2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

JohnnyPao

champion
Reactions: 2449
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Αύγ 26, 2023 1:07 am

yorgos έγραψε:
Παρ Αύγ 25, 2023 10:03 pm
Phys87 έγραψε:
Παρ Αύγ 25, 2023 7:54 am

Ο Μπέικον την χαμηλής αντίληψης τα έδωσε όλα, σε αντίθεση με τον υπέρ παιχταρα Γκριγκονις της υψηλής αντίληψης που κορόιδευε 6 μήνες. Όπως το βλέπει ο καθένας
Ο Μπέικον αγνοούσε το Γκριγκόνις όταν ζητούσε ξεμαρκάριστος τη μπάλα, μετά του έκανε πρατήρηση για φάση στην άμυνα που έφαγε... ο ίδιος ο Μπέικον, μοίρασε και μερικά μπουκέτα, ήρθε και μεθυσμένος στην προπόνηση, αλλά κατά τα άλλα κορόιδευε ο Γκριγκόνις και ο Μπέικον μάτ νε τη φανέλα α λα Παππάς (άλλο παράδειγμα παρτάκια) . Που πρέπει να ήταν ο πιο απελπισμένα αγνοημένος παίκτης ομάδας Ευρωλίγκας το πρώτο εξάμηνο. Έτσι μπάσκετ δε γίνεται να παίξεις, συν το ότι είναι γκρινιάρικο αγόρι ο Λιθουανός.

Πολύ καλός παίκτης ο Γκριγκόνις, μάλλον και με κίνητρο να παίξει φέτος, αλλά δε βλέπω πώς θα κολλήσει.

Για το Γκάι ξαναλέω ότι ναι μεν είναι σκόρερ αλλά ΔΕΝ είναι σουτέρ, δεν είναι παίκτης τύπου Κάρολ. Πιο πολύ Λάρκιν είναι βασικά, του δίνεις τη μπάλα να κάνει τις τρέλες του, τις κάνει και πολύ καλά μάλιστα, σε κάποια ματς δε θα του βγαίνει τίποτε, σε άλλα θα του βγαίνουν τα πάντα, αλλά έχει hesitation dribble, ραχάια, φτάνει στη ρακέτα, δεν είναι βασικά catch n shoot παίκτης, κακώς παρομοιάζεται με τέτοιους. Και φυσικά θέλει πολύ τη μπάλα στα χέρια του. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα έχει φοβερές βραδιές, ειδικά με τον Αταμάν να δίνει τις ελευθερίες που δίνει, αλλά πάντα υπάρχει το ερωτηματικό του τι κάνει ένας volume scorer με μικρό χρόνο συμμετοχής, συνήθως λίγα πράγματα.
Πολύ σωστά τα λες, κάποια στιγμή πρέπει να κάνεις ένα συνολικό σχόλιο για το μεχρι που βλέπεις την ομάδα και γενικά τους παιχτες. Συμφωνώ σε όσα λες και για Grigonis και για Guy. Ο Guy για να πιάσει πρέπει να είναι αποτελεσματικος σε λίγο χρόνο παιχνιδιού, το αν μπορεί είναι ερωτηματικό, έχει παντως ξαναπαίξει ο Σλουκας δίπλα σε τέτοια γκαρντ (πχ Dixon). Δεν τον πήραμε για catch & shoot όμως τον Guy, αν θέλαμε κάτι τέτοιο θα κρατουσαμε τον Thomas, μην σου πω αυτό το ρόλο αν τον έχει κάποιος θα τον έχει ο Grigonis. Θα προσπαθήσω να ειμαι λίγο αισιόδοξος με τη περίπτωση του στο "3", αν και δεν είναι 3αρι και το χουμε ξεκαθαρίσει αυτό, φαντάζομαι θα παιζει 14-16 λεπτά αυτός, 20 λεπτά ο Παπαπετρου και 6-8 λεπτά ο Juancho στη θεση. Και θα δούμε πως θα πάει αυτό, εχω εμπιστοσύνη στον Ataman, δεν γίνεται να λεει για φαιναλ 4 και να αφήσει την ομαδα με τρύπα σε κάποια θέση, αν δεν τσουλαει η σεζόν όπως θέλουμε. Μπορεί βέβαια να πέσουμε όλοι έξω και να πάνε όλα πρίμα, θα δούμε!

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6635
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Αύγ 26, 2023 1:18 am

δεν καταλαβαινω γιατι τοσο κραξιμο για γκριγκονις και παλιοτερα για παπατζον..και οι 2 ειναι καλοι παικτες που αν δεν ειχαν βρεθει στο χαλι που βρισκοταν η ομαδα τα τελευταια χρονια θα χαν και οι ιδιοι αλλη εικονα..τον λιθουανο δηλαδη τον κρινετε μονο απο την περσινη χρονια?το τι εκανε σε τσσκα ζαλγκιρης στα τετοια σας? :lol:

Συμφωνω παντως με τους λογικους που απλα λενε καλος παικτης αλλα δεν ταιριαζει στο ροστερ..και εγω δεν το βλεπω πως θα δουλεψει αμυντικα με τοσες τρυπες,ενω και ο παπαπετρου δεν κανει για βασικος.. ωστοσο στον αταμαν αρεσει και αυτο ειναι το βασικο,μπορει αυτος να θεωρει οτι ταιριαζει οποτε εκει σταματαει η κουβεντα για μενα..
εμεις δεν εχουμε ιδεα τι εχει σκοπο να παιξει,πολλοι περιμενουν να δουν μια εφες σε μικρογραφια..εγω δεν θεωρω οτι μπορει να το κανει με το ροστερ του παο και κατι διαφορετικο θα παιξει..πολυ νωρις για να εχουμε αποψη.

τον χουαντσο τον εχετε δει να παιζει 3? δεν ειναι οτι εχω κανει διατριβη στον παικτη αλλα ειναι πολυ ψηλος ατσουμπαλος με την μπαλα για να μπορει να παιξει στο 3.Στην καλυτερη να αποδωσει εκει οπως ο πιτερς.

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2449
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic

Σάβ Αύγ 26, 2023 2:01 am

shaq7 έγραψε:
Σάβ Αύγ 26, 2023 1:18 am

Συμφωνω παντως με τους λογικους που απλα λενε καλος παικτης αλλα δεν ταιριαζει στο ροστερ..και εγω δεν το βλεπω πως θα δουλεψει αμυντικα με τοσες τρυπες,ενω και ο παπαπετρου δεν κανει για βασικος.. ωστοσο στον αταμαν αρεσει και αυτο ειναι το βασικο,μπορει αυτος να θεωρει οτι ταιριαζει οποτε εκει σταματαει η κουβεντα για μενα..
εμεις δεν εχουμε ιδεα τι εχει σκοπο να παιξει,πολλοι περιμενουν να δουν μια εφες σε μικρογραφια..εγω δεν θεωρω οτι μπορει να το κανει με το ροστερ του παο και κατι διαφορετικο θα παιξει..πολυ νωρις για να εχουμε αποψη.
Προσυπογράφω!

ΥΓ. Είμαι από τους βασικούς υποστηρικτές του ότι ο Χουαντσο μπορεί να παίξει ΚΑΙ στο 3, με βάση το τι έχω δει από την εθνική Ισπανίας φετος. Μπορεί να κάνω και λάθος...

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Αύγ 26, 2023 7:21 am

ΝΑ προστεθώ κι εγώ στους έχοντες αμφιβολίες για το Χουάντσο στο 3. Ο οποίος Χουάντσο είναι ο παίκτης που περιμένω να δω περισσότερο φέτος, μου αρέσει πάρα πολύ, κάνει πολλά πράγματα, είναι ομαδικός, σουτάρει, βάζει πλάτη, νομίζω θα σκίσει και ως ρακοσυλλέκτης.

Δεν ξέρω μέχρι πού μπορεί να πάει η ομάδα. Προτιμώ να έχουμε τη μπάρα χαμηλά για ομάδα τόσο νέα και με προπονητή α-παρεμβατικό. Νομίζω εκτός οκτάδας θα ήταν σχετική αποτυχία (όχι καταστροφή πάντως), η τετράδα θα ήταν υπέρβαση, δεν το βρίσκω λογικό να θεωρείται στόχος βάσης. Τι μπάτζετ έχουμε; Μέσα στα 8 καλύτερα; Ε τότε θα έπρεπε να είμαστε στην οκτάδα συνυπολογίζοντας την έδρα και τη φανέλα, αλλά πολλά μπορεί να αλλάξουν με ένα τραυματισμό. Ο Μίχαλιουκ, ή τύπου Μίχαλιουκ, ή ένα τριάρι τύπου Σάτο, θα ανέβαζε και τις προσδοκίες για μένα. Αυτή τη στιγμή η ομάδα ροστερικώς για μένα βρίσκεται κάπου στο 4-7, που είναι θέσεις που μεταξύ τους παίζονται σε μια δυο νίκες.

Το βασικό που έχει επιτευχθεί είναι ότι υπάρχει ενθουσιασμός στον κόσμο. Το βασικό μειονέκτημα είναι ότι στην κεφαλή εξακολουθεί να υπάρχει η ίδια προβληματική κατάσταση, αλλά με αυτό θα ζήσουμε μέχρι τη "βιολογική λύση" που έλεγαν και οι Αμερικανοί για τον Κάστρο.

