2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- eddiedimitris
- Reactions: 672
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
0
- yorgos
- Reactions: 4308
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εννοείται κοντό σκόρερ και πρωτίστως σουτέρ. Από τους τρεις, πιο αδύναμος ο Τζέιμς. Μάλλον καλύτερη κλάση ο Ναν, αλλά μου αρέσει ο Ντέηβις γιατί θα δίνει και στο 3 που ο Ολυμπιακός κατεβάζει ένα τριάρι που πια γερνάει κι από πίσω είναι ο ΜακΚίσικ που δεν τον λες και 3. Επίσης ο Ντέηβις στην άμυνα είναι θηρίο και μπουκάρει, ψάχνει επαφές, κερδίζει βολές, τα θέλει αυτά ο Ολυμπιακός. Τέλος, ως μη φαν της ομάδας, θέλω τον πιο θεαματικό από τους τρεις, που είναι ο Ντέηβις μακράν Ως αντίπαλος, δε θα ήθελα να αντιμετωπίσω τον Ναν πάντως, ο Παναθηναϊκός μόνο το Γκραντ μπορεί να ρίξει πάνω του κι αυτό με αστερίσκους.
1
1

-
- Reactions: 1299
- Προειδοποιήσεις:
1
melagis έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 31, 2023 10:27 pmΝαν, Ντειβις, Τζειμς
Ή
ΚανεΝαν αλλα ενα ξενο αθλητικο στυλ Μονεκε η Τζορτζ Μπραουν στο 4-5??+++?
Τι θα επιλεγατε?????????
Ναν με τα χιλια. Παικτη στο 4 ή 5 θα επαιρνα μονο αν ηταν Μιροτιτς, Βαγκνερ( οχι ο καλος δεν ειμαι πλεονεκτης) ή Μπερτανς. Αλλα παλι θα μαραζωνε η καρδουλα μου να βλεπω τον Ναν στην Φενερ
0
-
- Reactions: 1729
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
https://www.sport24.gr/basket/o-sviatos ... 63705.html
Σβι με μονοετες στη Βοστωνη......οχι οτι μας νοιαζει,κουβεντα να γινεται..........
Σβι με μονοετες στη Βοστωνη......οχι οτι μας νοιαζει,κουβεντα να γινεται..........
0
-
- Reactions: 487
- Αγαπημένος παίκτης: A.Sabonis/C. Scurry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Αν στέλναμε 2 (καυκάσιους, κατά προτίμηση) συμβολαιάδες
σε Κάνααν και Πίτερς θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.
Και σκόρερ θα παίρναμε και τούμπανο 4-5ρι θα είχαμε και με 7 ξένους θα κατεβαίναμε (πάνω απ΄όλα η νομιμότητα, εξάλλου).
Και γκρίνια δεν θα είχαμε από τον Προκρούστη. Κι ο Ιάσονας θα ξεμάλλιαζε το χρυσόμαλλο δέρας.
Αθόρυβα γίνονται οι καλύτερες δουλειές.
Άσε που καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή.
* Ερώτηση: Ποιον από τους Ναν ή Ντέιβις θα πάρει ο Παναθηναϊκός; Εγώ λέω Ντέιβις που παίζει και το 2μιση.

Και σκόρερ θα παίρναμε και τούμπανο 4-5ρι θα είχαμε και με 7 ξένους θα κατεβαίναμε (πάνω απ΄όλα η νομιμότητα, εξάλλου).
Και γκρίνια δεν θα είχαμε από τον Προκρούστη. Κι ο Ιάσονας θα ξεμάλλιαζε το χρυσόμαλλο δέρας.
* Ερώτηση: Ποιον από τους Ναν ή Ντέιβις θα πάρει ο Παναθηναϊκός; Εγώ λέω Ντέιβις που παίζει και το 2μιση.

0
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κάτω τα χέρια σας από τον Πίτερς και τον Κανααν, αυτοί θα μας πάνε μέχρι το τέλοςbasket72 έγραψε: ↑Παρ Σεπ 01, 2023 1:09 amΑν στέλναμε 2 (καυκάσιους, κατά προτίμηση) συμβολαιάδεςσε Κάνααν και Πίτερς θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.
* Ερώτηση: Ποιον από τους Ναν ή Ντέιβις θα πάρει ο Παναθηναϊκός; Εγώ λέω Ντέιβις που παίζει και το 2μιση.![]()

