Έχει μεσολαβήσει Ολυμπιακός, ΝΒΑ (ίσως και αναπτυξιακή;;;) Κρασνοντάρ (πολύ καλύτερος με τη Λόκο συγκριτικά με τη χρονιά στην Παρτίζαν) και 2 χρονιές Λασό- μπάσκετ.
Είναι πολύ καλός παίκτης, ώριμος και ταιριάζει απόλυτα στο Μπάρτζωκό-μπάσκετ. Είναι Σλούκας;
Με τίποτε. Ο Σλούκας είναι αφρός για την Ευρωλίγκα και θα του δούμε και φέτος (που να φάω τη γλώσσα μου

Ταιριάζει ωστόσο περισσότερο σε αυτόν τον Ολυμπιακό;
Ενδεχομένως ναι.
Κι αν με το καλό πάμε ξανά στο φάιναλ φορ (εκγένστ ολ οντς) μπορεί ν' αποβεί λιγότερο μοιραίος από τον Σλούκα που με τη Ρεάλ ήθελε να γίνει Σπανούλής στη θέση του Σπανούλη (κόουτς, σε αγαπώ και το ξέρεις

Πίστευα ότι θα πάρουμε παίκτη. Το έλεγα κιόλας από τη μέρα που ξαναμπήκα. Όσο όμως περνάει ο καιρός οι πιθανότητες λιγοστεύουν μέχρι να εξανεμιστούν εντελώς σε καμιά δεκαριά μέρες ας πούμε. Και τότε πρέπει να κάνουμε την ωραία την κυβίστηση μας όπως μας παρότρυνε ο παλίος συμφορουμίτης και τίμιος στις κωλοτούμπες, @Ράνκιν.
Μας λείπει σκορ, ακόμα κι αν κάνει το βήμα παραπάνω ο Κάνααν ή ο Πίτερς ή και οι 2 μαζί.
Μας λείπει προσωπική φάση.
Όπως κι κινητικότητα στ0 3-4.
Εγώ και με τον Χόλις Τζέφερσον θα είμαι ευχαριστημένος. Κι αν είναι νότι μπόι θα του τα κόψει τα πολλά ο Γουόκαπ.