2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Αύγ 12, 2023 12:41 am

JohnnyPao έγραψε:
Σάβ Αύγ 12, 2023 12:06 am
berry έγραψε:
Παρ Αύγ 11, 2023 9:53 pm

Θα καεί ο εγκέφαλος όμως προειδοποιώ. Δεν είναι για πολυ

https://twitter.com/search?q=%23Olympia ... head_click
Λογικά 8ος ξενος θα ναι ο Γκος που είναι αρκετά έμπειρος και δεν έχει ανάγκη την Α1 για να βρει ρυθμό. Ο 7ος ξένος θα αποφασίζεται πριν απο κάθε ματς και θα μένει ένας εκ των Μακισικ και Κανααν έξω. Θεωρώ πως συνήθως θα μένεις εκτός 12αδας Α1 ο Κανααν.

Αν ερθει πάντως όντως ο Τζέιμς, γίνεται τελείως αχρείαστη η μεταγραφή του Γκος στον Ολυμπιακό. Θα δίνετε 1 εκατομμύριο τον χρόνο σε παίχτη που δεν θα παιζει Α1 και στη γιουρολιγκ θα κάνει τα ρεπα του Γουοκαπ (δλδ θα παίζει περίπου 15-16 λεπτά ανα ματς).

Παμε να δούμε λίγο το μπατζετ του ΟΣΦΠ από περιφερεια? Πείτε μου που κάνω λάθος. Έχουμε και λέμε :

Walkup (1,5)
Williams Goss (1)
Lountzis (300)
Canaan (900)
Larentzakis (700)
Papanikolaou (1)
McKissic (700)
Peters (800)
Sikma (600)
Tanoulis (100)
Fall (1,1)
Milutinov (1,3)

Σύνολο μου βγαίνει στα 10 εκατομμύρια και 1,5 εκατ που θα παίρνει ο Μπαρτζώκας και το team του πάμε στα 11,5 μύρια. Και μένει μια ακόμα βαρβάτη μεταγραφή που θα κοστίσει περίπου 2,5 εκατ και θα φτάσει το συνολικό καθαρό αγωνιστικός μπατζετ στα 14 εκατ για φετος. Πολυ καλή επένδυση. Το καλό της υπόθεσης είναι πως τα συμβόλαια των παιχτων της ομαδας σας με ερωτηματικά λήγουν του χρονου και μπορείτε να τους αλλάξετε με καλύτερους αν δεν κάνουν το step up φέτος, μιλάω για τους Canaan, Peters και Sikma (υπέγραψε με 1+1). Ίσως βέβαια θα ταν καλό να είχε και ο Goss 1+1, αντί για κλειστό 2ετες.

*αν φέρετε και έναν 5ο ψηλό, φαντάζομαι θα ανέβει και λίγο παραπάνω.
Ο Γουοκαπ παίρνει 1εκ. και όχι 1,5. Τα υπόλοιπα λίγο πολύ εκει είναι τα συμβόλαια.
Για τον James προσωπικα δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι θα έρθει, ή για να το πω αλλιώς ακόμα δεν είμαι σίγουρος ότι θα πάρουμε παίκτη τόσο ακριβο. Όποτε ίσως μείνουμε απλά με τον Γκος….θα δούμε που θα πάει το πράγμα.

AlexD

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Σάβ Αύγ 12, 2023 12:53 am

JohnnyPao έγραψε:
berry έγραψε:

Λογικά 8ος ξενος θα ναι ο Γκος που είναι αρκετά έμπειρος και δεν έχει ανάγκη την Α1 για να βρει ρυθμό. Ο 7ος ξένος θα αποφασίζεται πριν απο κάθε ματς και θα μένει ένας εκ των Μακισικ και Κανααν έξω. Θεωρώ πως συνήθως θα μένεις εκτός 12αδας Α1 ο Κανααν.

