σου δώσει την ώθηση που χρειάζεται όταν το σύστημα αυτό "κολλάει".
0
-
- Reactions: 1239
- Προειδοποιήσεις:
0
ρε λετε και να γινει κανενα τρελλο και να ανακοινωθουν και οι δυο ?tokalytero3d έγραψε: ↑Τετ Αύγ 09, 2023 3:07 pmΠως γίνεται ο ένας να είναι τόσο σίγουρος για τον Τζέιμς και ο άλλος για τον ναν;
0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
- Quincy
- Reactions: 1002
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Παράγγειλε εξτρα χαπια εσυ για καλο και για κακο...fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Τετ Αύγ 09, 2023 7:48 pmρε λετε και να γινει κανενα τρελλο και να ανακοινωθουν και οι δυο ?tokalytero3d έγραψε: ↑Τετ Αύγ 09, 2023 3:07 pmΠως γίνεται ο ένας να είναι τόσο σίγουρος για τον Τζέιμς και ο άλλος για τον ναν;

1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Quincy την Τετ Αύγ 09, 2023 7:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- reignman
- Reactions: 3235
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Nαι , γιατι οχι. Θα ειναι και μια πρωτοτυπια να κατεβαζεις δωδεκαδα με 7-8 γκαρντ.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Τετ Αύγ 09, 2023 7:48 pmρε λετε και να γινει κανενα τρελλο και να ανακοινωθουν και οι δυο ?tokalytero3d έγραψε: ↑Τετ Αύγ 09, 2023 3:07 pmΠως γίνεται ο ένας να είναι τόσο σίγουρος για τον Τζέιμς και ο άλλος για τον ναν;
1
1

Λογικό είναι να μην γουστάρει τους οπαδούς του Ολυμπιακού,αφού όποτε ερχότανε εδώ του βρίζανε τη μάνα και το σπίτι για 40 λεπτά επειδή απλά έπαιξε για δυο χρόνια στον ΠΑΟ.Νομίζω ότι αυτή την αντιμετώπιση δεν την έχει σε κανένα άλλο γήπεδο στην Ευρώπη.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Τετ Αύγ 09, 2023 7:47 pmΑν ερθει ο Τζεημς στον ολυμπιακο θα εχει γινει η μεγαλυτερη κωλοτουμπα εβερ αφου εχει δηλωσει κι ο ιδιος οτι δεν γουσταρει τους οπαδους του Ολυμπιακου . τον φανταζομαι να κερναει στεπ μπακ μπαζερ μπιτερ απο τα εννια μετρα και να γυριζει στην εξεδρα των οργανωμενων να κανει χειρονομιες , να τον ρωτανε στη συνεντευξη τι εγινε και να απανταει "σορρυ παιδες η δυναμη της συνηθειας"
Όλα αυτά βέβαια τα οπαδικά για μένα είναι άνευ σημασίας,ο αθλητισμός είναι επαγγελματικός και ο άνθρωπος είναι παιχταράς.Μακάρι να έρθει αν και δεν πιστεύω ότι τον αποδεσμεύσει η Μονακό.
0
-
- Reactions: 1468
- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 3403
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0