Εθνική Ομάδα - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
- eddiedimitris
- Reactions: 612
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
1
1

-
- Reactions: 221
- Προειδοποιήσεις:
1
https://www.sport24.gr/basket/giannis-a ... 56002.html
"όσο γνωστοί και δημοφιλείς είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο Μάικλ Τζόρνταν στις ΗΠΑ, έτσι είμαι και εγώ στην Ελλάδα. Ίσως και περισσότερο".
Ο Γιάννης αναφέρθηκε στην οικογένειά του και τις επενδύσεις που έχουν κάνει σε μία προσπάθεια να εξελιχθούν επιχειρηματικά, αλλά και στο γεγονός ότι - επειδή είναι αναγνωρίσιμος - το δύσκολο κομμάτι για αυτόν είναι να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα παιδιά του. Ο λόγος; Θέλει κάποια στιγμή να αποφασίσουν εκείνα αν θέλουν κάτι τέτοιο.
Μιλώντας για το ζήτημα ο σταρ των Μπακς ανέφερε πως έχει παρατηρήσει ότι κάποιοι βιντεοσκοπούν τα παιδιά του σε πάρτι ή σε κάποια δημόσια εμφάνισή του. Κάτι που είναι ακόμα πιο έντονο στην Ελλάδα από ότι στις ΗΠΑ, με τον "Greek Freak" να εξηγεί ότι αυτό συμβαίνει επειδή "όσο γνωστοί και δημοφιλείς είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο Μάικλ Τζόρνταν στις ΗΠΑ, έτσι είμαι και εγώ στην Ελλάδα. Ίσως και περισσότερο".
Πάει, έχει φύγει το παιδί. Μια με το "μοιάζω στον Εμπαπέ", μια με τα λεφτά της Σαουδικής Αραβίας, λες και βγάζει λίγα κι αυτό τώρα.
Εννοείται πως ισχύει, όχι απλά στο 100 τοις εκατό, στο 10000 τοις εκατό, αλλά ρε Γιάννη οι πραγματικά μεγάλοι άνθρωποι αφήνουν τους άλλους να μιλούν για εκείνους και χρησιμοποιούν όλο και λιγότερο το "εγώ" και το "είμαι".
Γενικώς ένα μακρύ καλοκαίρι με πολύ μπλά μπλά, επίδειξη, δηθενιές και λίγο μπάσκετ. Μακάρι να δώσει την απάντησή του στη φετινή σεζόν ΝΒΑ, αλλά δύσκολο το βλέπω.
Αυτή ήταν και η "μαγεία" του Τζόρνταν ή του Κόμπι. Ότι όσα πράγματα και να έτρεχαν επιχειρηματικά, ρούχα, παπούτσια, διαφημίσεις κλπ δεν σου έδιναν ποτέ την αίσθηση ότι ασχολούνται λιγότερο με την καριέρα τους εντός παρκέ και το μπάσκετ. Εδώ, δεν έχω την ίδια αίσθηση, πιο πολύ σταρ σίστεμ παρά παίκτης.
"όσο γνωστοί και δημοφιλείς είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο Μάικλ Τζόρνταν στις ΗΠΑ, έτσι είμαι και εγώ στην Ελλάδα. Ίσως και περισσότερο".
Ο Γιάννης αναφέρθηκε στην οικογένειά του και τις επενδύσεις που έχουν κάνει σε μία προσπάθεια να εξελιχθούν επιχειρηματικά, αλλά και στο γεγονός ότι - επειδή είναι αναγνωρίσιμος - το δύσκολο κομμάτι για αυτόν είναι να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα παιδιά του. Ο λόγος; Θέλει κάποια στιγμή να αποφασίσουν εκείνα αν θέλουν κάτι τέτοιο.
Μιλώντας για το ζήτημα ο σταρ των Μπακς ανέφερε πως έχει παρατηρήσει ότι κάποιοι βιντεοσκοπούν τα παιδιά του σε πάρτι ή σε κάποια δημόσια εμφάνισή του. Κάτι που είναι ακόμα πιο έντονο στην Ελλάδα από ότι στις ΗΠΑ, με τον "Greek Freak" να εξηγεί ότι αυτό συμβαίνει επειδή "όσο γνωστοί και δημοφιλείς είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο Μάικλ Τζόρνταν στις ΗΠΑ, έτσι είμαι και εγώ στην Ελλάδα. Ίσως και περισσότερο".
Πάει, έχει φύγει το παιδί. Μια με το "μοιάζω στον Εμπαπέ", μια με τα λεφτά της Σαουδικής Αραβίας, λες και βγάζει λίγα κι αυτό τώρα.
Εννοείται πως ισχύει, όχι απλά στο 100 τοις εκατό, στο 10000 τοις εκατό, αλλά ρε Γιάννη οι πραγματικά μεγάλοι άνθρωποι αφήνουν τους άλλους να μιλούν για εκείνους και χρησιμοποιούν όλο και λιγότερο το "εγώ" και το "είμαι".
Γενικώς ένα μακρύ καλοκαίρι με πολύ μπλά μπλά, επίδειξη, δηθενιές και λίγο μπάσκετ. Μακάρι να δώσει την απάντησή του στη φετινή σεζόν ΝΒΑ, αλλά δύσκολο το βλέπω.
Αυτή ήταν και η "μαγεία" του Τζόρνταν ή του Κόμπι. Ότι όσα πράγματα και να έτρεχαν επιχειρηματικά, ρούχα, παπούτσια, διαφημίσεις κλπ δεν σου έδιναν ποτέ την αίσθηση ότι ασχολούνται λιγότερο με την καριέρα τους εντός παρκέ και το μπάσκετ. Εδώ, δεν έχω την ίδια αίσθηση, πιο πολύ σταρ σίστεμ παρά παίκτης.
1
1

Κατά τη γνώμη μου, όποιος ανεβάζει φωτογραφίες των παιδιών του στο Instergram δεν πρέπει να παραπονιέται ότι τα μέσα ενημέρωσης ασχολούνται με αυτά.abovetherim έγραψε: ↑Παρ Αύγ 25, 2023 9:53 amτο δύσκολο κομμάτι για αυτόν είναι να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα παιδιά του. Ο λόγος; Θέλει κάποια στιγμή να αποφασίσουν εκείνα αν θέλουν κάτι τέτοιο. Μιλώντας για το ζήτημα ο σταρ των Μπακς ανέφερε πως έχει παρατηρήσει ότι κάποιοι βιντεοσκοπούν τα παιδιά του σε πάρτι ή σε κάποια δημόσια εμφάνισή του.
0
- Conan1982
- Reactions: 3355
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν συμφωνώ και ας είναι οι δικές μου φωτογραφίες στο ίντερνετ ελάχιστες και σίγουρα όχι των παιδιών μου. Είναι διαφορετικό να ανεβάζεις μια φωτογραφία ελεγχόμενη και διαφορετικό να ξέρουν τα παιδιά ότι θα πάνε κάπου και θα γίνουν στόχος των "φωτογράφων", δεν φταίνε σε κάτι αυτά, δεν είναι δημόσια πρόσωπα αν υποθέσουμε δηλαδή ότι τα δημόσια πρόσωπα μπορεί να τα φωτογραφίζει και να τα βιντεοσκοπεί όποιος θέλει, που ούτε αυτό είναι σωστό.fasoulaki έγραψε: ↑Παρ Αύγ 25, 2023 10:01 amΚατά τη γνώμη μου, όποιος ανεβάζει φωτογραφίες των παιδιών του στο Instergram δεν πρέπει να παραπονιέται ότι τα μέσα ενημέρωσης ασχολούνται με αυτά.abovetherim έγραψε: ↑Παρ Αύγ 25, 2023 9:53 amτο δύσκολο κομμάτι για αυτόν είναι να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα παιδιά του. Ο λόγος; Θέλει κάποια στιγμή να αποφασίσουν εκείνα αν θέλουν κάτι τέτοιο. Μιλώντας για το ζήτημα ο σταρ των Μπακς ανέφερε πως έχει παρατηρήσει ότι κάποιοι βιντεοσκοπούν τα παιδιά του σε πάρτι ή σε κάποια δημόσια εμφάνισή του.
0
Τη στιγμή που δείχνω φωτογραφίες των παιδιών μου δημοσίως και ένα μεγάλο κοινό ενδιαφέρεται γι' αυτά, αναγνωρίζονται δημοσίως και επομένως είναι δημόσια πρόσωπα.Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Αύγ 25, 2023 10:08 amΔεν συμφωνώ και ας είναι οι δικές μου φωτογραφίες στο ίντερνετ ελάχιστες και σίγουρα όχι των παιδιών μου. Είναι διαφορετικό να ανεβάζεις μια φωτογραφία ελεγχόμενη και διαφορετικό να ξέρουν τα παιδιά ότι θα πάνε κάπου και θα γίνουν στόχος των "φωτογράφων", δεν φταίνε σε κάτι αυτά, δεν είναι δημόσια πρόσωπα αν υποθέσουμε δηλαδή ότι τα δημόσια πρόσωπα μπορεί να τα φωτογραφίζει και να τα βιντεοσκοπεί όποιος θέλει, που ούτε αυτό είναι σωστό.
Αυτός είναι ο νόμος του αιτίου και του αποτελέσματος.
0
- pan24
- Reactions: 2437
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σε μια συνέντευξη που μίλησε για τα πάντα σε ένα σημείο είπε και αυτό.
Το νόημα δεν είναι να πει ότι είναι αναγνωρίσιμος.
Είπε ότι καταλαβαίνει γιατί γίνεται αυτό ειδικά στην Ελλάδα, αλλά δεν το θέλει για συγκεκριμένους λόγους.
Δηλαδή πιο λογικό θα ήταν να πει δεν καταλαβαίνω γιατί τα ακολουθούν φωτογράφοι;
Και πιστεύω λίγο πολύ αυτό είναι πρόβλημα κάθε τόσο διάσημου.
Θέλει το παιδί του να έχει την δική του ταυτότητα, να είναι γνωστός ως Λίαμ όχι ως "ο γιος του Γιάννη".
Το νόημα δεν είναι να πει ότι είναι αναγνωρίσιμος.
Είπε ότι καταλαβαίνει γιατί γίνεται αυτό ειδικά στην Ελλάδα, αλλά δεν το θέλει για συγκεκριμένους λόγους.
Δηλαδή πιο λογικό θα ήταν να πει δεν καταλαβαίνω γιατί τα ακολουθούν φωτογράφοι;
Και πιστεύω λίγο πολύ αυτό είναι πρόβλημα κάθε τόσο διάσημου.
Θέλει το παιδί του να έχει την δική του ταυτότητα, να είναι γνωστός ως Λίαμ όχι ως "ο γιος του Γιάννη".
1
1

-
- Reactions: 1458
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
- Conan1982
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ενώ λέμε αυτά είδηση σοκ, αφού η Εθνική ομάδα μένει με 11 παίκτες, ο Μήτογλου τραυματίστηκε στο δάκτυλο και τελειώνει το μουντομπάσκετ γι' αυτόν πριν καν αρχίσει. Μεγάλο πλήγμα αφού μπορούσε να καλύψει και την θέση του σέντερ που τώρα μένουν μόνο Παπαγιάννης, Χατζιδάκης, έχει κοπεί και ο Τσαλμπούρης, εξαιρετικά.
0
- pan24
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μέχρι πότε είναι η προθεσμία δήλωσης στην fiba της οριστικής 12αδας;
Αν έχει περάσει δεν μπορούμε να φέρουμε πίσω τον Τσαλμπούρη,
Όχι ότι θα μας έσωζε αλλά τώρα είναι και αριθμητικό θέμα...
Αν ο Παπαπέτρου ή ο Παπαγιάννης φορτωθούν φάουλ ή στραβοπατήσουν θα πρέπει να παίξουμε όλο το παιχνίδι με Θανάση/Χατζηδάκη...
Αν ο Παπαπέτρου ή ο Παπαγιάννης φορτωθούν φάουλ ή στραβοπατήσουν θα πρέπει να παίξουμε όλο το παιχνίδι με Θανάση/Χατζηδάκη...
0
- Conan1982
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
To Gazzetta γράφει πως δεν μπορεί να αντικατασταθεί πλέον, πως θυμάμαι κάποια στιγμή παλιότερα να υπήρχε εξαίρεση για τραυματισμό; Μάλλον σε κάποια άλλη διοργάνωση.pan24 έγραψε: ↑Παρ Αύγ 25, 2023 11:09 amΜέχρι πότε είναι η προθεσμία δήλωσης στην fiba της οριστικής 12αδας;
1
1

-
- Reactions: 85
- Προειδοποιήσεις:
0
- SteveNashidis
- Reactions: 3040
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Conan1982
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν έχει κάποια σχέση η διετής αποχή του με τον συγκεκριμένο τραυματισμό. ρογμώδες κάταγμα στο μικρό δάκτυλο είναι από κάποιο χτύπηπα προφανώς.kostas1978 έγραψε: ↑Παρ Αύγ 25, 2023 11:16 amΨιλοαναμενομενο
Μιλαμε για παικτη που επι 2χρονια εκανε μονο ατομικες προπονήσεις,και εμεις του ζήτησαμε να γινει ηγετης των 35 λεπτών
Περιμένουμε τώρα ο Χατζιδάκης να κάνει μεγαλύτερο ...step up απ' ότι ο Πίτερς, ο Καναάν και ο Τανούλης μαζί στον Ολυμπιακό.
3
2
1

- pan24
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Αγραβάνης αν δεν ήταν αυτός που είναι θα ήταν σίγουρα 12αδα και τώρα θα είχε την ευκαιρία να παίξει 25-30 λεπτά σε παγκόσμιο που δεν θα το είχε δει ούτε στον ύπνο τουSteveNashidis έγραψε: ↑Παρ Αύγ 25, 2023 11:17 amTον ήπιαμε....
Και κάπου γελάει ο Αγραβάνης και οι ευχές του![]()

1
1

- No Center-No Party
- Reactions: 226
- Αγαπημένος παίκτης: 3D-Larry-Kukoc
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0