manhac έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 21, 2023 9:09 pm
Ο ΠΑΟΚ πασχίζει στους Έλληνες. Πολύ χαμηλής ποιότητας ή παλαίμαχοι. Νομίζω δεν έχω ξαναδεί τόσο κακή 6αδα Ελλήνων στην Α1. Είναι πολύ εντυπωσιακό πάντως ότι από τις ακαδημίες του πέρασαν Τανούλης, Καραγιαννίδης (Προμηθέας) και Ιατρίδης (Ελευθερούπολη) και δεν επένδυσε σε ούτε ένα από αυτά τα παιδιά. Οι ξένοι του τουλάχιστον είναι αρκετά καλοί και θα βαράνε 35 λεπτά. Αν αντέξουν θα πάει καλά ο ΠΑΟΚ. Έχει και τον καλύτερο, εκτός των ευρωλιγκάτων, Έλληνα προπονητή. Από την άλλη το Περιστέρι είναι από τις πιο κακοδομημένες και πιο κοντές ομάδες που θυμάμαι στην Α1. Έχει τέσσερις παίχτες στον άσσο εκεί γύρω 1.85, με κανένα να μην ξέρει να οργανώσει και να πασάρει (ούτε ο Ξανθόπουλος πλέον), δύο δυάρια στο 1.90, ένα τεσσάρι κάτω από τα 2.00 μέτρα και δύο πεντάρια λίγο πιο εκεί κοντά. Συν ότι ο Τόμπσον είναι μέχρι τώρα πάρα πολύ κακός. Δεν ξέρω τι όνειρο είδε ο Σπανούλης, αλλά πολύ δύσκολα τα πράγματα φέτος.
Συμφωνώ απόλυτα.
ΠΑΟΚ και Άρης χάνουν διαρκώς τα ταλέντα τους για άλλες ομάδες. Σε μια μπασκετική πόλη όπως η Θεσσαλονίκη άλλες ακαδημίες έχουν τα πρωτεία παρά οι δύο της Α1.
ΧΑΝΘ, Δέκα , Παναθλητικός, Ανατόλια , Μαντουλιδης είναι στην κορυφή αυτήν την στιγμή.
Βέβαια ακούγεται ότι γίνεται μια αναδιάρθρωση στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ προς το καλύτερο .
Δς μπορώ να καταλάβω γιατί δεν επέλεξαν να ζητήσουν παίκτες δανεικούς νεαρούς όπως ο Σαμοντουροφ ή άλλοι νεαροί που είναι στην Α2 αυτή την στιγμή
Τακιανος είναι μαέστρος με 500.000€ μπάτζετ.
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)
SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions