2019-2021-Ολυμπιακός - Μεταγραφικά νέα 2019-2021

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6690
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Ιουν 12, 2020 4:43 pm

Το σπορτ24 λεει για μαρκους ντενμον πρωην του παο που κοστολογειται με 850δολαρια.. Εγω παντως θα ηθελα κατι αρκετα καλυτερο απο- Σλουκα σπαν λαρι ντενμον τζενκινς-...Τουλαχιστον απο περσι το λες καλυτερο αφου εχεις τον σλουκα.

Επισης ο ψιλοπουλος στο φως λεει..
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει ζητήσει την παραμονή του Σάσα Βεζένκοφ, έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του Βούλγαρου φόργουορντ, αλλά όπως έχουμε τονίσει τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις απαιτήσεις του παίκτη. Ο Ολυμπιακός θα του κάνει πρόταση ανανέωσης, αλλά με σχεδόν τα ίδια χρήματα. Αν ο 25χρονος πάουερ φόργουορντ αξιώσει περισσότερα, τότε θα φέρει μόνος του τον εαυτό του εκτός ομάδας. Στο ενδεχόμενο που ανανεώσει, τότε οι Πειραιώτες θα στραφούν σε ακόμη έναν ψηλό. Σε ένα «4-5άρι» που θα μπορεί να παίξει και στις δύο θέσεις.

Εδώ σε αυτόν τον ρόλο μπορεί να ανταποκριθεί ο Όγκουστιν Ρούμπιτ, αλλά υπάρχει η άποψη πως θα είναι «ακριβός» για τον ρόλο του «τρίτου». Μπορεί να αγωνιστεί όμως και ο Ίθαν Χαπ, ο οποίος έχει προοπτική και δυνατότητες, τα πήγε περίφημα στο ιταλικό πρωτάθλημα ως δανεικός, αλλά στερείται αθλητικότητας.
Αρα αν μεινει ο βεζενκοφ ψαχνουμε παικτη για πισω απο βεζενκοφ?!!

Θα σταματησω να διαβαζω νεα σημερα δεν μαρεσουν αυτα που λενε :mrgreen:

0
Άβαταρ μέλους
Reaper

nba
Reactions: 1880
Αγαπημένη θέση: SG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιουν 12, 2020 5:08 pm

Να παρουμε δηλαδη εναν παικτη που να ειναι ΚΑΙ καλος αμυντικος ΚΑΙ να σουταρει με 40% στα γκαρντ δεν παιζει ; Πρεπει ντε και καλα να κανει μονο ενα απ τα δυο ;

0
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague
Reactions: 175
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιουν 12, 2020 5:20 pm

shaq7 έγραψε:
Το σπορτ24 λεει για μαρκους ντενμον πρωην του παο που κοστολογειται με 850δολαρια.. Εγω παντως θα ηθελα κατι αρκετα καλυτερο απο- Σλουκα σπαν λαρι ντενμον τζενκινς-...Τουλαχιστον απο περσι το λες καλυτερο αφου εχεις τον σλουκα.

απεριοριστο ρισπεκτ σε Μπαρτζωκα για το ματι του,αλλα Ντενμον +Τζενκινς :shock: ; και νταξει ο Τζενκινς ειναι ο φθηνος της υποθεσης.ο Ντενμον που μετα την Κινα εγινε και παικτης των 850k δολαριων γιατι να προτιμηθει. αν και φανταζομαι οτι ευρωλιγκα και σε ευρω στα 500 δεν θα ελεγε οχι.οσα επαιρνε σε εμας δηλαδη

0
basket72
Reactions:

Παρ Ιουν 12, 2020 5:21 pm

shaq7 έγραψε:

Επισης ο ψιλοπουλος στο φως λεει..
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει ζητήσει την παραμονή του Σάσα Βεζένκοφ, έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του Βούλγαρου φόργουορντ, αλλά όπως έχουμε τονίσει τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις απαιτήσεις του παίκτη. Ο Ολυμπιακός θα του κάνει πρόταση ανανέωσης, αλλά με σχεδόν τα ίδια χρήματα. Αν ο 25χρονος πάουερ φόργουορντ αξιώσει περισσότερα, τότε θα φέρει μόνος του τον εαυτό του εκτός ομάδας. Στο ενδεχόμενο που ανανεώσει, τότε οι Πειραιώτες θα στραφούν σε ακόμη έναν ψηλό. Σε ένα «4-5άρι» που θα μπορεί να παίξει και στις δύο θέσεις.

Εδώ σε αυτόν τον ρόλο μπορεί να ανταποκριθεί ο Όγκουστιν Ρούμπιτ, αλλά υπάρχει η άποψη πως θα είναι «ακριβός» για τον ρόλο του «τρίτου». Μπορεί να αγωνιστεί όμως και ο Ίθαν Χαπ, ο οποίος έχει προοπτική και δυνατότητες, τα πήγε περίφημα στο ιταλικό πρωτάθλημα ως δανεικός, αλλά στερείται αθλητικότητας.
Αρα αν μεινει ο βεζενκοφ ψαχνουμε παικτη για πισω απο βεζενκοφ?!!

Θα σταματησω να διαβαζω νεα σημερα δεν μαρεσουν αυτα που λενε :mrgreen:

Φίλε μου Shaq7 νομίζω ότι ο Ψιλόπουλος τα βγάζει από το μυαλό του περί Ρούμπιτ και Χαπ. Δεν ταιριάζει κανείς από τους 2 στο μπάσκετ του Μπαρτζώκα.
Φαντάζομαι ότι αν μείνει ο Σάσα (εγώ δίνω λίγο λιγότερες πιθανότητες να μείνει, πάντως) θα πάμε για τύπου Πόιθρες, Χικς κλπ.

Ο Ρούμπιτ μας ήρθε πιο βαρύς από ότι ήταν στην Άλμπα και δεν.....

Για τον Ντένμον πάει καιρός που μας προτάθηκε, ακοντά στον έναν μήνα. Σε μας και στη Βίρτους αν θυμάμαι σωστά. Κατ΄εμέ κι αυτός κι ο Αντιγόνις/Γκριγκόνις :smile: πάει κουτί με Τζένκινς - Σλούκα. Δίνουν σουτ, καλή άμυνα αμφότεροι, απλώς ο Λιθουανός παίζει 2 θέσεις,,χωρίς να είναι αυτό μέγα θέμα, πάντως.

Αν πάρουμε τελικά Τζένκινς θα πάμε στο κλείσιμο αγώνων σε σχήματα κ με 3 γκαρντ.

Καλή ως 3αδα οι Σλούκας, Τζένκινς και Ντένμον. Άι λάικ,.
Όχι τόσο σέξυ :P όσο η : Σλούκας, Γουόκαπ, Γκριγκόνις ή Μπρόχκοφ αλλά ένυγουει. :D

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Παρ Ιουν 12, 2020 5:37 pm

Καλα μεχρι να δουμε τι τελικα θα παρουμε εχει καιρο γιατι γενικα αυτα που λενε δεν κολλανε..μια παιρνουμε καλαθη και ντιλεινι μια τον ντενμον και τον τζενκινς..Και ο σλουκας πριν μια βδομαδα ηταν παικτης της ρεαλ αποτι ειχε πει ο αυγουλης!

Παντως υποθετικα μιλωντας ενα ροστερ
Σλουκας Σπαν Τζενκινς
Ντενμον ΛΑρι
Παπ Μακισικ
Πρι Βεζε Χικς
Μαρτιν Ελλις

μπαινει 8δα ???Εγω πιστευω οριακα ...θα πρεπει δλδ να μας βγει ο μαρτιν σιγουρα αλλα και ο ντενμον να κανει τουλαχιστον μια χρονια σαν του γκος.Για φαιναλ 4 δεν το συζηταω καν εκτος και ο σλουκας την δει σπανουλης και ο μαρτιν χαινς.

0
Agio96

senior
Reactions: 45
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιουν 12, 2020 6:09 pm

Αν τυχόν πάρουμε ντενμον λογικά δε θα πάμε για τζενκινς. Πιο πολύ για κάποιον που θα παίζει στον άσσο θα κινηθούμε πιστεύω.. Αυτη η βδομάδα είναι κρίσιμη διότι ξεκαθαρίζει κ του Σλούκα με τη φενερ.

0
basket72
Reactions:

Παρ Ιουν 12, 2020 8:12 pm

Τον Τζένκινς τον βλέπω κοντά στον Ολυμπιακό όπως και τον Γκιλ. Για τον Ντένμον έχει ένα δίκιο ο Agio96, θα ήταν πιο λογικό να πάμε για παίκτη που να έχει περισσότερο το 1 από το 2, σε αντίθεση με τον Τζένκινς. Βέβαια, τόσο ο Τζένκινς όσο και ο Ντένμον είναι παίκτες που μπορούν παίξουν μαζί με Σλούκα και Σπανούλη, οπότε δεν θα έχουμε θέμα, απλώς θα πήξουμε στον κόμπο.

Σίγουρα, μια πεντάδα Σλούκα (τον θεωρώ κλεισμένο, όπως και οι περισσότεροι πια στην μπασκετική Ευρώπη) Σπανούλη, Τζένκινς, Ντένμον, Λάρε κι από δίπλα τον Μακίκισικ έχει πολλά να δώσει.
Σε περίπτωση τραυματισμού του ΣΛούκα όμως την κάτσαμε... γιατί θα λείπει ο βασικότατος οργανωτής.

Για Γκιλ, μέσα από το ρεπορτάζ της Αρμάνι, μόλις διάβασα ότι ο Ολυμπιακός πρόσφερε 1.6 για 2 χρόνια.

Είναι το ίδιο μέσο που ακολουθώ αρκετό καιρό και πλην της υπόθεσης Μπρουκς (εκεί είχαμε ανατροπή της τελευταίας στιγμής με τον Μεσίνα να πείθεται να τον κρατήσει ;) ) πέφτει μέσα.

https://realolimpiamilano.com/2020/06/1 ... traguardo/

"... con l’Olympiacos (di Bartzokas) a mettere sul piatto 1.6 milioni di euro per due stagioni." ...Με τον Ολυμπιακό (του Μπαρτζώκα) να του προσφέρει στο πιάτο, 1.6 εκ. ευρώ, για 2 σεζόν.

Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague
Reactions: 175

Παρ Ιουν 12, 2020 8:54 pm

δεν ξερω αν το χετε αναφερει.πηρε καπου το ματι μου ενδιαφερον Αρμανι για Ρουμπιτ.προχωρημενο ειναι ;
μπραβο στον παικτη.εγω προσωπικα δεν τον ειχα σε ιδιαιτερη εκτιμηση με βαση οσα ειχα ειχα δει στην Μπαμπεργκ.
κατι παραπανω απο αξιοπρεπεστατος φετος!και θα περιμενα να ειναι προτεραιοτητα η παραμονη του.

0
jazz thrilos
Reactions:

Παρ Ιουν 12, 2020 9:32 pm

Συνεχιζω να εχω τις αμφιβολιες μου. Δηλαδή αν συμμετείχατε με τον Μπαρτζωκα και το τεχνικό τιμ σε συσκεψη για το ρόστερ και λεγανε "να φερουμε κι ενα καλο γκαρντ με καλο σου βρε παιδί μου", τι θα σκεφτοσασταν;; Τον Τζεκινγκς και τον Κριγκόνις;;

Να θυμισω οτι και ο Στρομπερι με κατι 40αρια στο τριποντο ειχε έρθει απο Τουρκία και στον Ολυμπιακό συνηθως φόραγε το αυτοσχέδιο καπελάκι απο εφημερίδα που φοραγαν οι οικοδομοι την δεκατια του '80. Εχω την αισθηση οτι ολοι λιγο πολυ μπορουμε να διακρινουμε τα γκαρντ-σουτερ απο το καλουπι τους, τον μηχανισμο τους στο σουτ. Βλεπεις τον Κάρολ, τον Κουριτς π.χ. και λες παει, το κόλλησε το τριποντάκι. Τωρα ο Τζεκινγκς ποτε δεν μου έδινε την αισθηση οτι θα δολοφονήσει απο μακριά. Μια ζωή under θα τον επαιζα (γι αυτο προφανώς δεν ειμαι προπονητης! :lol: )

Ο Σλουκας πάλι φιλε basket72 οντως ειναι αξιόπιστος σουτερ μέσης απόστασης και συμπαθητικός απο το τριποντο. Και παλι ομως δεν κλείνεις και τα μάτια οταν μένει ελεύθερος. Ασε που αν έρθει εν τέλει στον Ολυμπιακό με τον ρόλο που θα αναλάβει βλεπω να μενει σπανιως ελεύθετος απο τους αντιπάλους προπονητές. Κατα τα άλλα συφωνω απολυτα με την άποψη σου οτι είναι και θεμα συνολικής λειτουργιας το ελευθερο και τελικα εύστοχο μακρινό σουτ. Απλα λεω μήπως βρίσκαμε ενα γκαρντ να δολοφονει μεσα απο ατομικό παιχνίδι τις βραδιές που δεν θα μας βγάινει τίποτα.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Παρ Ιουν 12, 2020 9:56 pm

Και μενα δεν μου κολλαει ο μπαρτζω να παει με τετοια περιφερεια ..Και αντε πες ο τζενκινς αν εχει μικρο μπατζετ να πω οκ αλλα ντενμον με 850 χιλ???Παιζει να προτιμω τον μπαικς αν και δεν ειμαι τρελος φαν του..
Το αποκλειω ο μπαρτζω να μην μπορει να βρει καλυτερο παικτη με 850..
Εντωμεταξυ για τον γκιλ λεγανε οτι ζηταει λιγοτερα απο μυριο οποτε αν ισχυει οτι του καναμε προταση με 800 λογικα θα κλεισει..Αν και ολοι λενε οτι ειναι σε συναρτηση με βεζε.

0
basket72
Reactions:

Παρ Ιουν 12, 2020 9:59 pm

jazz thrilos έγραψε:
Παρ Ιουν 12, 2020 9:32 pm
Συνεχιζω να εχω τις αμφιβολιες μου. Δηλαδή αν συμμετείχατε με τον Μπαρτζωκα και το τεχνικό τιμ σε συσκεψη για το ρόστερ και λεγανε "να φερουμε κι ενα καλο γκαρντ με καλο σου βρε παιδί μου", τι θα σκεφτοσασταν;; Τον Τζεκινγκς και τον Κριγκόνις;;

Να θυμισω οτι και ο Στρομπερι με κατι 40αρια στο τριποντο ειχε έρθει απο Τουρκία και στον Ολυμπιακό συνηθως φόραγε το αυτοσχέδιο καπελάκι απο εφημερίδα που φοραγαν οι οικοδομοι την δεκατια του '80. Εχω την αισθηση οτι ολοι λιγο πολυ μπορουμε να διακρινουμε τα γκαρντ-σουτερ απο το καλουπι τους, τον μηχανισμο τους στο σουτ. Βλεπεις τον Κάρολ, τον Κουριτς π.χ. και λες παει, το κόλλησε το τριποντάκι. Τωρα ο Τζεκινγκς ποτε δεν μου έδινε την αισθηση οτι θα δολοφονήσει απο μακριά. Μια ζωή under θα τον επαιζα (γι αυτο προφανώς δεν ειμαι προπονητης! :lol: )

Ο Σλουκας πάλι φιλε basket72 οντως ειναι αξιόπιστος σουτερ μέσης απόστασης και συμπαθητικός απο το τριποντο. Και παλι ομως δεν κλείνεις και τα μάτια οταν μένει ελεύθερος. Ασε που αν έρθει εν τέλει στον Ολυμπιακό με τον ρόλο που θα αναλάβει βλεπω να μενει σπανιως ελεύθετος απο τους αντιπάλους προπονητές. Κατα τα άλλα συφωνω απολυτα με την άποψη σου οτι είναι και θεμα συνολικής λειτουργιας το ελευθερο και τελικα εύστοχο μακρινό σουτ. Απλα λεω μήπως βρίσκαμε ενα γκαρντ να δολοφονει μεσα απο ατομικό παιχνίδι τις βραδιές που δεν θα μας βγάινει τίποτα.
Γεια σου και πάλι φίλε μου.
Ο -τιμιότατος- Στρόμπετι (που έπεσε σε λάθος σχεδιασμό με υπερφόρτωση σε κάποιες γραμμές με παίκτες με παρόμοια χαρακτηριστικά) ήρθε στον Ολυμπιακό με στατιστικά 32 % στο τρίποντο στο Γιούροκαπ της προηγούμενης χρονιάς και 32% ποσοστό καριέρας τότε, επίσης στο Γιούροκαπ(40% είχε για μια χρονιά, στην Τούρκικη Λίγκα- που τα εγχώρια πρωταθλήματα πλην ισπανικής λίγκας θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη με την υποσημείωση του βαθμού ευκολίας που έχουν).

Ο Τζένκινς σουτάρει για 8 χρονιές σταθερά πάνω από 40% από το τρίποντο (σουτάρει εν κινήσει, σουτάρει κλεισμένος) και για μισή χρονιά σούταρε με λιγότερο από 10%. Θα προτιμήσω να εξάγω συμπεράσματα από το συνολικό ποσοστό καριέρας που έχω μεγάλο δείγμα- κόντα στη δεκαετία.

Ο Τζένκινς δεν είναι κανείς τυχαίος παίκτης μπροστά απλώς τον θυμόμαστε ως εξολοθρευτή και ρολίστα πιθανά κι από τη χρονιά που έκανε δίπλα στον μεγαλύτερο ball hog της Ευρώπης, τον Σβεντ.

Είχε έρθει στην Ευρώπη πριν κοντά 10 χρόνια, με γεμάτη χρονιά στο Γκόλντεν Στέιτ (;;;) αν θυμάμαι καλά.
Δεν έχει καμία σχέση ως αξία κι ως όνομα συγκριτικά με τον Στρόμπερι.

Σε κάθε περίπτωση δεν τον παίρνουνε με για σκόρερ αλλά για ρολίστα και για τοπ αμυντικό με μεγάλη εμπειρία. Σαφώς και σηκώνει αστερίσκο η κάκιστη (μισή) χρονιά που έκανε στον Αστέρα, αλλά αυτό θα το ξέρει καλύτερα από εμάς ο κόουτς που θα του έχει μιλήσει. ;) μιας και γνωρίζονται καλά.

Ο Σλούκας είναι από τους καλύτερους clutch κοντούς που κυκλοφορούν στην Ευρώπη και τα παστελώνει ελεύθερος, εν κινήσει και κλεισμένος. Παίκτης που έχει πάνω από 40%(καριέρας) στο τρίποντο, αυτόματα θεωρείται πολύ καλός σουτέρ. Το αυτό ισχύει και για τον επίσης clutch Γκριγκόνις.

Η σύγκριση με τον καλύτερο σουτέρ της τελευταίας δεκαετίας στην Ευρώπη, τον Κάρολ, αλλά και με έναν από τους 2ή 3 καλύτερους σουτέρ στην Ευρώπη,( Κούρικ) είναι άνιση φίλτατε Jazzthrylos. Όλοι οι παίκτες της Ευρώπης χαμένοι θα βγαίναν.

Έτσι κι αλλιώς, ο Γκριγκόνις δεν χωράει στο νήμα αυτό, :smile: γιατί δεν έχω ακούσει ότι "παίζει" για εμάς. "Διακαής πόθος" είναι μαζί με τον συμπαίκτη του Γουόκαπ (που αυτός αχνόπαιξε στα ρεπορτάζ, όπως μαθαίνω από το φόρουμ μας).

basket72
Reactions:

Παρ Ιουν 12, 2020 10:05 pm

Έχω την αίσθηση ότι του Βεζέ είναι σε συνάρτηση με του Γκιλ. Αν έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε τον Γκιλ θα τον πάρουμε και τότε θα δούμε τι κάνουμε με τον Βεζένκοφ. Πάντως αν κλείσουμε Γκιλ με 800χιλ. δεν έχει λογική να δώσουμε 600χιλ στον Βεζένκοφ. Η διαφορά τους είναι χαώδης.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Παρ Ιουν 12, 2020 10:16 pm

Ο γκιλ εχει και ιδιο μανατζερ με σλουκα (και μπαρτζω) οποτε αν θελουνε να κανουν εντυπωσιακη εισοδο στις μεταγραφες μπορουν να τους ανακοινωσουν πακετακι :D

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Παρ Ιουν 12, 2020 11:30 pm

Εχουν ξεκινησει ηδη αρθρα γλυψιματος στον τζενκινς για το οτι ειναι ο καλυτερος παικτης στον κοσμο για διπλα στον σλουκα απο τους παρατρεχαμενους δημοσιογραφους που μαλλον πρεπει να πουμε...καλως ηρθες τσαρλς στο λιμανι της καρδιας σου!

0
RipCity

champion
Reactions: 347
Twitter: @ioannisdiam

Σάβ Ιουν 13, 2020 12:24 am

Ακούγονται φήμες ότι κι ο Κάρι στο Golden State τον Τζενκινς ζήτησε για δίπλα του.

Στα σοβαρά πάντως δε βλέπω πιθανότητα για πακέτο Τζενκινς,Ντενμον εκτός αν έχουμε βάλει στόχο τον χαμηλότερο μ.ο. ύψους στην ιστορία της Euroleague. Κι ο Μακισικ κοντός είναι για το 3 και τα πενταρια μας ο ένας κοντός κι ο άλλος ελαφρύς.
Αφήστε που δε βλέπω λόγο να εμπιστευτούμε Ντενμον με τοσο αθλια χρονιά που είχε στον Παναθηναϊκό. Θέλουμε κάτι πιο σίγουρο για το 2 αν πάρουμε Σλούκα,Τζενκινς.

Επίσης αυτό το πράγμα με Σασα,Γκιλ προσπαθώ να το αγνοήσω γιατί δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορούμε να κλείσουμε Γκιλ και κολλάμε στον Βεζενκοφ......

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”