Παναθηναικός - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions: 2237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Οκτ 03, 2023 10:20 pm

shtarkws έγραψε:
Τρί Οκτ 03, 2023 10:15 pm
@berry αφού το θεωρώ σκάνδαλο γιατί να μην το πω; Αν σε κάποιους δεν αρέσει η λέξη το σέβομαι, γιατί πρέπει όμως να φιμωθω;

Δεν έχω δικαίωμα να έχω μια άποψη ακόμα και αντιδημοφιλη; Μάλιστα χωρίς να έχω κρύψει την προτίμηση μου στην διοίκηση της ΕΟΚ;

Δεν έχω δικαίωμα στην τελική να είμαι λάθος; Δεν είμαι ούτε ο Δαλαι Λάμα ούτε ο πάτερ Παΐσιος δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει μόνο εγώ να μην έχω άποψη
Αν ήταν Παναθηναϊκός ο Έλληνας Γουοκαπ και έβγαινε ο Θρύλος και το λεγε κατά πάσα πιθανότητα θα του χες ρίξει φάουλ για flame.post

Τεσπα δεν γουστάρω να μιλάω με υποθετικά σενάρια αλλά αυτή την εντύπωση μου δίνεις

0
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2634

Τρί Οκτ 03, 2023 10:23 pm

berry έγραψε:
Τρί Οκτ 03, 2023 10:20 pm
shtarkws έγραψε:
Τρί Οκτ 03, 2023 10:15 pm
@berry αφού το θεωρώ σκάνδαλο γιατί να μην το πω; Αν σε κάποιους δεν αρέσει η λέξη το σέβομαι, γιατί πρέπει όμως να φιμωθω;

Δεν έχω δικαίωμα να έχω μια άποψη ακόμα και αντιδημοφιλη; Μάλιστα χωρίς να έχω κρύψει την προτίμηση μου στην διοίκηση της ΕΟΚ;

Δεν έχω δικαίωμα στην τελική να είμαι λάθος; Δεν είμαι ούτε ο Δαλαι Λάμα ούτε ο πάτερ Παΐσιος δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει μόνο εγώ να μην έχω άποψη
Αν ήταν Παναθηναϊκός ο Έλληνας Γουοκαπ και έβγαινε ο Θρύλος και το λεγε κατά πάσα πιθανότητα θα του χες ρίξει φάουλ για flame.post

Τεσπα δεν γουστάρω να μιλάω με υποθετικά σενάρια αλλά αυτή την εντύπωση μου δίνεις
Δεν μπορώ να απαντήσω στην κρίση σου βάση υποθετικών σεναρίων.

Όπως σου είπα, έχω το δικαίωμα να έχω μια γνώμη ακόμα και αν θεωρείται λάθος, αυτό αλλάζει με επιχειρήματα.

0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary

Τρί Οκτ 03, 2023 10:25 pm

Και ειλικρινά δεν έχω καμία όρεξη να μπούμε σε τέτοιο διάλογο

Και δεν θα μπούμε γιατί σκάω, απλά περίμενα ότι θα παραδεχθεις το λάθος σου

Όλοι κάνουμε μέχρι και η Άντζελα

Αν δεν μπορείς να αντιληφθείς μετά από 80% μην πω και παραπάνω τοποθετήσεις υπέρ των τιμωρημενων ε τότε I rest my case

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 691
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τρί Οκτ 03, 2023 10:36 pm

berry έγραψε:
Τρί Οκτ 03, 2023 10:05 pm
shtarkws έγραψε:
Τρί Οκτ 03, 2023 10:00 pm
Μάλιστα

Ειπωθηκαν πολλα αυτες τις ημερες, τα διαβασα ολα με μεγαλο ενδιαφερον. Με καποια συμφωνω με καποια διαφωνω, καποια ηταν για γελια, ηταν γενικοτερα μια ευκαιρια να βγαλει ο καθενας τα εσωψυχα του.

Ειδα για παραδειγμα καποιους που προσπαθουν να φιμωσουν με μπουλιγκ συγκεκριμενους χρηστες να ανησυχουν για την ελευθερια του λογου. Η καποιους που εχουν παραβιασει καταφορα τους κανονισμους να ανησυχουν για την σωστη τηρηση των κανονων. Αλλοι κοστολογουν το φορουμ και βγαζουν κατα συνεπεια τιμοκαταλογο στις συμπεριφορες.

Δεν θελω να μπω σε πολλες λεπτομερειες γιατι ειπωθηκαν τα παντα και αναμεσα σε ενηλικες τα πολλα λογια ειναι φτωχια.

Καταρχας πρεπει να ομολογησω που εκανα λαθος. Εκανα λοιπον λαθος στην αντιδραση μου, λαθος το οποιο προσεβαλε κυριως τα παιδια της διαχειριστικης ομαδας και τους εβαλε σε μια αβολη θεση με δικη μου υπαιτιοτητα. Προσεβαλε ολους αυτους που εδωσαν ολα αυτα τα χρονια ενα τροπο λειτουργιας στο φορουμ, υφος και ταυτοτητα. Προσεβαλε επισης τα μελη που θελουν αυτος ο χωρος να ειναι καταφυγιο ευπρεπειας. Σε ολους αυτους ζηταω ειλικρινα συγγνωμη.

Επιμενω ομως οτι δεν εκανα λαθος στην κριση μου. Αδιαπραγματευτα, ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ να θεωρειται κανονικοτητα η κεκαλυμμενη προκληση που δημιουργει ταραχει η φιμωνει καποιους. Μετα απο τοσα χρονια ξερω καλα να το αναγωριζω. Εχω δεχθει κατα καιρους διαφορες '΄προσβολες΄΄και ποτε δεν εκανα καταχρηση επιβαλοντας την δικη μου αποψη, ουτε ομως ειμαι διαυεθειμενος να δεχομαι οτιδηποτε και κυρως προσβολες για την ακεραιοτητα της στασης που τηρω ολα αυτα τα χρονια

ΠΧ

Αυτος ο χωρος εχει ιδιοκτητες, την διαχειριστικη ομαδα. Τα μελη ειναι οι φιλοξενουμενοι, που σημαινει οτι καλουνται να σεβαστουν τους οικοδεσποτες με την συμπεριφορα τους, τηρώντας τους κανονες

Επειδη λοιπον εχουμε αφιερωσει και χρονο και χρημα για να εχουμε αυτη την κοινοτητα στο επιπεδο που την εχουμε, επειδη εχω αφιερωσει απειρες ωρες για να υπερασπιζομαι το δικαιωμα της αποψης ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ προσωπικες επιθεσεις, ουτε για εμενα ουτε για κανεναν απο την διαχειριστικη ομαδα. Σημαινει αυτο οτι πρεπει να δρω εκτος κανονων; Οχι, ειναι λαθος μου και το ομολογω για αυτο και οι ποινες θα γινουν οπως οριζονται απο τον κανονονισμο.

Κανονισμοι υπαρχουν ομως κυριοι και ηθελημενα το ξεχνατε αυτο, οπως υπαρχουν και καποιοι που πρεπει να τους τηρουν, οσο και αυτο να λοιδορειται, αφου βλεπετε γενικοτρα στην κοινωνια εχουμε γεμισει δικαιωματιστες χωρις την αντιληψη των υποχρεωσεων που εχουν. Δικαιωμα και υποχρεωσεις ειναι οι δυο οψεις του ιδιου νομισματος. Ειναι ευκολοτερο να κρινεις παρα να κρινεσαι. Για αυτο και τα μελη ειναι πολλα αλλα οι μοντς λιγοι. Αν κανουμε κακη δουλεια οριστε, ελατε και μπειτε μπροστα, υπαρχει χωρος για ολους που θελουν να συνεισφερουν στην τηρηση των κανονισμων η στην βελτιωση τους.

Εκπτωσεις στην ποιοτητα του φορουμ δεν προκειται να γινουν. Οι κανονες υπαρχουν, θα τηρουνται και μαλιστα απο εδω και περα αυστηροτερα απο πριν μιας και το χαλαρο μοντελο εκανε καποιους να θεωρουν τους εαυτους τους υπερανω ολων και την αποψη τους δικαιωμα.

Οποιος διαφωνει με αυτο μπορει να αποχωρησει οικειοθελως.

Οποιος συμφωνει χαρα μας να συνεχισει.
Αρχηγέ αν αυτό με το σκάνδαλο το χε βάλει άλλο μέλος και εσύ ήσουν Ολυμπιακός τι θα γινόταν;

Σορι βγάζεις μόνος σου τα μάτια σου

Από τότε που το διάβασα μου χτύπησε πολύ άσχημα αλλά είπα να μην πω κάτι

Τότε...

Υ.Γ ναι οκ μπορεί και να ναι σκάνδαλο αλλά δεν επιτρέπεται να το πει ο Παναθηναϊκός διαχειριστής ΑΥΤΟΎ του φόρουμ και αν δεν πιάνεις το πρόβλημα τότε δυστυχώς το χάσαμε φιλτατε
Το reaction με τη φατσούλα μπήκε κατά λάθος. Είμαι από κινητό και δεν ξέρω πως να το σβήσω, μπαρδον.

0
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary

Τρί Οκτ 03, 2023 10:39 pm

Τι ριαξιον ήθελες να βάλεις δηλαδή;

Να σαι κόσμιος ε

1
1 Εικόνα
XamenaF4_the_return

junior
Reactions: 117
Αγαπημένος παίκτης: Sokratis Kokkalis
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Οκτ 03, 2023 10:41 pm

παιδια αυτο το φορουμ "εκμεταλλεύεται" την νοσταλγια για ενα τετοιο φορουμ που υπηρχαν εκαντοδες πριν λιγες δεκαετιες.
καποιοι εχετε βολευτει πολυ εδω το καταλαβαινω.

Υπαρχει ξεκαθαρη καταχρηση εξουσιας. Ελπιζω να το βλεπετε ολοι. Ειναι εξόφθαλμο.

Απλως μαλλον οι περισσοτεροι την προσπερνατε γιατι γουσταρετε να μπαινετε καθε τοσο να τα λετε.
Διαβαζω τι εχει γραφει εδω μεσα σε λιγο χρονο, και κανει μπαμ.
Φαντασου να ημουν εδω και εποχες 2008-2012. Πως την παλευατε;

Εγω στην θεση σας θα εφευγα και θα εψαχνα αλλου.
Οι περισσοτεροι βλεπω συνεχεια αναπολειτε παλια μελη.
Αυτα τα μελη γιατι φυγανε;

Παντως αν θελετε να μαζευτειτε καποιοι να φτιαξετε ακριβως το ιδιο φορουμ με ακριβως το ιδιο στυλ.
Και να απαλλαχτειτε απο την λογοκρισια που επιφερουν καποιοι κανονισμοι ή
η αυστορητα της εφαρμογης καποιων κανονισμων.

Να ξερετε οτι τα μηνιαια εξοδα θα ειναι ψιχουλα. Ειναι τιποτα.
Καλη τυχη

3
3 Εικόνα
Mickey Mantle? You think Mickey Mantle cares if you live or die?
You think Mickey Mantle cares if
your father lives or dies? Mantle
makes a hundred thousand dollars
a year.

A bronx tale
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary

Τρί Οκτ 03, 2023 10:45 pm

Όχι ρε φίλε γουστάρουμε γι αυτό τα λέμε

Αν δεν γούσταρα πχ δεν θα μουν έστω και με τα οφ και ον μου 17 χρόνια εδώ

Δεν μιλάμε για ανταρσίες κλπ παπαριες εδώ

Εποικοδομητικα θέλω να πιστεύω ότι θα ειναι όλα αυτά

Υ.Γ και εγώ είχα μουσικά φόρουμ μπλογκ κλπ και ξέρω. Δεν είναι το χρήμα. Η προσωπική αφιέρωση και προσπάθεια είναι .Αυτή αξιζει μόνο

8
8 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος berry την Τρί Οκτ 03, 2023 10:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague

Τρί Οκτ 03, 2023 10:47 pm

berry έγραψε:
Τρί Οκτ 03, 2023 10:39 pm
Τι ριαξιον ήθελες να βάλεις δηλαδή;

Να σαι κόσμιος ε
Ήθελα να βάλω thumps up στο σχόλιο του αντμιν όπως και έβαλα. Αλλά στην αρχή πάτησα στο δικό σου σχόλιο και δεν μπορούσα να το αφαιρέσω. Οπότε έβαλα ότι πιο ουδέτερο βρήκα, για να είμαι κόσμιος.

Άμα θες πρόσθεσε πάλι το βίντεο του Ατομικ Μπομπ με εντιτ στο σχόλιο να το κανω καρδούλες.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary

Τρί Οκτ 03, 2023 10:49 pm

Κολλάει πλάκα πλάκα ε ; χαχα

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague

Τρί Οκτ 03, 2023 10:51 pm

berry έγραψε:
Τρί Οκτ 03, 2023 10:49 pm
Κολλάει πλάκα πλάκα ε ; χαχα
Παντού και πάντα!

1
1 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

shtarkws έγραψε:
Μάλιστα

Ειπωθηκαν πολλα αυτες τις ημερες, τα διαβασα ολα με μεγαλο ενδιαφερον. Με καποια συμφωνω με καποια διαφωνω, καποια ηταν για γελια, ηταν γενικοτερα μια ευκαιρια να βγαλει ο καθενας τα εσωψυχα του.

Ειδα για παραδειγμα καποιους που προσπαθουν να φιμωσουν με μπουλιγκ συγκεκριμενους χρηστες να ανησυχουν για την ελευθερια του λογου. Η καποιους που εχουν παραβιασει καταφορα τους κανονισμους να ανησυχουν για την σωστη τηρηση των κανονων. Αλλοι κοστολογουν το φορουμ και βγαζουν κατα συνεπεια τιμοκαταλογο στις συμπεριφορες.

Δεν θελω να μπω σε πολλες λεπτομερειες γιατι ειπωθηκαν τα παντα και αναμεσα σε ενηλικες τα πολλα λογια ειναι φτωχια.

Καταρχας πρεπει να ομολογησω που εκανα λαθος. Εκανα λοιπον λαθος στην αντιδραση μου, λαθος το οποιο προσεβαλε κυριως τα παιδια της διαχειριστικης ομαδας και τους εβαλε σε μια αβολη θεση με δικη μου υπαιτιοτητα. Προσεβαλε ολους αυτους που εδωσαν ολα αυτα τα χρονια ενα τροπο λειτουργιας στο φορουμ, υφος και ταυτοτητα. Προσεβαλε επισης τα μελη που θελουν αυτος ο χωρος να ειναι καταφυγιο ευπρεπειας. Σε ολους αυτους ζηταω ειλικρινα συγγνωμη.

Επιμενω ομως οτι δεν εκανα λαθος στην κριση μου. Αδιαπραγματευτα, ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ να θεωρειται κανονικοτητα η κεκαλυμμενη προκληση που δημιουργει ταραχή η φιμωνει καποιους. Μετα απο τοσα χρονια ξερω καλα να το αναγωριζω. Εχω δεχθει κατα καιρους διαφορες '΄προσβολες΄΄και ποτε δεν εκανα καταχρηση επιβαλοντας την δικη μου αποψη, ουτε ομως ειμαι διαυεθειμενος να δεχομαι οτιδηποτε και κυρως προσβολες για την ακεραιοτητα της στασης που τηρω ολα αυτα τα χρονια

ΠΧ
jazz thrilos έγραψε:
Δευ Ιούλ 10, 2023 6:19 pm

Συγγνώμη, γίνεται οι μοντς να αυτοτιμωρηθουν με φάουλ για flame posts; Ή ήταν πολλά τα τρία χρόνια ψυχραιμιας και αυτοσυγκρατησης για ορισμένους Παναθηναικους;

:peace:
Αυτος ο χωρος εχει ιδιοκτητες, την διαχειριστικη ομαδα. Τα μελη ειναι οι φιλοξενουμενοι, που σημαινει οτι καλουνται να σεβαστουν τους οικοδεσποτες με την συμπεριφορα τους, τηρώντας τους κανονες

Επειδη λοιπον εχουμε αφιερωσει και χρονο και χρημα για να εχουμε αυτη την κοινοτητα στο επιπεδο που την εχουμε, επειδη εχω αφιερωσει απειρες ωρες για να υπερασπιζομαι το δικαιωμα της αποψης ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ προσωπικες επιθεσεις, ουτε για εμενα ουτε για κανεναν απο την διαχειριστικη ομαδα. Σημαινει αυτο οτι πρεπει να δρω εκτος κανονων; Οχι, ειναι λαθος μου και το ομολογω για αυτο και οι ποινες θα γινουν οπως οριζονται απο τον κανονονισμο.

Κανονισμοι υπαρχουν ομως κυριοι και ηθελημενα το ξεχνατε αυτο, οπως υπαρχουν και καποιοι που πρεπει να τους τηρουν, οσο και αυτο να λοιδορειται, αφου βλεπετε γενικοτρα στην κοινωνια εχουμε γεμισει δικαιωματιστες χωρις την αντιληψη των υποχρεωσεων που εχουν. Δικαιωμα και υποχρεωσεις ειναι οι δυο οψεις του ιδιου νομισματος. Ειναι ευκολοτερο να κρινεις παρα να κρινεσαι. Για αυτο και τα μελη ειναι πολλα αλλα οι μοντς λιγοι. Αν κανουμε κακη δουλεια οριστε, ελατε και μπειτε μπροστα, υπαρχει χωρος για ολους που θελουν να συνεισφερουν στην τηρηση των κανονισμων η στην βελτιωση τους.

Εκπτωσεις στην ποιοτητα του φορουμ δεν προκειται να γινουν. Οι κανονες υπαρχουν, θα τηρουνται και μαλιστα απο εδω και περα αυστηροτερα απο πριν μιας και το χαλαρο μοντελο εκανε καποιους να θεωρουν τους εαυτους τους υπερανω ολων και την αποψη τους δικαιωμα.

Καλησπέρα και καλή βραδιά!

Δεν είμαι σίγουρος αν έχω καταλάβει οπότε λέω να ρωτήσω καλού κακού:

Όταν λες λάθος αντίδραση, εννοείς την ένταση του τσακωμού σαν εκφράσεις, την αξιολόγηση ότι έπρεπε να δώσεις ποινή με βάση κάποιον κανονισμό ή τον τρόπο με τον οποίο αποδόθηκε η ποινή στον jazz; Γιατί λες μετά ότι η κρίση είναι σωστή, αλλά λες κιόλας ότι το φάουλ θα έπρεπε να πάει βάση κανονισμών οπότε δεν είμαι σίγουρος σε τι αναφέρεσαι και σε ποιο σημείο.

Προσωπικά, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το εξής: Συμφωνείς ότι το να αποβάλεις εν θερμώ ένα μέλος -με το οποίο έχεις εσύ ο ίδιος την διένεξη- είναι φάουλ και δεν έπρεπε να συμβεί; Ζητάς συγγνώμη για αυτό συγκεκριμένα ή για άλλα πράγματα; Άσχετα από το αν θα έβαζες εσύ ή άλλος Μοντ ποινή σε δεύτερο χρόνο βάση κάποιου κανονισμού όπως γίνεται συνήθως.

Το μόνο που με ενδιαφέρει, αν θέλεις να ξεκαθαρίσεις, είναι αυτό.

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3703
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Τρί Οκτ 03, 2023 10:53 pm

XamenaF4_the_return έγραψε:
Τρί Οκτ 03, 2023 10:41 pm
παιδια αυτο το φορουμ "εκμεταλλεύεται" την νοσταλγια για ενα τετοιο φορουμ που υπηρχαν εκαντοδες πριν λιγες δεκαετιες.
καποιοι εχετε βολευτει πολυ εδω το καταλαβαινω.

Υπαρχει ξεκαθαρη καταχρηση εξουσιας. Ελπιζω να το βλεπετε ολοι. Ειναι εξόφθαλμο.

Απλως μαλλον οι περισσοτεροι την προσπερνατε γιατι γουσταρετε να μπαινετε καθε τοσο να τα λετε.
Διαβαζω τι εχει γραφει εδω μεσα σε λιγο χρονο, και κανει μπαμ.
Φαντασου να ημουν εδω και εποχες 2008-2012. Πως την παλευατε;

Εγω στην θεση σας θα εφευγα και θα εψαχνα αλλου.
Οι περισσοτεροι βλεπω συνεχεια αναπολειτε παλια μελη.
Αυτα τα μελη γιατι φυγανε;

Παντως αν θελετε να μαζευτειτε καποιοι να φτιαξετε ακριβως το ιδιο φορουμ με ακριβως το ιδιο στυλ.
Και να απαλλαχτειτε απο την λογοκρισια που επιφερουν καποιοι κανονισμοι ή
η αυστορητα της εφαρμογης καποιων κανονισμων.

