2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 672
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Αύγ 31, 2023 10:48 pm

Φαινομενικά ο Μπουρούσης ο πιο ολοκληρωμένος σεντερ αλλα κατα τη γνωμη μου ο Φασουλας πολυ πιο σημαντικός και τελικα πιο επιδραστικος....Δεν αναφερομαι μονο τι εκαναν με τη φανελα του θρύλου αλλα συνολικα

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4308
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Αύγ 31, 2023 10:49 pm

Εννοείται κοντό σκόρερ και πρωτίστως σουτέρ. Από τους τρεις, πιο αδύναμος ο Τζέιμς. Μάλλον καλύτερη κλάση ο Ναν, αλλά μου αρέσει ο Ντέηβις γιατί θα δίνει και στο 3 που ο Ολυμπιακός κατεβάζει ένα τριάρι που πια γερνάει κι από πίσω είναι ο ΜακΚίσικ που δεν τον λες και 3. Επίσης ο Ντέηβις στην άμυνα είναι θηρίο και μπουκάρει, ψάχνει επαφές, κερδίζει βολές, τα θέλει αυτά ο Ολυμπιακός. Τέλος, ως μη φαν της ομάδας, θέλω τον πιο θεαματικό από τους τρεις, που είναι ο Ντέηβις μακράν Ως αντίπαλος, δε θα ήθελα να αντιμετωπίσω τον Ναν πάντως, ο Παναθηναϊκός μόνο το Γκραντ μπορεί να ρίξει πάνω του κι αυτό με αστερίσκους.

1
1 Εικόνα
Οι επτά αδελφές, μια ξαδέρφη και η Ντάκα

https://tinyurl.com/4w6mec8d
Άβαταρ μέλους
berry

champion
Reactions: 1826
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Πέμ Αύγ 31, 2023 10:55 pm

melagis έγραψε:
Πέμ Αύγ 31, 2023 10:27 pm
Ναν, Ντειβις, Τζειμς

Ή

ΚανεΝαν αλλα ενα ξενο αθλητικο στυλ Μονεκε η Τζορτζ Μπραουν στο 4-5??+++?

Τι θα επιλεγατε?????????
Θέλουμε 666 λέμε, γιατί αρνείστε; Γιατί δεν το καταλαβαίνετε;

Τυχαία νομίζετε ότι γίνονται όλα αυτά;
Σας προετοιμαζουν ρεεεε !

Ξυπνήστε

Το Χαραγμα πλησιάζει!

1
1 Εικόνα
Christofis

euroleague
Reactions: 1299

Πέμ Αύγ 31, 2023 11:28 pm

melagis έγραψε:
Ναν, Ντειβις, Τζειμς

Ή

Τι θα επιλεγατε?????????

Ναν με τα χιλια. Παικτη στο 4 ή 5 θα επαιρνα μονο αν ηταν Μιροτιτς, Βαγκνερ( οχι ο καλος δεν ειμαι πλεονεκτης) ή Μπερτανς. Αλλα παλι θα μαραζωνε η καρδουλα μου να βλεπω τον Ναν στην Φενερ

0
assistant

nba
Reactions: 1723
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Αύγ 31, 2023 11:42 pm

https://www.sport24.gr/basket/o-sviatos ... 63705.html

Σβι με μονοετες στη Βοστωνη......οχι οτι μας νοιαζει,κουβεντα να γινεται..........

0
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Αύγ 31, 2023 11:52 pm

melagis έγραψε:
Ναν, Ντειβις, Τζειμς

Ή

Τι θα επιλεγατε?????????
Επί της ερωτήσεως:
Αν η πρώτη επιλογή σήμαινε ότι δεν θα πάρουμε 4/5αρι, τότε χωρίς συζήτηση θα επέλεγα τη δεύτερη επιλογή.
Να μπορούν οι ψηλοί μας να παθαίνουν άνετα γαστρεντερίτιδες χωρίς να τρελαινόμαστε όλοι.

0
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
basket72

senior
Reactions: 487
Αγαπημένος παίκτης: A.Sabonis/C. Scurry

Παρ Σεπ 01, 2023 1:09 am

Αν στέλναμε 2 (καυκάσιους, κατά προτίμηση) συμβολαιάδες :shot: σε Κάνααν και Πίτερς θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.
Και σκόρερ θα παίρναμε και τούμπανο 4-5ρι θα είχαμε και με 7 ξένους θα κατεβαίναμε (πάνω απ΄όλα η νομιμότητα, εξάλλου).

