Γενικά για την Α1

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2666
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Οκτ 08, 2023 10:09 am

Νομίζω ότι ο Hale του Προμηθέα θα απασχολήσει πολύ και ίσως του χρόνου τον δούμε σε αρκετά μεγαλύτερο επίπεδο.
Αμερικάνος στην τρίτη του χρονιά στην Ευρώπη.
Τις 2 πρώτες στην Borac Cacac στην αδριατική λίγκα όπου πέρσι βγήκε πρώτος σκόρερ με 22 πόντους και 4 ασσίστ μέσο όρο.

Χτες δεν μου έκαναν τόσο εντύπωση οι 32 πόντοι με 6/10 τρίποντα εκ των οποίων οι 24 στο πρώτο ημίχρονο. Μπορούν να το κάνουν αρκετοί Αμερικάνοι σε μέρα που θα μπουν τα σουτ.
Πιο πολύ εντύπωση μου έκανε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ο ΠΑΟΚ άλλαξε την άμυνα πάνω του και του είχαν κολλημένο παίκτη από το κέντρο αυτός είχε το μυαλό να διαβάσει το παιχνίδι αντι να παίζει iso και έβγαλε 6 ασσίστ για 1 λάθος.

2
2 Εικόνα
Weekendman

champion
Reactions: 439

Κυρ Οκτ 08, 2023 11:21 am

Ιδανική πρεμιέρα θα έλεγα με 2 εκπλήξεις, σχετικά ζεστή ατμόσφαιρα στην Πυλαία, και την σύσταση στο Ελληνικό κοινό ενός μεγάλου σκόρερ του Χέιλ. Ο Σπανούλης όπως τον είδα στο post game άνετα έβγαζε καπνούς από τα αυτιά αν μπορούσε...

0
Άβαταρ μέλους
PeristeriBCfan

euroleague
Reactions: 533
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant-Kawhi Leonard
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Κυρ Οκτ 08, 2023 12:41 pm

pan24 έγραψε:
Κυρ Οκτ 08, 2023 10:09 am
Νομίζω ότι ο Hale του Προμηθέα θα απασχολήσει πολύ και ίσως του χρόνου τον δούμε σε αρκετά μεγαλύτερο επίπεδο.
Αμερικάνος στην τρίτη του χρονιά στην Ευρώπη.
Τις 2 πρώτες στην Borac Cacac στην αδριατική λίγκα όπου πέρσι βγήκε πρώτος σκόρερ με 22 πόντους και 4 ασσίστ μέσο όρο.

Χτες δεν μου έκαναν τόσο εντύπωση οι 32 πόντοι με 6/10 τρίποντα εκ των οποίων οι 24 στο πρώτο ημίχρονο. Μπορούν να το κάνουν αρκετοί Αμερικάνοι σε μέρα που θα μπουν τα σουτ.
Πιο πολύ εντύπωση μου έκανε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ο ΠΑΟΚ άλλαξε την άμυνα πάνω του και του είχαν κολλημένο παίκτη από το κέντρο αυτός είχε το μυαλό να διαβάσει το παιχνίδι αντι να παίζει iso και έβγαλε 6 ασσίστ για 1 λάθος.
Δεν τον έχω δει τον συγκεκριμένο παίκτη να παίζει, ούτε χθες μπόρεσα να τον δω αλλά κι με βάση τα στατιστικά φαίνεται πως θα είναι η αποκάλυψη της σεζόν. Είναι κι μόλις στην 3η του σεζόν στην Ευρώπη όπως λες, λογικά άμα συνεχίσει έτσι εντυπωσιακά κι στο BCL ,θα τον κοιτάξουν ομάδες από Eurocup/Euroleague

0
Favorite players: Kobe Bean Bryant
Άβαταρ μέλους
ggr

allstar
Reactions: 235
Αγαπημένη θέση: SF, PF
Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons

Δευ Οκτ 09, 2023 2:45 pm

Μου άρεσε πολύ το Άρης - Ολυμπιακός. Επιτέλους, θυμήθηκα τις παλιές καλές εποχές, όπου οι μεγάλες ομάδες της Αθήνας δυσκολεύονταν σ' αυτή την έδρα.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
megapoxy

a1greece
Reactions: 667
Αγαπημένος παίκτης: Henry Turner
Αγαπημένη ομάδα: Sacramento Kings