Να ξερετε οτι τα μηνιαια εξοδα θα ειναι ψιχουλα. Ειναι τιποτα.
Καλη τυχη
Άλλο να διαμαρτύρεσαι ή να αποχωρείς και άλλο να προσπαθείς να διαλύσεις το φόρουμ που συμμετέχεις. Είσαι ελεύθερος προφανώς να δημιουργήσεις ότι θέλεις αλλά όχι και να το πρωωθεις εδώ.

6
6 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shtarkws

Honorary
Reactions: 2634

Τρί Οκτ 03, 2023 10:55 pm

AlexD έγραψε:
shtarkws έγραψε:
Μάλιστα

Επιμενω ομως οτι δεν εκανα λαθος στην κριση μου. Αδιαπραγματευτα, ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ να θεωρειται κανονικοτητα η κεκαλυμμενη προκληση που δημιουργει ταραχή η φιμωνει καποιους. Μετα απο τοσα χρονια ξερω καλα να το αναγωριζω. Εχω δεχθει κατα καιρους διαφορες '΄προσβολες΄΄και ποτε δεν εκανα καταχρηση επιβαλοντας την δικη μου αποψη, ουτε ομως ειμαι διαυεθειμενος να δεχομαι οτιδηποτε και κυρως προσβολες για την ακεραιοτητα της στασης που τηρω ολα αυτα τα χρονια

ΠΧ

Καλησπέρα και καλή βραδιά!

Δεν είμαι σίγουρος αν έχω καταλάβει οπότε λέω να ρωτήσω καλού κακού:

Όταν λες λάθος αντίδραση, εννοείς την ένταση του τσακωμού σαν εκφράσεις, την αξιολόγηση ότι έπρεπε να δώσεις ποινή με βάση κάποιον κανονισμό ή τον τρόπο με τον οποίο αποδόθηκε η ποινή στον jazz; Γιατί λες μετά ότι η κρίση είναι σωστή, αλλά λες κιόλας ότι το φάουλ θα έπρεπε να πάει βάση κανονισμών οπότε δεν είμαι σίγουρος σε τι αναφέρεσαι και σε ποιο σημείο.

Προσωπικά, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το εξής: Συμφωνείς ότι το να αποβάλεις εν θερμώ ένα μέλος -με το οποίο έχεις εσύ ο ίδιος την διένεξη- είναι φάουλ και δεν έπρεπε να συμβεί; Ζητάς συγγνώμη για αυτό συγκεκριμένα ή για άλλα πράγματα; Άσχετα από το αν θα έβαζες εσύ ή άλλος Μοντ ποινή σε δεύτερο χρόνο βάση κάποιου κανονισμού όπως γίνεται συνήθως.

Το μόνο που με ενδιαφέρει, αν θέλεις να ξεκαθαρίσεις, είναι αυτό.
Επιμένω οτι ηταν ποστ που επιφέρει ποινή, όμως με βάση τους κανονισμούς σε συνεννόηση με την διαχειριστικη ομάδα.

3
3 Εικόνα
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Oι κανονισμοί του forum

Οδηγίες για ένα καλό post

https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3533
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Τρί Οκτ 03, 2023 10:56 pm

+1 φαουλ στον XamenaFinal4 για συνεχόμενα flame post.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σύμφωνα με απόφαση του Admin και μόνο αυτού, τα παλαιότερα ποστ δε θα ληφθούν υπόψη στις ποινές του Jazz, οπότε αίρεται ο αποκλεισμός και τα 3 φάουλ γίνονται 1.
Επίσης αίρεται ο αποκλεισμός του basket72 , και παραμένει το 1 φάουλ.

Το τόπικ κλειδώνει εφόσον εκφράστηκαν όλοι.
Θα ανοίξει μετά τις 12 για την επικαιρότητα του Παναθηναικού και μόνο.

Η συζήτηση δε θα μεταφερθεί αλλού , κάθε offtopic ποστ από εδώ και πέρα θα διαγράφεται χωρίς προειδοποίηση.

Edit 4/10/2023 μετά από επικοινωνία θα τοποθετηθεί τελευταίος ο JazzThrylos .

12
12 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
jazz thrilos
Reactions:

Τετ Οκτ 04, 2023 11:45 am

Χαιρετώ τους φίλους του φόρουμ

Πάντα σιχαινόμουν τα σεντόνια σε ποστς αλλά αυτή τη φορά δεν μπορώ να το αποφύγω. Σόρρυ παιδιά.

Να πω τι έχω καταλάβει εγώ μέχρι στιγμής

* καθυβρίστηκα για μια καθαρά μπασκετική ερώτηση ως προβοκάτορας, οπαδός «χειρίστου είδους» και «κάφρος» από έναν κύριο που δεν γνωρίζω, τον αντμιν, έναν κύριο που το καλοκαίρι τόλμησα να του απαντήσω (κόσμια) διότι συνόδευε τις αναφορές του στην ελληνοποίηση του Γουόκαπ με την λέξη «σκάνδαλο» (flame post?) και φυσικά υπονοούσε ότι ευνοείται ο Ολυμπιακος έναντι της ομάδας του. Δεν υπάρχει καμιά «προϊστορία» μεταξύ μας όπως γράφτηκε, όποιος θέλει μπορεί να παρακολουθήσει όλη την σχετική ανταλλαγή ποστ (και όχι τμηματικά και έξω από το γενικότερο πνεύμα) στον παρακάτω σύνδεσμο:

viewtopic.php?f=188&t=1478&hilit=%CF%83 ... start=6285 \

και να βγάλει συμπεράσματα τι κακό είπα και αν ήμουν κόσμιος ή όχι.

* αποβλήθηκα από το φόρουμ με μια αυταρχική διαδικασία (;) δευτερολέπτων πριν τρεις ημέρες επειδή τόλμησα να πω την προσωπική μου άποψη ότι ο συγκεκριμένος κύριος, ο αντμιν, την δεδομένη στιγμή εκφράζει όχι τις θέσεις του φόρουμ αλλά τις δικές του οπαδικές πεποιθήσεις με το να βαφτίζει με δικά του υποκειμενικά κριτήρια μια κριτική στον Μπαλτσερόφσκι και παράλληλη στήριξη στον Παπαγιάννη, ως πράξη προβοκατόρων (στην ίδια κριτική είχε απαντήσει εκείνη τη στιγμή μπασκετικά και κοσμιότατα άλλος διαχειριστής, ο πάντα ευγενής pan24).

* παρακολούθησα στα επόμενα λεπτά της αποβολής μου έκπληκτος μια επίθεση με μυστηριώδεις εκφράσεις και υπονοούμενα περί «κολοτούμπας» ενάντια σε συμφορουμίτη, καθώς και παραινέσεις να «αποχωρήσει» όποιος δεν του αρέσει γιατί αυτό είναι το φόρουμ και σε όποιον αρέσει

* ενημερώθηκα ότι οι διαχειριστές του φόρουμ μετά απο «επαφές με όλες τις πλευρές» που φυσικά δεν περιλάμβαναν εμένα ως άμεσα θιγόμενο πήραν τις τελικές τους αποφάσεις. Εγώ επειδή δεν μπήκα ξανά στο φόρουμ τη Δευτέρα και επειδή μετά μου επιβλήθηκε αποκλεισμός δεν είδα ΚΑΝΕΝΑ pm και δεν είχα καμία επαφή με κανέναν από την διαχειριστική μέχρι χθες το βραδυ αργά που μου επιτράπηκε ξανά η είσοδος. Οπότε όλες οι αποφάσεις ελήφθησαν δίχως εμένα, παρόλο που ο stevenashidis έκανε τα αδύνατα δυνατά να εξομαλυνθεί η ένταση και τον ευχαριστώ.

Έτσι λοιπόν, έφτασα στο σημείο όπου έμαθα ότι το άμεσο παρελθόν μου ευθύνεται για όλα τα παραπάνω, με αποτέλεσμα αντί να με διώξει ο ένας από το φόρουμ, ο αντμιν, τελικά απλά να με τιμωρήσουν οι πολλοί. Εφτά χρόνια χωρίς φάουλ, χωρίς παρατήρηση αν θυμάμαι. Δεν έχω γράψει βλακείες στο φόρουμ; Πολλές. Δεν έχω κάνει καζούρα, δεν έχω τσακωθεί (κόσμια) με άλλους χρήστες; Αρκετές φορές. Είμαι οπαδός; Είμαι. Μέχρι και τον Γουόκαπ όταν τον πήραμε τον αποκαλούσα από την θητεία του στην Ζαλγκίρις «ξανθό Μάντζαρη» και πλακωνόμασταν με τον basket72. Ναι, τέτοιες μπασκετικές ιεροσυλίες έχω πει. Αλλά δεν με είπε κανένας προβοκάτορα τότε, ούτε εξέλαβε κανένας το σχόλιο ως προβοκατόρικο. Και αν με έλεγε κανείς προβοκάτορα, απλά θα του έλεγα έχεις οπαδικά γυαλιά και θα τελείωνε εκεί το θέμα. Ενόχλησα όμως ποτέ κανέναν προσωπικά; Επιτέθηκα με ανοίκειους χαρακτηρισμούς σε κάποιον χρήστη; Εν τέλει υπάρχει κάποιος εκτός από τον έναν που να πιστεύει ότι έκανε κακό στις συζητήσεις του φόρουμ η παρουσία μου;