Και γκρίνια δεν θα είχαμε από τον Προκρούστη. Κι ο Ιάσονας θα ξεμάλλιαζε το χρυσόμαλλο δέρας.

Αθόρυβα γίνονται οι καλύτερες δουλειές.

Άσε που καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή.

* Ερώτηση: Ποιον από τους Ναν ή Ντέιβις θα πάρει ο Παναθηναϊκός; Εγώ λέω Ντέιβις που παίζει και το 2μιση. :welcome:

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Παρ Σεπ 01, 2023 1:13 am

basket72 έγραψε:
Παρ Σεπ 01, 2023 1:09 am
Αν στέλναμε 2 (καυκάσιους, κατά προτίμηση) συμβολαιάδες :shot: σε Κάνααν και Πίτερς θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.
Και σκόρερ θα παίρναμε και τούμπανο 4-5ρι θα είχαμε και με 7 ξένους θα κατεβαίναμε (πάνω απ΄όλα η νομιμότητα, εξάλλου).

Και γκρίνια δεν θα είχαμε από τον Προκρούστη. Κι ο Ιάσονας θα ξεμάλλιαζε το χρυσόμαλλο δέρας.

Αθόρυβα γίνονται οι καλύτερες δουλειές.

Άσε που καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή.

* Ερώτηση: Ποιον από τους Ναν ή Ντέιβις θα πάρει ο Παναθηναϊκός; Εγώ λέω Ντέιβις που παίζει και το 2μιση. :welcome:
Κάτω τα χέρια σας από τον Πίτερς και τον Κανααν, αυτοί θα μας πάνε μέχρι το τέλος :obey:

Υγ: α, έτσι είπε και ένα άλλο πουλάκι πράσινο σήμερα το απόγευμα, από αυτά που λέει για πλάκα. Σαν να μαζεύεστε πολλοί.

0
basket72

senior

Παρ Σεπ 01, 2023 1:17 am

Εμείς δεν λερώνουμε τα χέρια μας.
ΟΙ Καυκάσιοι ότι κάνουν.

Επιχείρηση καθαρά χέρια. Όπως Ιταλία με τους Μαφιόζι.

* Ποιος άλλος το είπε; Για πες, για πες.

0
basket72

senior

Παρ Σεπ 01, 2023 1:24 am

Εγώ το βλέπω άνετα να πηγαίνει στην Πανάθα ο Ντέβις.
Κι αν μείνει ο Ναν αμανάτι από ΝΒΑ, ε ας τον πάρει κι αυτόνα και να τον δώκει δανεικό στην ΤΣΣΚΑ. :P

Θα δείξει χίουμορ από πλευράς Δ.Γ με τους αφούς να καταλήγουν σε ψυχ. κλινική στην Ελβετία.

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2457
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Σεπ 01, 2023 1:59 am

O Terence Davis του 1'93 πως μπορεί να παίξει και στο 3?

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4483
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Σεπ 01, 2023 4:17 am

JohnnyPao έγραψε:
Παρ Σεπ 01, 2023 1:59 am
O Terence Davis του 1'93 πως μπορεί να παίξει και στο 3?
ο παο ψαχνει παιχτη στο 3 και αν μπορει να παιξει και στο 2 καλως

ο ντειβις ειναι κλασσικο 2αρι νομιζω οτι δεν θα ψαξει κατι τετοιο ο αταμαν

0
taurus13

senior
Reactions: 51

Παρ Σεπ 01, 2023 7:55 am

AlexD έγραψε:
Πέμ Αύγ 31, 2023 6:46 pm
taurus13 έγραψε:
Πέμ Αύγ 31, 2023 5:36 pm

Συμφωνώ και επαυξάνω λέγοντας ότι ο Μπουρούσης είναι ο καλύτερος σέντερ που έχει βγάλει το ελληνικό μπάσκετ.
Καλύτερος του Παναγιώτη του Φασούλα και του Λάζου; δεν μιλάω για τον "Σοφο στα καλά του" γιατί όντως συνολικά αυτό ήταν μια παρένθεση ή μάλλον πολλές μικρές που του έδωσαν και εκείνου την ευρωλιγκα με την Μακάμπι, χρονιές μαγείας με ΟΣΦΠ και φυσικά με την εθνική.

