Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024
Συντονιστής: Captains
Με επικριτικό ύφος μίλησε για τους free agents του NBA που διστάζουν να έρθουν στην Ευρώπη ο προπονητής της Παρτιζάν, Ζέλικο Ομπράντοβιτς.λ
“Θα ήθελα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο να έχουμε έναν παίκτη. Έχουμε μιλήσει πολύ με τον Ζόραν Σάβιτς, έχουμε κοιτάξει και εγώ δεν ξέρω πόσους παίκτες. Όποιος παίκτης και αν μας έκανε, δεν υπήρχε δυνατότητα να μιλήσουμε μαζί του. Θα δούμε αν θα αλλάξει κάτι. Υπάρχει συνεχής συζήτηση για τους κομμένους από το ΝΒΑ, αλλά ακόμη περιμένουν εκεί. Αγαπάνε το ΝΒΑ, αλλά για ποιον λόγο; Μάλλον θα είναι καλύτερα εκεί”, ανέφερε με νόημα ο Σέρβος.
“Η EuroLeague έχει αυτό το σλόγκαν «κάθε παιχνίδι έχει σημασία» και εμείς εδώ λέμε πως κάθε κατοχή έχει σημασία. Ίσως είναι πιο ενδιαφέρον για τους παίκτες να κάθονται εκεί και να μην έχουν τις ευθύνες που υπάρχουν στην Ευρώπη”, είπε.
Δεν είναι εύκολο να πάρεις παίκτη από το ΝΒΑ.
“Θα ήθελα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο να έχουμε έναν παίκτη. Έχουμε μιλήσει πολύ με τον Ζόραν Σάβιτς, έχουμε κοιτάξει και εγώ δεν ξέρω πόσους παίκτες. Όποιος παίκτης και αν μας έκανε, δεν υπήρχε δυνατότητα να μιλήσουμε μαζί του. Θα δούμε αν θα αλλάξει κάτι. Υπάρχει συνεχής συζήτηση για τους κομμένους από το ΝΒΑ, αλλά ακόμη περιμένουν εκεί. Αγαπάνε το ΝΒΑ, αλλά για ποιον λόγο; Μάλλον θα είναι καλύτερα εκεί”, ανέφερε με νόημα ο Σέρβος.
“Η EuroLeague έχει αυτό το σλόγκαν «κάθε παιχνίδι έχει σημασία» και εμείς εδώ λέμε πως κάθε κατοχή έχει σημασία. Ίσως είναι πιο ενδιαφέρον για τους παίκτες να κάθονται εκεί και να μην έχουν τις ευθύνες που υπάρχουν στην Ευρώπη”, είπε.
4
4

Και πέρυσι έδωσε πολλά χρήματα ο ΔΠΓ. Στο τέλος το μπάτζετ σας ήταν μεγαλύτερο από του Ολυμπιακού. Είναι πολλά που παίζουν ρόλο όχι μόνο τα χρήματαEXASFAIROS13 έγραψε: ↑Τρί Οκτ 31, 2023 5:11 pmΣτον φίλο που παραπάνω κάνει σύγκριση Αγγελοπουλων-Δ Γιαννακοπουλου να επισημάνω το γεγονός ότι ο πρόεδρος μας ήθελε να πουλήσει την ομάδα και δεν έβαλε χρήμα ΑΡΚΕΤΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ,άλλοτε το πηγαινε σε ελληνοποιησεις,άλλοτε σε σκληρό μπασκετ με χαμηλό μπάτζετ ,άλλοτε έτρωγε φλασιες και έσκαγε φράγκα μεσουσης της σεζόν χωρίς αντικρισμα.Δεν μπορεί κανείς να κάνει σύγκριση όταν ο άλλος θέλει να πουλήσει και τα έσοδα της Ευρωλιγκας είναι ελάχιστα!!!!!
Τώρα που θέλει να κρατήσει την ομάδα και να την ανεβάσει με γήπεδο που πήρε για 49 χρόνια τώρα μπορούμε να αρχίσουμε την σύγκριση.
Αν ο Ολυμπιακός είχε πάρει πχ Σαρας,αργότερα Γκουντουριτς,η Ταβαρες και γενικα μια προσθήκη πανάκριβη στην εκάστοτε σεζον η ανα διαστηματα δεν θα είχε 5 ευρωλιγκες πάνω κατω;για να μην πω περισσοτερες;;;;;;Είναι τσιγκουνηδες και εκμεταλευονται την ικανότητα του Μπαρτζωκα να φτιάχνει ομαδαρες με μικρό σχετικα μπάτζετ!!!!!!Η μία ακριβή προσθήκη δεν σημαίνει ότι ο παίχτης θα είναι τέρμα εγωιστής -βεντετα καταστρεφοντας το παιχνιδι του προπονητη.
