2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Αύγ 24, 2023 3:27 pm

Phys87 έγραψε:
Πέμ Αύγ 24, 2023 3:05 pm
j-kidd13 έγραψε:
Πέμ Αύγ 24, 2023 2:20 pm
Τα μηδενιστικα σχόλια εδώ και καιρό για τον Γκριγκονις,εχουν καταντήσει πιο γραφικά και από το καταπληκτικό καλντερίμι στο κάστρο της Μονεμβασιάς που παραθεριζω.
Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι θέλουμε να λέμε πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού..."ξέρει μπάσκετ".
Καμία σωτηρία.
Προσωπικά μπάσκετ δεν ξέρω, θα ήθελα να μου πεις που εσυ ξέρεις μπάσκετ αν ταιριάζει τελικά ο Γκριγκονις έτσι όπως είναι δομημένη η περιφέρεια του Παναθηναϊκου.
Το αν ταιριάζει η όχι ,δεν έχει καμία σχέση με το αν είναι καλος παίκτης η όχι.

Phys87

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Πέμ Αύγ 24, 2023 3:28 pm

villiskabas έγραψε:
Πέμ Αύγ 24, 2023 3:18 pm
BillyPao έγραψε:
Πέμ Αύγ 24, 2023 3:15 pm
Έχουν πλάκα τα μηδενίστηκά σχόλια για τον Γκριγκόνις, συνεχίστε να εκτίθεστε μερικοί γράφοντας τα ίδια και τα ίδια. Ότι κάποιοι θεωρείτε παικταρά τον Μίχαλιουκ (που οι περισσότεροι βέβαια τον μάθατε φέτος), αλλά τον Γκριγκόνις παίκτη επιπέδου Α2. :roofl:
Εγω θα συμφωνησω οτι ειναι μηδενισμος. Ο Παναθηναικος πρεπει να βρει οπως ειπε και ενα παιδι ενα παικτη τυπου Ντιαλο καιχρειαζεται να ειναι μεταγραφη αεροδρομιου και θα ειναι παρα πολυ καλα
Ένας Ντιαλό χρειάζεται ακριβώς. Όχι ο νωθρός. Τριποντο και άμυνα να έχει, και ιδανικά να παίρνει και ριμπάουντ

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Πέμ Αύγ 24, 2023 3:35 pm

Phys87 έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:
Πέμ Αύγ 24, 2023 2:20 pm
Τα μηδενιστικα σχόλια εδώ και καιρό για τον Γκριγκονις,εχουν καταντήσει πιο γραφικά και από το καταπληκτικό καλντερίμι στο κάστρο της Μονεμβασιάς που παραθεριζω.
Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι θέλουμε να λέμε πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού..."ξέρει μπάσκετ".
Καμία σωτηρία.
Προσωπικά μπάσκετ δεν ξέρω, θα ήθελα να μου πεις που εσυ ξέρεις μπάσκετ αν ταιριάζει τελικά ο Γκριγκονις έτσι όπως είναι δομημένη η περιφέρεια του Παναθηναϊκου.
Άλλο να υποστηρίζεις ότι δεν ταιριάζει, άλλο ότι είναι άχρηστος και δεν θα έβρισκε να παίξει ούτε στην ΑΕΚ.

Σχετικά με το αν ταιριάζει είμαι από αυτούς που υποστηρίζουν ότι δεν ταιριάζει αλλά δεν ξέρουμε ο Αταμάν πως το σκέφτεται.
Μπορεί να πιστεύει ότι θα καταφέρει να το κάνει να δουλέψει αν σε κάθε 5αδα έχει στην περιφέρεια μόνο έναν καλό αμυντικό(Παπαπέτρου, Γκραντ).

Στην τελική αν ο Γκριγκόνις δεν ταιριάζει για την άμυνα του, πιθανώς ούτε ο Μιχάλιουκ ταιριάζει γιατί στα scouting reports την άμυνα εμφανίζουν ως βασικό του θέμα.
Ιδανικά για εμένα στο 3 θέλαμε ένα 3αρι καλό αμυντικό με σουτ, όχι σοφτ 2-3αρι, αλλά ο Αταμάν αποφασίσει και βέβαια στο γήπεδο θα φανεί αν έχει δίκιο.

villiskabas

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης

Πέμ Αύγ 24, 2023 3:37 pm

villiskabas έγραψε:
BillyPao έγραψε:
Πέμ Αύγ 24, 2023 3:15 pm
Έχουν πλάκα τα μηδενίστηκά σχόλια για τον Γκριγκόνις, συνεχίστε να εκτίθεστε μερικοί γράφοντας τα ίδια και τα ίδια. Ότι κάποιοι θεωρείτε παικταρά τον Μίχαλιουκ (που οι περισσότεροι βέβαια τον μάθατε φέτος), αλλά τον Γκριγκόνις παίκτη επιπέδου Α2. :roofl:
Εγω θα συμφωνησω οτι ειναι μηδενισμος. Ο Παναθηναικος πρεπει να βρει οπως ειπε και ενα παιδι ενα παικτη τυπου Ντιαλο δεν χρειαζεται να ειναι μεταγραφη αεροδρομιου και θα ειναι παρα πολυ καλα
σορρυ πηγα να κανω εντιντινκ και απαντησα στον εαυτο μου...πολυ ωραιος! :lol: :lol: :sorry:

BillyPao

champion
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Αύγ 24, 2023 3:55 pm

villiskabas έγραψε:
Πέμ Αύγ 24, 2023 3:37 pm
villiskabas έγραψε:

Εγω θα συμφωνησω οτι ειναι μηδενισμος. Ο Παναθηναικος πρεπει να βρει οπως ειπε και ενα παιδι ενα παικτη τυπου Ντιαλο δεν χρειαζεται να ειναι μεταγραφη αεροδρομιου και θα ειναι παρα πολυ καλα
σορρυ πηγα να κανω εντιντινκ και απαντησα στον εαυτο μου...πολυ ωραιος! :lol: :lol: :sorry:
Άριστος, θα έλεγα... :D

Phys87

nba
Reactions:

Πέμ Αύγ 24, 2023 4:21 pm

pan24 έγραψε:
Phys87 έγραψε:

Άλλο να υποστηρίζεις ότι δεν ταιριάζει, άλλο ότι είναι άχρηστος και δεν θα έβρισκε να παίξει ούτε στην ΑΕΚ.

Σχετικά με το αν ταιριάζει είμαι από αυτούς που υποστηρίζουν ότι δεν ταιριάζει αλλά δεν ξέρουμε ο Αταμάν πως το σκέφτεται.
Μπορεί να πιστεύει ότι θα καταφέρει να το κάνει να δουλέψει αν σε κάθε 5αδα έχει στην περιφέρεια μόνο έναν καλό αμυντικό(Παπαπέτρου, Γκραντ).

Στην τελική αν ο Γκριγκόνις δεν ταιριάζει για την άμυνα του, πιθανώς ούτε ο Μιχάλιουκ ταιριάζει γιατί στα scouting reports την άμυνα εμφανίζουν ως βασικό του θέμα.
Ιδανικά για εμένα στο 3 θέλαμε ένα 3αρι καλό αμυντικό με σουτ, όχι σοφτ 2-3αρι, αλλά ο Αταμάν αποφασίσει και βέβαια στο γήπεδο θα φανεί αν έχει δίκιο.
Ούτε ταιριάζει, ουτε είναι για ομάδα επιπέδου ΑΕΚ αν και φέτος η ΑΕΚ θα είναι δυνατή. Ο Γκριγκονις είναι για ομάδα χωρίς στόχους. Να πάει να παίξει στην Βιλερμπάν, στην Αλμπα, άντε και στην Μπάγερν του λάσο. Για ομάδα που βάζει στόχους Φ4 δεν κάνει. Κανεις δεν πήγε μπροστά με σοφτ παίχτες. Μέχρι και ο Μιροτιτς που είναι παιχταράς, είναι περισσότερο σοφτ και δεν αντεπεξέρχεται σε δύσκολα και κρίσιμα. Για παράδειγμα ο Χρησταρας ήταν ο ορισμός του παίχτη που κάνει μπουλινγκ. Αυτή είναι η πραγματική γνώμη μου για τον παιχτη, που βέβαια προσθέτω και την αντιεπαγγελματική του περυσινή συμπεριφορά που με κάνει να μην θέλω να τον βλέπω.

AlexD

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Αύγ 24, 2023 4:29 pm

Το ζουμί είναι ότι θα πάρετε 3αρι, αυτό καταλαβαίνω εγώ. Και στο 2 παίζει Γκριγκόνις ή Ντόρσεϊ, ανάλογα τι θα γίνει.

panpav

junior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: LARRY BIRD
Αγαπημένη ομάδα: BOSTON CELTICS

Πέμ Αύγ 24, 2023 4:52 pm

Phys87 έγραψε:
pan24 έγραψε:

Ούτε ταιριάζει, ουτε είναι για ομάδα επιπέδου ΑΕΚ αν και φέτος η ΑΕΚ θα είναι δυνατή. Ο Γκριγκονις είναι για ομάδα χωρίς στόχους. Να πάει να παίξει στην Βιλερμπάν, στην Αλμπα, άντε και στην Μπάγερν του λάσο. Για ομάδα που βάζει στόχους Φ4 δεν κάνει. Κανεις δεν πήγε μπροστά με σοφτ παίχτες. Μέχρι και ο Μιροτιτς που είναι παιχταράς, είναι περισσότερο σοφτ και δεν αντεπεξέρχεται σε δύσκολα και κρίσιμα. Για παράδειγμα ο Χρησταρας ήταν ο ορισμός του παίχτη που κάνει μπουλινγκ. Αυτή είναι η πραγματική γνώμη μου για τον παιχτη, που βέβαια προσθέτω και την αντιεπαγγελματική του περυσινή συμπεριφορά που με κάνει να μην θέλω να τον βλέπω.
Παίκτης που δεν μάτωσε την φανέλα, να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. ¨Εχει κριθεί τον προηγούμενο χρόνο.

villiskabas

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης

Πέμ Αύγ 24, 2023 4:57 pm

panpav έγραψε:
Πέμ Αύγ 24, 2023 4:52 pm
Phys87 έγραψε:

Παίκτης που δεν μάτωσε την φανέλα, να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. ¨Εχει κριθεί τον προηγούμενο χρόνο.
τουλουμπα εσυ?

old boy

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: MJ, Saras, DerrickRose

Πέμ Αύγ 24, 2023 5:14 pm

Ωραίες οι ολιγόλογες αψοριστικές απόψεις. Σα σπαρτιάτικο επικήδειο επίγραμμα. Θα κάνω και γω μια.
"Κβο βαντις χωρίς επιχείρημα ωρε χομο αμπάσχετους;"

Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 3

Πέμ Αύγ 24, 2023 6:05 pm

Ο ιδιος ο οργανισμος του ΠΑΟ εχει απαξιωσει τον Γκριγκονις βγαζοντας προς τα εξω εδω και μηνες οτι θελει να τον ξεφορτωθει και δεν ερχονται προτασεις. Τι σημασια εχει τι λεμε εμεις; Φυσικα θα του δωσουν μια ευκαιρια τωρα, μιας και εμεινε στο ροστερ

panpav

junior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: LARRY BIRD
Αγαπημένη ομάδα: BOSTON CELTICS

Πέμ Αύγ 24, 2023 6:31 pm

old boy έγραψε:
Πέμ Αύγ 24, 2023 5:14 pm
Ωραίες οι ολιγόλογες αψοριστικές απόψεις. Σα σπαρτιάτικο επικήδειο επίγραμμα. Θα κάνω και γω μια.
"Κβο βαντις χωρίς επιχείρημα ωρε χομο αμπάσχετους;"
Μου αρέσει το χιούμορ, πέρα από το ταλέντο οποιουδήποτε αθλητή, σημασία έχει και ο χαρακτήρας του.Αυτόν κρίνω, αφοριστικά !

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Πέμ Αύγ 24, 2023 6:38 pm

chainsaw έγραψε:
Πέμ Αύγ 24, 2023 6:05 pm
Ο ιδιος ο οργανισμος του ΠΑΟ εχει απαξιωσει τον Γκριγκονις βγαζοντας προς τα εξω εδω και μηνες οτι θελει να τον ξεφορτωθει και δεν ερχονται προτασεις. Τι σημασια εχει τι λεμε εμεις; Φυσικα θα του δωσουν μια ευκαιρια τωρα, μιας και εμεινε στο ροστερ
και πολυ καλα εκανε,μετα την περσινη χρονια επρεπε να ειχαν φυγει και οι καθαριστριες του οακα
το προβλημα θα υπαρξει απτην στιγμη που δεν θα αποκτηθει βασικο 3αρι και κληθει να παιξει τον ρολο αυτον ο λιθουανος
αν αποκτηθει θα ειναι ακολουθη η καε αφου θα απαξιωθει παιχτικα ο λιθουανος με κατι σκορπια 5λεπτα στην ευρωπη μεχρι να αποφασισει να φυγει

giorgos45

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Αύγ 24, 2023 7:02 pm

εδω θα ειμαστε να τα συζηταμε μεσα στο χειμωνα αλλα γιατι για μια κινηση να χαθει η χρονια λεμε τωρα!μακαρι να συμβει το αντιθετο βεβαιαα αλλα δε μου φαινεται να μπορει αυτος ο παιχτης!καταρχας ειναι αργος δε μπορει να περασει ουτε εμενα στο ενας ενας!τεσπα θα τα δουμε..

old boy

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: MJ, Saras, DerrickRose

Πέμ Αύγ 24, 2023 7:23 pm

giorgos45 έγραψε:
Πέμ Αύγ 24, 2023 7:02 pm
εδω θα ειμαστε να τα συζηταμε μεσα στο χειμωνα αλλα γιατι για μια κινηση να χαθει η χρονια λεμε τωρα!μακαρι να συμβει το αντιθετο βεβαιαα αλλα δε μου φαινεται να μπορει αυτος ο παιχτης!καταρχας ειναι αργος δε μπορει να περασει ουτε εμενα στο ενας ενας!τεσπα θα τα δουμε..
Ρε φίλε, μήπως το κανονικό σου όνομα είναι Αναστάσης;

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”