2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2368
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Αύγ 09, 2023 7:09 pm

τι διαβάζουμε θεε μου

επόμενο αρθρο , ο Τζειμς είναι διατεθειμένος να δώσει πάσα 5 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη ενός ισόπαλου ματς, αρκει να έρθει στην ομάδα της καρδιάς του

5
5 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1120
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τετ Αύγ 09, 2023 7:16 pm

Coach Periklis έγραψε:
Τετ Αύγ 09, 2023 7:09 pm
τι διαβάζουμε θεε μου

επόμενο αρθρο , ο Τζειμς είναι διατεθειμένος να δώσει πάσα 5 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη ενός ισόπαλου ματς, αρκει να έρθει στην ομάδα της καρδιάς του
Καλά είπαμε, να το δω αυτο και ας πεθάνω μετά…..χαχα

0
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Αύγ 09, 2023 7:16 pm

Είναι επειδή δεν του φτάνει η Ευρωλίγκα, αλλά θέλει και το MVP

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions: 1787
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Τετ Αύγ 09, 2023 7:22 pm

WeRuleThisLand έγραψε:
Τετ Αύγ 09, 2023 6:50 pm
Ποιός είναι αυτός ο Τσάρλι?
Δημοσιογράφος του Sport24, δεν ξέρω εάν έχει φύγει. Είχε στήλη και έδινε προγνωστικά για στοίχημα, τα οποία σε πήγαιναν κατευθείαν στον κουβά. Έκανε παλιά ραδιοφωνικές εκπομπές με τον Θέμη Καίσαρη.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Maurice_Evans

sophomore
Reactions: 94
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos

Τετ Αύγ 09, 2023 7:34 pm

Αν τελικά ισχύει του Τζειμς, νομίζω ότι σαν μεταγραφή είναι ο ορισμός του "Δούναι και λαβείν". Είμαι μάλιστα σχεδόν βέβαιος ότι δεν θα χαλάσει ούτε το κλίμα στην ομάδα, ούτε θα μανουριάσει, ούτε θα ασχοληθούμε με αυτόν με την κακή έννοια. Να είναι η πρώτη ομάδα στην καριέρα του στην οποία θα είναι μέρος ενός ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ συνόλου; Με αρχές στο παιχνίδι της και ξεκάθαρους ρόλους: Mε προπονητή ο οποίος δεν διαπραγματέυεται τον τρόπο διαχείρισης του υλικού του; Οπως ο Μπαρτζώκας γνωρίζει τον Τζειμς, έτσι και ο Τζειμς ξέρει που έρχεται. Ίσως πια να έχει πει στον εαυτό του: "Ωπα αδερφέ, δεν βγαίνει κάτι όπως το κάνεις τόσα χρόνια, δοκίμασε κάτι άλλο, τα χρόνια περνάνε"

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2368
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Τετ Αύγ 09, 2023 7:47 pm

Maurice_Evans έγραψε:
Αν τελικά ισχύει του Τζειμς, νομίζω ότι σαν μεταγραφή είναι ο ορισμός του "Δούναι και λαβείν". Είμαι μάλιστα σχεδόν βέβαιος ότι δεν θα χαλάσει ούτε το κλίμα στην ομάδα, ούτε θα μανουριάσει, ούτε θα ασχοληθούμε με αυτόν με την κακή έννοια. Να είναι η πρώτη ομάδα στην καριέρα του στην οποία θα είναι μέρος ενός ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ συνόλου; Με αρχές στο παιχνίδι της και ξεκάθαρους ρόλους: Mε προπονητή ο οποίος δεν διαπραγματέυεται τον τρόπο διαχείρισης του υλικού του; Οπως ο Μπαρτζώκας γνωρίζει τον Τζειμς, έτσι και ο Τζειμς ξέρει που έρχεται. Ίσως πια να έχει πει στον εαυτό του: "Ωπα αδερφέ, δεν βγαίνει κάτι όπως το κάνεις τόσα χρόνια, δοκίμασε κάτι άλλο, τα χρόνια περνάνε"
Ε, η μόνη λογική εξήγηση αν συμβεί όντως , θα είναι αυτή

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1239

Αν ερθει ο Τζεημς στον ολυμπιακο θα εχει γινει η μεγαλυτερη κωλοτουμπα εβερ αφου εχει δηλωσει κι ο ιδιος οτι δεν γουσταρει τους οπαδους του Ολυμπιακου . τον φανταζομαι να κερναει στεπ μπακ μπαζερ μπιτερ απο τα εννια μετρα και να γυριζει στην εξεδρα των οργανωμενων να κανει χειρονομιες , να τον ρωτανε στη συνεντευξη τι εγινε και να απανταει "σορρυ παιδες η δυναμη της συνηθειας"