Ας ξεκινήσουμε να μετράμε τρόπαια από τώρα που αποφάσισε να μείνει και πήρε και γήπεδο ο δικός μας.
Καλοπροαιρετα τα λέω όλα,μην τσαντιστεί ο φίλος.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tarp7 την Τρί Οκτ 31, 2023 7:08 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Conan1982
- Reactions: 3558
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ νομίζω ότι ο καθένας μπορεί να έρθει, πως έρχονταν στο παρελθόν ακόμα και μεγάλα ονόματα, έστω και σε προχωρημένη ηλικία; Επειδή τα χρήματα που τους έδιναν ήταν ικανοποιητικά, σε μια εποχή που το οικονομικό χάσμα δεν ήταν τόσο μεγάλο.tarp7 έγραψε: ↑Τρί Οκτ 31, 2023 6:50 pmΜε επικριτικό ύφος μίλησε για τους free agents του NBA που διστάζουν να έρθουν στην Ευρώπη ο προπονητής της Παρτιζάν, Ζέλικο Ομπράντοβιτς.λ
Ο Παναθηναϊκός έδωσε 2 Μ στον Ναν και ήρθε, αν ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι του είχε δώσει 3 ή 4 Μ καθαρά δεν θα ερχόταν; Το θέμα είναι ότι απλώς τα χρήματα που δίνουν οι Ευρωπαϊκές ομάδες απλώς δεν είναι αρκετά για να τους δελεάσουν να έρθουν και να παλεύουν σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε κατοχή που λέει και ο Ζοτς.
0
https://www.google.com/amp/s/www.euroho ... lipers/amp
Αν τον άφηναν ελεύθερο οι Κλίπερς τον Πέτρουσεφ θα ήταν πολύ καλή ευκαιρία
Αν τον άφηναν ελεύθερο οι Κλίπερς τον Πέτρουσεφ θα ήταν πολύ καλή ευκαιρία
0
-
- Reactions: 253
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: Gevin Karner
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: LAC
- Προειδοποιήσεις:
3
-
- Reactions: 123
- Προειδοποιήσεις:
1
- Sokos
- Reactions: 550
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό θα ήταν μία λύση για το καλοκαίρι. Και πιο σκληρός και πιο ψηλός και πολύ πιο νέος από τον Sikma. Και παίζει να ήταν και ελεύθερος το καλοκαίρι. Τώρα δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο.avtokrator13 έγραψε: ↑Τρί Οκτ 31, 2023 7:31 pmη αληθεια ειναι οτι ο ναν θα ταιριαζε γαντι στον οσφπ
αν δεν θελει να χασει την χρονια ο οσφπ και με δεδομενη την σφιχτη οικονομικη πολιτικη του ο πιο οικονομικος τροπος για να διατηρηθει στα υψηλα σκαλοπατια της γιουρολιγκ ειναι να παρει σμιτς αμεσα και να αποδεσμευσει σικμα
Γενικά μιλώντας, εδώ δεν δίνουμε λεφτά καλά καλά για να φέρουμε παίκτες, σιγά μην δώσουμε για να αποδεσμεύσουμε.
0
- berry
- Reactions: 1834
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Knicks
- Προειδοποιήσεις:
0
Σμιτς λέει ήθελε να ψαρεύει στην λίμνη κοντά στο σπίτι του στο Καουνας γι αυτό έμεινε
Καθείς με τα γούστα του τι α κανς
Πάντως Αγραβανηδες κλπ τους ακούω βερεσέ
Αν είναι να πάρεις παίκτη να πάρεις για να σε ανεβάσει επίπεδο. Τουτέστιν να τα σκάσεις.
Αν είναι απλά για να γεμίσεις μια θέση ας μείνουμε έτσι σιγά τα ωά
Αν είναι να πάρεις παίκτη να πάρεις για να σε ανεβάσει επίπεδο. Τουτέστιν να τα σκάσεις.
1
1

- berry
- Reactions: 1834
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Knicks
- Προειδοποιήσεις:
0
Πάντως η ομαδα ήθελε έναν τουλάχιστον σκόρερ ,παικταρα.2 θα λεγα εγώ.
