Ο Γουοκαπ παίρνει 1εκ. και όχι 1,5. Τα υπόλοιπα λίγο πολύ εκει είναι τα συμβόλαια.JohnnyPao έγραψε: ↑Σάβ Αύγ 12, 2023 12:06 amΛογικά 8ος ξενος θα ναι ο Γκος που είναι αρκετά έμπειρος και δεν έχει ανάγκη την Α1 για να βρει ρυθμό. Ο 7ος ξένος θα αποφασίζεται πριν απο κάθε ματς και θα μένει ένας εκ των Μακισικ και Κανααν έξω. Θεωρώ πως συνήθως θα μένεις εκτός 12αδας Α1 ο Κανααν.berry έγραψε: ↑Παρ Αύγ 11, 2023 9:53 pm
Θα καεί ο εγκέφαλος όμως προειδοποιώ. Δεν είναι για πολυ
https://twitter.com/search?q=%23Olympia ... head_click
Αν ερθει πάντως όντως ο Τζέιμς, γίνεται τελείως αχρείαστη η μεταγραφή του Γκος στον Ολυμπιακό. Θα δίνετε 1 εκατομμύριο τον χρόνο σε παίχτη που δεν θα παιζει Α1 και στη γιουρολιγκ θα κάνει τα ρεπα του Γουοκαπ (δλδ θα παίζει περίπου 15-16 λεπτά ανα ματς).
Παμε να δούμε λίγο το μπατζετ του ΟΣΦΠ από περιφερεια? Πείτε μου που κάνω λάθος. Έχουμε και λέμε :
Walkup (1,5)
Williams Goss (1)
Lountzis (300)
Canaan (900)
Larentzakis (700)
Papanikolaou (1)
McKissic (700)
Peters (800)
Sikma (600)
Tanoulis (100)
Fall (1,1)
Milutinov (1,3)
Σύνολο μου βγαίνει στα 10 εκατομμύρια και 1,5 εκατ που θα παίρνει ο Μπαρτζώκας και το team του πάμε στα 11,5 μύρια. Και μένει μια ακόμα βαρβάτη μεταγραφή που θα κοστίσει περίπου 2,5 εκατ και θα φτάσει το συνολικό καθαρό αγωνιστικός μπατζετ στα 14 εκατ για φετος. Πολυ καλή επένδυση. Το καλό της υπόθεσης είναι πως τα συμβόλαια των παιχτων της ομαδας σας με ερωτηματικά λήγουν του χρονου και μπορείτε να τους αλλάξετε με καλύτερους αν δεν κάνουν το step up φέτος, μιλάω για τους Canaan, Peters και Sikma (υπέγραψε με 1+1). Ίσως βέβαια θα ταν καλό να είχε και ο Goss 1+1, αντί για κλειστό 2ετες.
*αν φέρετε και έναν 5ο ψηλό, φαντάζομαι θα ανέβει και λίγο παραπάνω.
Για τον James προσωπικα δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι θα έρθει, ή για να το πω αλλιώς ακόμα δεν είμαι σίγουρος ότι θα πάρουμε παίκτη τόσο ακριβο. Όποτε ίσως μείνουμε απλά με τον Γκος….θα δούμε που θα πάει το πράγμα.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο