Εθνική Ομάδα - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 612
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Αύγ 24, 2023 6:05 pm

Αν ο αλλος δε θελει να παιξει με το εθνόσημο καμμια τιμωρία...Απλα δε θα πρεπει να τον ξανα δέχονται.Παντα μιλαω αν δεν τον εχουν κρίνει τραυματία οι γιατροι της εθνικής

1
1 Εικόνα
abovetherim

senior
Reactions: 221
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Αύγ 25, 2023 9:53 am

https://www.sport24.gr/basket/giannis-a ... 56002.html

"όσο γνωστοί και δημοφιλείς είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο Μάικλ Τζόρνταν στις ΗΠΑ, έτσι είμαι και εγώ στην Ελλάδα. Ίσως και περισσότερο".

Ο Γιάννης αναφέρθηκε στην οικογένειά του και τις επενδύσεις που έχουν κάνει σε μία προσπάθεια να εξελιχθούν επιχειρηματικά, αλλά και στο γεγονός ότι - επειδή είναι αναγνωρίσιμος - το δύσκολο κομμάτι για αυτόν είναι να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα παιδιά του. Ο λόγος; Θέλει κάποια στιγμή να αποφασίσουν εκείνα αν θέλουν κάτι τέτοιο.

Μιλώντας για το ζήτημα ο σταρ των Μπακς ανέφερε πως έχει παρατηρήσει ότι κάποιοι βιντεοσκοπούν τα παιδιά του σε πάρτι ή σε κάποια δημόσια εμφάνισή του. Κάτι που είναι ακόμα πιο έντονο στην Ελλάδα από ότι στις ΗΠΑ, με τον "Greek Freak" να εξηγεί ότι αυτό συμβαίνει επειδή "όσο γνωστοί και δημοφιλείς είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο Μάικλ Τζόρνταν στις ΗΠΑ, έτσι είμαι και εγώ στην Ελλάδα. Ίσως και περισσότερο".

Πάει, έχει φύγει το παιδί. Μια με το "μοιάζω στον Εμπαπέ", μια με τα λεφτά της Σαουδικής Αραβίας, λες και βγάζει λίγα κι αυτό τώρα.
Εννοείται πως ισχύει, όχι απλά στο 100 τοις εκατό, στο 10000 τοις εκατό, αλλά ρε Γιάννη οι πραγματικά μεγάλοι άνθρωποι αφήνουν τους άλλους να μιλούν για εκείνους και χρησιμοποιούν όλο και λιγότερο το "εγώ" και το "είμαι".
Γενικώς ένα μακρύ καλοκαίρι με πολύ μπλά μπλά, επίδειξη, δηθενιές και λίγο μπάσκετ. Μακάρι να δώσει την απάντησή του στη φετινή σεζόν ΝΒΑ, αλλά δύσκολο το βλέπω.

Αυτή ήταν και η "μαγεία" του Τζόρνταν ή του Κόμπι. Ότι όσα πράγματα και να έτρεχαν επιχειρηματικά, ρούχα, παπούτσια, διαφημίσεις κλπ δεν σου έδιναν ποτέ την αίσθηση ότι ασχολούνται λιγότερο με την καριέρα τους εντός παρκέ και το μπάσκετ. Εδώ, δεν έχω την ίδια αίσθηση, πιο πολύ σταρ σίστεμ παρά παίκτης.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
fasoulaki

junior
Reactions: 30
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Αύγ 25, 2023 10:01 am

abovetherim έγραψε:
το δύσκολο κομμάτι για αυτόν είναι να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα παιδιά του. Ο λόγος; Θέλει κάποια στιγμή να αποφασίσουν εκείνα αν θέλουν κάτι τέτοιο. Μιλώντας για το ζήτημα ο σταρ των Μπακς ανέφερε πως έχει παρατηρήσει ότι κάποιοι βιντεοσκοπούν τα παιδιά του σε πάρτι ή σε κάποια δημόσια εμφάνισή του.
Κατά τη γνώμη μου, όποιος ανεβάζει φωτογραφίες των παιδιών του στο Instergram δεν πρέπει να παραπονιέται ότι τα μέσα ενημέρωσης ασχολούνται με αυτά.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3355
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Παρ Αύγ 25, 2023 10:08 am

fasoulaki έγραψε:
Παρ Αύγ 25, 2023 10:01 am
abovetherim έγραψε:
το δύσκολο κομμάτι για αυτόν είναι να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα παιδιά του. Ο λόγος; Θέλει κάποια στιγμή να αποφασίσουν εκείνα αν θέλουν κάτι τέτοιο. Μιλώντας για το ζήτημα ο σταρ των Μπακς ανέφερε πως έχει παρατηρήσει ότι κάποιοι βιντεοσκοπούν τα παιδιά του σε πάρτι ή σε κάποια δημόσια εμφάνισή του.
Κατά τη γνώμη μου, όποιος ανεβάζει φωτογραφίες των παιδιών του στο Instergram δεν πρέπει να παραπονιέται ότι τα μέσα ενημέρωσης ασχολούνται με αυτά.
Δεν συμφωνώ και ας είναι οι δικές μου φωτογραφίες στο ίντερνετ ελάχιστες και σίγουρα όχι των παιδιών μου. Είναι διαφορετικό να ανεβάζεις μια φωτογραφία ελεγχόμενη και διαφορετικό να ξέρουν τα παιδιά ότι θα πάνε κάπου και θα γίνουν στόχος των "φωτογράφων", δεν φταίνε σε κάτι αυτά, δεν είναι δημόσια πρόσωπα αν υποθέσουμε δηλαδή ότι τα δημόσια πρόσωπα μπορεί να τα φωτογραφίζει και να τα βιντεοσκοπεί όποιος θέλει, που ούτε αυτό είναι σωστό.

0
Άβαταρ μέλους
fasoulaki

junior
Reactions: 30

Παρ Αύγ 25, 2023 10:18 am

Conan1982 έγραψε:
Παρ Αύγ 25, 2023 10:08 am
Δεν συμφωνώ και ας είναι οι δικές μου φωτογραφίες στο ίντερνετ ελάχιστες και σίγουρα όχι των παιδιών μου. Είναι διαφορετικό να ανεβάζεις μια φωτογραφία ελεγχόμενη και διαφορετικό να ξέρουν τα παιδιά ότι θα πάνε κάπου και θα γίνουν στόχος των "φωτογράφων", δεν φταίνε σε κάτι αυτά, δεν είναι δημόσια πρόσωπα αν υποθέσουμε δηλαδή ότι τα δημόσια πρόσωπα μπορεί να τα φωτογραφίζει και να τα βιντεοσκοπεί όποιος θέλει, που ούτε αυτό είναι σωστό.
Τη στιγμή που δείχνω φωτογραφίες των παιδιών μου δημοσίως και ένα μεγάλο κοινό ενδιαφέρεται γι' αυτά, αναγνωρίζονται δημοσίως και επομένως είναι δημόσια πρόσωπα.

Αυτός είναι ο νόμος του αιτίου και του αποτελέσματος.

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2437
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Αύγ 25, 2023 10:29 am

Σε μια συνέντευξη που μίλησε για τα πάντα σε ένα σημείο είπε και αυτό.
Το νόημα δεν είναι να πει ότι είναι αναγνωρίσιμος.
Είπε ότι καταλαβαίνει γιατί γίνεται αυτό ειδικά στην Ελλάδα, αλλά δεν το θέλει για συγκεκριμένους λόγους.

Δηλαδή πιο λογικό θα ήταν να πει δεν καταλαβαίνω γιατί τα ακολουθούν φωτογράφοι;
Και πιστεύω λίγο πολύ αυτό είναι πρόβλημα κάθε τόσο διάσημου.
Θέλει το παιδί του να έχει την δική του ταυτότητα, να είναι γνωστός ως Λίαμ όχι ως "ο γιος του Γιάννη".

1
1 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1458
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Αύγ 25, 2023 10:58 am

Χάνει μουντομπάσκετ ο Μήτογλου. Κρίμα για Ελλάδα. Λέτε κάζο με Νέα Ζηλανδία? Αναγκαστικά Πάπι στο 4...

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin

Παρ Αύγ 25, 2023 11:02 am

Ενώ λέμε αυτά είδηση σοκ, αφού η Εθνική ομάδα μένει με 11 παίκτες, ο Μήτογλου τραυματίστηκε στο δάκτυλο και τελειώνει το μουντομπάσκετ γι' αυτόν πριν καν αρχίσει. Μεγάλο πλήγμα αφού μπορούσε να καλύψει και την θέση του σέντερ που τώρα μένουν μόνο Παπαγιάννης, Χατζιδάκης, έχει κοπεί και ο Τσαλμπούρης, εξαιρετικά.

0
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator

Παρ Αύγ 25, 2023 11:09 am

Μέχρι πότε είναι η προθεσμία δήλωσης στην fiba της οριστικής 12αδας;
Αν έχει περάσει δεν μπορούμε να φέρουμε πίσω τον Τσαλμπούρη,

Όχι ότι θα μας έσωζε αλλά τώρα είναι και αριθμητικό θέμα...
Αν ο Παπαπέτρου ή ο Παπαγιάννης φορτωθούν φάουλ ή στραβοπατήσουν θα πρέπει να παίξουμε όλο το παιχνίδι με Θανάση/Χατζηδάκη...

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin

Παρ Αύγ 25, 2023 11:14 am

pan24 έγραψε:
Παρ Αύγ 25, 2023 11:09 am
Μέχρι πότε είναι η προθεσμία δήλωσης στην fiba της οριστικής 12αδας;
Αν έχει περάσει δεν μπορούμε να φέρουμε πίσω τον Τσαλμπούρη,

Όχι ότι θα μας έσωζε αλλά τώρα είναι και αριθμητικό θέμα...
Αν ο Παπαπέτρου ή ο Παπαγιάννης φορτωθούν φάουλ ή στραβοπατήσουν θα πρέπει να παίξουμε όλο το παιχνίδι με Θανάση/Χατζηδάκη...
To Gazzetta γράφει πως δεν μπορεί να αντικατασταθεί πλέον, πως θυμάμαι κάποια στιγμή παλιότερα να υπήρχε εξαίρεση για τραυματισμό; Μάλλον σε κάποια άλλη διοργάνωση.

1
1 Εικόνα
kostas1978

junior
Reactions: 85

Παρ Αύγ 25, 2023 11:16 am

Ψιλοαναμενομενο
Μιλαμε για παικτη που επι 2χρονια εκανε μονο ατομικες προπονήσεις,και εμεις του ζήτησαμε να γινει ηγετης των 35 λεπτών

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3040
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Παρ Αύγ 25, 2023 11:17 am

Tον ήπιαμε....

Και κάπου γελάει ο Αγραβάνης και οι ευχές του 😂

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin

Παρ Αύγ 25, 2023 11:18 am

kostas1978 έγραψε:
Παρ Αύγ 25, 2023 11:16 am
Ψιλοαναμενομενο
Μιλαμε για παικτη που επι 2χρονια εκανε μονο ατομικες προπονήσεις,και εμεις του ζήτησαμε να γινει ηγετης των 35 λεπτών
Δεν έχει κάποια σχέση η διετής αποχή του με τον συγκεκριμένο τραυματισμό. ρογμώδες κάταγμα στο μικρό δάκτυλο είναι από κάποιο χτύπηπα προφανώς.

Περιμένουμε τώρα ο Χατζιδάκης να κάνει μεγαλύτερο ...step up απ' ότι ο Πίτερς, ο Καναάν και ο Τανούλης μαζί στον Ολυμπιακό.

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator

Παρ Αύγ 25, 2023 11:19 am

SteveNashidis έγραψε:
Παρ Αύγ 25, 2023 11:17 am
Tον ήπιαμε....

Και κάπου γελάει ο Αγραβάνης και οι ευχές του 😂
Ο Αγραβάνης αν δεν ήταν αυτός που είναι θα ήταν σίγουρα 12αδα και τώρα θα είχε την ευκαιρία να παίξει 25-30 λεπτά σε παγκόσμιο που δεν θα το είχε δει ούτε στον ύπνο του :D

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
No Center-No Party

senior
Reactions: 226
Αγαπημένος παίκτης: 3D-Larry-Kukoc
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Παρ Αύγ 25, 2023 11:23 am

Πάρα πολύ κακό νέο για την Εθνική.Θα πρέπει να κάνει προσαρμογές τελευταία στιγμή ο coach και πάλι δεν ξέρω αν μπορεί να καλυφθεί το κενό εκ των έσω,μιας και έχουμε ήδη περιορισμένο ταλέντο και εμπειρία στην ομάδα,κρίμα και για τον παίχτη.

0
Εγώ καλά σου τα'λεγα και τ'ακουγες παράλογα!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εθνική Ανδρών”