Υγ: α, έτσι είπε και ένα άλλο πουλάκι πράσινο σήμερα το απόγευμα, από αυτά που λέει για πλάκα. Σαν να μαζεύεστε πολλοί.
0
Εντάξει τον Πέκοβιτς ποιος μπορούσε να τον σταματήσει?Μιλάμε για έναν από τους ποιο dominant ψηλούς που έχουν παίξει στην Ευρώπη, άλλη κλάση παίχτη.AlexD έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 31, 2023 6:46 pmΚαλύτερος του Παναγιώτη του Φασούλα και του Λάζου; δεν μιλάω για τον "Σοφο στα καλά του" γιατί όντως συνολικά αυτό ήταν μια παρένθεση ή μάλλον πολλές μικρές που του έδωσαν και εκείνου την ευρωλιγκα με την Μακάμπι, χρονιές μαγείας με ΟΣΦΠ και φυσικά με την εθνική.
Μέχρι το προηγούμενο σχόλιο συμφωνούσα, αλλά εδώ λέω![]()
Δεν ξέρω, δεν μου κάθεται καλά. Γιατί επιθετικά ήταν όντως εξαιρετικός και σκόραρε με πολλούς τρόπους, αλλά αμυντικά και ξεχνιοταν και αργός ήταν.
Δεν μπορούσε να παίξει άμυνα ούτε τον Μπατίστ, ούτε τον Πεκοβιτς πχ και θυμάμαι τότε να λέω "έναν σέντερ να μπορεί να παίξει άμυνα ήθελε και ας μην έβαζε τους πόντους των Μπουρουση/Βουισιτς (που επίσης δεν μπορούσε)"
Εντάξει προφανώς έφταιγε ο Γιαννάκης εκεί, αλλά θέλω να πω ότι είχε και χτυπητές αδυναμίες στο παιχνίδι του.
Βέβαια δεν έχουμε και μακρά λίστα καλών ψηλών οπότε έτσι και αλλιώς είναι από τους καλύτερους που πέρασαν ποτέ σίγουρα.
Έχεις δίκιο η αλήθεια είναι ότι οι καλοί ψηλοί μετριόνται στα δάχτυλα. Σίγουρα όπως και άλλα παιδιά αναφέρανε κάθε ένας από αυτούς είχε κάτι που ήταν πολύ καλός. Ο Σχορτσιανίτης ήταν τέρας της φύσης και αν είχε διάρκεια και λιγότερους προσωπικούς δαίμονες πιστεύω ότι θα ήταν ο καλύτερος. Ο Κουφός απ'την άλλη έκανε τη μεγαλύτερη καριέρα από όλους. Προσωπικά σαν πακέτο ψηφίζω Μπουρούση και το αφήνω εδώ γιατί είμαστε και λίγο off topic..

0
- Conan1982
- Reactions: 3558
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κι εγώ θα ψηνόμουν για τον Ντέιβις που είναι άκρως θεαματικός και κυνηγάει τις επαφές. Απλώς είναι λίγο μονοδιάστατος ή θα μπει μέσα ή θα σουτάρει τρίποντο. ο Ναν μπορεί να σκοράρει με περισσότερους τρόπους και αποστάσεις και πιθανόν να ταιριάξει καλύτερα στην Ευρωλίγκα.yorgos έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 31, 2023 10:49 pmΕννοείται κοντό σκόρερ και πρωτίστως σουτέρ. Από τους τρεις, πιο αδύναμος ο Τζέιμς. Μάλλον καλύτερη κλάση ο Ναν, αλλά μου αρέσει ο Ντέηβις γιατί θα δίνει και στο 3 που ο Ολυμπιακός κατεβάζει ένα τριάρι που πια γερνάει κι από πίσω είναι ο ΜακΚίσικ που δεν τον λες και 3. Επίσης ο Ντέηβις στην άμυνα είναι θηρίο και μπουκάρει, ψάχνει επαφές, κερδίζει βολές, τα θέλει αυτά ο Ολυμπιακός. Τέλος, ως μη φαν της ομάδας, θέλω τον πιο θεαματικό από τους τρεις, που είναι ο Ντέηβις μακράν Ως αντίπαλος, δε θα ήθελα να αντιμετωπίσω τον Ναν πάντως, ο Παναθηναϊκός μόνο το Γκραντ μπορεί να ρίξει πάνω του κι αυτό με αστερίσκους.
0
- shaq7
- Reactions: 6645
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
σαν σωματοδομη παντως δεν κολλαει ο ντειβις στο 3..σαν να παιζεις με 3 γκαρντ θα ειναι,ασε που και απο τον μακισικ και πιο κοντος ειναι και λιγοτερο μυωδης.. Εγω τον ναν θελω να ρθει τον ντειβις δεν τον ξερω αλλα λετε ολοι καλα λογια οποτε δεν με χαλαει.. Ειδικα απο το να μην παρουμε κανεναν και να παμε με κομπρα 

0