Εκτός αυτών ο Αγραβάνης είπε ότι σε αντίθεση με άλλους αυτός δε δέχεται να παίξει επειδή έχει αξιοπρέπεια. Δηλαδή οι άλλοι ήταν αναξιοπρεπείς. Είπε κι άλλα, είχε άποψη για την τακτική στο προηγούμενο τουρνουά, δηλαδή απο πέρυσι στραβωμένος ήταν, προκριθήκαμε βασικά χάρη σε αυτον και το Λαρεντζάκη (πολύ μετριόφρων!0, αυτός είναι ντόμπρος όσο ελάχιστοι στο χώρο (βασικά αυτός και ο... ο ΔΓ!) δεν είναι τώρα να τον πάρεις στα σοβαρά, όπου πάει προβλήματα δημιουργεί. Βλακεία του γιατί μια χαρά χρόνο θα είχε τελικώς, αλλά τι συζητάμε τώρα, τον κάθε πικραμένο.ssoulliss έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 07, 2023 5:25 pmΔύο παρατηρήσεις σχετικά με αυτά που έχουν αναφερθεί τελευταία.
Πρώτον δεν είχα δει το βίντεο με τις δηλώσεις του Λιόλιου της Nova (είχα δει μόνο της ΕΡΤ) που παρέθεσε ο φίλος GK_23 μετα τον αγώνα με το Μαυροβούνιο. Πραγματικά εξέπλάγην, πως μετά από 48 ώρες από τον αποκλεισμό της εθνικής εξακολουθούσε να πιστεύει τα περί μεταλλίου αν είχαμε τον Ντίνο!![]()
Το δεύτερο που είναι και το πιο δυσάρεστο αφορά αυτά που είπε ο Αγραβάνης σήμερα. Το θέμα δεν είναι αν είναι αληθή αυτά αλλά ότι είναι πρωτόγνωρα για την εθνική. Το πλέον δυσάρεστο είναι ότι αφήνει υπονοούμενα για παίκτες (τους λέει ρουφιάνους)!!Τέτοιες κουβέντες από παίκτες είχαν ειπωθεί πριν καμμία 30αριά χρόνια από τον Δημητράκη τον Παπανικολάου κατά του Ivkovic για όσους θυμούνται, μόνο που αφορούσαν σύλλογο όχι την εθνική. Ακόμη όταν ο Φασούλας τελειώσε τον Κιουμουρτζόγλου το 1994, τέτοιες κουβέντες για τον προπονηητή δεν είχαν βγει προς τα έξω. Τι να πω...
![]()
Δεν υπάρχει ομάδα που να μην έχει εσωτερικά θέματα, πόσο μάλλον εθνική που, σε αντίθεση με τους συλλόγους, κάποιοι θα κοπούν. Αλλά είναι βασικός κανόνας να μη βγαίνουν τα άπλυτα προς τα έξω, κάτι Μπόγρηδες και Αγραβάνηδες αυτά τα ξεφτιλίζουν και μετά λένε "μόνο αγάπη" και "είμαι ντόμπρος". Κάθομαι και βλέπω συνεντεύξεις του Μπόγρη πχ και μεγαλύτερη κουτσομπόλα δεν έχω δει, εκθέτει και ανθρώπους με τους οποίους έχει καλή σχέση, χώρια τα αμετροεπή σχόλια τύπου "αυτός ξέρει και μπάσκετ οπότε συνεννούμαστε, δεν είναι σαν τους άλλους της ομάδας", "ο τάδε είναι λίγο λούλης, ξυρίζει τα πόδια του, εντάξει ακλός παίκτης, αλλά τα παρακοιτάει τα στατιστικά του , ελπίζω να πάει καλά όμως" κλπ κλπ.
Ξαναλέω, καλή άποψη για τον Ιτούδη ως άνθρωπο δεν έχω, αλλά για λίγους σε αυτό το επίπεδο έχω, αλλά σίγουρα διμαορφώνω χειρότερη γνώμη για αυτούς που προβαίνουν σε ξεκατινιάσματα , ειδικά όταν έχουν δημιουργήσει προβλήματα όπου πήγαν και δίνουν συνεχώς αφορμές.