2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1252
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Αύγ 18, 2023 6:01 pm

Quincy έγραψε:
Παρ Αύγ 18, 2023 4:35 pm
TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Παρ Αύγ 18, 2023 4:33 pm
Δύο πράγματα νομίζω μένουν στην ιστορία και αυτό είναι οι κούπες και οι περίοδοι όπου παίχτες ορόσημα φόρεσαν την φανέλα της ομάδας επιτυχημένα!
Βασικά οι παιχταράδες μένουν φίλε. Ούτε η Ταου το πήρε την εποχή που μεσουρανούσε αλλά θυμάσαι την ομαδάρα με Σκόλα, Σπλιτερ, Ρακοσεβιτς κλπ, κι ότι ένα διπλό εκεί μέσα το πανυγηρίζαμε σαν πρωτάθλημα
τι ομαδαρα που ηταν εκεινη η ταου ρε φιλε ...αλλα και τι τους ειχε κανει ο σοφο καποια στιγμη

1
1 Εικόνα
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2373
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Αύγ 18, 2023 6:08 pm

JohnnyPao έγραψε:
Παρ Αύγ 18, 2023 5:52 pm
Quincy έγραψε:
Παρ Αύγ 18, 2023 5:09 pm

Δυο κουπες, τρεις τελικους κι ένα ακόμα φ4 εχει κι ο ΟΣΦΠ. Απλά της Εφες ειναι πιο φρεσκα. Η κοβιντοχρονια είναι what if. Αν το ειχαν πάρει τότε, μπορεί να είχαν κάνει το b2b το 21 και μετά να είχαν "βαρεθεί" το 22 και να ψιλοπάτωναν όπως έγινε περυσι. Δεν έχει νόημα να την υπολογίζουμε σε τέτοια σενάρια
Μιλάω συγκεκριμένα για τη τελευταία 10ετια, οχι γενικά, γενικά προφανώς ο οσφπ είναι πιο ιστορική και πιο μεγάλη ομάδα, αλλά τελευταία πιο επιτυχημένη είναι η Εφες. 2 κούπες, εναν τελικό φαιναλ 4 και ενα what if τη χρονιά του κοβιντ (που εσείς θα μένατε εκτός 8αδα). Ο οσφπ τι μετράει στη τελευταία 10ετια? Δύο συμμετοχές στο φαιναλ 4? Δεν τα λέω για να σας πάω κόντρα και ο ΠΑΟ πουθενάς είναι τη τελευταία 10ετια, τι να λέμε... πιο πουθενάς από σας κι ολας.
shaq7 έγραψε:
Παρ Αύγ 18, 2023 5:08 pm
Η εφες ηταν πιο κυριαρχικη απο ολυμπιακο πχ που πηρε 2(οκ ενα χρονο εκτος της 10ετιας αλλα και στην εφες μετραμε τον κοβιντ τελειως υποθετικα) πηγε 3 τελικους και 6 φ4? Η ρεαλ ναι που παει καθε χρονο αλλα η εφες με 2+1 χρονιες μονο εμενα δεν μου κολλαει..
Ο οσφπ τη τελευταία 10ετια δεν έχει πάρει καμία κούπα. Τη τελευταία 10ετια έχει δύο τίτλους η Εφες και μηδέν ο Οσφπ. Δεν είμαι φίλαθλος της εφες, αδιάφοροι μου είναι, επιμένω για του λόγου το αληθές. Μέτρα τις σεζόν.
Ε, καλά κι εσύ λύσσα το έκανες . Την τελευταία δεκαετία ποια εννοείς;;

2023-2013= 10

Ο Ολυμπιακός έχει 1 κούπα και άλλα 4 Φ4 ( 2013, 2015,2017,2022,2023 )

2
2 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
Maurice_Evans

sophomore
Reactions: 94
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos

Παρ Αύγ 18, 2023 6:14 pm

berry έγραψε:
Παρ Αύγ 18, 2023 5:29 pm
Και που ξέρεις ότι έγινε έτσι ρε Μόρις;

Η ΚΑΕ επίσημα.το μόνο που είπε είναι δεν ασχολούμαστε.με.παικτες που έχουν συμβόλαιο

Τα άλλα βγήκαν στο τουιτερ κυρίως

Και που ξέρεις ότι στην πραγματικότητα η ομαδα που τον κυνήγησε περισσότερο ήμασταν εμεις και όχι η Ρεαλ ή ο ΠΑΟ πχ