Σάβ Οκτ 21, 2023 7:54 pm

Παρά το χαμηλό σκορ ήταν αρκετά ωραίο ματς το Παοκ Περιστερι, με τις δύο ομάδες να είναι κοντά σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και παρά τα χάλια ποσοστά ευστοχίας από την περιφέρεια (ειδικά για τον ΠΑΟΚ αυτό το 2/26 τρίποντα είναι τρελό, λίγες μέρες μετά το διπλό στη Γαλατά που το κέρδισε με τα τρίποντα βασικά), πέφτανε κορμιά κάτω από τις ρακέτες, οι ψηλοί ξένοι του Περιστερίου κάνανε συνεχόμενα επιθετικά φάουλ στο τέλος και ο εθνικός εκλέκτορας παραμένει χωρίς νίκη για φέτος.

0
Άβαταρ μέλους
PeristeriBCfan

euroleague
Reactions: 533
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant-Kawhi Leonard
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Σάβ Οκτ 21, 2023 8:18 pm

megapoxy έγραψε:
Σάβ Οκτ 21, 2023 7:54 pm
Παρά το χαμηλό σκορ ήταν αρκετά ωραίο ματς το Παοκ Περιστερι, με τις δύο ομάδες να είναι κοντά σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και παρά τα χάλια ποσοστά ευστοχίας από την περιφέρεια (ειδικά για τον ΠΑΟΚ αυτό το 2/26 τρίποντα είναι τρελό, λίγες μέρες μετά το διπλό στη Γαλατά που το κέρδισε με τα τρίποντα βασικά), πέφτανε κορμιά κάτω από τις ρακέτες, οι ψηλοί ξένοι του Περιστερίου κάνανε συνεχόμενα επιθετικά φάουλ στο τέλος και ο εθνικός εκλέκτορας παραμένει χωρίς νίκη για φέτος.
Είχε κάποιο ενδιαφέρον καθώς το σκορ ήταν κοντά,αλλά το επίπεδο ήταν άθλιο. Πραγματικά κάκιστο μπάσκετ από 2 ομάδες που δεν έχουν δείγμα από all around ψηλό

0
Favorite players: Kobe Bean Bryant
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1301
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Οκτ 21, 2023 8:34 pm

Μπαρτζώκα βάλε Πάπας, θα μας μείνει ο Γουόκαπ!

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
megapoxy

a1greece
Reactions: 667
Αγαπημένος παίκτης: Henry Turner
Αγαπημένη ομάδα: Sacramento Kings

Σάβ Οκτ 21, 2023 8:39 pm

McLemore πάει για ρεκόρ καριέρας αν συνεχίσει με αυτό τον ρυθμό 16 πόντοι σε 8.5 λεπτά΄στην 1η περίοδο (βγήκε αλλαγή τώρα) και η Αεκ παίζει εξαιρετική πιεστική άμυνα βάζοντας στη συνέχεια εύκολα καλάθια στην επίθεση. Θυμίζει λιγάκι Πανιώνιος - Αμύντας έτσι όπως πάει το ματς αλλά η ΑΕΚ πήρε μπροστά από το 1ο λεπτό σχεδόν, ο Πανιώνιος άργησε λιγάκι (λιγο πριν το τέλος του 10λεπτου).

Παίζουν και χωρίς κλασικό σέντερ και οι δύο και το εκμεταλλεύτηκε ο Πλάθα , 31 ποντοι μόνο στην 1η περίοδο μια χαρά είναι, κάτι τέτοια έκανε και ο Προμηθέας φέτος (σε Ελλάδα και Ευρώπη).

0
manhac

senior
Reactions: 239
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Οκτ 21, 2023 9:09 pm

Ο ΠΑΟΚ πασχίζει στους Έλληνες. Πολύ χαμηλής ποιότητας ή παλαίμαχοι. Νομίζω δεν έχω ξαναδεί τόσο κακή 6αδα Ελλήνων στην Α1. Είναι πολύ εντυπωσιακό πάντως ότι από τις ακαδημίες του πέρασαν Τανούλης, Καραγιαννίδης (Προμηθέας) και Ιατρίδης (Ελευθερούπολη) και δεν επένδυσε σε ούτε ένα από αυτά τα παιδιά. Οι ξένοι του τουλάχιστον είναι αρκετά καλοί και θα βαράνε 35 λεπτά. Αν αντέξουν θα πάει καλά ο ΠΑΟΚ. Έχει και τον καλύτερο, εκτός των ευρωλιγκάτων, Έλληνα προπονητή. Από την άλλη το Περιστέρι είναι από τις πιο κακοδομημένες και πιο κοντές ομάδες που θυμάμαι στην Α1. Έχει τέσσερις παίχτες στον άσσο εκεί γύρω 1.85, με κανένα να μην ξέρει να οργανώσει και να πασάρει (ούτε ο Ξανθόπουλος πλέον), δύο δυάρια στο 1.90, ένα τεσσάρι κάτω από τα 2.00 μέτρα και δύο πεντάρια λίγο πιο εκεί κοντά. Συν ότι ο Τόμπσον είναι μέχρι τώρα πάρα πολύ κακός. Δεν ξέρω τι όνειρο είδε ο Σπανούλης, αλλά πολύ δύσκολα τα πράγματα φέτος.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3546
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Σάβ Οκτ 21, 2023 11:41 pm

manhac έγραψε:
Ο ΠΑΟΚ πασχίζει στους Έλληνες. Πολύ χαμηλής ποιότητας ή παλαίμαχοι. Νομίζω δεν έχω ξαναδεί τόσο κακή 6αδα Ελλήνων στην Α1. Είναι πολύ εντυπωσιακό πάντως ότι από τις ακαδημίες του πέρασαν Τανούλης, Καραγιαννίδης (Προμηθέας) και Ιατρίδης (Ελευθερούπολη) και δεν επένδυσε σε ούτε ένα από αυτά τα παιδιά. Οι ξένοι του τουλάχιστον είναι αρκετά καλοί και θα βαράνε 35 λεπτά. Αν αντέξουν θα πάει καλά ο ΠΑΟΚ. Έχει και τον καλύτερο, εκτός των ευρωλιγκάτων, Έλληνα προπονητή. Από την άλλη το Περιστέρι είναι από τις πιο κακοδομημένες και πιο κοντές ομάδες που θυμάμαι στην Α1. Έχει τέσσερις παίχτες στον άσσο εκεί γύρω 1.85, με κανένα να μην ξέρει να οργανώσει και να πασάρει (ούτε ο Ξανθόπουλος πλέον), δύο δυάρια στο 1.90, ένα τεσσάρι κάτω από τα 2.00 μέτρα και δύο πεντάρια λίγο πιο εκεί κοντά. Συν ότι ο Τόμπσον είναι μέχρι τώρα πάρα πολύ κακός. Δεν ξέρω τι όνειρο είδε ο Σπανούλης, αλλά πολύ δύσκολα τα πράγματα φέτος.
Συμφωνώ απόλυτα.
ΠΑΟΚ και Άρης χάνουν διαρκώς τα ταλέντα τους για άλλες ομάδες. Σε μια μπασκετική πόλη όπως η Θεσσαλονίκη άλλες ακαδημίες έχουν τα πρωτεία παρά οι δύο της Α1.
ΧΑΝΘ, Δέκα , Παναθλητικός, Ανατόλια , Μαντουλιδης είναι στην κορυφή αυτήν την στιγμή.

Βέβαια ακούγεται ότι γίνεται μια αναδιάρθρωση στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ προς το καλύτερο .

Δς μπορώ να καταλάβω γιατί δεν επέλεξαν να ζητήσουν παίκτες δανεικούς νεαρούς όπως ο Σαμοντουροφ ή άλλοι νεαροί που είναι στην Α2 αυτή την στιγμή

Τακιανος είναι μαέστρος με 500.000€ μπάτζετ.

0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
manhac

senior
Reactions: 239
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Οκτ 22, 2023 2:58 am

SteveNashidis έγραψε:
manhac έγραψε:
Συμφωνώ απόλυτα.
ΠΑΟΚ και Άρης χάνουν διαρκώς τα ταλέντα τους για άλλες ομάδες. Σε μια μπασκετική πόλη όπως η Θεσσαλονίκη άλλες ακαδημίες έχουν τα πρωτεία παρά οι δύο της Α1.
ΧΑΝΘ, Δέκα , Παναθλητικός, Ανατόλια , Μαντουλιδης είναι στην κορυφή αυτήν την στιγμή.

Βέβαια ακούγεται ότι γίνεται μια αναδιάρθρωση στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ προς το καλύτερο .

