Το αν ταιριάζει η όχι ,δεν έχει καμία σχέση με το αν είναι καλος παίκτης η όχι.Phys87 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 24, 2023 3:05 pmΠροσωπικά μπάσκετ δεν ξέρω, θα ήθελα να μου πεις που εσυ ξέρεις μπάσκετ αν ταιριάζει τελικά ο Γκριγκονις έτσι όπως είναι δομημένη η περιφέρεια του Παναθηναϊκου.j-kidd13 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 24, 2023 2:20 pmΤα μηδενιστικα σχόλια εδώ και καιρό για τον Γκριγκονις,εχουν καταντήσει πιο γραφικά και από το καταπληκτικό καλντερίμι στο κάστρο της Μονεμβασιάς που παραθεριζω.
Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι θέλουμε να λέμε πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού..."ξέρει μπάσκετ".
Καμία σωτηρία.
2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Phys87

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
0
Ένας Ντιαλό χρειάζεται ακριβώς. Όχι ο νωθρός. Τριποντο και άμυνα να έχει, και ιδανικά να παίρνει και ριμπάουντvilliskabas έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 24, 2023 3:18 pmΕγω θα συμφωνησω οτι ειναι μηδενισμος. Ο Παναθηναικος πρεπει να βρει οπως ειπε και ενα παιδι ενα παικτη τυπου Ντιαλο καιχρειαζεται να ειναι μεταγραφη αεροδρομιου και θα ειναι παρα πολυ καλα
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Άλλο να υποστηρίζεις ότι δεν ταιριάζει, άλλο ότι είναι άχρηστος και δεν θα έβρισκε να παίξει ούτε στην ΑΕΚ.Phys87 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 24, 2023 3:05 pmΠροσωπικά μπάσκετ δεν ξέρω, θα ήθελα να μου πεις που εσυ ξέρεις μπάσκετ αν ταιριάζει τελικά ο Γκριγκονις έτσι όπως είναι δομημένη η περιφέρεια του Παναθηναϊκου.j-kidd13 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 24, 2023 2:20 pmΤα μηδενιστικα σχόλια εδώ και καιρό για τον Γκριγκονις,εχουν καταντήσει πιο γραφικά και από το καταπληκτικό καλντερίμι στο κάστρο της Μονεμβασιάς που παραθεριζω.
Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι θέλουμε να λέμε πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού..."ξέρει μπάσκετ".
Καμία σωτηρία.
Σχετικά με το αν ταιριάζει είμαι από αυτούς που υποστηρίζουν ότι δεν ταιριάζει αλλά δεν ξέρουμε ο Αταμάν πως το σκέφτεται.
Μπορεί να πιστεύει ότι θα καταφέρει να το κάνει να δουλέψει αν σε κάθε 5αδα έχει στην περιφέρεια μόνο έναν καλό αμυντικό(Παπαπέτρου, Γκραντ).
Στην τελική αν ο Γκριγκόνις δεν ταιριάζει για την άμυνα του, πιθανώς ούτε ο Μιχάλιουκ ταιριάζει γιατί στα scouting reports την άμυνα εμφανίζουν ως βασικό του θέμα.
Ιδανικά για εμένα στο 3 θέλαμε ένα 3αρι καλό αμυντικό με σουτ, όχι σοφτ 2-3αρι, αλλά ο Αταμάν αποφασίσει και βέβαια στο γήπεδο θα φανεί αν έχει δίκιο.
-
villiskabas

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
σορρυ πηγα να κανω εντιντινκ και απαντησα στον εαυτο μου...πολυ ωραιος!villiskabas έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 24, 2023 3:18 pmΕγω θα συμφωνησω οτι ειναι μηδενισμος. Ο Παναθηναικος πρεπει να βρει οπως ειπε και ενα παιδι ενα παικτη τυπου Ντιαλο δεν χρειαζεται να ειναι μεταγραφη αεροδρομιου και θα ειναι παρα πολυ καλα
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Άριστος, θα έλεγα...villiskabas έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 24, 2023 3:37 pmσορρυ πηγα να κανω εντιντινκ και απαντησα στον εαυτο μου...πολυ ωραιος!villiskabas έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 24, 2023 3:18 pm
Εγω θα συμφωνησω οτι ειναι μηδενισμος. Ο Παναθηναικος πρεπει να βρει οπως ειπε και ενα παιδι ενα παικτη τυπου Ντιαλο δεν χρειαζεται να ειναι μεταγραφη αεροδρομιου και θα ειναι παρα πολυ καλα![]()
![]()
![]()
-
Phys87

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ούτε ταιριάζει, ουτε είναι για ομάδα επιπέδου ΑΕΚ αν και φέτος η ΑΕΚ θα είναι δυνατή. Ο Γκριγκονις είναι για ομάδα χωρίς στόχους. Να πάει να παίξει στην Βιλερμπάν, στην Αλμπα, άντε και στην Μπάγερν του λάσο. Για ομάδα που βάζει στόχους Φ4 δεν κάνει. Κανεις δεν πήγε μπροστά με σοφτ παίχτες. Μέχρι και ο Μιροτιτς που είναι παιχταράς, είναι περισσότερο σοφτ και δεν αντεπεξέρχεται σε δύσκολα και κρίσιμα. Για παράδειγμα ο Χρησταρας ήταν ο ορισμός του παίχτη που κάνει μπουλινγκ. Αυτή είναι η πραγματική γνώμη μου για τον παιχτη, που βέβαια προσθέτω και την αντιεπαγγελματική του περυσινή συμπεριφορά που με κάνει να μην θέλω να τον βλέπω.pan24 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 24, 2023 3:35 pmΆλλο να υποστηρίζεις ότι δεν ταιριάζει, άλλο ότι είναι άχρηστος και δεν θα έβρισκε να παίξει ούτε στην ΑΕΚ.
Σχετικά με το αν ταιριάζει είμαι από αυτούς που υποστηρίζουν ότι δεν ταιριάζει αλλά δεν ξέρουμε ο Αταμάν πως το σκέφτεται.
Μπορεί να πιστεύει ότι θα καταφέρει να το κάνει να δουλέψει αν σε κάθε 5αδα έχει στην περιφέρεια μόνο έναν καλό αμυντικό(Παπαπέτρου, Γκραντ).
Στην τελική αν ο Γκριγκόνις δεν ταιριάζει για την άμυνα του, πιθανώς ούτε ο Μιχάλιουκ ταιριάζει γιατί στα scouting reports την άμυνα εμφανίζουν ως βασικό του θέμα.
Ιδανικά για εμένα στο 3 θέλαμε ένα 3αρι καλό αμυντικό με σουτ, όχι σοφτ 2-3αρι, αλλά ο Αταμάν αποφασίσει και βέβαια στο γήπεδο θα φανεί αν έχει δίκιο.
-
panpav

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: LARRY BIRD
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: BOSTON CELTICS
- Προειδοποιήσεις:
0
Παίκτης που δεν μάτωσε την φανέλα, να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. ¨Εχει κριθεί τον προηγούμενο χρόνο.Phys87 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 24, 2023 4:21 pmΟύτε ταιριάζει, ουτε είναι για ομάδα επιπέδου ΑΕΚ αν και φέτος η ΑΕΚ θα είναι δυνατή. Ο Γκριγκονις είναι για ομάδα χωρίς στόχους. Να πάει να παίξει στην Βιλερμπάν, στην Αλμπα, άντε και στην Μπάγερν του λάσο. Για ομάδα που βάζει στόχους Φ4 δεν κάνει. Κανεις δεν πήγε μπροστά με σοφτ παίχτες. Μέχρι και ο Μιροτιτς που είναι παιχταράς, είναι περισσότερο σοφτ και δεν αντεπεξέρχεται σε δύσκολα και κρίσιμα. Για παράδειγμα ο Χρησταρας ήταν ο ορισμός του παίχτη που κάνει μπουλινγκ. Αυτή είναι η πραγματική γνώμη μου για τον παιχτη, που βέβαια προσθέτω και την αντιεπαγγελματική του περυσινή συμπεριφορά που με κάνει να μην θέλω να τον βλέπω.pan24 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 24, 2023 3:35 pm
Άλλο να υποστηρίζεις ότι δεν ταιριάζει, άλλο ότι είναι άχρηστος και δεν θα έβρισκε να παίξει ούτε στην ΑΕΚ.
-
villiskabas

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Αλβερτης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
τουλουμπα εσυ?panpav έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 24, 2023 4:52 pmΠαίκτης που δεν μάτωσε την φανέλα, να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. ¨Εχει κριθεί τον προηγούμενο χρόνο.Phys87 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 24, 2023 4:21 pm
Ούτε ταιριάζει, ουτε είναι για ομάδα επιπέδου ΑΕΚ αν και φέτος η ΑΕΚ θα είναι δυνατή. Ο Γκριγκονις είναι για ομάδα χωρίς στόχους. Να πάει να παίξει στην Βιλερμπάν, στην Αλμπα, άντε και στην Μπάγερν του λάσο. Για ομάδα που βάζει στόχους Φ4 δεν κάνει. Κανεις δεν πήγε μπροστά με σοφτ παίχτες. Μέχρι και ο Μιροτιτς που είναι παιχταράς, είναι περισσότερο σοφτ και δεν αντεπεξέρχεται σε δύσκολα και κρίσιμα. Για παράδειγμα ο Χρησταρας ήταν ο ορισμός του παίχτη που κάνει μπουλινγκ. Αυτή είναι η πραγματική γνώμη μου για τον παιχτη, που βέβαια προσθέτω και την αντιεπαγγελματική του περυσινή συμπεριφορά που με κάνει να μην θέλω να τον βλέπω.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
και πολυ καλα εκανε,μετα την περσινη χρονια επρεπε να ειχαν φυγει και οι καθαριστριες του οακα
το προβλημα θα υπαρξει απτην στιγμη που δεν θα αποκτηθει βασικο 3αρι και κληθει να παιξει τον ρολο αυτον ο λιθουανος
αν αποκτηθει θα ειναι ακολουθη η καε αφου θα απαξιωθει παιχτικα ο λιθουανος με κατι σκορπια 5λεπτα στην ευρωπη μεχρι να αποφασισει να φυγει
-
old boy

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: MJ, Saras, DerrickRose
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ρε φίλε, μήπως το κανονικό σου όνομα είναι Αναστάσης;giorgos45 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 24, 2023 7:02 pmεδω θα ειμαστε να τα συζηταμε μεσα στο χειμωνα αλλα γιατι για μια κινηση να χαθει η χρονια λεμε τωρα!μακαρι να συμβει το αντιθετο βεβαιαα αλλα δε μου φαινεται να μπορει αυτος ο παιχτης!καταρχας ειναι αργος δε μπορει να περασει ουτε εμενα στο ενας ενας!τεσπα θα τα δουμε..

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο