nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Αύγ 25, 2023 3:05 pm
abovetherim έγραψε: ↑Παρ Αύγ 25, 2023 2:58 pm
Το τελευταίο το έχω ακούσει από πολλούς. Τέλος πάντων, μην λες τίποτα για το Γιάννη μας γιατί δυσαρεστείς τον Νικόλα από πάνω και δεν μπορεί το παιδί να ξυπνάει 7 το πρωί και να βλέπει να λέμε για το Γιάννη που θέλει να πάει τερματοφύλακας στη Σαουδική Αραβία.
Καλά τα λες. Αν αυτή είναι η άποψη σου για τον Γιάννη τότε ναι, καλύτερα η σιωπή μήπως και δεν εκτεθείς.
Που ακριβώς να εκτεθώ; Ήρθε στην εθνική; όχι. Είπε έστω μια καλησπέρα στους συμπαίκτες του; όχι. Πήγε από την Κίνα μέχρι το φεγγάρι σε ένα καλοκαίρι για μάρκετινγκ και χορηγούς; ναι. Πετάγεται χωρίς να τον ρωτήσει κανείς για τους Σαουδάραβες το ποδόσφαιρο χωρίς να τον ρωτήσει κανείς; ναι. Ασχολείται με τo Νάσβιλ και το MLS περισσότερο από την εθνική; ναι. Ποστάρει κάθε λίγο και λιγάκι στο ινσταγκραμ τα παιδιά του; ναι. Ανέβαζε κάθε λίγο και λιγάκι φωτογραφίες με φανέλα εθνικής και σε έκανε να πιστεύεις ότι θα έρθει( όχι εμένα, εγώ το ήξερα, για σένα λέω); ναι. Σε τι ακριβώς από όλα αυτά θα εκτεθώ, για πες μου λίγο μήπως με βοηθήσεις.
Πίστεψέ με επίσης επειδή στη ζωή μου -και δεν είμαι μικρός, το αντίθετο- είχα την τύχη να συναστραφώ πραγματικά παγκόσμιους σταρ σε όλα τα σπορ από κοντά, έχοντας δουλέψει χρόνια έξω, στην Αγγλία, ξέρω πολύ καλά και την ψυχολογία και τον τρόπο σκέψης όλων. Άντε μου λοιπόν παραδίπλα με τα κουβαδάκια σου και μην ειρωνεύεσαι για περισσότερα νερά. Ενυδάτωση εγκεφάλου χρειάζεσαι μάλλον εσύ.