Μέχρι το προηγούμενο σχόλιο συμφωνούσα, αλλά εδώ λέω :!:

Δεν ξέρω, δεν μου κάθεται καλά. Γιατί επιθετικά ήταν όντως εξαιρετικός και σκόραρε με πολλούς τρόπους, αλλά αμυντικά και ξεχνιοταν και αργός ήταν.
Δεν μπορούσε να παίξει άμυνα ούτε τον Μπατίστ, ούτε τον Πεκοβιτς πχ και θυμάμαι τότε να λέω "έναν σέντερ να μπορεί να παίξει άμυνα ήθελε και ας μην έβαζε τους πόντους των Μπουρουση/Βουισιτς (που επίσης δεν μπορούσε)"
Εντάξει προφανώς έφταιγε ο Γιαννάκης εκεί, αλλά θέλω να πω ότι είχε και χτυπητές αδυναμίες στο παιχνίδι του.

Βέβαια δεν έχουμε και μακρά λίστα καλών ψηλών οπότε έτσι και αλλιώς είναι από τους καλύτερους που πέρασαν ποτέ σίγουρα.
Εντάξει τον Πέκοβιτς ποιος μπορούσε να τον σταματήσει?Μιλάμε για έναν από τους ποιο dominant ψηλούς που έχουν παίξει στην Ευρώπη, άλλη κλάση παίχτη.

Έχεις δίκιο η αλήθεια είναι ότι οι καλοί ψηλοί μετριόνται στα δάχτυλα. Σίγουρα όπως και άλλα παιδιά αναφέρανε κάθε ένας από αυτούς είχε κάτι που ήταν πολύ καλός. Ο Σχορτσιανίτης ήταν τέρας της φύσης και αν είχε διάρκεια και λιγότερους προσωπικούς δαίμονες πιστεύω ότι θα ήταν ο καλύτερος. Ο Κουφός απ'την άλλη έκανε τη μεγαλύτερη καριέρα από όλους. Προσωπικά σαν πακέτο ψηφίζω Μπουρούση και το αφήνω εδώ γιατί είμαστε και λίγο off topic.. :mrgreen:

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3558
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Παρ Σεπ 01, 2023 8:55 am

yorgos έγραψε:
Πέμ Αύγ 31, 2023 10:49 pm
Εννοείται κοντό σκόρερ και πρωτίστως σουτέρ. Από τους τρεις, πιο αδύναμος ο Τζέιμς. Μάλλον καλύτερη κλάση ο Ναν, αλλά μου αρέσει ο Ντέηβις γιατί θα δίνει και στο 3 που ο Ολυμπιακός κατεβάζει ένα τριάρι που πια γερνάει κι από πίσω είναι ο ΜακΚίσικ που δεν τον λες και 3. Επίσης ο Ντέηβις στην άμυνα είναι θηρίο και μπουκάρει, ψάχνει επαφές, κερδίζει βολές, τα θέλει αυτά ο Ολυμπιακός. Τέλος, ως μη φαν της ομάδας, θέλω τον πιο θεαματικό από τους τρεις, που είναι ο Ντέηβις μακράν Ως αντίπαλος, δε θα ήθελα να αντιμετωπίσω τον Ναν πάντως, ο Παναθηναϊκός μόνο το Γκραντ μπορεί να ρίξει πάνω του κι αυτό με αστερίσκους.
Κι εγώ θα ψηνόμουν για τον Ντέιβις που είναι άκρως θεαματικός και κυνηγάει τις επαφές. Απλώς είναι λίγο μονοδιάστατος ή θα μπει μέσα ή θα σουτάρει τρίποντο. ο Ναν μπορεί να σκοράρει με περισσότερους τρόπους και αποστάσεις και πιθανόν να ταιριάξει καλύτερα στην Ευρωλίγκα.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6645
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Σεπ 01, 2023 11:40 am

σαν σωματοδομη παντως δεν κολλαει ο ντειβις στο 3..σαν να παιζεις με 3 γκαρντ θα ειναι,ασε που και απο τον μακισικ και πιο κοντος ειναι και λιγοτερο μυωδης.. Εγω τον ναν θελω να ρθει τον ντειβις δεν τον ξερω αλλα λετε ολοι καλα λογια οποτε δεν με χαλαει.. Ειδικα απο το να μην παρουμε κανεναν και να παμε με κομπρα :lol:

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”