Συγγνώμη αλλά εγώ δεν θα ακολουθήσω τον κάθε πολυκο με τα χολντ ή τον ταξιτζή του Μπαφε ή τον αλλον αλλον που πετυχε Μπαρτζω στην Αντιπαρο και τα εκαναν σημαια και αποκλειστικες πληροφοριες στο τουιτερ
Εννοείται πως δεν ξέρω φίλε μου, λέω τι αντιλαμβάνομαι εγώ. Είναι πιθανόν να καταλαβαίνω και κολοκύθια με την ρίγανη. Γιατί το καταλαβαίνω έτσι όμως; Θα σου πω γιατί. Η ανακοίνωση - διάψευση (ότι δεν ασχολούμαστε με παίχτες που δεσμέυονται) ήταν περιττή. Σιγά μην κάθεται να βγάζει διαψευση μια ομάδα κάθε φορά που ένα μέσο ασχολείται με τον μεταγραφικό της σχεδιασμό. Για εμένα ήταν σαν να μας έπιασαν με την γίδα στον ώμο ξερωγω και βγήκαμε να πουμε "Δεν ειναι αυτό που νομίζεις". Φυσικά η ανακοίνωση ήταν η κάλυψη σε περίπτωση που δεν αποδώσει καρπούς η προσπάθεια. "Eμείς? Εμεις ποτέ δεν ασχοληθήκαμε, βγάλαμε και ανακοίνωση"

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3415
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Παρ Αύγ 18, 2023 6:25 pm

Coach Periklis έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:

Μιλάω συγκεκριμένα για τη τελευταία 10ετια, οχι γενικά, γενικά προφανώς ο οσφπ είναι πιο ιστορική και πιο μεγάλη ομάδα, αλλά τελευταία πιο επιτυχημένη είναι η Εφες. 2 κούπες, εναν τελικό φαιναλ 4 και ενα what if τη χρονιά του κοβιντ (που εσείς θα μένατε εκτός 8αδα). Ο οσφπ τι μετράει στη τελευταία 10ετια? Δύο συμμετοχές στο φαιναλ 4? Δεν τα λέω για να σας πάω κόντρα και ο ΠΑΟ πουθενάς είναι τη τελευταία 10ετια, τι να λέμε... πιο πουθενάς από σας κι ολας.

Ο οσφπ τη τελευταία 10ετια δεν έχει πάρει καμία κούπα. Τη τελευταία 10ετια έχει δύο τίτλους η Εφες και μηδέν ο Οσφπ. Δεν είμαι φίλαθλος της εφες, αδιάφοροι μου είναι, επιμένω για του λόγου το αληθές. Μέτρα τις σεζόν.

2023-2013= 10

Τελευταίες 10 σεζόν εννοεί.

1
1 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Maurice_Evans

sophomore
Reactions: 94
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos

Παρ Αύγ 18, 2023 6:26 pm

Επίσης ποτέ δεν κατάλαβα γιατί τέτοια μυστικοπάθεια από τις διοικήσεις των ομάδων όσον αφορά τις μεταγραφές. Θα ήταν πολύ ωραίο να έβγαιναν οι Αγγελόπουλοι και η κάθε διοίκηση δηλαδή σε κάποια συνέντευξη και να απαντούσαν έτσι χαλαρά σε ερωτήσεις:
Tζειμς; Ναι μωρέ, κάναμε μια προσπάθεια, ο παίχτης είχε συμβόλαιο...ή ήθελε πολλά...ή οτιδήποτε
Ναν; Το παλικάρι δεν ήταν αρνητικός αλλά δεν μπορούσαμε να περιμένουμε.
Σιγά τα ωά δηλαδή, σιγά το απόρρητο. Όσο και αν με ενοχλουν αρκετά στον Γιαννακόπουλο, του αναγνωρίζω το πόσο χαλαρά αναφέρθηκε σε κάθε περίπτωση που πρόεκυψε για την ομάδα του. Όχι τίποτα άλλο δηλαδή, αλλά θα μαζευόντουσαν και πολλοί ινσαιντερς, αουτσαιντερς, νταλικιερηδες που μεταφέρουν τυπωμένες φανέλες με το όνομα του παιχταρά κ.ο.κ