Αν ερθει πάντως όντως ο Τζέιμς, γίνεται τελείως αχρείαστη η μεταγραφή του Γκος στον Ολυμπιακό. Θα δίνετε 1 εκατομμύριο τον χρόνο σε παίχτη που δεν θα παιζει Α1 και στη γιουρολιγκ θα κάνει τα ρεπα του Γουοκαπ (δλδ θα παίζει περίπου 15-16 λεπτά ανα ματς).

Παμε να δούμε λίγο το μπατζετ του ΟΣΦΠ από περιφερεια? Πείτε μου που κάνω λάθος. Έχουμε και λέμε :

Walkup (1,5)
Williams Goss (1)
Lountzis (300)
Canaan (900)
Larentzakis (700)
Papanikolaou (1)
McKissic (700)
Peters (800)
Sikma (600)
Tanoulis (100)
Fall (1,1)
Milutinov (1,3)

Σύνολο μου βγαίνει στα 10 εκατομμύρια και 1,5 εκατ που θα παίρνει ο Μπαρτζώκας και το team του πάμε στα 11,5 μύρια. Και μένει μια ακόμα βαρβάτη μεταγραφή που θα κοστίσει περίπου 2,5 εκατ και θα φτάσει το συνολικό καθαρό αγωνιστικός μπατζετ στα 14 εκατ για φετος. Πολυ καλή επένδυση. Το καλό της υπόθεσης είναι πως τα συμβόλαια των παιχτων της ομαδας σας με ερωτηματικά λήγουν του χρονου και μπορείτε να τους αλλάξετε με καλύτερους αν δεν κάνουν το step up φέτος, μιλάω για τους Canaan, Peters και Sikma (υπέγραψε με 1+1). Ίσως βέβαια θα ταν καλό να είχε και ο Goss 1+1, αντί για κλειστό 2ετες.

Θα μου έκανε μεγάλη εντύπωση αν άφηνε εκτός τον νεοφερμένο άσο που θα τρέχει την second unit στην Ευρωλίγκα, τουλάχιστον στην αρχή.

Δεν είναι αχρείαστη μεταγραφή γιατί είναι παίχτης χωρίς τρανταχτή αδυναμία οπότε μπορεί να παίξει με όλους στην περιφέρεια και γενικά σε όλα τα σχήματα. Δίνει τεράστιο βάθος και εκπληρώνει την επιθυμία του κόουτς για 3 χειριστές. Δεν μπορώ να φανταστώ ούτε ένα σχήμα που να πω "όχι αυτό δεν μπορεί να γίνει γιατί δεν κολλάει ο Γκος".

Προφανώς κολλάει καλύτερα με Κανααν/Τζέιμς από ότι με Γουόκαπ, αλλά αν χρειαστεί θα παίξει και αυτό, λογικά θα δουλέψει και πολύ καλά.

Γουόκαπ/Γκος/Παπ/Πίτερς/όποιος
Γουόκαπ/Γκος/Κανααν ή Τζέιμς/Σικμα/όποιος
Γουόκαπ/Γκος/Μακ ή Λαρι /Παπ/Σικμα ή όποιος

Το 15' δεν νομίζω να παίζει. Θα δείξει βέβαια.

Έτσι και αλλιώς ο Μπαρτζωκας έχει εξηγήσει ότι θέλει δυνατό 1 και 5. Όλα τα άλλα ανάμεσα είναι θέμα χαρακτηριστικών και καλύπτονται πιο εύκολα. Άρα, ακόμα και 15' μόνο στην Ευρωλίγκα να παίζει ο Γκος, είναι 15' που αξίζει να πληρώσεις. Ενώ τα 15' άλλης θέσης όχι και τόσο.

Νομίζω ότι είναι υποτιμημένη περίπτωση παίχτη σε αυτήν την καμπή και πως στο μπάσκετ που θα θέλει να παίξει η σεκοντ γιουνιτ του χρόνου θα πάρει περισσότερο σκορ πάνω του από όσο περιμένουν οι περισσότεροι.

Σκοράρει με πολλούς τρόπους και ποντάρω ότι φέτος θα δούμε και αρκετό σουτ μέσης απόστασης από Τζέιμς (αν έρθει) και Γκος.

Τώρα για τα νούμερα έχω ενστάσεις σε συγκεκριμένα ποσά αλλά δεν αλλάζουν το τελικό ποσό και δεν έχει πολύ νόημα αυτή η συζήτηση. Είναι όντως μια χαρά...

Εντιντ: Μην ξεχνάμε ότι Γουόκαπ/Παπ θα χρειαστούν ειδική διαχείριση φέτος λόγω εθνικής.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος AlexD την Σάβ Αύγ 12, 2023 12:57 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Quincy

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Σάβ Αύγ 12, 2023 12:54 am

Ο Ζοτς προσπαθεί να τον πάρει τον παλιό χαρακτήρα τον Τζέιμς :-?

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Αύγ 12, 2023 12:55 am

JohnnyPao έγραψε:
berry έγραψε:

Walkup (1,5)
Williams Goss (1)
Lountzis (300)
Canaan (900)
Larentzakis (700)
Papanikolaou (1)
McKissic (700)
Peters (800)
Sikma (600)
Tanoulis (100)
Fall (1,1)
Milutinov (1,3)

Δεν βγαινουν ετσι..τα μισα που χεις βαλει ειναι σε ευρω τα αλλα σε δολλαρια.. πχ ο μακισικ παιρνει 700χιλ δολλαρια οχι ευρω..οπως ολοι οι αμερικανοι,αρα το τελικο ποσο ειναι λιγο λιγοτερο(1εκ δολ ειναι 900χιλ ευρω). Ωστοσο δεν ξερουμε και τα ποσα σε καποιους παικτες..πχ ο γουοκαπ δυσκολο να πηγε απο 750 σε 1,5 με την μια.. Αρα ψιλο ανουσιο να τα ψαχνουμε μονο στο περιπου μπορουμε να το βγαλουμε ..

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Σάβ Αύγ 12, 2023 12:57 am

shaq7 έγραψε:
Σάβ Αύγ 12, 2023 12:55 am

Δεν βγαινουν ετσι..τα μισα που χεις βαλει ειναι σε ευρω τα αλλα σε δολλαρια.. πχ ο μακισικ παιρνει 700χιλ δολλαρια οχι ευρω..οπως ολοι οι αμερικανοι,αρα το τελικο ποσο ειναι λιγο λιγοτερο(1εκ δολ ειναι 900χιλ ευρω). Ωστοσο δεν ξερουμε και τα ποσα σε καποιους παικτες..πχ ο γουοκαπ δυσκολο να πηγε απο 750 σε 1,5 με την μια.. Αρα ψιλο ανουσιο να τα ψαχνουμε μονο στο περιπου μπορουμε να το βγαλουμε ..
να δωσει τα φωτα του ο ειδικος μπατζετολογος πριονις goodpost.gif

JohnnyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Αύγ 12, 2023 1:12 am

AlexD έγραψε:
Σάβ Αύγ 12, 2023 12:53 am
Θα μου έκανε μεγάλη εντύπωση αν άφηνε εκτός τον νεοφερμένο άσο που θα τρέχει την second unit στην Ευρωλίγκα, τουλάχιστον στην αρχή.

Δεν είναι αχρείαστη μεταγραφή γιατί είναι παίχτης χωρίς τρανταχτή αδυναμία οπότε μπορεί να παίξει με όλους στην περιφέρεια και γενικά σε όλα τα σχήματα. Δίνει τεράστιο βάθος και εκπληρώνει την επιθυμία του κόουτς για 3 χειριστές. Δεν μπορώ να φανταστώ ούτε ένα σχήμα που να πω "όχι αυτό δεν μπορεί να γίνει γιατί δεν κολλάει ο Γκος".

Προφανώς κολλάει καλύτερα με Κανααν/Τζέιμς από ότι με Γουόκαπ, αλλά αν χρειαστεί θα παίξει και αυτό, λογικά θα δουλέψει και πολύ καλά.

