2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Αύγ 23, 2023 4:16 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τετ Αύγ 23, 2023 4:10 pm
Tracy Mac έγραψε:
Τετ Αύγ 23, 2023 4:06 pm
Το λαθος στον σχεδιασμο δεν ειναι ο Γκριγκονις, αφου ηδη ειχε συμβολαιο και ξεραμε οτι υπαρχει τεραστια πιθανοτητα να μεινει στην ομαδα αφου ειναι να παρει 1 μυριο και αφου δεν προκειται να δωσουμε αποζημιωση να φυγει.

Το λαθος ειναι ο Γκαι που ουτε βασικος θα ηταν ουτε κολλαγε με σλουκα-βιλντοζα. Αν αντι του Γκαι παιρναμε ενα 3αρι, τοτε ο Γκριγκο θα ηταν στο 2 και στο 3 ενα κανονικο 3αρι. Το οποιο αν μαλιστα ηταν 3 n' d θα κολλαγε και τελεια στην ομαδα μας.

Ας το εβλεπαν αυτο, γιατι τωρα θα εχουμε ενα 2αρι που θα πρεπει να παιζει στο 3 και μαλιστα με παικτες στο 1-2 που δεν θα ειναι καλοι αμυντικοι. Υπαρχει βεβαια και η περιπτωση να παιζει μονο στο 2 ο γκριγκο και ο Γκαι να παιζει λιγο, με Μαντζουκα-Π. Καλαιτζακη να παιρνουν χρονο στο 3. Το λεω αυτο γιατι χρειαζομαστε defensive stops στην ομαδα, που σιγουρα ο Γκριγκο και ο Γκαι δεν θα τα δωσουν.
μα δεν υπολογιζαν τον γκιγκονις για να μεινει
δεν τον ζηταει καμια ομαδα γιαυτο δεν φευγει
αν τον υπολογιζε απτην αρχη ο αταμαν δεν ειχαμε παρει οπως σωστα γραφεις τον γκαι
Αφου ειχε συμβολαιο πως δεν τον υπολογιζαν? Ειναι δυνατον να εχεις μεγαλο συμβολαιο σε παικτη, να μην θες να δωσεις αποζημιωση και να λες σιγουρα δεν μενει?

Ας τα ειχαν σκεφτει απο πριν αυτα, γιατι τωρα αν μεινουμε ετσι, στην αμυνα στην περιφερεια θα ειμαστε για κλάματα. Η αληθεια ειναι παντως πως δυσκολα δεν θα παρει 3αρι, εστω και πιο μετα, αφου θα εχει δει Μαντζουκα-Π. Καλ και Γκριγκο-Γκαι.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6645
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Αύγ 23, 2023 4:17 pm

Ο γκριγκονις είναι παίκτης που αρέσει στον αταμαν πάντως .. και θα κανει καλύτερη χρόνια από πέρσι σίγουρα αλλά όταν συγκρίνεται με σβι προφανώς υπάρχει μεγάλη διαφορά ..

Πάντως το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι τι εικόνα θα χει ο παπαπετρου που θα κληθεί να πάρει πάνω από 25λ για να καλύψουν την άμυνα κάπως.. έτσι όπως παιζει τα τελευταία χρόνια θα χετε θέμα

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4494
Προειδοποιήσεις: 3

Τετ Αύγ 23, 2023 4:33 pm

Εικόνα

Εικόνα

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 652
Αγαπημένη θέση: PF

Τετ Αύγ 23, 2023 4:34 pm

Εγώ το αποκλείω να παίζει ο Παπαπέτρου πάνω από 20 λεπτά Ευρωλίγκα.

Τα υπόλοιπα 20 θα πηγαίνουν σε λίγο Ματζουκα και σε σχήματα με τρία γκαρντ.

Ο Καλαϊτζάκης εννοείται εκτός 12αδας Ευρώπη.

Οπότε αν δεν έρθει ο Μιχαλιουκ θα δούμε και Γκράντ (δίπλα σε Σλούκα Βιλντοζα) αλλά και Μωραιτη.

Ο τελευταίος είναι για δωδέκατος παίκτης Ευρώπη αν μείνουμε ως έχουμε. Κ.Αντετ 13ος γιατί οι πέντε παίκτες στο 4 & 5 είναι μια χαρά, σε αντίθεση με το πρόβλημα στην περιφερειακή άμυνα. Κάτι στο οποίο ο Μωραιτης θα βοηθήσει.

1
1 Εικόνα
basket72

senior
Reactions: 487
Αγαπημένος παίκτης: A.Sabonis/C. Scurry
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Αύγ 23, 2023 4:45 pm

Εγώ που αγαπημένο ψάρι έχω την κουτσομούρα κι ουχί το ... χρυσόψαρο, θυμάμαι τον Γκριγκόνις να κάνει πολύ καλή χρονιά (καπάκι τον είχε τσιμπήσει η γεμάτη και πλούσια Τσε Σε ΚΑ κατά ..το ΤΣΕΚΑ για τους πιο ψυλλιασμένους :wink: ) έχοντας στο 1-2 τον Λέκα, τον Ρόκας, τον Γουόκαπ και τον Μιλάκνις που είναι η επιτομή του μονοθεσίτη 2ριου,
Ο Γκριγκόνις έπαιζε κυρίως το 3 εκείνη τη χρονιά (όπως και την προηγούεμνη).
Είναι καλύτερος ως 2ρι ή ως 3ρι;
Σαφώς ως 2ρι που ήταν κι η θέση του σε ACB και BBL.
Αλλά, έχοντας ξαναπαίξει (και καλά) στο 3, ε, θα μπορεί να το κάνει κα ιφέτος.

Πόσο μάλλον σε ομάδα του Αταμάν, που κατέβαζε 3ρι τους ισοϋψείς του Σιμόν και Μπράιαντ και τον ακόμα κοντύτερο Μπομπουά.

Ο μόνος προβληματισμός έγκεται στο πως θα μπορείτε να τον κρύψετε στην άμυνα.

Χωρίς να είμαστε σίγουροι ότι ο Ουκρανός θα έπαιζε καλύτερη άμυνα ( οι πλάτες και τα μπράτσα δεν σε κάνουν αμυντικό, όπως έχουμε ξαναπεί).

Ο Γκριγκόνις φέτος, δεν έχει υποχρεώσεις με την εθνική του, έχει χωνέψει πια ότι είναι παίκτης του ΠαναθηναΙκού (ήταν λίγο "γαλέρα" το περσινό με τη συμφωνία Ρωσ.Αρκούδας και Δ.Γ) , έχει πολύ καλύτερο προπονητή να τον καθοδηγεί/εμπνέει κι έχει και πολύ καλύτερο άσσο/σους δίπλα του.

Δεν είναι μεταγραφή αεροδρομίου αλλά μπορεί να είναι και ο πιο καλός σας επιθετικός.

Με αλχημείες Αταμανικές μπορεί να λυθεί το έλλειμα ποιότητας στο 3.

Εγώ ως Ολυμπιακός, δεν τον θέλω αντίπαλο μου πάντως.

0
Phys87

nba
Reactions: 824

Τετ Αύγ 23, 2023 4:49 pm

basket72 έγραψε:
Τετ Αύγ 23, 2023 4:45 pm
Εγώ που αγαπημένο ψάρι έχω την κουτσομούρα κι ουχί το ... χρυσόψαρο, θυμάμαι τον Γκριγκόνις να κάνει πολύ καλή χρονιά (καπάκι τον είχε τσιμπήσει η γεμάτη και πλούσια Τσε Σε ΚΑ κατά ..το ΤΣΕΚΑ για τους πιο ψυλλιασμένους :wink: ) έχοντας στο 1-2 τον Λέκα, τον Ρόκας, τον Γουόκαπ και τον Μιλάκνις που είναι η επιτομή του μονοθεσίτη 2ριου,
Ο Γκριγκόνις έπαιζε κυρίως το 3 εκείνη τη χρονιά (όπως και την προηγούεμνη).
Είναι καλύτερος ως 2ρι ή ως 3ρι;
Σαφώς ως 2ρι που ήταν κι η θέση του σε ACB και BBL.
Αλλά, έχοντας ξαναπαίξει (και καλά) στο 3, ε, θα μπορεί να το κάνει κα ιφέτος.

Πόσο μάλλον σε ομάδα του Αταμάν, που κατέβαζε 3ρι τους ισοϋψείς του Σιμόν και Μπράιντ και τον ακόμα κοντύτερο Μπομπουά.

Ο μόνος προβληματισμός έγκεται στο πως θα μπορείτε να τον κρύψετε στην άμυνα.

Χωρίς να είμαστε σίγουροι ότι ο Ουκρανός θα έπαιζε καλύτερη άμυνα ( οι πλάτες και τα μπράτσα δεν σε κάνουν αμυντικό, όπως έχουμε ξαναπεί).

Ο Γκριγκόνις φέτος, δεν έχει υποχρεώσεις, έχει χωνέψει πια ότι είναι παίκτης του ΠαναθηναΙκού, έχει πολύ καλύτερο προπονητή να τον καθοδηγεί/εμπνέει κι έχει και πολύ καλύτερο άσσο/σους δίπλα του.

Δεν είναι μεταγραφή αεροδρομίου αλλά μπορεί να είναι και ο πιο καλός σας επιθετικός.

Με αλχημείες Αταμανικές μπορεί να λυθεί το έλλειμα ποιότητας στο 3.