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 1121

Τετ Αύγ 09, 2023 7:48 pm

Maurice_Evans έγραψε:
Τα τελευταία δύο χρόνια και στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Τζέιμς έχει κάνει άλματα ωριμότητας στο ομαδικό σκέλος , πράγμα που φαίνεται και από τις assist.
Ο Μπαρτζώκας θα έχει κυρίως να διαχειριστεί την ψυχολογία του παίκτη εντός και εκτός αποδυτηρίων γιατί στο παρκέ πιστεύω πως θα του δώσει την ελευθερία που χρειάζεται , άλλωστε η μπασκετική τρέλα και το απρόβλεπτο που μπορεί να σου προσφέρει ένας τέτοιος παίκτης επιθετικά είναι και ο λόγος που τον θέλει ο coach στην ομάδα.
Εν ολίγοις δεν παίρνεις παίκτη τύπου Τζέιμς για να τον περιορίσεις αποκλειστικά και μόνο στο ομαδικό σύστημα , αλλά για να σου δώσει την ώθηση που χρειάζεται όταν το σύστημα αυτό "κολλάει".

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1239

tokalytero3d έγραψε:
Τετ Αύγ 09, 2023 3:07 pm
Πως γίνεται ο ένας να είναι τόσο σίγουρος για τον Τζέιμς και ο άλλος για τον ναν;
ρε λετε και να γινει κανενα τρελλο και να ανακοινωθουν και οι δυο ?

0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Αύγ 09, 2023 7:51 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
tokalytero3d έγραψε:
Πως γίνεται ο ένας να είναι τόσο σίγουρος για τον Τζέιμς και ο άλλος για τον ναν;
Παράγγειλε εξτρα χαπια εσυ για καλο και για κακο... chillpill.gif

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Quincy την Τετ Αύγ 09, 2023 7:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1295
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Τετ Αύγ 09, 2023 7:51 pm

Αν και Νανικός, η μεταγραφή που καλύπτει την ομάδα καλύτερα και αγωνιστικά και επικοινωνιακά είναι αυτή του James.

1
1 Εικόνα
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions: 3235
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Τετ Αύγ 09, 2023 7:54 pm

tokalytero3d έγραψε:
Nαι , γιατι οχι. Θα ειναι και μια πρωτοτυπια να κατεβαζεις δωδεκαδα με 7-8 γκαρντ.

1
1 Εικόνα
Rice

senior
Reactions: 345

Τετ Αύγ 09, 2023 7:55 pm

Αν ερθει ο Τζεημς στον ολυμπιακο θα εχει γινει η μεγαλυτερη κωλοτουμπα εβερ αφου εχει δηλωσει κι ο ιδιος οτι δεν γουσταρει τους οπαδους του Ολυμπιακου . τον φανταζομαι να κερναει στεπ μπακ μπαζερ μπιτερ απο τα εννια μετρα και να γυριζει στην εξεδρα των οργανωμενων να κανει χειρονομιες , να τον ρωτανε στη συνεντευξη τι εγινε και να απανταει "σορρυ παιδες η δυναμη της συνηθειας"
Λογικό είναι να μην γουστάρει τους οπαδούς του Ολυμπιακού,αφού όποτε ερχότανε εδώ του βρίζανε τη μάνα και το σπίτι για 40 λεπτά επειδή απλά έπαιξε για δυο χρόνια στον ΠΑΟ.Νομίζω ότι αυτή την αντιμετώπιση δεν την έχει σε κανένα άλλο γήπεδο στην Ευρώπη.

Όλα αυτά βέβαια τα οπαδικά για μένα είναι άνευ σημασίας,ο αθλητισμός είναι επαγγελματικός και ο άνθρωπος είναι παιχταράς.Μακάρι να έρθει αν και δεν πιστεύω ότι τον αποδεσμεύσει η Μονακό.

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1468

Τετ Αύγ 09, 2023 7:55 pm

Απο την μια ο Ναν ειναι καψουρα, απο την αλλη με τζειμς θα γλιτωσω το μπουσουλημα μεχρι την αρκαντια 🤪🤪😂😂😂

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3403
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τετ Αύγ 09, 2023 7:58 pm

Σαν Παναθηναικός, εύχομαι κρυφά (όχι και τόσο κρυφά δηλαδή αφού το γράφω εδώ) να πάρετε Τζειμς. Ποτέ δεν τον συμπάθησα ως παίκτη και νομίζω ότι αν υπάρχει δίλημμα μεταξύ Ναν και Τζειμς, θα βουτούσα στο στοίχημα Ναν με κλειστά τα μάτια. :sorry:

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”