Γουόκαπ/Γκος/Παπ/Πίτερς/όποιος
Γουόκαπ/Γκος/Κανααν ή Τζέιμς/Σικμα/όποιος
Γουόκαπ/Γκος/Μακ ή Λαρι /Παπ/Σικμα ή όποιος

Το 15' δεν νομίζω να παίζει. Θα δείξει βέβαια.

Έτσι και αλλιώς ο Μπαρτζωκας έχει εξηγήσει ότι θέλει δυνατό 1 και 5. Όλα τα άλλα ανάμεσα είναι θέμα χαρακτηριστικών και καλύπτονται πιο εύκολα. Άρα, ακόμα και 15' μόνο στην Ευρωλίγκα να παίζει ο Γκος, είναι 15' που αξίζει να πληρώσεις. Ενώ τα 15' άλλης θέσης όχι και τόσο.

Νομίζω ότι είναι υποτιμημένη περίπτωση παίχτη σε αυτήν την καμπή και πως στο μπάσκετ που θα θέλει να παίξει η σεκοντ γιουνιτ του χρόνου θα πάρει περισσότερο σκορ πάνω του από όσο περιμένουν οι περισσότεροι.

Σκοράρει με πολλούς τρόπους και ποντάρω ότι φέτος θα δούμε και αρκετό σουτ μέσης απόστασης από Τζέιμς (αν έρθει) και Γκος.

Τώρα για τα νούμερα έχω ενστάσεις σε συγκεκριμένα ποσά αλλά δεν αλλάζουν το τελικό ποσό και δεν έχει πολύ νόημα αυτή η συζήτηση. Είναι όντως μια χαρά...

Εντιντ: Μην ξεχνάμε ότι Γουόκαπ/Παπ θα χρειαστούν ειδική διαχείριση φέτος λόγω εθνικής.
Ωραιο σχόλιο!

Διαφωνώ βέβαια, εν μέρει. Ο Williams Goss όταν ηρθε δεν μου φάνηκε κακή μεταγραφή, αντιθέτως μου φάνηκε εξαιρετική μπορώ να πω. Θα μου φανεί αχρείαστη μεταγραφή αν ερθει ο James όμως. Ο οποίος James, στα 33 του, είναι περισσότερο ασος, παρά δυάρι, με αρκετά ασταθές σουτ μάλιστα. Συνεπώς 3 γκαρντ (Walkup, Goss, James) που θα παίζουν πολύ και έχουν μετριότατο σουτ σαν να μαζεύονται πολλοί σε μια περιφέρεια. Την λογική του να υπάρχει και 3ος χειριστής την ακούω αν ο ένας είναι ευπαθής σε τραυματισμούς (πχ Σλουκας), ειδάλλως δεν έχει νόημα, για 3ος ασος είναι εξαιρετικός ο Λούντζης! Χειριστής βέβαια δεν είναι μόνο ο ασος, πχ θεωρώ στον Ολυμπιακό θα ταίριαζε όπως είναι τώρα το ροστερ πολύ περισσότερο ένας Loyd ή ένας Nunn... δηλαδή παιχτες που ξεκινούν από το 2 και ανεβαίνουν στο 1, βασικά ο παιχτης δίπλα σε Goss ή Walkup πρέπει να σουτάρει με πανω από 40% στο 3ποντο αυστηρά.

Το έχω ξαναπεί άλλωστε, για μένα η περιφέρεια Walkup - Goss - Loyd (ή Canaan σε λιγότερο ποιοτικό) - Larentzakis - Lountzis μου φαίνεται υπερπλήρης. Έχετε και τον McKissic άλλωστε που ανεβαίνει στο 2. Έτσι, θα έμενε και θέση ξενου για εναν ακόμα ψηλό, εκει στο 4/5 που χρειάζεστε βάθος και δεν υπάρχουν Έλληνες. Το να προσθέσεις James στη παραπάνω περιφέρεια μου φαίνεται υπερβολή... κι αν θα έπρεπε να κόψω κάποιον για να χωρέσει ο Mike αυτός θα ήταν ο Goss κι οχι ο Canaan (που μάλλον θα κόψει ο Μπαρτζώκας σε βάθος χρόνου). Θα με θυμηθείς, πέρα από Peters έχετε ομάδα με πολύ ασταθές σουτ.