Anyway, δεκτές οι αποφάσεις των διαχειριστών. Με προσωπική εργασία και προσωπικό κόστος διατηρούν στη ζωή ένα δύσκολο και αξιέπαινο εγχείρημά. Χάρηκα που υπήρξα μέλος αυτού του εγχειρήματος. Νόμιζα ότι με την παρουσία μου συνεισφέρω κι εγώ ένα ελαχιστότατο κομματάκι στο καλό επίπεδο του φόρουμ. Δυστυχώς όμως για λόγους που δεν μπορώ να εξηγήσω οι υπεύθυνοι του φόρουμ μεγαλοποιούν μια κατάσταση εναντίον μου και μου απευθύνονται με μια αυστηρότητα που δεν μου αξίζει, ιδίως αφού δεν δημιούργησα ΜΟΝΟΣ μου την παρούσα κατάσταση.

Ευχαριστώ για την μείωση της ποινής μου αλλά δεν θα κάνω χρήση αυτής. Δυστυχώς νιώθω ότι εφεξής θα υπάρχουν πάντα σκιές από πάνω μου που θα παρακολουθούν τα γραφόμενα μου με μηδενική ανοχή. Ευτυχώς οι σχέσεις διαχειριστών-χρηστών στο φόρουμ είναι αμφίδρομες και μπορούμε κι εμείς να καταλάβουμε πότε κάποιος είναι καλοπροαίρετος ή κακοπροαίρετος. Επίσης είναι δύσκολο για μένα να παραμείνω σε έναν χώρο όπου υπάρχει έντονη η αίσθηση αλλά και οι αναφορές περί «ιδιοκτησίας», όπου οι ιδιοκτήτες κάνουν ότι θέλουν. Όπως έγραψε και ο benchwarmer υπάρχουν καλύτερα πράγματα εκεί έξω από ένα φορουμ, δεν είναι ανάγκη να περιοριζόμαστε, λέω εγώ, κάπου όπου δε νιώθουμε ισότιμοι συμμετέχοντες. Προφανώς και ο χώρος ανήκει και λειτουργεί υπό τους κανόνες που ορίζουν οι άνθρωποι που τον τρέχουν. Αλλά νιώθω προσωπικά λίγο «καταπατητής» όταν με τόσο φανερό τρόπο μας λέτε ότι εντέλει ο ιδιοκτήτης είναι αυτός που θα κάνει ότι θέλει.

Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία αλλά πλέον η ατμόσφαιρα του φόρουμ για μένα καθίσταται αποπνικτική και δεν θα μπορώ να εκφράσω ελεύθερα τις απόψεις μου. Ζητώ συγγνώμη αν κάποιος προσβλήθηκε απο κάποιο σχόλιο μου, δεν είχα αυτή την πρόθεση. Σας χαιρετώ, εύχομαι καλή συνέχεια στο εγχείρημα σας και παρακαλώ πολύ να διαγράψετε τον λογαριασμό μου ικανοποιώντας την αρχική απόφαση περί αποβολής μου.

Υ.Γ.: Στους φίλους που ένιωσαν την ανάγκη να με υποστηρίξουν ή να πάρουν έστω θέση σε αυτή την δυσάρεστη κατάσταση έχω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Τιμή μου που συνομιλήσαμε, διαφωνήσαμε, αστειευτήκαμε. Δεν θα σας αναφέρω προσωπικά, ξέρω και ξέρετε ποιοι είστε. Όσο αγαπάμε το μπάσκετ, ας είμαστε και οπαδοί, κάπου θα ξαναβρεθούμε.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”