Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024

Συντονιστής: Captains

basket72

senior
Reactions: 487
Αγαπημένος παίκτης: A.Sabonis/C. Scurry
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Σεπ 05, 2023 10:15 pm

Ο Γκος αν κάνει τις εμφανίσεις που έκανε με την Παρτίζαν, ζήτω που καήκαμε. Τότε ήταν η πρώτη του επαγγελματική χρονιά μακριά από το σπίτι του κιόλας.
Έχει μεσολαβήσει Ολυμπιακός, ΝΒΑ (ίσως και αναπτυξιακή;;;) Κρασνοντάρ (πολύ καλύτερος με τη Λόκο συγκριτικά με τη χρονιά στην Παρτίζαν) και 2 χρονιές Λασό- μπάσκετ.

Είναι πολύ καλός παίκτης, ώριμος και ταιριάζει απόλυτα στο Μπάρτζωκό-μπάσκετ. Είναι Σλούκας;
Με τίποτε. Ο Σλούκας είναι αφρός για την Ευρωλίγκα και θα του δούμε και φέτος (που να φάω τη γλώσσα μου :P ).
Ταιριάζει ωστόσο περισσότερο σε αυτόν τον Ολυμπιακό;
Ενδεχομένως ναι.
Κι αν με το καλό πάμε ξανά στο φάιναλ φορ (εκγένστ ολ οντς) μπορεί ν' αποβεί λιγότερο μοιραίος από τον Σλούκα που με τη Ρεάλ ήθελε να γίνει Σπανούλής στη θέση του Σπανούλη (κόουτς, σε αγαπώ και το ξέρεις :P αλλά αν είχες βάλει Κάνααν θα είχαμε πάρει την κούπα χωρίς να χρειαστεί καν γκρανγκινιολικό :mrgreen: φινάλε).

Πίστευα ότι θα πάρουμε παίκτη. Το έλεγα κιόλας από τη μέρα που ξαναμπήκα. Όσο όμως περνάει ο καιρός οι πιθανότητες λιγοστεύουν μέχρι να εξανεμιστούν εντελώς σε καμιά δεκαριά μέρες ας πούμε. Και τότε πρέπει να κάνουμε την ωραία την κυβίστηση μας όπως μας παρότρυνε ο παλίος συμφορουμίτης και τίμιος στις κωλοτούμπες, @Ράνκιν.

Μας λείπει σκορ, ακόμα κι αν κάνει το βήμα παραπάνω ο Κάνααν ή ο Πίτερς ή και οι 2 μαζί.
Μας λείπει προσωπική φάση.
Όπως κι κινητικότητα στ0 3-4.
Εγώ και με τον Χόλις Τζέφερσον θα είμαι ευχαριστημένος. Κι αν είναι νότι μπόι θα του τα κόψει τα πολλά ο Γουόκαπ.

1
1 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1458
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Σεπ 05, 2023 10:28 pm

basket72 έγραψε:
Τρί Σεπ 05, 2023 10:15 pm
Ο Γκος αν κάνει τις εμφανίσεις που έκανε με την Παρτίζαν, ζήτω που καήκαμε. Τότε ήταν η πρώτη του επαγγελματική χρονιά μακριά από το σπίτι του κιόλας.
Έχει μεσολαβήσει Ολυμπιακός, ΝΒΑ (ίσως και αναπτυξιακή;;;) Κρασνοντάρ (πολύ καλύτερος με τη Λόκο συγκριτικά με τη χρονιά στην Παρτίζαν) και 2 χρονιές Λασό- μπάσκετ.

Είναι πολύ καλός παίκτης, ώριμος και ταιριάζει απόλυτα στο Μπάρτζωκό-μπάσκετ. Είναι Σλούκας;
Με τίποτε. Ο Σλούκας είναι αφρός για την Ευρωλίγκα και θα του δούμε και φέτος (που να φάω τη γλώσσα μου :P ).
Ταιριάζει ωστόσο περισσότερο σε αυτόν τον Ολυμπιακό;
Ενδεχομένως ναι.
Κι αν με το καλό πάμε ξανά στο φάιναλ φορ (εκγένστ ολ οντς) μπορεί ν' αποβεί λιγότερο μοιραίος από τον Σλούκα που με τη Ρεάλ ήθελε να γίνει Σπανούλής στη θέση του Σπανούλη (κόουτς, σε αγαπώ και το ξέρεις :P αλλά αν είχες βάλει Κάνααν θα είχαμε πάρει την κούπα χωρίς να χρειαστεί καν γκρανγκινιολικό :mrgreen: φινάλε).

Πίστευα ότι θα πάρουμε παίκτη. Το έλεγα κιόλας από τη μέρα που ξαναμπήκα. Όσο όμως περνάει ο καιρός οι πιθανότητες λιγοστεύουν μέχρι να εξανεμιστούν εντελώς σε καμιά δεκαριά μέρες ας πούμε. Και τότε πρέπει να κάνουμε την ωραία την κυβίστηση μας όπως μας παρότρυνε ο παλίος συμφορουμίτης και τίμιος στις κωλοτούμπες, @Ράνκιν.

Μας λείπει σκορ, ακόμα κι αν κάνει το βήμα παραπάνω ο Κάνααν ή ο Πίτερς ή και οι 2 μαζί.
Μας λείπει προσωπική φάση.
Όπως κι κινητικότητα στ0 3-4.
Εγώ και με τον Χόλις Τζέφερσον θα είμαι ευχαριστημένος. Κι αν είναι νότι μπόι θα του τα κόψει τα πολλά ο Γουόκαπ.
Χόλις Τζέφερσον φαίνεται καλό παιχτάκι φίλε! Λες να κάνουμε κίνηση? Δυνατό 3-4άρι.

0
basket72

senior

Τρί Σεπ 05, 2023 10:33 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
[
Χόλις Τζέφερσον φαίνεται καλό παιχτάκι φίλε! Λες να κάνουμε κίνηση? Δυνατό 3-4άρι.
Μέχρι κι εγώ που είμαι παραδοσιακά αισιόδοξος στα μεταγραφικά, έχω αρχίζει να βλέπω την κλεψύδρα να κοντεύει να αδειάσει την άμμο της. :roll:
Μια χαρά θα μάς έκανε ο Χόλις Τζέφερσον..Έιρπλεϊν ( επηρεασμένος από τον Βαγγέλα τον Βαπτιστή- το δηλώνω)

0
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 644
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Σεπ 05, 2023 10:35 pm

Έχει κλείσει το ρόστερ. (όπως λέμε : έχει φύγει το παιδί)

Θα δούμε Ησαία φέτος σε ρόλο :shot: :shot: :shot:

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Τρί Σεπ 05, 2023 10:35 pm

basket72 έγραψε:
Τρί Σεπ 05, 2023 10:33 pm
TakeshyKurosawa1 έγραψε:
[
Μέχρι κι εγώ που είμαι παραδοσιακά αισιόδοξος στα μεταγραφικά, έχω αρχίζει να βλέπω την κλεψύδρα να κοντεύει να αδειάσει την άμμο της. :roll:
Μια χαρά θα μάς έκανε ο Χόλις Τζέφερσον..Έιρπλεϊν ( επηρεασμένος από τον Βαγγέλα τον Βαπτιστή- το δηλώνω)
Δεν έχει αδειάσει όμως, μην σε χάσουμε τελευταία ώρα! :D

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5696
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Σεπ 05, 2023 10:57 pm

θεωρητικα παντως αν ειναι αληθεια οτι θελαμε παικταρα 2ρι ΝΒΑερ τωρα ειναι η εποχη να τον παρεις..καποιος θα μεινει διαθεσιμος..τωρα ο ναν θα ειναι?ενας απο τους τερενς??θα κοπουν τοσοι παικταραδες..Αν ακουστει οτι δεν βρηκαμε αυτο που ψαχναμε..παμε οπως εχουμε και αν βρεθει κατι εξαιρετικο θα το χτυπησουμε κτλ... το ροστερ ειχε κλεισει στον σικμα οπως πολλοι λεγαμε τοτε και απλα μας κοροιδευαν για να μην γκρινιαζουμε.

0
basket72

senior

Τρί Σεπ 05, 2023 11:06 pm

shaq7 έγραψε:
θεωρητικα παντως αν ειναι αληθεια οτι θελαμε παικταρα 2ρι ΝΒΑερ τωρα ειναι η εποχη να τον παρεις..καποιος θα μεινει διαθεσιμος..τωρα ο ναν θα ειναι?ενας απο τους τερενς??θα κοπουν τοσοι παικταραδες..Αν ακουστει οτι δεν βρηκαμε αυτο που ψαχναμε..παμε οπως εχουμε και αν βρεθει κατι εξαιρετικο θα το χτυπησουμε κτλ... το ροστερ ειχε κλεισει στον σικμα οπως πολλοι λεγαμε τοτε και απλα μας κοροιδευαν για να μην γκρινιαζουμε.

Μόλις διάβαζα πιο πάνω που έγραφες " το γυρνάω στην μπάλα".
Τι να πω βρε Σακ. Εγώ με ανώμαλους δεν μιλάω. :P
Πλάκα- πλάκα παιχτούρα τρελή ο Ποντένσε. Να τα λέμε όλα.

* Μου σφυρίξανε ότι τον είδανε σήμερα να μπαίνει στην Αρκάδια. :hoho:

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τρί Σεπ 05, 2023 11:21 pm

basket72 έγραψε:
Τρί Σεπ 05, 2023 11:06 pm
shaq7 έγραψε:

Μόλις διάβαζα πιο πάνω που έγραφες " το γυρνάω στην μπάλα".
Τι να πω βρε Σακ. Εγώ με ανώμαλους δεν μιλάω. :P
Πλάκα- πλάκα παιχτούρα τρελή ο Ποντένσε. Να τα λέμε όλα.

* Μου σφυρίξανε ότι τον είδανε σήμερα να μπαίνει στην Αρκάδια. :hoho:
οχι νταξει δεν ειπα οτι το γυρναω στην μπαλα (αλλωστε κυριως λογω προεδρου την εχω κοψει) αλλα οτι εχω πιο πολυ περιεργεια να δω πως θα παει εκεινη η ομαδα αφου στο μπασκετ λιγο η πολυ το ξερουμε το ταβανι μας.. δεν νομιζω κιολας να υπαρχει ανθρωπος που δεν θεωρει οτι καναμε πισωγυρισμα αν μεινουμε ως εχουμε..

Εκτος απο τον ποτενσε που ειναι τρελη παικτουρα φερανε και τον εσε-εζε -χεζε πως τον λενε και τον σολμπακεν.Απο περιεργεια δηλαδη και μονο 5 ματσακια θα τα δω φετος.

0
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Σεπ 05, 2023 11:37 pm

Εγώ, έτοιμος να παρακολουθήσω αγώνα του ποδοσφαιρικού καφενείου:

Εικόνα

3
3 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1758
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Τετ Σεπ 06, 2023 1:58 pm

Zagars κύριες κ κύριοι. Κοιμούνται οι ΑΦΟΙ με τον Μπι 😂😂

0
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Σεπ 06, 2023 2:21 pm

Οποιος ευρωλιγκατος προλαβει να ΄΄κλεψει΄΄ τον Ζαγκαρς εκανε την τυχη του........χρονια ειχα να δω τετοιες παραστασεις απο εναν παιχτη μ αυτην την κοψια κι αυτα τα αθλητικα προσοντα.....εκανε γιο-γιο του παντες σ αυτο το μουντομπασκετ και για μενα πρεπει να ναι στην καλυτερη 5αδα της διοργανωσης ασχετα που δε θα ειναι στη διεκδικηση των μεταλλιων.......Ε-Κ-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο-Σ..........

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 902

Τετ Σεπ 06, 2023 2:40 pm

assistant77 έγραψε:
Τετ Σεπ 06, 2023 2:21 pm
Οποιος ευρωλιγκατος προλαβει να ΄΄κλεψει΄΄ τον Ζαγκαρς εκανε την τυχη του........χρονια ειχα να δω τετοιες παραστασεις απο εναν παιχτη μ αυτην την κοψια κι αυτα τα αθλητικα προσοντα.....εκανε γιο-γιο του παντες σ αυτο το μουντομπασκετ και για μενα πρεπει να ναι στην καλυτερη 5αδα της διοργανωσης ασχετα που δε θα ειναι στη διεκδικηση των μεταλλιων.......Ε-Κ-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο-Σ..........
Εδώ μάλιστα να προσθέσω ότι είναι ελεύθερος αλλά μάλλον όχι για πολύ ακόμα
Πολύ καλό τουρνουά με την Λετονία και από τον Κούρουκς του Προμηθέα

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τετ Σεπ 06, 2023 2:50 pm

εντωμεταξυ παιζει να ρχεται και με 400χιλ αυτος ο ζαγκαρς..σιγουρα αξιζει το ρισκο αν δεν υπαρχουν τα λεφτα για τον ναν..

0
Rice

senior
Reactions: 305

Τετ Σεπ 06, 2023 3:14 pm

Δηλώνω και εγώ εντυπωσιασμένος από τον Ζαγκαρς,τρομερός παίχτης.

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Σεπ 06, 2023 5:01 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Σεπ 06, 2023 2:50 pm
εντωμεταξυ παιζει να ρχεται και με 400χιλ αυτος ο ζαγκαρς..σιγουρα αξιζει το ρισκο αν δεν υπαρχουν τα λεφτα για τον ναν..
Ασος είναι το παιδί, τι να τον κάνετε πίσω από Walkup και Goss? Χίλιες φορές για τον ίδιο να πάει σε καμια Valencia, Baskonia ή Zalgiris να παίξει μπασκετάρα! Και στην Partizan τον έβλεπα άνετα...

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”