Και όχι Goss και Walkup δεν μπορούν να παίξουν ταυτόχρονα μαζί, εκτός αν κάνει ο Μπαρτζώκας καμία αλλαγή handball μέσα στο ματς. Για να βγει καμιά αμυνα στο τέλος κάποιας περιόδου.

basket72

senior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: A.Sabonis/C. Scurry

Σάβ Αύγ 12, 2023 1:28 am

Θυμάμαι όταν πήραμε τον Γουόκαπ, να διατυπώνονται ερωτήματα για το πως θα χωρέσει ως η αλλαγή του Σλούκα. Τότε επέμενα, ότι θα τους δούμε μαζί και δη στο κλείσιμο των αγώνων. Είναι νοπές άλλωστε οι μνήμες από τον Γουόκαπ να παίζει ακόμα και 3ρι στη Γερμανική μπαρόκ- κωμόπολη των 100χιλ κατοίκων αλλά και στη Ζαλγκίρις του Σάρας.

Τι θέλω να πω; Οτι αυτό που έχει υπάρξει δεν καθορίζει (πάντα) κι αυτό που είναι ή που θα είναι.
Ήγουν, ο Γουόκαπ θα προστατευτεί φέτος. Δεν θα έχει τα λεπτά που είχε πέρσι στο 1. Επιπλέον, έρχεται κι από γεμάτο καλοκαίρι με την Εθνική της χώρας του (εδώ γελάμε, γιατί από που να το πιάσεις...).

Επιπλέον θα δούμε σχήματα με Γκος, Τζέιμς, Γουόκαπ (μαρκάρει εύκολα όλα τα 3ρια στην Ευρωλίγκα). Και θα δούμε και Παπ στο 4. Κι αυτό γιατί στο 5 πάντα θα κυκλοφο-ά-ει ένας θεώρατος τύπος αλλά και γιατί δεν θα έχουμε στο 4, τον ΕΜ ΒΙ ΠΙ της λίγκας να μονοπωλεί (εύλογα) τα λεπτά και τις μπάλες.

Στην Α1, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Εκεί θα παίζεται μεταξύ Κάναν και Μακίσικ και Γκος. Κι ας έχουν οι 2 πρώτοι, πολύ καλή εικόνα στα ντέρμπι με τον "αιώνιο".

Όλα αυτά βέβαια στην περίπτωση που έρθει ο Τζέιμς. Αν δεν έρθει, ετοιμαστείτε για μαζική αυτοκτονία.
Ματαιότης ματαιοτήτων, τα πάντα ματαιότης. :mrgreen:

AO DAFNIS

euroleague
Reactions:

Σάβ Αύγ 12, 2023 1:37 am

Ο 666 βρίσκεται ήδη στο ρόστερ. Το όνομα αυτού είναι Ησαίας. Φέτος θα μετανοήσει και ο Δέδαλος.

JohnnyPao

champion
Reactions:

Σάβ Αύγ 12, 2023 1:38 am

basket72 (meros 2) έγραψε:
Σάβ Αύγ 12, 2023 1:28 am
Θυμάμαι όταν πήραμε τον Γουόκαπ, να διατυπώνονται ερωτήματα για το πως θα χωρέσει ως η αλλαγή του Σλούκα. Τότε επέμενα, ότι θα τους δούμε μαζί και δη στο κλείσιμο των αγώνων. Είναι νοπές άλλωστε οι μνήμες από τον Γουόκαπ να παίζει ακόμα και 3ρι στη Γερμανική μπαρόκ- κωμόπολη των 100χιλ κατοίκων αλλά και στη Ζαλγκίρις του Σάρας.

Τι θέλω να πω; Οτι αυτό που έχει υπάρξει δεν καθορίζει (πάντα) κι αυτό που είναι ή που θα είναι.
Ήγουν, ο Γουόκαπ θα προστατευτεί φέτος. Δεν θα έχει τα λεπτά που είχε πέρσι στο 1. Επιπλέον, έρχεται κι από γεμάτο καλοκαίρι με την Εθνική της χώρας του (εδώ γελάμε, γιατί από που να το πιάσεις...).

Επιπλέον θα δούμε σχήματα με Γκος, Τζέιμς, Γουόκαπ (μαρκάρει εύκολα όλα τα 3ρια στην Ευρωλίγκα). Και θα δούμε και Παπ στο 4. Κι αυτό γιατί στο 5 πάντα θα κυκλοφο-ά-ει ένας θεώρατος τύπος αλλά και γιατί δεν θα έχουμε στο 4, τον ΕΜ ΒΙ ΠΙ της λίγκας να μονοπωλεί (εύλογα) τα λεπτά και τις μπάλες.

Στην Α1, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Εκεί θα παίζεται μεταξύ Κάναν και Μακίσικ και Γκος. Κι ας έχουν οι 2 πρώτοι, πολύ καλή εικόνα στα ντέρμπι με τον "αιώνιο".

Όλα αυτά βέβαια στην περίπτωση που έρθει ο Τζέιμς. Αν δεν έρθει, ετοιμαστείτε για μαζική αυτοκτονία.
Ματαιότης ματαιοτήτων, τα πάντα ματαιότης. :mrgreen:
Θα υπάρχει θέμα στο σουτ σε μια 5αδα με Γκος-Τζειμς-Γουοκαπ-Παπ-Φαλ. Επίσης φαντάζομαι πως ο μόνος λόγος να κατέβει ο Παπ στο 4 θα ναι σε περίπτωση που χτύπησε ένα απτα 4αρια σας ή ένα 5αρι και θα πρέπει να κατέβει ο Σίκμα στο 5.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Αύγ 12, 2023 1:48 am

ο τζειμς ειναι απο τους καλυτερους σουτερ οπως ηταν και ο σπανουλης.. δεν εχει νοημα να κοιτας τα στατιστικα σε αυτους τους παικτες.. ειδικα ο μαικ τα μισα τριποντα τα βαραει απο το λογκο με χειροφρενο..ασταθες μυαλο ναι :lol: Αν τον τζειμς τον αφησεις εξω απο το τριποντο μονο οπως και ο σπανουλης 8/10 θα βαλει.. Μειωνεται το ποσοστο αν σε κυνηγανε 2 σε ολο το ματς να σε δειρουν και τα μονα σουτ που μπορεις να παρεις ειναι με στεπ μπακ κρεμασμενος..

Βλεπεις πχ καλαθης 28% και τζειμς η σπανουλη παλιοτερα στο 32%.. τον εναν θα βγουν και εξω απο το γηπεδο να πιουν καφε και τους αλλους αν μπορουσαν θα βαζαν και τις τσιρλιντερς να τους μαρκαρουν..

JohnnyPao

champion
Reactions:

Σάβ Αύγ 12, 2023 2:28 am

shaq7 έγραψε:
Σάβ Αύγ 12, 2023 1:48 am
ο τζειμς ειναι απο τους καλυτερους σουτερ οπως ηταν και ο σπανουλης.. δεν εχει νοημα να κοιτας τα στατιστικα σε αυτους τους παικτες.. ειδικα ο μαικ τα μισα τριποντα τα βαραει απο το λογκο με χειροφρενο..ασταθες μυαλο ναι :lol: Αν τον τζειμς τον αφησεις εξω απο το τριποντο μονο οπως και ο σπανουλης 8/10 θα βαλει.. Μειωνεται το ποσοστο αν σε κυνηγανε 2 σε ολο το ματς να σε δειρουν και τα μονα σουτ που μπορεις να παρεις ειναι με στεπ μπακ κρεμασμενος..