Εγώ ως Ολυμπιακός, δεν τον θέλω αντίπαλο μου πάντως.
Αν ήμουν Ολυμπιακός και έβλεπα τον Γκριγκονις να μένει απέναντι, και τα μέσα του μπροεδρου να κοροϊδεύουν με αυτόν τον τρόπο τον κόσμο του Παναθηναϊκού, τότε θα έτριβα τα χέρια μου απο ικανοποίηση. Γιατί όταν υπάρχει κοροϊδία, το αποτέλεσμα είναι γνωστό=αποτυχία.

0
basket72

senior
Reactions: 487
Αγαπημένος παίκτης: A.Sabonis/C. Scurry

Τετ Αύγ 23, 2023 4:52 pm

Phys87 έγραψε:

Αν ήμουν Ολυμπιακός και έβλεπα τον Γκριγκονις να μένει απέναντι, και τα μέσα του μπροεδρου να κοροϊδεύουν με αυτόν τον τρόπο τον κόσμο του Παναθηναϊκού, τότε θα έτριβα τα χέρια μου απο ικανοποίηση. Γιατί όταν υπάρχει κοροϊδία, το αποτέλεσμα είναι γνωστό=αποτυχία.
Αν ήθελα να κοροϊδέψω θα το έκανα "στα μούτρα ¨σας και όχι δια της πλαγίου.

Τον Γκριγκόνις τον αποθεώνω χρόνια τώρα. Σε τούτο εδώ το φόρουμ.

Μια χρονιά σε ομάδα όπως η περσινή δεν θα με κάνει να αλλάξω γνώμη,
Ούτε βέβαια και το γεγονός ότι είναι παίκτης σας.
Πάνω απ όλα το μπασκετάκι., Κι ο Γκριγκόνις ξέρει καντάρια από δαύτο.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τετ Αύγ 23, 2023 4:56 pm

Phys87 έγραψε:

οταν ο αντιπαλος σου προμοταρει συστηματικα εναν παιχτη για να μεινει στην ομαδα τον διωχνεις χτες

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3025
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τετ Αύγ 23, 2023 5:03 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τετ Αύγ 23, 2023 4:56 pm

οταν ο αντιπαλος σου προμοταρει συστηματικα εναν παιχτη για να μεινει στην ομαδα τον διωχνεις χτες
Μα τα παιδιά εδώ δεν είναι ο κακός "αντίπαλος". Έχουν μπασκετική άποψη που αν και θα κουβαλάει κάποια biases (όπως όλοι) δεν είναι ότι προσπαθούν να κάνουν κακό στον Παναθηναικό με κάποιον υπόγειο τρόπο. Δεν είναι μόνο οι Ολυμπιακοί που πιστεύουν ότι ο Γκριγκόνις δεν είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να μας συμβεί.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Εικόνα
Phys87

nba

Τετ Αύγ 23, 2023 5:06 pm

basket72 έγραψε:
Τετ Αύγ 23, 2023 4:52 pm
Phys87 έγραψε:

Αν ήθελα να κοροϊδέψω θα το έκανα "στα μούτρα ¨σας και όχι δια της πλαγίου.

Τον Γκριγκόνις τον αποθεώνω χρόνια τώρα. Σε τούτο εδώ το φόρουμ.

Μια χρονιά σε ομάδα όπως η περσινή δεν θα με κάνει να αλλάξω γνώμη,
Ούτε βέβαια και το γεγονός ότι είναι παίκτης σας.
Πάνω απ όλα το μπασκετάκι., Κι ο Γκριγκόνις ξέρει καντάρια από δαύτο.
Δεν είπα ότι εσυ κοροϊδευεις, ξαναδιάβασε τι γράφω σε παρακαλώ. Είπα ότι κοροϊδεύει η δημορσιογραφικη ομάδα του μπροεδρου τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Γλυκάκια και αηδίες. Και στο τέλος κάνουν θεό τον τον Γκριγκονις, και μας τον πασάρουν σα νέα μετεγγραφή. Χιλλιες φορές Μπέικον αν μείνω με το νωθρό.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Τετ Αύγ 23, 2023 5:08 pm

Phys87 έγραψε:
Τετ Αύγ 23, 2023 5:06 pm

Χιλλιες φορές Μπέικον αν μείνω με το νωθρό.
παντως με μπεικον και ποτνικα περυσι ειμασταν σε καλυτερη κατασταση με τα 3αρια :mrgreen:

0
Άβαταρ μέλους
brandon_roy

a1greece
Reactions: 571

Τετ Αύγ 23, 2023 5:11 pm

Είναι το ίδιο που μετά την απώλεια Παπαγιάννη, σύμφωνα πάντα με τους κυβερνητικούς, ο Πρόεδρας τα πήρε στην κράνα ναούμε και ζήτησε από Σάνι και Αταμάν να "Πάρουν το καλύτερο 5άρι που κυκλοφορεί" ανεξαρτήτως κόστους. Τελικά πήραμε τον Μπαλτσερόφσκι - που μια χαρά παίκτης μπορεί να μας βγει δε λέω, αλλά το καλύτερο 5αρι που κυκλοφορεί σίγουρα δεν είναι.

Βέβαια αν το πράγμα πάει προς τον Νότο όπως λένε και στις Η.Π.Α, θα έχουν πάτημα να μας πούνε πως ο ΔΠΓ είχε σχεδόν υπογράψει τον Ταβάρες αλλά ο άσχετος ο Αταμάν του ζήτησε τον Μπαλτσερόφσκι. Όπως μας λέγανε κάποτε και για τον Πασχάλη ότι ο ΔΠΓ του είπε διάλεξε 5άρι με λευκή επιταγή και αυτός ζήταγε τον Λάσμε.

1
1 Εικόνα
Phys87

nba

Τετ Αύγ 23, 2023 5:21 pm

brandon_roy έγραψε:
Τετ Αύγ 23, 2023 5:11 pm
Είναι το ίδιο που μετά την απώλεια Παπαγιάννη, σύμφωνα πάντα με τους κυβερνητικούς, ο Πρόεδρας τα πήρε στην κράνα ναούμε και ζήτησε από Σάνι και Αταμάν να "Πάρουν το καλύτερο 5άρι που κυκλοφορεί" ανεξαρτήτως κόστους. Τελικά πήραμε τον Μπαλτσερόφσκι - που μια χαρά παίκτης μπορεί να μας βγει δε λέω, αλλά το καλύτερο 5αρι που κυκλοφορεί σίγουρα δεν είναι.

Βέβαια αν το πράγμα πάει προς τον Νότο όπως λένε και στις Η.Π.Α, θα έχουν πάτημα να μας πούνε πως ο ΔΠΓ είχε σχεδόν υπογράψει τον Ταβάρες αλλά ο άσχετος ο Αταμάν του ζήτησε τον Μπαλτσερόφσκι. Όπως μας λέγανε κάποτε και για τον Πασχάλη ότι ο ΔΠΓ του είπε διάλεξε 5άρι με λευκή επιταγή και αυτός ζήταγε τον Λάσμε.
Λασμέ σε παρακαλώ σύμφωνα με τον Πεδουλακη.

Μια απο τα ίδια θα είναι φέτος, όσο επικοινωνιακά γ ομάδα λειτουργεί κατά αυτόν τον αστείο τρόπο. Θα πάμε καλύτερα, γιατί πήραμε καλύτερους παίχτες, αλλά μέχρι οχτάδα και με το ζόρι. Γιατί η έλλειψη σοβαρότητας σε έναν σύλλογο αυτά τα αποτελέσματα θα φέρνει

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 652
Αγαπημένη θέση: PF

Τετ Αύγ 23, 2023 5:30 pm

Σίγουρα στο παρελθόν έχουμε ακούσει διάφορα ψέματα.

Διαφωνώ στο ότι έγινε κάτι τέτοιο φέτος.

Όποιος θέλει να ενημερώνεται για μπασκετικό Παναθηναϊκό διαβάζει sdna. Ε, τόσο το συγκεκριμένο site όσο και η ΚΑΕ φέτος δεν πούλησαν σανό.

Οι insiders του twitter μπορεί να λεν ότι θέλουν. Όσοι τους χαλάει ο Γκριγκονις ας χαλαστουν. Αλλά δε χρειάζεται να τους φταίει η ΚΑΕ για αυτό.

0
Phys87

nba

Τετ Αύγ 23, 2023 5:42 pm

xomitsious έγραψε:
Τετ Αύγ 23, 2023 5:30 pm
Σίγουρα στο παρελθόν έχουμε ακούσει διάφορα ψέματα.

Διαφωνώ στο ότι έγινε κάτι τέτοιο φέτος.

Όποιος θέλει να ενημερώνεται για μπασκετικό Παναθηναϊκό διαβάζει sdna. Ε, τόσο το συγκεκριμένο site όσο και η ΚΑΕ φέτος δεν πούλησαν σανό.

Οι insiders του twitter μπορεί να λεν ότι θέλουν. Όσοι τους χαλάει ο Γκριγκονις ας χαλαστουν. Αλλά δε χρειάζεται να τους φταίει η ΚΑΕ για αυτό.
Υπήρξε κοροϊδία αλλά όχι όπως άλλες χρονιές, το σανό φέτος ήταν λιγότερο. Αυτό όμως με τον Γκριγκονις είναι τεράστια κοροϊδία, που παραπέμπει σε παλαιότερες χρονιές

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”