1
1 Εικόνα
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2634

Σάβ Αύγ 26, 2023 10:18 am

yorgos έγραψε:
ΝΑ προστεθώ κι εγώ στους έχοντες αμφιβολίες για το Χουάντσο στο 3. Ο οποίος Χουάντσο είναι ο παίκτης που περιμένω να δω περισσότερο φέτος, μου αρέσει πάρα πολύ, κάνει πολλά πράγματα, είναι ομαδικός, σουτάρει, βάζει πλάτη, νομίζω θα σκίσει και ως ρακοσυλλέκτης.

Δεν ξέρω μέχρι πού μπορεί να πάει η ομάδα. Προτιμώ να έχουμε τη μπάρα χαμηλά για ομάδα τόσο νέα και με προπονητή α-παρεμβατικό. Νομίζω εκτός οκτάδας θα ήταν σχετική αποτυχία (όχι καταστροφή πάντως), η τετράδα θα ήταν υπέρβαση, δεν το βρίσκω λογικό να θεωρείται στόχος βάσης. Τι μπάτζετ έχουμε; Μέσα στα 8 καλύτερα; Ε τότε θα έπρεπε να είμαστε στην οκτάδα συνυπολογίζοντας την έδρα και τη φανέλα, αλλά πολλά μπορεί να αλλάξουν με ένα τραυματισμό. Ο Μίχαλιουκ, ή τύπου Μίχαλιουκ, ή ένα τριάρι τύπου Σάτο, θα ανέβαζε και τις προσδοκίες για μένα. Αυτή τη στιγμή η ομάδα ροστερικώς για μένα βρίσκεται κάπου στο 4-7, που είναι θέσεις που μεταξύ τους παίζονται σε μια δυο νίκες.

Το βασικό που έχει επιτευχθεί είναι ότι υπάρχει ενθουσιασμός στον κόσμο. Το βασικό μειονέκτημα είναι ότι στην κεφαλή εξακολουθεί να υπάρχει η ίδια προβληματική κατάσταση, αλλά με αυτό θα ζήσουμε μέχρι τη "βιολογική λύση" που έλεγαν και οι Αμερικανοί για τον Κάστρο.
Σε βρίσκω αισιόδοξο για την ομάδα αυτή την στιγμή. Προσωπικά πιστεύω ότι το 4-7 υφίσταται μόνο με Μιχαλιουκ. Χωρίς Μιχαλιουκ αυτή η στιγμή η ομάδα θα παλέψει για να μπει στην 8αδα. Έχουμε κάνει καλές κινήσεις και σίγουρα έχουμε ενισχυθεί ώστε να είμαστε καλύτερη ομάδα από πέρσι αλλά μπορώ να βρω εύκολα 8 ομάδες που είτε έχουν μεγαλύτερο μπάτζετ και άρα περισσότερους καλους παίκτες, είτε προπονητή κορμό και ομοιομορφία. Δηλαδή οι 4 του Final Four: Ρεάλ Ολυμπιακός Μονακό Μπαρτσελόνα και έπειτα Φενέρ Παρτιζάν Εφές Αρμάνι Μακαμπι είναι ομάδες με φιλοδοξίες f4 που πρέπει να προσπεράσεις.

Οπότε έτσι όπως είμαστε αυτή την στιγμή, με καινούργιο προπονητή και σταφ, με 10 καινούργιους παίκτες εκ των οποίων 3 έρχονται από το eurocup δεν πρέπει να παρασυρόμαστε σε τεράστιες προσδοκίες και μετά να καταστροφολογουμε.

Αν έρθει ο Μίχαλιουκ η παίκτης ανάλογης αξίας αλλάζει η κατάσταση

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
BillyPao

allstar
Reactions: 2390
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Αύγ 26, 2023 10:35 am

shtarkws έγραψε:
Σάβ Αύγ 26, 2023 10:18 am
yorgos έγραψε:

Σε βρίσκω αισιόδοξο για την ομάδα αυτή την στιγμή. Προσωπικά πιστεύω ότι το 4-7 υφίσταται μόνο με Μιχαλιουκ. Χωρίς Μιχαλιουκ αυτή η στιγμή η ομάδα θα παλέψει για να μπει στην 8αδα. Έχουμε κάνει καλές κινήσεις και σίγουρα έχουμε ενισχυθεί ώστε να είμαστε καλύτερη ομάδα από πέρσι αλλά μπορώ να βρω εύκολα 8 ομάδες που είτε έχουν μεγαλύτερο μπάτζετ και άρα περισσότερους καλους παίκτες, είτε προπονητή κορμό και ομοιομορφία. Δηλαδή οι 4 του Final Four: Ρεάλ Ολυμπιακός Μονακό Μπαρτσελόνα και έπειτα Φενέρ Παρτιζάν Εφές Αρμάνι Μακαμπι είναι ομάδες με φιλοδοξίες f4 που πρέπει να προσπεράσεις.

Οπότε έτσι όπως είμαστε αυτή την στιγμή, με καινούργιο προπονητή και σταφ, με 10 καινούργιους παίκτες εκ των οποίων 3 έρχονται από το eurocup δεν πρέπει να παρασυρόμαστε σε τεράστιες προσδοκίες και μετά να καταστροφολογουμε.

Αν έρθει ο Μίχαλιουκ η παίκτης ανάλογης αξίας αλλάζει η κατάσταση
Εντωμεταξύ, γιατί μιλάμε για τον Μίχαλιουκ σαν να είναι ο Ντουράντ, που λέει ο λόγος; Καλός παίκτης, αλλά νομίζω πως τον έχουμε θεοποιήσει λιγάκι.

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2634

Σάβ Αύγ 26, 2023 11:23 am

Γιατί υπάρχουν ελάχιστοι παίκτες στην Ευρώπη με τα προσόντα του σε αυτήν την ηλικία. Μην σου πω κανένας. Ο Μίχαλιουκ άνετα μπορει να γίνει το καλύτερο 3 της διοργάνωσης

2
2 Εικόνα
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
BillyPao

allstar
Reactions: 2390
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Αύγ 26, 2023 12:13 pm

shtarkws έγραψε:
Γιατί υπάρχουν ελάχιστοι παίκτες στην Ευρώπη με τα προσόντα του σε αυτήν την ηλικία. Μην σου πω κανένας. Ο Μίχαλιουκ άνετα μπορει να γίνει το καλύτερο 3 της διοργάνωσης
Και πάλι, είναι υπερβολικά όσα γράφονται για αυτόν.

0
Phys87

nba
Reactions: 824
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Αύγ 26, 2023 12:17 pm

BillyPao έγραψε:
Σάβ Αύγ 26, 2023 12:13 pm
shtarkws έγραψε:
Και πάλι, είναι υπερβολικά όσα γράφονται για αυτόν.
Έχει τεράστια προοπτική, αλλά δεν ξέρουμε αν πιάσει, στην Ευρώπη καθώς δεν έχει ξαναπαίξει, όποτε και εγώ θεωρώ ότι είναι υπερβολικά όσα γράφονται, σαν να είναι ο μεσσίας.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4459
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Αύγ 26, 2023 12:19 pm

BillyPao έγραψε:
Σάβ Αύγ 26, 2023 10:35 am

Εντωμεταξύ, γιατί μιλάμε για τον Μίχαλιουκ σαν να είναι ο Ντουράντ, που λέει ο λόγος; Καλός παίκτης, αλλά νομίζω πως τον έχουμε θεοποιήσει λιγάκι.
πεστα μπιλι ειμαστε των ακρων
η μηδενισμος η θεοποιηση

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος τουλουμπα την Σάβ Αύγ 26, 2023 12:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Αύγ 26, 2023 12:19 pm

Αν δεν πάρετε παίχτη πάτε με Γκριγκόνις βασικό. Ο Πάπι όπως τον βλέπω μαύρα χάλια. Δεν έχει ψυχολογία.

0
HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Σάβ Αύγ 26, 2023 12:20 pm

Για τον Παπαπέτρου πάντως είμαι σίγουρος ότι θα είναι πολύ καλύτερος από την εθνική. Όποιος βλέπει καταλαβαίνει ότι ο άνθρωπος με το ζόρι παίζει . Είναι αδιάφορος τελείως . Ποιος ξέρει τι παίζει στα αποδυτήρια της εθνικής με τον Ιτουδη ?

Μάλλον μπουρλότο είναι η εθνική έτοιμο να σκάσει

0
Rebedierdos

senior
Reactions: 253
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
Αγαπημένη ομάδα: Minnesota-timberwolves
Αγαπημένη ομάδα: LAC
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Αύγ 26, 2023 12:30 pm

Αποδυτήρια vs ητουδης αυτό συμβαίνει.

0
Ο πρώτος ειναι πρώτος , ο δεύτερος είναι τίποτα. :sorry:
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2544
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Σάβ Αύγ 26, 2023 12:34 pm

Ο Παπαπέτρου και στην Παρτίζαν τα ίδια ήταν στην επίθεση

2
2 Εικόνα
HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Σάβ Αύγ 26, 2023 12:43 pm

pan24 έγραψε:
Σάβ Αύγ 26, 2023 12:34 pm
Ο Παπαπέτρου και στην Παρτίζαν τα ίδια ήταν στην επίθεση
37% τρίποντο είχε πέρσυ στη euroleague ο Παπαπέτρου με γενικά χαμηλό usage . Ο ιδανικός διαγώνιος για ομάδα Αταμαν

Η αδιάφορια του με την εθνική έγκειται στα πάντα , άμυνα ,διάθεση ,ενέργεια ακόμα και στο σουτ φαίνεται . Γενικά φαίνεται κοιμισμένος

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”