Βλεπεις πχ καλαθης 28% και τζειμς η σπανουλη παλιοτερα στο 32%.. τον εναν θα βγουν και εξω απο το γηπεδο να πιουν καφε και τους αλλους αν μπορουσαν θα βαζαν και τις τσιρλιντερς να τους μαρκαρουν..
Εξαιρετικό σχόλιο, συνδυασμός μπασκετικής ανάλυσης και χιούμορ 😂.

Christofis

allstar
Reactions:

Σάβ Αύγ 12, 2023 9:14 am

Ο τζειμς δεν ειχε ποτε ασταθες σουτ, ειχε ασταθη ψυχολογια. Συμφωνω με τον φιλο @shaq7 Ο τζειμς αν τον αφησεις μονο ακομη και απο κεντρο χωρις να τον δυσκολεψεις να κατεβασει την μπαλα θα σου βαλει πεντε σερι οπως θα σου εκανε ο σπανουλης. Θυμαμαι οτι ο τζειμς ειπε οτι ο σπανουλης του ειπε αν θελεις να σε θυμουνται κατεκτησε 2 ευρωλιγκες. Μηπως του ειπε να το κανει και με το. ολυμπιακο; :D

Εγω εμπιστευομαι τον κοουτς και πιστευω οτι ο τζειμς θα ειναι ο νεος αγαπημενος του στις χριστοπαναγιες οπως τον λαρεντζακη γιατι μου φαινεται οτι θα γουσταρει και δεν θα παρεξηγείται. Αλλα εναν ναν θα τον προτιμουσα( οινκαψουρες δεν κρυβονται.

Παντως η ομαδα θα παιξει πολυ με 3 γκαρντ
Τριαδες με γουοκαπ/τζειμς/μακκισικ
Γουοκαπ/Γκος/Καναν
Γκος/Τζειμς/Μακκισικ
Γκος/Καναν/Λαρεντζακης
Γουοκαπ/Τζειμς/Λαρεντζακης

Θα παιξουν πολυ πολυ φετος, με καποιους να εναι φωτια στην αμυνα και αλλους στην επιθεση εχοντας μεσα δημιουργια, ντραιβ, σουτ μεσης και μακρινης αποστασης.

Νομιζω η καλυτερη γραμμη γκαρντ της ιστοριας μας μετα την θεωρητικα καλυτερη( γιατι δεν απεδωσε δυστυχως) του 2010-11 με παπαλουκα, σπανουλη, τεοντοσιτς, χαλπεριν, τζαμον γκορντον και μπεβερλι ως εβδομο ξενο στην ευρωπη. (Η μονη ισαξια στη θεωρια παντα για μενα με αυτη του Παο το 2009 με σαρας, διαμαντιδη, σπανουλη, νικολας, χατζηβρεττα που το ροστερ του για μενα ηταν το κορυφαιο που υπηρξε στην Ιστορια της Ευρωλιγκας). Ενα δειγμα και οτι οι ομαδες δεν αγοραζονται απλα αλλα και χτιζονται και τα υλικα σου για να δεσουν θελουν και εκτος απο καλη πρωτη υλη, καλο μαστορα, καλες συνθηκες και χρονο

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σάβ Αύγ 12, 2023 10:34 am

Εικόνα
AlexD

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Σάβ Αύγ 12, 2023 11:03 am

berry έγραψε:
Σάβ Αύγ 12, 2023 10:34 am
Καλή ζαριά έριξε ο μάστορας. Αν του κάτσει θα τον έχουν Θεό.

Δύσκολο να του κάτσει και να μείνει Μονακό βέβαια, μιλάμε για τον Τζέιμς που ΘΕΛΕΙ να φύγει, όχι για τον Βεσελι ή το Ταβάρες...
Χίλιες φορές να πάρει έναν παίχτη στην θέση του παρά να κρατήσει στραβωμενο Μάικ....

austerity_blues
Reactions:

Σάβ Αύγ 12, 2023 12:27 pm

αυτό το παληκαράκι τον Ναν που έχει ξεροσταλιάσει να περιμένει φαξ από το Σκινδήλια "οκ το προχωράμε" το έχει τσεκάρει κανείς αν είναι καλά; :cry:

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”