ΟΚ πήραμε Τοπ ψηλό και παίκτη που φαίνεται ότι θα παίξει τον ρόλο του σκόρερ όταν χρειάζεται (Γκος) ,αλλά Βεζε δεν έχεις,Σπαν δεν,Πριντ δεν (αντε έχειςΜιλου)
Γεμίσαμε ρολιστες .Συμφωνώ ότι δεν έχουμε δει ακόμα τις δυνατότητες της ομαδας λόγω διαφόρων λόγων, αλλά και πάλι δεν βλέπω πως μπορεί να είμαστε τόσο καλοί όσο πέρσι.
Από την άλλη βέβαια ποιος περίμενε αυτό που έγινε πέρσι;
Τίποτα δεν προμηνυε κάτι τέτοιο.
Πάντως αν πάμε που μάλλον θα πάμε λεω εγώ για μεταγραφή δεν περιμένω κάνα τρελό συμβόλαιο. Κάνας Μπλακ κάνας Τομπκινς εκεί είμαστε
Όπως είχαν δηλώσει και οι αφοι "μας πήρε καιρό να καταλάβουμε ότι δεν χρειάζεται τεράστιο μπάσκετ για να πρωταγωνιστεις"
Υποσημείωση: Ναι όταν είχες Σπαν Πριντ.Μηπως ήρθε η ώρα να το πάρουμε αλλιώς;
Υ.Γ από την άλλη μέχρι τώρα το μοντέλο είναι επιτυχημένο αναλογικά με το μπάτζετ που είχαμε, οπότε δηλώνω ουδετερος γενικότερα. Δεν γκρινιάζω. Εδώ ομάδες με τεράστιο μπάτζετ και απέτυχαν πολλές φορές.Και δυστυχώς κουμάντο στα οικονομικά τους δεν μπορώ να κάνω. Οπότε το βουλώνω έτσι απλά.
ΟΚ πήραμε Τοπ ψηλό και παίκτη που φαίνεται ότι θα παίξει τον ρόλο του σκόρερ όταν χρειάζεται (Γκος) ,αλλά Βεζε δεν έχεις,Σπαν δεν,Πριντ δεν (αντε έχειςΜιλου)
Γεμίσαμε ρολιστες .Συμφωνώ ότι δεν έχουμε δει ακόμα τις δυνατότητες της ομαδας λόγω διαφόρων λόγων, αλλά και πάλι δεν βλέπω πως μπορεί να είμαστε τόσο καλοί όσο πέρσι.
Από την άλλη βέβαια ποιος περίμενε αυτό που έγινε πέρσι;
Τίποτα δεν προμηνυε κάτι τέτοιο.
Πάντως αν πάμε που μάλλον θα πάμε λεω εγώ για μεταγραφή δεν περιμένω κάνα τρελό συμβόλαιο. Κάνας Μπλακ κάνας Τομπκινς εκεί είμαστε
Όπως είχαν δηλώσει και οι αφοι "μας πήρε καιρό να καταλάβουμε ότι δεν χρειάζεται τεράστιο μπάσκετ για να πρωταγωνιστεις"
Υποσημείωση: Ναι όταν είχες Σπαν Πριντ.Μηπως ήρθε η ώρα να το πάρουμε αλλιώς;
Υ.Γ από την άλλη μέχρι τώρα το μοντέλο είναι επιτυχημένο αναλογικά με το μπάτζετ που είχαμε, οπότε δηλώνω ουδετερος γενικότερα. Δεν γκρινιάζω. Εδώ ομάδες με τεράστιο μπάτζετ και απέτυχαν πολλές φορές.Και δυστυχώς κουμάντο στα οικονομικά τους δεν μπορώ να κάνω. Οπότε το βουλώνω έτσι απλά.
0
- karamelitsa
- Reactions: 1110
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Μόνο εγώ έχω πέσει σε κατάθλιψη;
Ακόμα δεν έχω ξεπεράσει τον περσινό τελικό και το μπάσκετ που παίζουμε φέτος είναι το λιγότερο αποκρουστικό. Δεν είναι οι ήττες αλλά το πως έρχονται.