Δς μπορώ να καταλάβω γιατί δεν επέλεξαν να ζητήσουν παίκτες δανεικούς νεαρούς όπως ο Σαμοντουροφ ή άλλοι νεαροί που είναι στην Α2 αυτή την στιγμή

Εδώ του ΠΑΟΚ του φεύγουν από τις ακαδημίες νεαροί (Μακαρατζης) για να βρουν περισσότερο χρόνο. Γιατί να πάει ένας νεαρός στον ΠΑΟΚ, για να παίζει ο Μαργαρίτης στα 41 του και ο Τσαϊρέλης στα 35 του. Είχαν μέσα στα πόδια τους τον Χιτικούδη, τον πιο σωματικά έφηβο που έχω δει εδώ και χρόνια και δεν κατάφεραν να τον υπογράψουν. Ο Άρης τουλάχιστον έχει από πέρυσι συνεργασία με τον Ναύαρχο Βότση και παίζουν αρκετοί από τις ακαδημίες του με διπλά δελτία

1
1 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 2139

Κυρ Οκτ 22, 2023 9:32 am

manhac έγραψε:
Κυρ Οκτ 22, 2023 2:58 am
SteveNashidis έγραψε:

Συμφωνώ απόλυτα.

Εδώ του ΠΑΟΚ του φεύγουν από τις ακαδημίες νεαροί (Μακαρατζης) για να βρουν περισσότερο χρόνο. Γιατί να πάει ένας νεαρός στον ΠΑΟΚ, για να παίζει ο Μαργαρίτης στα 41 του και ο Τσαϊρέλης στα 35 του. Είχαν μέσα στα πόδια τους τον Χιτικούδη, τον πιο σωματικά έφηβο που έχω δει εδώ και χρόνια και δεν κατάφεραν να τον υπογράψουν. Ο Άρης τουλάχιστον έχει από πέρυσι συνεργασία με τον Ναύαρχο Βότση και παίζουν αρκετοί από τις ακαδημίες του με διπλά δελτία
Παίρνει Αμερικανούς παικταραδες ομως :D Ο Αμερικανός του ΠΑΟΚ, Σκάιλερ Φλάτεν, έχει 0/26 σουτ σε έξι αγώνες στη σεζόν :dribble:

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3410
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Κυρ Οκτ 22, 2023 10:54 am

tarp7 έγραψε:
Κυρ Οκτ 22, 2023 9:32 am
Παίρνει Αμερικανούς παικταραδες ομως :D Ο Αμερικανός του ΠΑΟΚ, Σκάιλερ Φλάτεν, έχει 0/26 σουτ σε έξι αγώνες στη σεζόν :dribble:
Λόκαλ μπασκετικός ήρωας εδώ στη μπασκετομάνα του Aarhus :lol:

0
Εικόνα
BillyPao

champion
Reactions: 2647
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Οκτ 29, 2023 6:20 pm

Άθλιο μπάσκετ στο 1ο ημίχρονο του αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ. Ο Άρης είναι κάκιστος, αλλά η ΑΕΚ έχει καταφέρει να είναι ακόμα χειρότερη, έχοντας μόλις 2/15 τρίποντα και 4/12 (!!!) βολές. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς κάποιοι γουστάρουν αυτό το αντιμπάσκετ και το "ξύλο", είναι να απορεί κανείς. Χίλιες φορές "αεράμυνες" και φουλ επιθετικό μπάσκετ.

0
Άβαταρ μέλους
Soupamantar

senior
Reactions: 315
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Pαnαθηναϊκόc
Προειδοποιήσεις: 4

Κυρ Οκτ 29, 2023 7:06 pm

BillyPao έγραψε:
Κυρ Οκτ 29, 2023 6:20 pm
Άθλιο μπάσκετ στο 1ο ημίχρονο του αγώνα του Άρη με την ΑΕΚ. Ο Άρης είναι κάκιστος, αλλά η ΑΕΚ έχει καταφέρει να είναι ακόμα χειρότερη, έχοντας μόλις 2/15 τρίποντα και 4/12 (!!!) βολές. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς κάποιοι γουστάρουν αυτό το αντιμπάσκετ και το "ξύλο", είναι να απορεί κανείς. Χίλιες φορές "αεράμυνες" και φουλ επιθετικό μπάσκετ.
Σε χαμηλό προϋπολογισμό η άμυνα είναι σημαντικότερη απ την επίθεση, το ζητούμενο είναι η επιβίωση

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικά Θέματα Α1”