Ναι αλλά πολλά 2ρια δεν μαζεύονται;
Ο Σλούκας και ο Βιλντόσα είναι άσσοι που 2αρίζουν. (γνωστοί κι ως κόμπο-ς στο χτένι).
Ο Γκάι 2ρι.
Ο Γκραντ μια από τα ίδια με Σλουκι- Λούκα (το νέο κρύο παρατσούκλι του Βαγγέλη του Ιωάννου του Πεφωτισμένου, εν είδει συντομογραφίας, 2 σε ένα).
Κι εκεί κάπου ο Γκριγκόνις και τουλάχιστον ένας Καλαϊτζάκης.
Εγώ το Σλούκι- Λουκα παρέα με Γκραντ π.χ το βλέπω να παίρνει λεπτά . Και σε κάποια σχήματα ένα ψηλό 3ρι από το 4. Χουαντσό ή και Μαντζούκας.
Εγώ δεν πιστεύω ότι τη χαλάει ο Γκάι τη δουλειά (στα υπόλοιπα όλα συμφωνώ με τον ΤρέισιΜακ
Σαφώς παίζει και να μη βγει. Ίσως και το πιο πιθανό (ή κάπου στο 50-50)
Αλλά, παίζει να βγει τύπου/αξία Λόιντ ή και Κάρολ. Δεν θα πω Λάρκιν γιατί τον Λάρκιν τον ηξέρα πριν τη Μπασκόνια, μέχρι κι εγώ που ελάχιστα κατέχω από το σύγχρονο ΝΒΑ.
Τη θεωρώ ωραία κίνηση του Γκάι. Γιατί μου λέει περισσότερα να βγει κι ένα "στοίχημα¨" ανεξαρτήτως ομάδας.
Εγώ πιστεύω ότι η λάθος κίνηση είναι με τον Παπαπέτρου. Αυτός σάς περιορίζει.
Εκτός κι αν έρθει με ρόλο καρμπόν σαν αυτό που είχε στην Παρτίζαν. Να μπαλώνει καταστάσεις κλπ. Ρολίστας πολιτελείας κ.α.
Για μάξιμουμ 20 λεπτά κι αυτό επειδή μπορεί άνετα και τις 2 θέσεις των φόργουορντ.
Νομίζω ότι αυτό δείχνει πως πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα. Διαβατήρια και τα τοιαύτα.
Στη θέση του Πάπι, θα κόλλαγε ένας Γκεντράιτις. Πιο ποιοτικός.
Και να έπαιρνε τα πάνω του κι ο Γκριγκόνις με τον συμπαίκτη του στην Εθνική τους.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο