Εθνική Ομάδα - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

kostas1978

junior
Reactions: 85
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Αύγ 25, 2023 12:55 pm

abovetherim έγραψε:
Παρ Αύγ 25, 2023 9:53 am

Αυτή ήταν και η "μαγεία" του Τζόρνταν ή του Κόμπι. Ότι όσα πράγματα και να έτρεχαν επιχειρηματικά, ρούχα, παπούτσια, διαφημίσεις κλπ δεν σου έδιναν ποτέ την αίσθηση ότι ασχολούνται λιγότερο με την καριέρα τους εντός παρκέ και το μπάσκετ. Εδώ, δεν έχω την ίδια αίσθηση, πιο πολύ σταρ σίστεμ παρά παίκτης.

ετσι ειναι ολοι οι συγχρονοι σταρ... λεμπρον, ντουραντ. καρι...
και ο γιοκιτς αναλογικα τα ιδια στη χώρα του
πχ εγιναν εθνικο σπορ οι ιπποδρομίες λόγω γιόκιτς

0
Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 543
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Παρ Αύγ 25, 2023 1:41 pm

Μια δυνατή πάσα έσπασε το μικρό δάκτυλο (νομίζω το έχουν πάθει όλοι όσοι έχουν παίξει μπάσκετ) εκείνος δεν έδωσε πολύ σημασία και συνέχιζε την προπόνηση κανονικά. Πριν 2 ημέρες τραυματίστηκε ο Μήτογλου, σύμφωνά με τον ίδιο, το απόγευμα της ημέρας βγήκαν τα αποτελέσματα και ήταν αρνητικά για εκείνον. Πιθανότατα το παιδί πίστεψε ότι δεν είναι κάταγμα αλλά κάτι πιο ελαφρύ.

Πριν 2 ημέρες ΄σίγουρα είχαμε το δικαίωμα αλλαγής παίκτη, ίσως τελικά θα έπρεπε να είχε παρθεί αυτή η απόφαση. Έστω η επιστροφή του Τσαλμπούρη ή οποιουδήποτε άλλου ώστε να μην κατεβαίνουμε με 11, για να είμαστε όλοι στις προπονήσεις.

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Αύγ 25, 2023 1:45 pm

Πάλι καλά δεν είναι κάτι σοβαρό για τον αθλητή, αλλά τεράστια ξενερα ρε παιδί μου να το παθει ο συγκεκριμένος. Ήταν πολύ χρήσιμος, τώρα κατεβαίνουμε στο τουρνουά για τυπικούς λόγους, δεν ξέρω αν έχει και νόημα να χάσουμε χρόνο για να παρακολουθήσουμε τα παιχνίδια.

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Αύγ 25, 2023 1:56 pm

Έχουμε 11, που έχουν υψηλό σθένος και φρόνηση και θα προσπαθήσουν να καλύψουν την απουσία του πρώτου σκόρερ, του πρώτου ριμπάουντερ και του πρώτου σε λεπτά συμμετοχής στα φιλικά παιχνίδια, σε σχέση με το τι προσέφερε ο Ντίνος στην ομάδα.

Κομμάτι δήλωσης Ιτουδη.

0
Άβαταρ μέλους
fasoulaki

junior
Reactions: 30

Παρ Αύγ 25, 2023 1:57 pm

Αυτό συμβαίνει όταν γίνεσαι αλαζόνας και νομίζεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις χωρίς κάποιους παίκτες. Έπρεπε να χαϊδέψει λίγο τον Αγραβάνη για να κρατήσει το παιδί χαρούμενο και στην ομάδα.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2486
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Παρ Αύγ 25, 2023 2:20 pm

Καλά άνοιξα μάτι 7 το πρωί για βρω εδώ σχόλια με εμπάθεια προς τον Γιάννη που προσπαθεί να ζήσει μια ζωή που δεν ξέρουμε και ούτε θα καταλάβουμε με τα λεφτά, την αναγνωρισιμότητα και τους κινδύνους, για το ότι ο Μήτογλου τραυματίστηκε στο δάχτυλο επειδή απείχε καιρό, και ότι πρέπει να κάνουμε κουπεπε τον κάθε βλαμμένο για να θέλει να παίξει.

Καλημέρα παιδιά! Να πίνουμε πολύ νερό!

5
3 Εικόνα 2 Εικόνα
Εικόνα
N.I.2022

a1greece
Reactions: 314
Αγαπημένος παίκτης: Eddie Johnson
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: OSFP
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Αύγ 25, 2023 2:45 pm

abovetherim έγραψε:
https://www.sport24.gr/basket/giannis-a ... 56002.html

"όσο γνωστοί και δημοφιλείς είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο Μάικλ Τζόρνταν στις ΗΠΑ, έτσι είμαι και εγώ στην Ελλάδα. Ίσως και περισσότερο".

Ο Γιάννης αναφέρθηκε στην οικογένειά του και τις επενδύσεις που έχουν κάνει σε μία προσπάθεια να εξελιχθούν επιχειρηματικά, αλλά και στο γεγονός ότι - επειδή είναι αναγνωρίσιμος - το δύσκολο κομμάτι για αυτόν είναι να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα παιδιά του. Ο λόγος; Θέλει κάποια στιγμή να αποφασίσουν εκείνα αν θέλουν κάτι τέτοιο.

Μιλώντας για το ζήτημα ο σταρ των Μπακς ανέφερε πως έχει παρατηρήσει ότι κάποιοι βιντεοσκοπούν τα παιδιά του σε πάρτι ή σε κάποια δημόσια εμφάνισή του. Κάτι που είναι ακόμα πιο έντονο στην Ελλάδα από ότι στις ΗΠΑ, με τον "Greek Freak" να εξηγεί ότι αυτό συμβαίνει επειδή "όσο γνωστοί και δημοφιλείς είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο Μάικλ Τζόρνταν στις ΗΠΑ, έτσι είμαι και εγώ στην Ελλάδα. Ίσως και περισσότερο".

Πάει, έχει φύγει το παιδί. Μια με το "μοιάζω στον Εμπαπέ", μια με τα λεφτά της Σαουδικής Αραβίας, λες και βγάζει λίγα κι αυτό τώρα.
Εννοείται πως ισχύει, όχι απλά στο 100 τοις εκατό, στο 10000 τοις εκατό, αλλά ρε Γιάννη οι πραγματικά μεγάλοι άνθρωποι αφήνουν τους άλλους να μιλούν για εκείνους και χρησιμοποιούν όλο και λιγότερο το "εγώ" και το "είμαι".
Γενικώς ένα μακρύ καλοκαίρι με πολύ μπλά μπλά, επίδειξη, δηθενιές και λίγο μπάσκετ. Μακάρι να δώσει την απάντησή του στη φετινή σεζόν ΝΒΑ, αλλά δύσκολο το βλέπω.

Αυτή ήταν και η "μαγεία" του Τζόρνταν ή του Κόμπι. Ότι όσα πράγματα και να έτρεχαν επιχειρηματικά, ρούχα, παπούτσια, διαφημίσεις κλπ δεν σου έδιναν ποτέ την αίσθηση ότι ασχολούνται λιγότερο με την καριέρα τους εντός παρκέ και το μπάσκετ. Εδώ, δεν έχω την ίδια αίσθηση, πιο πολύ σταρ σίστεμ παρά παίκτης.
Δυστυχώς πιστεύω ότι ο Γιάννης έχει πολύ μεγαλύτερη αγάπη στα χρήματα από οτι στο μπάσκετ! Πιστεύω ότι ο Τζόρνταν ο Κόμπι ο Ματζικ ή ο ΛεΜπρον, ούτε για αστείο δεν θα έλεγαν το πάω να παίξω τερματοφύλακας στην Σαουδική Αραβία για τα λεφτά!!

Μην κοροϊδευόμαστε και μην ωραιοποιούμε τα πράγματα λόγο της αναμφίβολης αθλητικής του αξία, για την οικονομική του δυνατότητα του Γιάννη τώρα, η κοινωνικοί του προσφορά είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη!

Τώρα για την ανταπόδοση στους ανθρώπους που τον ευεργετήσαν και υλικά και με την καθοδήγηση που του προσφέραν, ας μην το συζητήσουμε καλύτερα, … ας απευθυνθούν για πληροφορίες στον coach Βεληνιάτη …

1
1 Εικόνα
abovetherim

senior
Reactions: 221

Παρ Αύγ 25, 2023 2:58 pm

N.I.2022 έγραψε:
abovetherim έγραψε:
https://www.sport24.gr/basket/giannis-a ... 56002.html

"όσο γνωστοί και δημοφιλείς είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο Μάικλ Τζόρνταν στις ΗΠΑ, έτσι είμαι και εγώ στην Ελλάδα. Ίσως και περισσότερο".

Ο Γιάννης αναφέρθηκε στην οικογένειά του και τις επενδύσεις που έχουν κάνει σε μία προσπάθεια να εξελιχθούν επιχειρηματικά, αλλά και στο γεγονός ότι - επειδή είναι αναγνωρίσιμος - το δύσκολο κομμάτι για αυτόν είναι να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα παιδιά του. Ο λόγος; Θέλει κάποια στιγμή να αποφασίσουν εκείνα αν θέλουν κάτι τέτοιο.

Μιλώντας για το ζήτημα ο σταρ των Μπακς ανέφερε πως έχει παρατηρήσει ότι κάποιοι βιντεοσκοπούν τα παιδιά του σε πάρτι ή σε κάποια δημόσια εμφάνισή του. Κάτι που είναι ακόμα πιο έντονο στην Ελλάδα από ότι στις ΗΠΑ, με τον "Greek Freak" να εξηγεί ότι αυτό συμβαίνει επειδή "όσο γνωστοί και δημοφιλείς είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και ο Μάικλ Τζόρνταν στις ΗΠΑ, έτσι είμαι και εγώ στην Ελλάδα. Ίσως και περισσότερο".

Πάει, έχει φύγει το παιδί. Μια με το "μοιάζω στον Εμπαπέ", μια με τα λεφτά της Σαουδικής Αραβίας, λες και βγάζει λίγα κι αυτό τώρα.
Εννοείται πως ισχύει, όχι απλά στο 100 τοις εκατό, στο 10000 τοις εκατό, αλλά ρε Γιάννη οι πραγματικά μεγάλοι άνθρωποι αφήνουν τους άλλους να μιλούν για εκείνους και χρησιμοποιούν όλο και λιγότερο το "εγώ" και το "είμαι".
Γενικώς ένα μακρύ καλοκαίρι με πολύ μπλά μπλά, επίδειξη, δηθενιές και λίγο μπάσκετ. Μακάρι να δώσει την απάντησή του στη φετινή σεζόν ΝΒΑ, αλλά δύσκολο το βλέπω.

Δυστυχώς πιστεύω ότι ο Γιάννης έχει πολύ μεγαλύτερη αγάπη στα χρήματα από οτι στο μπάσκετ! Πιστεύω ότι ο Τζόρνταν ο Κόμπι ο Ματζικ ή ο ΛεΜπρον, ούτε για αστείο δεν θα έλεγαν το πάω να παίξω τερματοφύλακας στην Σαουδική Αραβία για τα λεφτά!!

Μην κοροϊδευόμαστε και μην ωραιοποιούμε τα πράγματα λόγο της αναμφίβολης αθλητικής του αξία, για την οικονομική του δυνατότητα του Γιάννη τώρα, η κοινωνικοί του προσφορά είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη!

Τώρα για την ανταπόδοση στους ανθρώπους που τον ευεργετήσαν και υλικά και με την καθοδήγηση που του προσφέραν, ας μην το συζητήσουμε καλύτερα, … ας απευθυνθούν για πληροφορίες στον coach Βεληνιάτη …

Το τελευταίο το έχω ακούσει από πολλούς. Τέλος πάντων, μην λες τίποτα για το Γιάννη μας γιατί δυσαρεστείς τον Νικόλα από πάνω και δεν μπορεί το παιδί να ξυπνάει 7 το πρωί και να βλέπει να λέμε για το Γιάννη που θέλει να πάει τερματοφύλακας στη Σαουδική Αραβία.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

Παρ Αύγ 25, 2023 3:05 pm

abovetherim έγραψε:
N.I.2022 έγραψε:

Το τελευταίο το έχω ακούσει από πολλούς. Τέλος πάντων, μην λες τίποτα για το Γιάννη μας γιατί δυσαρεστείς τον Νικόλα από πάνω και δεν μπορεί το παιδί να ξυπνάει 7 το πρωί και να βλέπει να λέμε για το Γιάννη που θέλει να πάει τερματοφύλακας στη Σαουδική Αραβία.
Καλά τα λες. Αν αυτή είναι η άποψη σου για τον Γιάννη τότε ναι, καλύτερα η σιωπή μήπως και δεν εκτεθείς.

2
2 Εικόνα
Εικόνα
abovetherim

senior

Παρ Αύγ 25, 2023 3:25 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Παρ Αύγ 25, 2023 3:05 pm
abovetherim έγραψε:

Καλά τα λες. Αν αυτή είναι η άποψη σου για τον Γιάννη τότε ναι, καλύτερα η σιωπή μήπως και δεν εκτεθείς.
Που ακριβώς να εκτεθώ; Ήρθε στην εθνική; όχι. Είπε έστω μια καλησπέρα στους συμπαίκτες του; όχι. Πήγε από την Κίνα μέχρι το φεγγάρι σε ένα καλοκαίρι για μάρκετινγκ και χορηγούς; ναι. Πετάγεται χωρίς να τον ρωτήσει κανείς για τους Σαουδάραβες το ποδόσφαιρο χωρίς να τον ρωτήσει κανείς; ναι. Ασχολείται με τo Νάσβιλ και το MLS περισσότερο από την εθνική; ναι. Ποστάρει κάθε λίγο και λιγάκι στο ινσταγκραμ τα παιδιά του; ναι. Ανέβαζε κάθε λίγο και λιγάκι φωτογραφίες με φανέλα εθνικής και σε έκανε να πιστεύεις ότι θα έρθει( όχι εμένα, εγώ το ήξερα, για σένα λέω); ναι. Σε τι ακριβώς από όλα αυτά θα εκτεθώ, για πες μου λίγο μήπως με βοηθήσεις.

Πίστεψέ με επίσης επειδή στη ζωή μου -και δεν είμαι μικρός, το αντίθετο- είχα την τύχη να συναστραφώ πραγματικά παγκόσμιους σταρ σε όλα τα σπορ από κοντά, έχοντας δουλέψει χρόνια έξω, στην Αγγλία, ξέρω πολύ καλά και την ψυχολογία και τον τρόπο σκέψης όλων. Άντε μου λοιπόν παραδίπλα με τα κουβαδάκια σου και μην ειρωνεύεσαι για περισσότερα νερά. Ενυδάτωση εγκεφάλου χρειάζεσαι μάλλον εσύ.

5
1 Εικόνα 4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar

Παρ Αύγ 25, 2023 3:45 pm

Oof μάλλον χτύπησα κάποιο νεύρο. Συγγνώμη.

0
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
benchwarmer

Captain
Reactions: 1544
Αγαπημένη θέση: Bench

Παρ Αύγ 25, 2023 3:47 pm

+1 φάουλ στον χρήστη abovetherim

(όχι για το περιεχόμενο του ποστ, αλλά για το σχόλιο ότι άλλο μέλος του φόρουμ χρειάζεται "ενυδάτωση εγκεφάλου")

Παρακαλώ να μην συνεχιστεί.

0
Άβαταρ μέλους
fasoulaki

junior
Reactions: 30

Παρ Αύγ 25, 2023 3:55 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Παρ Αύγ 25, 2023 2:20 pm
πρέπει να κάνουμε κουπεπε τον κάθε βλαμμένο για να θέλει να παίξει.
Όταν ζεις στην Ελλάδα, αυτό είναι το πρώτο πράγμα που μαθαίνεις. :D :D :D :D

1
1 Εικόνα
abovetherim

senior

Παρ Αύγ 25, 2023 3:57 pm

benchwarmer έγραψε:
Παρ Αύγ 25, 2023 3:47 pm
+1 φάουλ στον χρήστη abovetherim

(όχι για το περιεχόμενο του ποστ, αλλά για το σχόλιο ότι άλλο μέλος του φόρουμ χρειάζεται "ενυδάτωση εγκεφάλου")

Παρακαλώ να μην συνεχιστεί.
Άμα διαβάσεις, μας το συστήνει ο φίλος νωρίτερα. "να πίνουμε πολλά νερά". Αν διαβάσεις. Σ' αυτό απάντησα.

2
2 Εικόνα
Petran911

a1greece
Reactions: 49

Παρ Αύγ 25, 2023 4:39 pm

ssoulliss έγραψε:
Παρ Αύγ 25, 2023 1:41 pm
Μια δυνατή πάσα έσπασε το μικρό δάκτυλο (νομίζω το έχουν πάθει όλοι όσοι έχουν παίξει μπάσκετ) εκείνος δεν έδωσε πολύ σημασία και συνέχιζε την προπόνηση κανονικά. Πριν 2 ημέρες τραυματίστηκε ο Μήτογλου, σύμφωνά με τον ίδιο, το απόγευμα της ημέρας βγήκαν τα αποτελέσματα και ήταν αρνητικά για εκείνον. Πιθανότατα το παιδί πίστεψε ότι δεν είναι κάταγμα αλλά κάτι πιο ελαφρύ.

Πριν 2 ημέρες ΄σίγουρα είχαμε το δικαίωμα αλλαγής παίκτη, ίσως τελικά θα έπρεπε να είχε παρθεί αυτή η απόφαση. Έστω η επιστροφή του Τσαλμπούρη ή οποιουδήποτε άλλου ώστε να μην κατεβαίνουμε με 11, για να είμαστε όλοι στις προπονήσεις.
Αν διαβάσεις το σημερινό άρθρο του Παπαδογιαννη, λέει ξεκάθαρα ότι ο παίχτης έμεινε εκτός με απόφαση Παναθηναϊκού ενώ κατά τον γιατρο της ομάδας δεν είχε κάτι που να του απαγόρευε την συμμετοχή του. Μόνο ντροπή αισθάνομαι για όλους αυτούς για το φετινό.

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εθνική Ανδρών”