2
2 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2605
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Αύγ 18, 2023 6:37 pm

Maurice_Evans έγραψε:
Παρ Αύγ 18, 2023 6:26 pm
Επίσης ποτέ δεν κατάλαβα γιατί τέτοια μυστικοπάθεια από τις διοικήσεις των ομάδων όσον αφορά τις μεταγραφές. Θα ήταν πολύ ωραίο να έβγαιναν οι Αγγελόπουλοι και η κάθε διοίκηση δηλαδή σε κάποια συνέντευξη και να απαντούσαν έτσι χαλαρά σε ερωτήσεις:
Tζειμς; Ναι μωρέ, κάναμε μια προσπάθεια, ο παίχτης είχε συμβόλαιο...ή ήθελε πολλά...ή οτιδήποτε
Ναν; Το παλικάρι δεν ήταν αρνητικός αλλά δεν μπορούσαμε να περιμένουμε.
Σιγά τα ωά δηλαδή, σιγά το απόρρητο. Όσο και αν με ενοχλουν αρκετά στον Γιαννακόπουλο, του αναγνωρίζω το πόσο χαλαρά αναφέρθηκε σε κάθε περίπτωση που πρόεκυψε για την ομάδα του. Όχι τίποτα άλλο δηλαδή, αλλά θα μαζευόντουσαν και πολλοί ινσαιντερς, αουτσαιντερς, νταλικιερηδες που μεταφέρουν τυπωμένες φανέλες με το όνομα του παιχταρά κ.ο.κ
Ελα ντε!

0
JohnnyPao

champion

Παρ Αύγ 18, 2023 6:38 pm

Coach Periklis έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:

2023-2013= 10

Τελευταίες 10 σεζόν είναι απτο 2014 έως το 2023 και του χρονου θα ναι απτο 2015 έως το 2024, αριθμητική είναι. 3 Φ4 ο οσφπ, 3 Φ4 η Εφες και 2 κούπες.

1
1 Εικόνα
basket72

senior
Reactions: 487
Αγαπημένος παίκτης: A.Sabonis/C. Scurry

Παρ Αύγ 18, 2023 6:56 pm

JohnnyPao έγραψε:

Τελευταίες 10 σεζόν είναι απτο 2014 έως το 2023 και του χρονου θα ναι απτο 2015 έως το 2024, αριθμητική είναι. 3 Φ4 ο οσφπ, 3 Φ4 η Εφες και 2 κούπες.
Πάει με τις σεζ λογκ δηλαδή;
Είναι κάποιος τρόπος αξιολόγησης κατά τον αντίστοιχο των Αγγελόπουλων πριν λίγα χρόνια στην Κωσταντινούπολη;
Ή μήπως καλύτερα ν΄αναφερόμαστε σε κύκλους ιστορικούς;

ΌΙπως και να έχει πάντως, τα φάιναλ φορ είναι 4. Αριθμητική είναι όπως λες κι εσύ. Μέτρα τα. Ακόμα και με τον τρόπο τον δικό σου.
Δεκτόν. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για την Εφές που όπως έχουμε εμπεδώσει, έχει έναν φυσικό/αταβιστικό διάδοχο, που με νομοτελειακό/μηχανιστικό τρόπο θα πρέπει να το δεχθούμε απριορικά.

Αλλά τι δουλειά έχουν όλα αυτά με τις μεταγραφές του Ολυμπιακού; Έστω κι αυτές που δεν κάνει.... καλή ώρα, η ιστορία με τον Προμηθέα Δεσμώτη Τζέιμς.

0
basket72

senior

Παρ Αύγ 18, 2023 6:58 pm

Gerasimos Moraitis έγραψε:
Παρ Αύγ 18, 2023 10:22 am

Δίνουμε τίποτις ή ΜΟΝΟ λόγια; :lol:
Τζάμπα τον παίρνουμε. :P

* Τώρα τα έμαθα κι εγώ. Γιοκ ο Προμηθέας Δεσμώτης Τζέιμς.
Κρίμα. Έπεσα κι έξω, που το είχα για το πλέον πιθανό.
Έχω να πέσω έξω σε πολλά ακόμα (από δαύτα, τα δευτέρεύοντα, ας πέφτω πάντα έξω, τα άλλα είναι τα ουσιώδη.... και με κατακλυσμίους ρυθμούς, αλλά ας όψεται η ραστώνη που βοηθά να αδειάσουμε λίγο το μυαλουδάκι μας και να το γεμίσουμε με μεταγραφολογία και κους- κους).