Είναι δεδομένο ότι θελουμε παίκτη σκόρερ, αν δεν τον πάρουμε όσο και αν είναι νωρις χαιρετάμε αυτή την χρόνια. Οι απέναντι πήραν και τον Ναν. Εμείς τι κάνουμε;
Πήγαμε και δώσαμε ένα σωρό λεφτά στον Λιθουανό και τον έβλεπα εχτές και τον λυπόταν η καρδιά μου. Αυτός είναι ο παίκτης που να έλεγε ο Μπαρτζωκας ότι θα κάνει την διαφορά;; Γεμίσαμε ένα ρόστερ με ρολιστες αλλά έναν ηγέτη που θα βάλει την μπάλα στο καλάθι όπως και να έχει δεν πήραμε. Αν είναι δυνατόν, την περσινή ομάδα πρότυπο την καταντήσαμε άντε μην πω πως…. Ας ξυπνήσουν τώρα άμεσα για σοβαρή μεταγραφή πριν να είναι αργά.
Ακόμα δεν έχω ξεπεράσει τον περσινό τελικό και το μπάσκετ που παίζουμε φέτος είναι το λιγότερο αποκρουστικό. Δεν είναι οι ήττες αλλά το πως έρχονται.
Είναι δεδομένο ότι θελουμε παίκτη σκόρερ, αν δεν τον πάρουμε όσο και αν είναι νωρις χαιρετάμε αυτή την χρόνια. Οι απέναντι πήραν και τον Ναν. Εμείς τι κάνουμε;
Πήγαμε και δώσαμε ένα σωρό λεφτά στον Λιθουανό και τον έβλεπα εχτές και τον λυπόταν η καρδιά μου. Αυτός είναι ο παίκτης που να έλεγε ο Μπαρτζωκας ότι θα κάνει την διαφορά;; Γεμίσαμε ένα ρόστερ με ρολιστες αλλά έναν ηγέτη που θα βάλει την μπάλα στο καλάθι όπως και να έχει δεν πήραμε. Αν είναι δυνατόν, την περσινή ομάδα πρότυπο την καταντήσαμε άντε μην πω πως…. Ας ξυπνήσουν τώρα άμεσα για σοβαρή μεταγραφή πριν να είναι αργά.
1
1

- reignman
- Reactions: 3190
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ναι οταν δινεις πολυ λιγοτερα απο την πραγματικη αξια τους σε παιχτες που στην τελικη εχασες επειδη δεν ηθελες να πληρωσεις τα λεφτα που τους εδιναν οι ανταγωνιστες αντι να χτισεις εναν κορμο και μια δυναστεια για πολλα χρονια.Όπως είχαν δηλώσει και οι αφοι "μας πήρε καιρό να καταλάβουμε ότι δεν χρειάζεται τεράστιο μπάσκετ για να πρωταγωνιστεις"
αλλα δυσκολα θα βρισκεις καθε χρονο 3-4-5 απο δαυτους ωστε να συνεχιζεις το my way.
ο προ dpg παναθηναικος, επισης πληρωνε λιγοτερα λεφτα απο την πραγματικη τους αξια στους παιχτες του... αλλα με καποιο μαγικο τροπο δεν τους εχανε εκτος και αν δεν τον εκαιγε να τους χασει, ο μονος που εξαιρειτε σε αυτη τη λιστα ειναι ο φωτσης που καθε 2-3 χρονια εφευγε να πιασει μια μπαζα απο αρμανι απο ρεαλ απο ντιναμο και ξαναγυρνουσε.
Εμεις για πιο λογο δεν καταφεραμε τοσα χρονια (περαν walkup) να το κανουμε αυτος με τους ξενους που οχι μονο ερχοταν με πολυ λιγα χρηματα, αλλα ηταν και πολυ σημαντικοι στις επιτυχιες της ομαδας μας?
1
1

Με Τσάμη,Παππάς,αγκοσι όμως στη δωδεκάδα είσαι ικανοποιημένος ε;berry έγραψε: ↑Τρί Οκτ 31, 2023 7:39 pmΣμιτς λέει ήθελε να ψαρεύει στην λίμνη κοντά στο σπίτι του στο Καουνας γι αυτό έμεινε
0
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... nermpahtse
Ο σιγκμα ούτε με τη Φενέρ θα παίξει. Χρειάζεται οπωσδήποτε παίκτης θα κάψουμε και τον Παπ αν συνεχίσουμε έτσι
Ο σιγκμα ούτε με τη Φενέρ θα παίξει. Χρειάζεται οπωσδήποτε παίκτης θα κάψουμε και τον Παπ αν συνεχίσουμε έτσι
0