Αν δεν πάρει αντίστοιχο σκόρερ η ομάδα, θα βρει συμπληγάδες μπροστά της. Παρόλα αυτά, εγώ θα μείνω ικανοποιημένος αν συνεχίσει να βγάζει τόσο υγεία ως σύνολο.
Ξέρω, ξέρω είμαι ανώμαλος.

0
basket72

senior

Παρ Αύγ 18, 2023 7:08 pm

Πάντως ρε παίδες, απ΄αυτά που μόλις διάβασα (τις δηλώσεις του τις σημερινές) από τον Μάικ τον Τζέιμς, δεν το κόβω απίθανο να φύγει από τη Μονακό. Τουναντίον, το βλέπω αρκετά πιθανό. Επιπλέον, δεν μπορεί να βγει να πει ότι συμφώνησα προφορικά με τον τάδε ή τον δείνα. Απαγορεύεται ως γνωστόν.
Σε κάθε περίπτωση βλέπω δύσκολο να συνεχίσει να τον περιμένει ο Ολυμπιακός (αν τον περίμενε και ποτέ, που εγώ το θεωρώ ως το πιο πιθανό να έγινε).

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Παρ Αύγ 18, 2023 7:39 pm

basket72 έγραψε:
Παρ Αύγ 18, 2023 7:08 pm
Πάντως ρε παίδες, απ΄αυτά που μόλις διάβασα (τις δηλώσεις του τις σημερινές) από τον Μάικ τον Τζέιμς, δεν το κόβω απίθανο να φύγει από τη Μονακό. Τουναντίον, το βλέπω αρκετά πιθανό. Επιπλέον, δεν μπορεί να βγει να πει ότι συμφώνησα προφορικά με τον τάδε ή τον δείνα. Απαγορεύεται ως γνωστόν.
Σε κάθε περίπτωση βλέπω δύσκολο να συνεχίσει να τον περιμένει ο Ολυμπιακός (αν τον περίμενε και ποτέ, που εγώ το θεωρώ ως το πιο πιθανό να έγινε).
Συμφωνώ, δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα μείνει παρά τα σημερινά. Άσε που, παίχτη που λέει σε συνέντευξη ότι δεν διάλεξες εσύ τον παίχτη σταρ και άρα σε απαξιώνει έτσι παρά τις αγάπες στα σοσιαλ... δεν τον κρατάς. Ούτε παίχτη που βγαίνει και λέει δημόσια ότι πέρυσι βγήκε τσίμα τσίμα και με το ζόρι οπότε φέτος με έναν ακόμα κοντό δεν βγαίνει.

Που όντως δε βγαίνει δηλαδή, δε ξέρω γιατί είναι ενθουσιασμένοι με το καλοκαίρι που έκανε η Μονακό, αν δεν φύγει ο Τζέιμς νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα.

Για μας δεν το βλέπω σε κάθε περίπτωση.

0
basket72

senior

Παρ Αύγ 18, 2023 7:44 pm

AlexD έγραψε:
Παρ Αύγ 18, 2023 7:39 pm
e]

Συμφωνώ, δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα μείνει παρά τα σημερινά. Άσε που, παίχτη που λέει σε συνέντευξη ότι δεν διάλεξες εσύ τον παίχτη σταρ και άρα σε απαξιώνει έτσι παρά τις αγάπες στα σοσιαλ... δεν τον κρατάς. Ούτε παίχτη που βγαίνει και λέει δημόσια ότι πέρυσι βγήκε τσίμα τσίμα και με το ζόρι οπότε φέτος με έναν ακόμα κοντό δεν βγαίνει.

Που όντως δε βγαίνει δηλαδή, δε ξέρω γιατί είναι ενθουσιασμένοι με το καλοκαίρι που έκανε η Μονακό, αν δεν φύγει ο Τζέιμς νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα.

Για μας δεν το βλέπω σε κάθε περίπτωση.
Εσύ σε αντίθεση με μένα δεν το έβλεπες και την περασμένη βδομάδα.
Τα του καίσαρως τω Καίσαρι.
Σαλάτα του καίσαρα σα να λέμε.

Ο Σ. Ομπράβοντιβιτς επίσης μ'΄έχει διαψεύσει. Πήγε καλύτερα ως διαχειριστής παικτών. Δεν τούς έκανε ευρωπαϊκή ομάδα, αλλά προσάρμοσε το αμερικάνικο μπάσκετ μ' επιτυχία.
Κι εδώ κολλάει το ρητό με τη Σαλάτα του Καίσαρα.

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion

Παρ Αύγ 18, 2023 7:45 pm

basket72 έγραψε:
Παρ Αύγ 18, 2023 6:56 pm
JohnnyPao έγραψε:

Πάει με τις σεζ λογκ δηλαδή;
Είναι κάποιος τρόπος αξιολόγησης κατά τον αντίστοιχο των Αγγελόπουλων πριν λίγα χρόνια στην Κωσταντινούπολη;
Ή μήπως καλύτερα ν΄αναφερόμαστε σε κύκλους ιστορικούς;

ΌΙπως και να έχει πάντως, τα φάιναλ φορ είναι 4. Αριθμητική είναι όπως λες κι εσύ. Μέτρα τα. Ακόμα και με τον τρόπο τον δικό σου.
Δεκτόν. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για την Εφές που όπως έχουμε εμπεδώσει, έχει έναν φυσικό/αταβιστικό διάδοχο, που με νομοτελειακό/μηχανιστικό τρόπο θα πρέπει να το δεχθούμε απριορικά.

Αλλά τι δουλειά έχουν όλα αυτά με τις μεταγραφές του Ολυμπιακού; Έστω κι αυτές που δεν κάνει.... καλή ώρα, η ιστορία με τον Προμηθέα Δεσμώτη Τζέιμς.
Ειτε το θες, ειτε οχι η Εφες τα τελευταία χρόνια είναι πιο πετυχημένη ομάδα απο τον ΟΣΦΠ, μπορει να σε ενοχλει αλλα ειναι η αληθεια, οπως ο ΟΣΦΠ είναι πιο πετυχημενη ομαδα απτον ΠΑΟ, ενοχλούμαι κι εγω, αλλα δεν αρνουμαι τη πραγματικότητα. Αν δεν σαρεσει να μετρας τι εκανε η καθε ομαδα τη τελευταια 10ετια, βρες τον δικο σου τροπο μετρησης, κανενα προβλημα, εγω στοιχεία κατέθεσα.

Αφου ειμαι οφφ τοπικ γιατι μου απάντησες?

0
basket72

senior

Παρ Αύγ 18, 2023 7:53 pm

JohnnyPao έγραψε:
Παρ Αύγ 18, 2023 7:45 pm
[
Ειτε το θες, ειτε οχι η Εφες τα τελευταία χρόνια είναι πιο πετυχημένη ομάδα απο τον ΟΣΦΠ, μπορει να σε ενοχλει αλλα ειναι η αληθεια, οπως ο ΟΣΦΠ είναι πιο πετυχημενη ομαδα απτον ΠΑΟ, ενοχλούμαι κι εγω, αλλα δεν αρνουμαι τη πραγματικότητα. Αν δεν σαρεσει να μετρας τι εκανε η καθε ομαδα τη τελευταια 10ετια, βρες τον δικο σου τροπο μετρησης, κανενα προβλημα, εγω στοιχεία κατέθεσα.

Αφου ειμαι οφφ τοπικ γιατι μου απάντησες?

Οταν είναι κάποιος εκτός θεματικής και παραθέτει και λάθος στοιχεία, :) ε, τη χρειάζεται την απάντησή του. :banana:

'Επιπλέον, μίλησα για ιστορικούς κύκλους (ευκαιρία να μελετήσει κανείς και τον Μπρωντέλ). Ένας ιστορικός κύκλος θα ήταν από τη στιγμή που οι Αγγελόπουλοι ρίξανε τον προϋπολογισμό.

* Τέλος, δεν ασχολήθηκα με το αν είμαστε καλύτεροι ή όχι από την Εφές. Δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Πλανάσαι πλάνην οικτράν.

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basket72 την Παρ Αύγ 18, 2023 7:57 pm, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions: 3239
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Παρ Αύγ 18, 2023 7:53 pm

τα σχολια απο κατω :roofl:

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”